What to do?

Jag blir så irriterad. Alltså på mig själv.
Jag fick en ny vän på Facebook som hade så galet snygga piercingar och jag blev lite kär i dem.
Personen i fråga hade angelbites, septum, snakebites, earl och anti-eyebrow. Det sistnämnda är inte snyggt, men resten är mums!
Så då tänkte jag såhär; jag vill ha likadant! Fast inte anti-eyebrown då. Men så kom jag på att nej, jag har ju kindpiercing och då kommer resten se fult ut tillsammans med det. Men jag vill ha angelbites! Och earl har jag tyckt om länge. Men hur ska jag göra? Känns ju dumt att ta ut kinderna när de knappt är två månader gamla, och dessutom kostade 800 kronor att göra. Men det är faktiskt en piercing man tröttnar på ganska snabbt har jag märkt. Tycker det är jättefint och så, men... de andra är finare.

Havets mörka hemligheter

Goddagens. Jag sitter och fryser, är proppmätt och pratar med Bambi. Laddar även ner Titanic 2, visste inte ens att den kommit ut än. Men storyn verkar lame och många har kommenterat att den är skitdålig. Men ändå, Titanic är Titanic - kult!
Jag har faktiskt alltid varit intresserad av det fartyget. Har sett många dokumentärer om det och tycker det är jättespännande. Lite nörd är jag allt, men det är faktiskt intressanta saker!

Skolan gick bra, fast nej egentligen inte. Vi ska göra våra egna spel i Multimedian och jag vet ju inte script eller någonting så jag målade bara min figur och dens omgiving. Gjorde ett spöke i ett gammalt slott.
Efter skolan var det BUP, och vi bestämde att vi ska ses varannan vecka istället för varje, eftersom jag ändå bara sitter där och inte pratar. För hon vill inte att jag slutar gå dit helt, även om jag framförde att det är det jag vill.

Har blivit taggad i jättefina bilder av Bambi. Vem annars? Haha. Typ fina djur som gör konstiga saker. Ungefär lika konstiga saker som vi gör o__o

Jag fryser jättemycket och funderar på att sätta mig under täcket i sängen. Där är det i alla fall varmt.
Nu ska jag kolla bloggar och prata lite och sånna fina grejor. Pusshej

Själens krigare

Nu har jag duschat, känner mig betydligt fräschare nu. Använde det Hello Kitty badskummet jag fick av syster i julklapp. Det luktar hallon, och det är jättegott!
Hade egentligen tänkt måla naglarna men jag har kommit fram till att jag inte orkar det. Istället lyssnar jag på Paramore. Har inte lyssnat på dem på jättelänge, så det känns bra att göra det nu.

Jag ser faktiskt fram emot morgondagen. Det känns som den kommer bli bra. Mycket har nog att göra med att jag ska träffa fina Bambi för första gången på över en vecka. Hon är bra, väldigt bra. Världens bästa ♥
Efter skolan ska jag gå till BUP, vilket känns onödigt och jobbigt. Blir alltid så nervös när jag ska dit, för jag vet inte vad jag ska säga och vad hon kommer fråga mig. Och nu när de ska göra en utredning på mig känns det ännu läskigare. Vet dock inte när utredningen skall påbörjas, men enligt Elisabet kan man sitta flera timmar under en och samma dag med korta pauser emellan. Det tycker jag låter jätteläskigt!

Jag sitter och luktar på min favoritparfym, Fantasy av Britney Spears. Den är verkligen himmelsk!
Parfym är något man aldrig kan ha för mycket av. Trots det äger jag bara fyra parfymer, varav i princip alla tar slut snart. Har länge velat ha Avril Lavigne's första parfym, tycker den luktar jättegott. Men pengarna försvinner och ja, vad kan man göra åt saken? Ska spara nu, men vi får se helt enkelt. Sparar till tatuering och ett par nya Converse.

Imorgon ska jag försöka mig på en Guary sminkning. Det är så fint och så ser man asiatisk ut! Och alla vet ju att asiater är välsignade med att alltid se så galet fina ut. Tror det kan gå, men förmodligen blir det helt fel, haha. Brukar bli så.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, vi får se :) Puss ♥

Lame

Hejhej! Idag händer inte så mycket. Ska duscha, prata med Bambi, skratta lite, planera morgondagens kläder, hoppas på att morgondagens hår och smink blir bra, äta och kanske se film. Inget speciellt direkt. En vanlig dag helt enkelt! :)

Imorgon dras pengarna från mitt konto till löshåret jag vann, och jag blir riiiktigt förbannad om det är syntet. För det stod i rubriken "100% HUMAN REMY HAIR" och då får det fan vara det också. Hoppas i alla fall jag får hem det snart!

Nu måste jag äta för magen kurrar. Hej så länge!

Bambi har hackat sig in! :D

Alltså, nu är det såhär att vi kan låtsas som om att jag har hackat mig in, fastän jag egentligen vet Emelie's lösenord $: 

Jag och Emelie sitter inne på facebook och taggar varandra i olika bilder. Hon taggade mig som en jätte stor fågel, som hon säkert tänker äta eller sätta på. ): Emelie är snuskig D:

Bara för att hon är snuskig, så ska ni få se en jätte fin bild på henne från 2009. ↓

Och här är en till bild från 2009 :D ↓

Egentligen är vi faktiskt normala.. men .. ibland går det utför ):

Perfekt lördag

Sitter och lyssnar på Di Leva, äter goda chips, pratar med Bambi och det känns som en bra lördagskväll! :D

Lögnare

Så jävla lamt.
Försäljaren jag köpte löshåret av säljer samma produkt till andra, MEN nu har hon lagt till följande punkter, som INTE fanns där när jag köpte håret:

*SER UT OCH KÄNNS SOM ÄKTA HÅR LIKADANT SOM PÅ FOTOT FAST NYTT OCH OPROVAT
*SYNTETISKA HÅR FIBRER
*DET ÄR BEHANDLAT SÅ ATT DET ÄR EN TUNN GENOMSKINLIG HINNA PÅ VARJE HÅRSTRÅ SOM GÖR ATT INTE HÅRET TORKAR OCH DÅ KAN INTE HELLER FÄRG TRÄNGA IGENOM SÅ ATT HÅRET BLIR FÄRGAT.

Dessa punkter fanns alltså INTE med när jag köpte håret. Så jävla fegt, elakt och drygt att skriva att det är äkta hår och sen är det inte det! Och dessutom i efterhand lägga till att det är syntet. Fan vad arg jag blir.
Värst är ju att jag har ju klippt håret i delar som ska passa mig, så jag kan ju inte skicka tillbaka det. Fast det borde jag kunna ändå tycker jag, eftersom det var rent ljugeri om att håret var äkta.
GAH JÄVLA IDIOT.

Säljes

Om någon vill köpa mitt nyinköpta löshår så är det väldigt snällt. Det är inte äkta, men det ser äkta ut och känns äkta. Hade det inte varit för att färgen inte fastnade hade jag trott det var äkta.
Färgen är mellanbrun/mörkbrun och håret är 60cm långt. Väldigt långt, alltså.
Tränset är delat i 16 bitar som är ihopsydda fyra x fyra. Varje bit är ca 5-7 cm bred.
Begär inte mycket för håret. Betalade 234 för det inklusive frakt så då tar jag 150 för det med frakt. Ska ta bild på det, men finns intresset så kommentera gärna.

Jävla fake

Mitt löshår är fejk. Märkte det när jag färgade det, då det fortfarande är av samma färg som innan. Jag är lagom arg, förbannad och besviken nu. Jag ska kräva mina pengar tillbaka! Det stod att det var äkta. Budar på nytt hår nu, men enligt vissa av kommentarerna är det inte heller alltid man får äkta där. Så jag vet inte. Dumt av mig att inte läsa kommentarerna först. Åh, arg arg arg arg.

Die

Vi åkte och handlade idag istället för imorgon, och det känns väldigt bra. Har fått köpt shampo, balsam, ansiktsrengöring, deo, hårfärg, hårspray, den vita skjortan, eyeliner och hämtat ut fyra förpackningar Nifirex. Köpte även en påse chips med sourcream och sweet chilli smak och en Marabou mjölkchoklad. Ska tjocka mig idag, and I don't give a shit about it. Får jag ångest så får jag.

Om en halvtimme ska jag ut med Tex på promenad, sedan ska jag färga håret och efter det kanske se film. Jag gillar film väldigt mycket och blev väldigt glad när Hemmakväll skickade ut en reklamfolder med tre intressanta filmer i; Burried, The Reef och Die. Die är tydligen en blandning mellan Hostel och SAW och The Reef påminner mig lite om Open Waters och Hajen och Burried handlar om en soldat i Irak som blir levande begravd. Ska nog ladda ner den också, när jag ändå laddar ner de andra två.

För övrigt så händer inte någonting alls. Har bytt inriktning på min design igen, för jag såg Daniellas design och tyckte det var så fina färger och jag älskar ju rosa så det får bli lite rosa :3 Men den blir klar när jag hunnit ta en ny profilbild, vilket blir när jag orkar, helt enkelt.

Nu ska jag ta mig en chokladbit och sedan bege mig ut i vinterkylan. Puss hej.

Lite förtydliganden

Nej, alltså idag är ingen bra dag. Och Tilda, förlåt att jag inte var inne förut. Men jag ska fixa din blogg, det lovar jag. Har inga planer för helgen så lär ändå sitta vid datorn och då har jag tänkt hjälpa dig. Vet att det alltid tar sån jävla tid att få mig till att göra saker jag lovat, men jag har ingen ork alls.
Och för er som missuppfattade förra inlägget ska jag förtydliga mig: Det handlar inte bara om hårfärg. Jag har ingen deo, inget shampo, inget balsam och behöver köpa eyeliner. Och hur fräscht är det att inte ha deoderant?
Sen att jag blir förbannad är inte för saken i sig, även om det är en del av det, utan för att jag är så instabil i mitt mående just nu och då blir minsta lilla sak världens största problem för en.

Ska upp tidigt imorgon så det blir inte så mycket mer dator för ikväll. Ha en bra kväll och en god natt, så hörs vi av imorgon.

Arg

Nu är jag arg.
Först så är det bestämt att vi ska till Överby och handla, sedan säger dem att nej, vi ska till Willys. Och sen säger mamma att nej men vi handlar på lördag. Sen ringer Tommy och säger att han handlar på Netto på vägen hem. Jag ringer Tommy och ber honom köpa hårfärg åt mig, efter att ha tjafsat med mamma lite. Så kommer Tommy hem och säger att alla svarta hårfärger var slut = arg Emelie. Så nu måste jag vänta tills på motherfucking lördag med att köpa mina nödvändigheter. Det här i sig förstör hela min jävla dag för att jag måste vänta ytterliggare två dagar med att tvätta håret eftersom det helst inte ska vara rentvättat när man färgar det. Och jag har inväntat den här dagen just för att:
1. Då kan jag äntligen tvätta håret. Färgen fäster mycket bättre i orent hår.
2. Då kan jag gå till skolan imorgon och börja använda mitt nya löshår.
3. DET VAR BESTÄMT OCH JAG HATAR NÄR SAKER ÄNDRAS!!!!

Åh. Är rejält sur och arg och alla fula saker och ord man kan vara. Som om jag inte var tillräckligt irriterad och sårbar innan detta. Och jag vet, det är en jävlig småsak, men för mig är det en stor sak. SÅ FU.

Konstigt

Lite smålustigt. Igår hade jag besöksrekord och nu har jag inte ens kommit över 100.

De försöker ta mina tankar

Okej, jag skrotade hela designen och började på en ny. Kommer dock inte på någon header. Att det ska vara så jävla svårt?
Designen är i alla fall påbörjad och har jag tur kommer den att bli fin. Men jag tycker nog mina äldre designer var finare än de nyare jag gjort. Känner mig inte kreativ längre.

Klockan är tjugo i sju och dagen har bara sprungit iväg. Har inte gjort någonting vettigt alls och det känns fel. Det är så himla onödigt att leva ett liv där man bara finns utan att existera. Jag ser ingen vits med det.

Man kan säga att mitt liv är väldigt svart-vitt. Antingen är allt extremt bra eller extremt dåligt. Det finns liksom inget mellanting, ingen gråskala och absolut inte någon färg.
Att leva så är faktiskt rätt påfrestande. Det blir som att åka en bergochdalbana alldeles för många gånger i rad; tillslut får man huvudvärk och mår illa. Och ibland kräks man. Jag får ibland sån ångest att jag spyr och det är inte roligt.
När jag pratar med Elisabet på BUP frågar hon vad det är som gör att jag inte är nöjd med mig själv.
"Jag är ingen bra person. Jag finns inte där för mina vänner när de behöver mig," svarar jag då. Varje gång. Då brukar Elisabet säga att jag ska släppa det där med att rädda alla jag bryr mig om från mörkret. "Det är viktigare att du fokuserar på att må bra själv först. Annars kan du aldrig hjälpa någon annan."

Jag säger inte så mycket när jag är hos BUP. Mina innersta tankar förblir mina och ingen annans. Jag pratar lite ytligt sådär om hur jag sover, äter, tänker och mår men inget djupgående. Vi pratar om hur det är hemma och om hur det kommer bli om jag får eget boende. Elisabet är emot att jag ska bo ensam, hon tror att jag kommer att isolera mig helt från omvärlden.
Sist jag var där beslutade vi att de ska göra en psykologisk utredning på mig. Det är en psykolog som kommer göra utredningen och han heter Patrik. Jag har sett honom många gånger när jag väntat i korridoren och vi har sagt hej ibland när han gått förbi, men jag har aldrig direkt pratat med honom.
Vad den psykologiska utredningen är till för är att avgöra min psykiska status. Elisabet sa att man gör sådana utredningar på personer med svåra psykiska problem. Det fick mig att välja mellan att skratta och skälla ut henne. Jag valde inget av det.
Jag tycker inte om när folk sätter stämplar på andra. Visst, jag mår dåligt men jag är inte "svårt psykiskt sjuk". Det låter bara löjligt att säga så. Jag tycker inte om BUP. Har aldrig gjort. Tycker inte om att prata om mina problem med andra. Det är bara slöseri med tid och jag mår inte bättre av det, snarare sämre. För då får jag dåligt samvete över att jag berättat saker jag egentligen inte får och som jag inte tycker angår andra än mig själv. Ser faktiskt ingen vits med att gå dit, men gör det mest för mammas skull, och för att jag inte riktigt vågar säga till Elisabet att jag vill sluta gå dit. Har framfört det ibland, lite sådär försiktigt under en längre period men hon lyckas alltid säga saker som att det vore synd om jag slutade komma dit och sånt, och då kan jag inte med att säga emot. Jag har inte förmågan att säga nej, helt enkelt.

Mina mediciner är egentligen inget större vits att ha heller för den delen. Jag tar tre tabletter Fluoxetin på morgonen och 1,25ml Theralen till kvällen. Och så 35 droppar järn fyra gånger om dagen. Järnet är väl det enda som är viktigt. Jag sover ändå inte bra på Theralen och Fluoxetin gör mig inte mindre deprimerad. Jag märker ingen skillnad i mitt mående alls, det har stått still i ca ett års tid. Det är som sagt antingen svart eller vitt. Mestadels svart. Väldigt mycket svart.

Mitt ena sår varar. Det är äckligt. Men det är en del av läkningsprocessen och det får man acceptera. Men det är äckligt för det.

Vill avsluta inlägget med att säga att ni är väldigt snälla och fina människor. Ta vara på er själva. Puss

Orkerslöshet...

Åh herregud vilken otroligt seg dag!
Har bara varit vaken vid två tillfällen och det är när jag gått ut med Tex. Kan inte hålla mig vaken.

Idag har jag inte gjort någonting alls. Känns lite trist faktiskt, men jag har ingen ork.
Väntar på att det ska bli imorgon så jag åtminstone har något att göra.

Såg på den där norska fimen Villmark igår kväll. Den var faktiskt ganska bra! Väldigt oväntat slut och sånt gillar jag. Och gissa att Kristoffer Joner var med i den här filmen också. Han är ju med i nästan alla norska skräckfilmer, haha. Och så var Eva Röse med.
Fick dock inte riktigt ihop de sista pusselbitarna i filmen så jag förväntar mig att det kommer en tvåa. Men då borde den kommit ut för längesen eftersom Villmark är gjord 2003. Sevärd? Mjo, den funkar. Var mer psykologisk thriller/rysare än skräck dock, men sådana filmer går också an :)

Ikväll ska jag se ännu en film, eller kanske redan nu om jag orkar. Kan ju hända att jag somnar direkt också, det vet man aldrig. Får se vilken det blir i så fall.

Det står rätt still på design fronten. Vet ungefär hur jag vill ha designen, tror jag, men Photoshop krånglar lite och jag orkar inte starta om datorn för att det ska funka igen. Men tänkte eventuellt fixa lite med den imorgon medan jag färgar håret. Vi får se.

Nu ska jag gosa lite med Tex. Uppdaterar mer senare. Puss hej.

Norska skräckfilmer

Ja, som rubriken lyder tänkte jag skriva lite om norska skräckfilmer! Norrmännen är nämligen väldigt bra på att göra sådana. Har sett nästan alla norska skräckfilmer som gjorts utom de som är jättegamla. Laddar ner Mørkeleg från 1996 just nu och så har jag laddar ner Villmark från 2003. Men sen har jag nog sett alla de nyare. Fanns en från 1994/1995 som jag inte kunde hitta någonstans.
Den mest kända norska skräckfilmen är nog Død Snø, men jag tror inte den är så seriös för jag skrattar väldigt mycket när jag ser på den. Tycker den är rolig och charmig.
Filmen handlar om ett gäng ungdomar som hyr en stuga i skogen, och de hittar en liten låda/ask från andra världskriget som de snor mynt och saker ifrån. Detta orsakar att nazister återuppstår från de döda och ska döda alla som kommer ivägen för dem att ta tillbaka sina saker. Väldigt intressant film :)

Rovdyr är en annan norsk film som är väldigt lik Wrong Turn filmerna. Den handlar om ett gäng vänner som åker igenom den norska landsbygden för att sedan bli jagade av några galna människor som bor där. Människorna jagar andra människor för skojs skull och för att döda dem. Lite konstig men väldigt snygga bilder!

Fritt Vilt 1-2 är en serie i egentligen tre delar, men har inte kommit åt tredje filmen än.
I ettan får vi följa ännu ett gäng vänner som ska åka snowboard och skidor i fjällen. En av killarna bryter benet och de vet inte riktigt vad de ska göra. Bilen är långt bort, så de beslutar sig för att gå en bit och då kommer de till ett gammalt öde hotell. I hotellet lurar dock en lömsk mördare som dödar alla en efter en tills det bara finns en tjej kvar.
I andra filmen får vi följa tjejens överlevnad på sjukhuset. Vad hon snart får veta är att mördaren, som hon trodde att hon lyckats döda, ligger på samma sjukhus fast hos obducenten. Snart vaknar mördaren och börjar återigen mörda alla.
Rätt meningslös film men den har en del roliga skämt och är lite sådär mysig på något vis. Norrmän är charmiga!
Finns även en remake på första filmen och där heter den Cold Prey.

Skjult handlar om en ung man som ärver sin döde mors hus. Han har inte varit där på 19 år. Inte sedan han rymde från sin elaka mamma.
Allt Kai (mannen) vill är att bli av med huset, men det börjar snart att hända mystiska saker.
Filmen är helt okej. Den är stundvis lite obehaglig (i alla fall om man har det kolsvart och ljudet på hög volym) och det är Kristoffer Joner som spelar mannen. Kristoffer Joner spelar även huvudrollen i filmen Naboer som jag ska skriva om nu.

Naboer handlar om paret Ingrid och John. Ingrid har lämnat John för en annan, och John dras in i sina två grannars lögner och sexhärva. Grannarna som är systrar beter sig riktigt underligt och slutet är riktigt oväntat. Värd att se, helt klart! :) Gästskådespelare är även svenska Michael Nyqvist. Han är grymt duktig!

Snarveien är både svensk och norsk. Den handlar om ett norskt par som ska köpa sprit i Sverige, men på vägen tillbaka får de punktering mitt ute i ingenstans. De får hjälp av en polis och kommer till ett hus där ett gammalt svenskt par bor. Vad det norska paret inte vet är att svenskarna är galningar som filmar när de dödar folk, och att de har kameror uppsatta precis överallt; i skogen, i huset...
Filmen är faktiskt småspännande! Man vill liksom se hur det ska gå för paret.

Det var lite om de norska skräckisarna. Tänkte även säga att jag laddar ner en isländsk/brittisk film som heter The Reykjavik Whale Watching Massacre. Den verkar riktigt spännande! Någon som sett den?
Och vad gäller svensk skräckfilm så är det ju bara ett stort skämt. Huset vid vägens ände måste vara den mest B film jag någonsin sett. Se den inte, såvida du inte vill skratta åt den. Och samma med Camp Slaughter. Fy vad dåligt!
Strandvaskaren är däremot rätt bra! :D Glömde skriva med den.

Vet ni några mer nordiska skräckfilmer?

Till Lizz ang skjorta

Hade samma problem som du. Alla skjortor var halvtransparenta eller med andra konstigheter. Men så kollade jag på H&M's hemsida och där hittade jag den här och den var precis vad jag var ute efter! Och den kostar bara 99kr!
Så den ska jag nog köpa (: Tack för frågan!

Gummiband

Har fått mitt löshår idag! Har spenderat någon timme med att sy det. Det blev fyra delar, men från början var det en enda stor del på 27cm som jag fick sprätta upp och sy om. Fick bara med tre clips, och det är sådana där dåliga som lätt går sönder, men jag hade som tur var kvar mina gamla clips, även om en av delarna fick ett av de nya clipsen.
Håret är jättelångt! Det går till mina höfter. Då blev jag glad, hihi. Långt hår är finfint!

Måste till skolan på fredag, minst. Rektorn måste förlänga min studietid inom Rörlig Bild så jag får fram till sommaren på mig att lämna in allt. Måste göra massor av film och det är stressigt! Projektarbetet måste också komma igång på riktigt, och nu när jag och Bambi lyssnade igenom låten lät det inte alls lika bra som i ljudredigeringsrummet. Men jag vet inte... Vi har ju inte så gott om tid på oss att spela om den, om man säger så.

Jag längtar till torsdag. Ska bli skönt att få köpt allt det där man behöver, så det är gjort liksom.

Nu ska jag leta fina bakgrunder till bloggdesignen. Puss!

Mitt hjärta i din hand

Pulsen slår hårt. Den bankar innanför min bröstkorg och hjärtat försöker ta sig ut. Det är inte ångest. Jag vet inte vad det är. För just nu i denna stund mår jag helt okej. Om jag hade varit kär hade det kanske varit det som orsakar inre jordbävningar när hjärtat pumpar ut liter med blod i kroppen, men jag är inte kär. Bara i musiken.

Jag är hemma idag igen. Är orkerslös och vill bara sova, men jag håller mig vaken i alla fall en liten stund till.
Vill spela lite tv spel men är osäker på om jag egentligen har lust till det. Att spela har jag lust till, men det är det här med att orka ta sig ner för trapporna, sätta på tv:n och koncentrera sig som är problemet. Småsaker egentligen, men har man ingen ork så har man inte.

Jag väntar på att brevbäraren ska anlända. Jag vill se om jag får mitt löshår idag. Det skulle göra mig glad.
På torsdag ska jag följa med mamma och Tommy och handla. Får jag pengar över ska jag köpa en vit skjorta också, men det lär ju inte bli något med det. Men man kan ju hoppas.

Jag har skrivit rätt så tråkiga inlägg på sistone. Det märks eftersom det i princip inte är någon som kommenterar längre. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Orden försvinner.

Jag gör i princip ingenting om dagarna. Sover mestadels och gosar mycket med Tex. Han är så fin, så underbar.
Kollar igenom tidningen på morgonen men det står aldrig något bra där ändå. Läser serierna, men skrattar sällan.
Försöker göra klart min nya design men eftersom jag har så liten upplösning så ser den säkert tokig ut för alla andra, så jag avvaktar lite med den. Och så har jag fortfarande inte kommit på någon header.

Hade rätt svårt att somna igår, men det gick tillslut. Sova är bra.

Nu ska jag antingen sova eller spela, men tror det blir sova. Är så satans trött på allt.
Puss hej, ni fina.

Är det så dags nu?

Jag tror att jag kanske äntligen hittat min stil. Nu behöver jag bara pengarna till att utöka min garderob!
Om jag säger att det blir väldigt mycket svart och vitt och lite stänk av färg så kanske ni får en lite glimt av vad det kan vara för stil.
Måste säga att det är en stil jag gillat länge men aldrig riktigt hittat kläder till den. Men nu ska jag bannemej leta!

Måste förresten spara ihop pengar så jag kan köpa en BD kasse också. Och det stör mig att det inte finns tygkassar med Kent! <-- Har hittat nu! :D Men ska köpa det där tygmärket med dem i alla fall (:
Jaja over and out!

Typ

Hihi! Mitt löshår kommer förmodligen på tisdag! Känns bra. Hoppas bara att clipsen medkommer som det stod, för en annan som beställt från säljaren fick inte med dem. Och jag behöver verkligen clips!!

Nu sitter jag och lyssnar på The Cure. Orkade aldrig spela, haha. Sov istället.
Min lugg har faktiskt vuxit lite! Den går till strax ovanför till ca på ögonbrynet nu, haha. Jag vet, den är jättelång! Men den ska bli lång, så det så!

Tänkte att om mitt hår och mitt smink behagar bli bra imorgon så kanske jag kan ta en liten bild med camen. Blir ju inga hejdundrans bra bilder med den men det är ju bättre än ingenting, eller? D:
Har dock på känn att det kommer bli en dålig sminkdag för som sagt; alla mina eyeliners är slut! Får skaka ut det sista ur dem. Jag klarar mig inte utan eyeliner, buhu.

Jag ska försöka spara ihop så jag kan tatuera mig i april/maj någon gång. Det ska fortfarande vara den där finfina diamanten, för jag älskar diamantmotiv. Jag får hoppas att jag har råd med den också! Gah, vill ju ha den!

Har i princip spenderat hela dagen åt att komma på lite idéer till min nya design, men det står still. Koderna är klara, det är bara stilmallen som behöver lite finjusteringar. Någon som har någon idé om header och bakgrund? Tipsa gärna!

Klockan är redan tjugo i nio. Tiden flyger minsann förbi när man sover.
Nej, nu ska jag spendera resterande tid av dagen på att Googla! Google is my friend!
Puss hej!

Jag kommer inte på någon rubrik

Hej allihopa!
Än så länge har jag hunnit gå ut med Tex, göra glasyr till min kladdkaka och fixa lite med den nya designen. Är dock osäker på vad jag ska ha för bakgrund och header i designen. Vet inte om jag ska ha den rosa och lite kawaii eller grå och stilren. Gillar ju båda. Man kan ju givetvis blanda men just nu är jag inte så kreativ.

Funderar på om jag ska spela lite tv spel, men vet inte riktigt än. Är rätt seg.

Väntar på att Tommy ska kolla sin mail och se om han fått svar från säljaren på Tradera. Vill ha mitt löshår snabbt snabbt snabbt även om jag inte kan använda det förrän efter helgen. Måste ju köpa hårfärg. Så jag tänkte åka till Överby på lördag och köpa det jag ska ha, dvs hårfärg, smink, hårspray, schampoo, balsam, ansiktsrengöring och deoderant. Mycket pengar där, aj aj. Kommer inte ha ett enda öre kvar när jag betalt allt jag ska och det svider lite men det ordnar sig. Vet inte vad jag ska köpa till Bambi som försenad födelsedagspresent heller. Klurigt, men jag hittar nog något.

Denna helgen har gått alldeles för fort. Det är liksom redan söndag och imorgon är det skola igen. Ska till BUP också, och så ska jag följa med Bambi till sjukgymnasten. En riktig sån där "göra" dag med andra ord.

Jag har kollat runt (jag har tråkigt, okej?) på massor av sidor med kläder, accessoarer etc och hittat alldeles för mycket fint. Kawaii Design har en massa fina saker, b la en ring med Hello Kittys rosett och den MÅSTE jag bara ha! Galet söt är den! Och så har dem massa andra saker jag blev kär i. Älskar Kawaii Design!
Och Hot Topic och Bluebanana har som vanligt extremt snygga saker, och Drop Dead... Mums! Jag vill vara rik så jag kan köpa allt, men det är ju lite sådär lagom omöjligt.

Nu ska jag Googla runt på lite bilder. Försöker kolla bilder på folk med svart hår så jag ska vänja mig, haha. Lite löligt (mycket) men jag är som jag är. Hej så länge :)

Finaste bilden på mig någonsin!

 

Ser ni vem jag är? Men ser ni inte...? Jag i mitten ju! Runt om mig är Bambi (som torkar mig) och Bobert som flinar som en gås. Som sagt; såhär fin har ni aldrig sett mig! Det är en naturlig bild utan smink och hårspray. Nu vet ni hur fin jag är IRL :D

GLAD!

Åhåhå jag har budat hem (med Tommys pengar, ska betala tillbaka dem!) löshår, 60cm långt för 234 kronor med frakt inräknat! :D Är jag glad eller är jag glad? Nu är det bara att vänta på att säljaren hör av sig och skickar paketet! :D


Kladdkaka och Guld

Ja alltså nu är jag glad. Dels gjorde jag klart hela Arbiter's Grounds i spelet och så nu bakar jag kladdkaka! :D
Kladdkaka måste vara det godaste i hela världen!
Hoppas bara att den blir bra, för ibland har jag otur och så blir den helt mysko. Men jag vill att den ska bli bra och då tycker jag att den ska bli det.

Ikväll 21:30 kommer P3 Guldgala och Håkan kommer dit, så jag ska se programmet. Håkan är bra bra bra!

Nu ska jag snacka vidare med Bambi the incredible Hulk and awesome God och sen får vi se vad jag gör. Äter kladdkaka förmodligen, haha :D

Lite rage

Fan vad arg jag blir. Sminkade mig och fixade håret och såklart blir båda delar jättefult! Blir förbannad. Och mina eyeliners är slut!!! Hatar svart ögonskugga för jag är verkligen sämst på att sminka mig med det och det hamnar alltid massa på kinderna som drösar ner. Jättefint att ha svarta fläckar på kinderna, verkligen. Blir ju utsmetat om man tar bort det också, så det spelar ingen roll vad man gör så blir det fult fult fult.
Hade tänkt ta cambild, men nej det går absolut inte så som jag ser ut. Håret var jättebra igår morse när jag fixade det, men under dagen hade det lagt sig lite men fixade det när jag kom hem igen. Såg bra ut när jag vaknade idag men såklart när jag skulle göra det lite bättre blev det bara fulare. DÅLIG DAG, helt enkelt.

Som tröst lyssnar jag på Shirobon! och funderar på att spela The Legend of Zelda - Twilight Princess. Är dock fast i Arbiter's Grounds och det har jag aldrig varit förut när jag spelat det spelet. Det är ett hopp jag inte klarar av med snurran, och det stör mig något så in i norden! Så jag är lite sugen på att klara det nu. Fattar inte varför jag får problem med det hoppet helt plötsligt sådär...

Nej nu vet jag inte vad jag ska göra. Spela Twilight Princess eller Ocarina of Time eller göra något helt annat. Beslutsångest.

Jag orkar inte

Alltså nä. Är psykiskt utmattad. Konstigt, för dagen har varit underbar. Orkar inte blogga längre inlägg idag. Och jag orkar inte vara social för den delen heller. Ska nog pilla på min bloggdesign eller sova. Sova låter troligast. Är så sjukt utmattad och har ångest och mår illa. Alldeles för mycket mat idag. Alldeles för mycket...

Lista

Personlighet:
Lite smått galen, klumpig, skrattar åt allt eller inget. Galen i djur, rosetter, silver, pärlor, leopardmönster, rosa, piercingar och tatueringar. Och fluffhår!

Utseende:
Har en för stor näsa, rätt små ögon. Korta ögonfransar </3
Är 1,75 lång. Färgar håret ofta. Har haft angelbites och näsvinge piercing. Har just nu snakebites och cheeks och ett hål i vardera öra. Hade två hål i vänster öra men det blev infekterat så jag tog ut det nygjorda. Ska när jag har råd pierca öronen mer.

Skola:
Mitt bästa ämne är engelska. Jag går inriktning Rörlig Bild (film). Tar studenten i juni

Där jag bor:
Bor i Kronogården i Lextorp, Trollhättan. Kronogården är känt för att vara ett dåligt område, och jag är inte bekväm med att gå ut ensam här.
Mitt hus har nummer 17.

Favoriter i korthet:
Film: The Descent, SAW filmerna.
Musik: Kent.
Piercing: Angelbites.
Figur: Hello Kitty.
Klädmärke: Criminal Damage.

Har tråkigt så jag gjorde en kort lista :D





Skype

Jag har skaffat Skype! :D
Men jag vågar typ inte prata via dator/telefon, haha. Så atteh. Men det finns ju chatt! :D

Fattiiiiggg

Dagarna går så himla långsamt! Och jag fick precis sms från Telenor, och de kommer dra 329 kronor från mitt konto den femte februari. Det innebär att jag har 181 kronor kvar när jag betalt allt jag ska betala. Gud vad mycket pengar, oj...
Det blir ju inte direkt något att spara därifrån, för jag ska ha smink, hårfärg och hårspray för de stackars pengarna som blir kvar. Jag gillar inte att vara fattig. Det suger.

I februari ska jag spara undan pengar och i mars också. Jag behöver nytt löshår också, men det lär jag inte ha råd med förrän jag fått mars studiebidrag. Inte alls långt kvar, nej då.

Det är några stycken som frågat hur jag sminkar mig, och om inte jag kan visa det. Och då säger jag såhär: visst kan jag det! Frågan är bara när, eftersom kameran hatar mig. Ska försöka i helgen igen men blir det inte bra tar jag bort den. Ännu sämre med den kameran är att man kan inte klippa filmen i efterhand, för då kommer inte ljudet med. Så jag får lägga upp den som den är och det kan vara lite sådär lagom fult. Med min vanliga tur kommer det säkert inte ens vara fokus på mig, utan på bakgrunden. Jag har alltid sån tur :)

Nästa vecka kommer i alla fall underhållet och då ska jag köpa hårfärg!

Just nu gör jag i princip ingenting. Sitter vid köksbordet och ser ur ögonvrån när mamma packar in maten hon och Tommy handlat i kylskåpet. Måste duscha idag och blabla jag orkar inte. Har sovit typ hela dagen och jag är trött ännu. Tråkigt är det, väldigt tråkigt.

Har fått lite design idéer till min blogg som jag ska sätta i verk när jag orkar. Om den blir som jag vill så kommer den bli fin! :D

Nu ska jag göra något jag inte vet vad men uppdaterar mer senare. Hej då!

Kort inlägg

Jag gillar inte den här dagen. Är seg, mår lite illa och har ont i ryggen och nacken.
Solen skiner i alla fall och det är positivt. Jag gillar sol.

Igår rev jag sönder mina naglar, alldeles för långt ner. Det gör skitont. Får skylla mig själv, för jag river alltid på dem när jag är uttråkad.

Jag är extremt trött och vill sova men vet inte om jag kan. Dels så ska ju Tex ut och sen måste jag hänga upp den förbannade tvätten. Är jätteirriterande när man slumrat till sådär gott och så hör man tvättmaskinen pipa att den är färdig.

Skulle behöva tvätta håret också. Eller inte behöva, jag måste. Frågan är om jag orkar. Men det måste jag orka.

Imorgon är det skola och sen är det helg. Äntligen helg igen! Det är nog något utav det bästa som finns. Om man får göra lite vad man känner för, dvs. Inte kul att tvingas upp tidigt en lördag eller söndag direkt.

Nej, nu ska jag sova en liten stund innan jag däckar. Är verkligen galet trött.
Uppdaterar mer sen. Hej då c:

Ni får några videos att se medan jag ser på film







Gärning för att rädda håret

Well, så jag färgar håret svart. Alltså inte nu, men jag ska göra det när jag får pengar. Blekningarna dödar verkligen mitt hår och jag måste färga det för att det inte ska slitas sönder ännu mer. Får väl ha det svart ca 1 år eller något för att det ska bli lite bättre.
Har spenderat några timmar med att spana in fint folk som har svart hår, och även kollat in fina snedluggar. Jag sparar och längtar tills jag har lång snedlugg igen! Tycker det är galet fint! Och jag saknar mitt fluffy hår, men förhoppningsvis växer det lite snabbare om jag färgar det. Här får ni en bild på mitt fluffy hår. Här var jag faktiskt nöjd med håret... Och jag vet, jag gör en jätte fin min <:

Bloggtorka

Idag är jag extremt trött, och då menar jag verkligen extremt.
Mamma försökte få liv i mig förut, men jag var i princip död. Orkar inte skolan idag och har ställt in BUP. Vill bara sova bort hela dagen men jag orkar inte ens det. Ska sova en stund senare i alla fall.

Mina filmer blev färdiga inatt också, känns bra. Fast nu har jag ännu mer film att se... De jag laddade ner var:
The Grudge 1-3 (japanska versionerna)
The Return of the Living Dead 5 - Rave to the Grave
The Horde
Zombie Flesh Eaters
För någon dag sedan laddade jag även ner Otogiriso och så har jag en film som handlar om dockor också. Tycker dockor är jätteläskiga! Filmen heter Puppet Master Axis of Evil. Någon som sett den och vet om den är bra? Laddade ner den i november tror jag, men vågar inte se den själv. Dockor är som sagt INTE trevliga!
Sen har jag ju såklart massa andra filmer. Ska försöka få mamma till att se någon av filmerna med mig sen, men hon gillar inte splatter filmer. Så då är väl Paranormal Activity mest lämplig, eftersom hon gillar spökfilmer.

Jag skriver en del om film nu för tiden, men det är för att jag i regel inte har så mycket annat att skriva om. Mina dagar är inte så speciella och mitt liv står rätt så stilla. Jag mår ungefär som alltid och det händer inte så mycket på den fronten. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva om, för min skrivlust är inte så stor som den brukar vara. Det blir mest meningslösa inlägg och det får ni väl stå ut med ett tag antar jag. Ska få tillbaks min skrivlust!

Föressten, fortsätt gärna ställa frågor till mig via Bloggsvar i sidmenyn, jag svarar så fort jag kan!

Istället för frågestund...

Så kan ni ställa frågor till mig när ni vill via bloggsvar som ni finner i sidmenyn :)

Dagen och sådär

Tjohej! Dagen har varit bra hittils! Dock vaknade jag försent och hann inte till första lektionen, men var med på Rörlig Bild i alla fall. Vi ska göra Trollyawards och det gör mig jättestressad! Vet du inte vad Trollyawards är så klicka på namnet så kommer det upp en länk. Vi ska göra vinjetter, skriva manus och filma och göra i princip allt och jag är verkligen kass på allt som har med Rörlig Bild att göra. Ändå har jag det som inriktning. Skulle valt foto...

Dagen flöt i alla fall förbi. Jag och Bambi spelade lite zombie spel och jag skrek som vanligt. Någon gång ska vi filma när vi spelar, så ni får höra hur fint det låter. Det låter ungefär såhär:
Bambi: MEN SKJUT DEN DÅ! EMELIE?!! DEN ÄTER PÅ MIG, PÅ OSS!
Emelie: JAG FÖRSÖKER JU! Åh, kolla! Man kan hålla ner musknappen så skjuter den hela tiden!
På skärmen ser man hur vår eldkastare bränner ihjäl zombie efter zombie.
Bambi: Men Emelie, spara lite på ammunitionen! AAAAH SKJUT DEN DEN ÄTER UPP OSS!

Ungefär så fint låter det. Och så har jag sagt saker som Bambi misstolkat hela dagen. She's a perv! D:

Håller på med en design förresten, men har ingen aning om vad jag vill ha för header så jag avvaktar lite med den. Men utöver att den är header tom så är den faktiskt frän. Fast man behöver ju inte ha en header heller, i och för sig.

Nej nu ska jag spela Five Finger Fellet. Det är roligt!

Åhåhå!

ÄR JAG GLAD ELLER ÄR JAG GLAD?! :DDDD
Dvd rip på SAW 7! :DDD Du är min nu, muhahaha :D

Jag vill ha pengarrr

Nu har jag varit iväg på apoteket och hämtat ut Nifirex. Ska ta den fyra gånger om dagen. Tog den bara en gång om dagen när jag hade den innan, så det förklarar väl lite om hur dåliga mina värden är. Hoppas de blir bättre snart!

Igår kväll såg jag på första SAW filmen och det var ju hur mycket som helst jag glömt bort, haha. Den var lika bra som sist och nu känner jag mig sugen på att se ännu mer film! Ska nog se lite senare, eftersom jag ändå inte har något att göra. Mirrors 2 och Walled In blev klara inatt så jag får väl se vad jag ska välja på för filmer. Har ju en del. Vill se Paranormal Activity 2 också... Finns så mycket jag vill se, faktiskt.

Har tittat runt lite på nätet efter saker jag vill ha och hittar på tok för mycket. Hittade en extremt snygg jack-hoodie på BlueBanana. Blev lite kär. Men som sagt, jag har inte ett öre.

Har inte så mycket mer att skriva just nu för ögonlocken håller på att stängas hela tiden. Jag är jättetrött!
Ska kanske se film om en stund, men först ska jag prata med Bambi :) Hej då!




Bara för att

Okej, som vanligt hatar kameran mig och blabla så jag laddar upp en cambild där jag ser grön ut. Min cam är mysko.

Idag var mitt sminktema att vara docka, och IRL är det väl rätt bra. I cam ser det dock inte alls likadant ut. Det är rött läppstift i mitten av läpparna, som en sån där plutmun. Men i cam ser det rosa/lila ut och ser ut att vara över nästan hela läpparna. Knasigt.

I alla fall, så blev håret. Jag gillar färgerna! :)

Akut järnbrist

Fick veta att mitt järnvärde är katastrofalt. Det är därför jag är så trött hela tiden.
Hade detta på känn men att det var akutdåligt visste jag inte. Ska hämta ut Nifirex i eftermiddag och börja med en ganska så hög dos. Hoppas detta gör mig piggare, för jag vill inte spendera dagarna med att sova.

Film

Ikväll ska jag se på film, för det saknar jag att göra. Men jag tycker inte om att se på film själv, för det är inte alls lika roligt som med någons sällskap.
Funderar på vilken jag vill se. Laddar ner tre nya filmer, skräck såklart. Jag är ju skräckfanatiker, haha. De jag laddar ner är Mirrors 2 (ettan är grym så jag hoppas denna också är det!) The Crazies och Walled In. Hittar ingen AVI fil av SAW 7, och det stör mig. Jag älskar SAW filmerna och vill gärna se den sista. Ska leta vidare, för jag MÅSTE ha den.

Har ganska många filmer jag inte sett än. Brukar bara se film med syster eller med Bambi, men syster bor hos sin kille just nu och Bambi är ju inte heller här. De filmer som lockar mest att se är nog någon av SAW filmerna. Längesedan jag såg ettan nu, faktiskt. Brukar se på tvåan rätt ofta för det är min favorit av dem, men kanske borde se ettan då.

Lite lustigt, jag blir aldrig rädd för skräckfilmer och rysare, men spelar jag sådana spel eller spel överhuvudtaget med monster som jagar en så blir jag rädd och skriker av panik. Det är faktiskt bara två filmer som fått mig att hoppa till, och det är Dead Mary och The Descent. Sen finns det många skräckfilmer som är äckliga, men de är inte läskiga. Jag mår t ex illa när han polisen i SAW 3 sågar av sig foten, och jag tycker dockorna i Dead Silence är obehagliga.

Nu ska jag ta mig lite te. Uppdaterar kanske senare, vi får se.

Dubbelanklagelser

Anonym om Något som ligger mig varmt om hjärtat:
Nu är det ju så att Nancy Spungen var sjuk i huvudet och Sid inte ens var med i bandet från början, inte kunde spela alls - han fick inte ens spela in i studion för att han sabbade allt så hårt - samt att han aldrig skrev en enda låt.
Visst, han hade karisma, men att tro att han VAR Sex Pistols är bara idiotiskt. Han började som ett fan av bandet, och som ett fan var han fantastisk, men som musiker sög han och han sabbade för Sex Pistols något så oerhört. Läs på lite mer innan du yttrar dig om ett ikonband som Sex Pistols.

Svar: Haha förlåt, men kan inte sluta hånle åt denna kommentar. Jag vet att Nancy var sjuk i huvudet. Jag hatar henne för att hon förstörde Sid. Jag har vuxit upp med detta band och läst hur mycket som helst om dem. Jag är mycket väl medveten om allt detta du skriver. Men varför ska jag gå in på alla detaljer för att jag skriver ett inlägg om att jag gillar dem? Helt onödigt. Tro inte att du är någon bara för att du kan vara tyken. Du kanske inte borde yttra dig om anklagelser mot andra innan du vet vad de du skriver till vet? Fail kommentar, och att du inte ens vågar skriva ditt namn gör dig bara ännu mer fail.
Nej vet ni, sådana här kommentarer tar jag INTE åt mig av. Du klagar på att jag inte ska yttra mig om saker, men vad gör du inte själv? Du känner inte mig, du vet inte vad jag vet och vad jag inte vet. Så håll käft och skriv inte nedlåtande kommentarer.

Tankar, drömmar och ångest

Ibland tänker jag till. Ibland frågar jag mig själv om jag uppmuntrar andra till självskador. Läste en gång en annan tjejs blogg där hon skrev att hon kände sig misslyckad som inte kunde skära lika stora/djupa sår som mig. Jag blev ställd. "Vad har jag gjort?!" tänkte jag i frustration. Jag vill absolut inte uppmuntra andra till självskador. Jag vill inte göra andra deprimerade eller självhatiska. Jag vill att ni ska må bra, för det är ni verkligen värda! Ni är diamanterna i solskenet, ni glittrar som vacker poesi i en gammal bok. Utan er vore jag ingenting. Bloggen är mitt liv, och utan era fina, värmande kommentarer skulle jag inte orkat fortsätta. Jag har er och mina fantastiskt underbara vänner att tacka för att jag fortfarande lever. Så tack, och det menar jag från djupet av mitt hjärta!

Nu har jag i och för sig inte skrivit så mycket om mitt skärande på ett tag, men det finns där. Alltid.
Mina ärr kommer aldrig försvinna, och på ett sätt är jag glad för det. De kommer vara en ständig påminnelse om min kamp. Jag skär betydligt mer sällan än jag gjorde för ett år sedan. Lite har jag förbättrats, om man nu kan uttrycka det så. Jag ser inte syner lika ofta, får väldigt sällan doftförnimmelser och Molnet skriker inte längre. Mumlet är kvar, och Hon har blivit starkare. Men det är för att självkänslan blivit lägre. Jag drömmer om en smal kropp och ett vackert ansikte, fint hår och perfekt sminkning. Jag älskar plastik kirurgi. Tycker det är underbart att folk vill dedikera sina liv åt att göra folks drömmar om det fina utseendet till verklighet. Jag skulle inte ha något emot att plastikoperera mig. Har faktiskt velat göra det länge. Förstora brösten och operera näsan. Inget drastiskt, bara lite finputsningar. Men vet ni? Jag SKA vara smal till studenten. Det är mitt mål, min dröm. Och jag vill inget hellre än att lyckas. Jag trivs inte i min kropp. Och även när jag vägde 33 kilo mindre än jag gör nu så tyckte jag att jag var tjock. Nu vill jag inget hellre än att ha tillbaka den kroppen. Och jag kämpar för den, det gör jag. Har redan ätit alldeles för mycket idag. Måste få lite mer disciplin på ätandet.
Och vet ni? Jag vill inte höra något från er om att man ska äta si och så, för det vet jag redan. Jag vet hur man ska äta, vad man ska undvika och allt det där. Och jag skiter ärligt talat i det. Jag gör det här hur jag vill, inte som någon annan vill. Det är mitt liv.

Nu ska jag kolla på fina bilder på WeHeartIt. Finns så mycket vackra människor där. Blir så avundsjuk... Jag kollar alltid på bilder på andra. Mest för inspiration, men också för att plåga mig själv. För jag vet ju, jag vet ju att jag aldrig kommer bli en av dem.

Mitt rum

 

 

 

 

Min fotostudio! :D

 

Före :D

 

Efter! Satte upp två tavlor. Ni ser vilka det är va? Inte? Det är Audrey Kitching och Jeffree Star såklart! :D Och så Kent under, hihi. Gaaammal poster från OKEJ tidningen.

 

 

Anxiety

Älskar att man får världens ångestanfall helt utan anledning. Det är ju SÅ roligt att ha ångest och vara så nere att allt man tänker på att döden. Jag hatar när bergochdalbanan åker neråt...

Något som ligger mig varmt om hjärtat


Något som ligger mig varmt om hjärtat är punk. Både musiken och stilen är grymt underbar och jag ÄLSKAR det!
Synd man inte levde på 70 talet. Hade inte haft något emot att träffa dessa två fina pojkar, Sid Vicious och Johnny Rotten (båda från bandet Sex Pistols.) Själv tycker jag nog Johnny var sötast, men Sid var väldigt söt han med. RIP.
Nuförtiden är ju inte Johnny särskilt fager, och jag tycker Sex Pistols blev dåliga efter att Sid dog. Som Nancy Spungen en gång sa: Sid Vicious IS the Sex Pistols!

Åhå är så sugen på att ta på kängor och nitar och hela köret. Tycker det är galet fint faktiskt. Såg en GRYMT snygg jeansväst på Myrorna med nitar all over och Sex Pistols tygmärke och ett överkryssat hakkors. Så mig, men jag hade inte ett öre och den kostade 175 kronor. Har man otur så har man. Men jag ska nog göra en egen, så blir den exakt som jag vill! :)

Just nu laddar jag ner lite mer awesome musik, nämligen Blondie, The Cure och Sid Vicious egna album, samtidigt som jag lyssnar på underbara Håkan Hellström. Man kan nog säga att min musiksmak är rätt blandad, haha.

Och förresten, på tal om Sex Pistols: Det är nästan ett tvång att se filmen "Sid & Nancy" för den är galet bra! Har sett den... fem gånger tror jag. Och ska ladda ner den och se den snart igen. Älskar den! Och boktips när jag ändå är igång: Inte som andra döttrar. Den är skriven av Nancy Spungens mamma Deborah Spungen och handlar om Nancys liv. Jättebra bok. Läste den för flera år sedan men den är verkligen värd att läsas!

Nu sitter jag och dagdrömmer om den perfekta västen, haha. Det ska vara bandloggor på den, massor av bandloggor på hela ryggen! Och nitar i överflöd :D Några av banden som får vara med är Broder Daniel och Ramones! Tror inte jag sett sånna tygmärken med Kent, Håkan eller andra band jag gillar. Får undersöka Rockhouse när jag har massor av pengar. För jag lär ju inte ha råd i första taget, ehe.

Nu ska jag ladda ner filmen och så fortsätta lyssna på fin musik jag älskar. Och så ska jag söka runt på lite fina inspirerande bilder. För jag ska göra lite ändringar i min stil. Jo'rå! Jag har ju ingen direkt stil, jag har ju allt från lolita klänning till tröjor med sötsaker på och kavajer med armé inspirerade broscher och sen helt vanliga kläder. Men ska ha lite mer influenser av punk tror jag. För det är fint, och jag saknar att ha den stilen lite. Var ju typ tolv-tretton när jag var liten punkare sist, haha. Blandar man stilar rätt kan det bli jävligt snyggt och personligt. Jag försöker blanda lite av allt jag gillar, men vissa stilar måste vara för sig, typ som lolita. Det går absolut inte att blanda med andra stilar för det ser bara galet ut då. Men men nu ska jag googla runt! Talk to you later! <3

Alltså nä...

Det blir ingen bild idag heller. Dålig hårdag som fan. Och så fick jag sån damp på mina ögonbryn som alltid blir för tjocka så jag plockade bort halva från dem, det som är längst mot tinningarna. Kanske blir bra, vi får se. Får vässa min ögonbrynspenna först och testa imorgon. Har dock ingen pennvässare så får låna av mamma, om hon vill låna ut den.

Jag sov faktiskt riktigt bra inatt. Vaknade inte en enda gång. Men nu är jag trött ändå, och ska snart lägga mig en stund. Jag är som en björn, jag går i ide under vintern.
Jag är sugen på att lyssna på Bubblegum Octopus för jag blir glad av den musiken, men får alltid huvudvärk av sån glad electropop... Shirobon är ett annat exempel. Underbar glad musik men som orsakar huvudvärk. Eller så är det för att jag alltid har ont i huvudet som gör att jag får det extra mycket när jag lyssnar på sån musik. Fast å andra sidan får jag ont i huvudet av precis all musik. Ljud överhuvudtaget, kan man kanske säga.

Nej, nu ska jag sova en stund. Ha det bra!

Lite lek och lite allvar

Idag är jag lite nöjd med skolarbetet! Jag och Bambi gör ju som sagt en musikvideo som projektarbete och idag satte vi låten!! Den blev faktiskt bra och vi sjöng inte så falskt som vi annars gör. Dock är det oftast jag som får för höga toner och skrattanfall när jag råkar sjunga fel som typ "pysh" istället för "push". Min vers är svår, och Bambi ger mig medvetet de svåra delarna i alla låtar vi ska sjunga, haha. Evil!
Blev i alla fall nöjd med den, och nu ska vi bara komma på hur vi vill ha videon, skriva manus och börja filma! Sen är det ju allt däremellan också. Loggbok, rapport, feedback... Och jag är så känslig så jag tar åt mig av all negativ kritik men ingenting av den positiva. Men det är bra i sånna här fall att man tar åt sig av det negativa, förutom att jag tar det personligt. Och det är ju liksom inte menat att vara personligt när man ger kritik för skolarbete. Jag får tuffa till mig någon gång i livet. Men inte nu, inte än.

Bambi och jag passade på att filma lite från när vi leker runt i inspelnings och ljudredigerings rummet. Fina bilder upp i min näsa är det, för Bambi tyckte det var jätteroligt att filma den. Jag gjorde inte saken bättre med att böja huvudet bakåt så man såg in ännu mer. Nej, vi är inte normala. Vi är sjukt konstiga och galna men det är jag stolt över att vi är. Det känns bra att kunna vara lite galen och göra vrickade saker ibland.

Det blir ingen bild idag, för nu har jag tagit bort sminket och då syns knappt mina ögonbryn för de är så ljusa och då ser jag mycket mer helkonstig ut. Och sen har jag fått några förbaskade prickar på högerkinden också. Arg_tjej. Får typ prickar ibland, som inte är något mer än typ prickar/fläckar/sårskorpor. Sen läker de bort utan att ha någon anledning till att ha dykt upp. Vissa veckor har jag perfekt hy och andra riktigt dålig. Nu är det ingen toppenvecka direkt.

Håret blev faktiskt bra. Om inte så annorlunda. Hade såhär i åttan fast en annan frisyr. Och då var färgerna på motsatt sida.
Det är svart på nästan halva vänstersidan. Har inte delat det mitt i utan har hela luggen och högersidan blont och den lilla biten som är kvar svart. Självklart skulle H&M's blekning göra håret grön-gult och även om jag tog i en blekning till efteråt (det ska man absolut inte göra för håret blir SJUKT slitet och tar oftast inte upp blekningen ändå) så gjorde jag det och det mesta gick bort. Sen silvershampo på det och det blev lite ljusare. Får ha i silvershampot längre nästa gång men jag hatar när det rinner in i mina ögon så jag brukar skölja ur det rätt snabbt efteråt. Shampo i ögonen är inte kul, det svider.

Sydde på andra hälften av mitt löshår som legat i förpackningen på mina fem små ynka clips. Inte alls överbelastade, nej då. Måste ha mer clips, för det blir typ bucklor i håret så man ser att det är löshår i. Och om mitt egna hår kunde växa ut liiite till så jag kan dölja löshåret bättre så vore det jättesnällt. Saknar mitt fluffy hår. RIP<3
Men jag sparar faktiskt ut till fluffy hår igen! Det är så fint tycker jag. Och så enkelt att styla! Tar ju kanske en kvart max om man ska platta, tuppera och spraya och tuppera lite till och sedan lägga rätt.

Min lugg är ond, idag också. Såklart stod den rakt upp imorse när jag vaknade och fick platta den massor och sätta hårspännen i den så håret skulle tyngas ner men när jag tog ur dem så stod det ut igen. Det är inte fint när man har raklugg och den inte ligger spikrakt, det ser bara fail ut. I alla fall på mig. Spelar inte heller någon roll hur mycket hårspray man än använder, för mitt hår är envist. Självfall SUGER!

Ska se om jag kan ta en liten bild imorgon. Antingen med kameran (om den vill vara snäll) eller med min lilla cam. Och såklart beror det på om jag orkar fixa mig också. Är ju så galet trött hela tiden.

Nej nu ska jag bespara er tid. Tack Bambi för en awesome dag och återigen: Grattis på din 19års dag! :D

Rubrik

Alltså usch, blött hår i ansiktet är så äckligt. Och jag vet att när jag vaknar imorgon kommer min lugg att stå rätt upp. Inte okej. Fattar inte varför den håller på som den gör. Det spelar ingen roll hur mycket man plattar den för den blir ändå inte helt platt. Hår är komplicerat. Fast inte när det är snällt och vill bli bra, då älskar jag det. Men nu för tiden har jag ju typ BARA dåliga hårdagar. Arrrgh.

Ska se om jag kan slänga upp en bild på hur jag färgat håret imorgon. Beror lite på hur det ser ut när det torkat. Kan ju se galet ut. Men jag tycker det är rätt coolt nu, faktiskt. Mina favoritfärger på hår liksom. Kan det bli fel? Oja. Men det hoppas jag inte att det blir!

Jag har hållt på med ca tre-fyra nya designer till mig själv men alla blir så fula så jag använder dem aldrig. Stör mig, gör det. För jag vill ha en snygg blogg. Denna designen är så simpel och ful.

Alltså jag har ingenting att göra. Orkar inte MSN och Facebook är tråkigt. Kan vara inne där max en kvart åt gången. Händer ju ändå inget roligt där. Mer än hälften av mina vänner vet jag inte ens vilka de är. Ibland står det "blabla har gjort det och blabla har gjort det" och jag undrar: vem fan är blabla? Har inget minne av att jag ens accepterat de vänner jag har. Har nästan 400 vänner på Facebook och jag känner kanske 20-30 stycken och vet vilka ca 100 är. Men men, alltid kul med vänner. Eller något.

Imorgon är det skola och ärligt talat ser jag fram emot det, pyttelite i alla fall. Det är alltid roligt att träffa Bambi, och skolan är åtminstone något att göra istället för att bara sitta hemma. Fast jag har ingen direkt ork till att jobba.

Nu ska jag googla runt på lite frisyrer, det tycker jag är roligt. Hej då så hörs vi imorgon, om jag inte avlidit under natten av en chock för att jag sett mig i spegeln, haha.

Haha men Gud!

Haha asså vad... fan?
Googlade runt av ren tristess på mitt namn (inte mitt riktiga då, alltså) och hittade en blogg till någon tjej från typ något annat land och hon har laddat upp massa bilder på mig! o__o
Klicka här för att se dem. Tycker det är lite spooky, men samtidigt väldigt sött :D

Haha men vadfan... Hittar ännu mer utländska tjejer som lagt upp bilder på mig. Det här är mysko.

Vad kommer upp om man Googlar ditt namn? :)

Hoho

Ja ni, gissa vad jag gjort och håller på med? :D
Det är en hemlis! Så det så! :D
Det har något med utseendet att göra och ni är smarta så ni listar nog ut vad det är. Inte? Hehehehe jag färgar håret såklart :D Har klippt mig också, och det blev mycket bättre än innan! Men vad för färg säger jag inte. Och vem har sagt att det inte är fler än en färg? (;

Regnbågsdiamant

 

Idag var kameran lite mer samarbetsvillig, även om det inte blev några direkt bra bilder. Men men.
Min lugg är hemsk. Jag hatar den, vill döda den. Men den är nog redan rätt så död, ehe. Och kom nu inte och smartass:a er och säg "men allt hår är dött för det är döda hudceller blabla" för jag vet redan det.

Det ljuslila håret är urtvättat och är i princip vitt. Underhåret är fortfarande lila. Kan dock inte färga det (kan och kan, frågan är väl om jag vill) förräns jag har nytt löshår och det har jag väl råd med i typ mars. Så ja, jag kommer väl förmodligen att färga det ändå och tvingas gå runt med kort fult äckel hår tills det behagar växa. Jag får i alla fall utväxt på typ en vecka, men det är topparna som slits av. Jag är snäll mot mitt hår.

Mitt ben kliar hela tiden. Jävla nerver som håller på. Och bara för det börjar det klia överallt annars nu också. Gah, blir galen på det här!

Gick inte till skolan idag men mitt mål är att gå dit imorgon. Jag måste verkligen, för jag ligger efter och vill inte riskera CSN och dessutom vet jag inte ens om min sjukskrivning gäller ännu. Får prata med Elisabet när vi ses.

Nej vet ni vad. Jag är jättesugen på att färga håret redan nu. Vi får väl se vad jag gör. Man vet aldrig med mig, ehe. Peace!

P.S har laddat ner fem album av Thomas Di Leva! :D Han är cool, så säg inget annat!

Memories, oh memories

Nu är mamma hemma igen. Vet inte när hon får provresultaten, men det blir nog kanske nästa vecka.
Imorgon ska jag masa mig till skolan, jobba med projektarbetet och så kanske jag och Bambi gör en ny video!
På tal om våra videos sitter jag och tittar på dem, hihi. Fina minnen! :D
En av videona vägrar dock spela upp sig och det irriterar mig!

Nu ska jag kika vidare. Godnatt!

En olycka kommer sällan ensam

Tex päls är det mysigaste jag vet. Eller pälsdjur överhuvudtaget, speciellt katter. Men det är något extra fint när pälsdjuret tillhör en själv. Jag älskar djur, det gör jag verkligen. De är fina och gosiga och de finns där- alltid.

Mamma mår inte bra. Hon är på akuten. Fick ringa Tommy och be honom köra henne dit, för hon skrek av smärta. Jag är orolig för henne och väntar på ett samtal från Tommy där han säger vad som är fel.

Min släkt råkar alltid ut för saker. Är det inte dödsfall så är det sjukdomar och krämpor. Det är nog en av anledningarna till att jag är så rädd för att bli äldre. Jag är rädd att det ska hända mig också.

Halkade och slog i ryggen förut när jag var ute med Tex. Det har kommit ny is som ligger ovanpå gruset så det finns inget grus som stoppar en från att halka. Jättebra, verkligen. Och så ska jag snart ut med honom igen. Är livrädd för att ramla. Värsta är ju att han skuttar fram och han är för stark för mig så jag kan inte hålla emot.

Jag var jättenära på att färga håret tidigare idag. Men jag fick hindra mig. Behöver nytt löshår innan dess, och en blekning till det. Och så var det faktiskt bara 9 dagar sedan jag blekte det sist... Men var så uttråkad och när jag är det brukar jag färga håret. Eller klippa det. Det sistnämnda är en dålig vana, ungefär som folk som biter på naglarna.

Nu tycker jag att Tommy kan ringa. Eller så ringer jag honom. Får nog bli så, vill veta.
Hej så länge!

Bara så ni vet...

... så kan jag inte ladda upp bilder tills, ehm, jag typ köpt en ny kamera. Med Tommys kamera ser man helt konstig ut. Bilderna blir jättemörka även om man ändrar inställningarna och så ser man riktigt hemsk ut. Och nu menar jag alltså att man ser kanske 5 gånger värre ut i den kameran än man gör på riktigt. Usch.
Cambilder kaaanske kommer. Det är ju så mörkt denna årstiden så det är lite svårt att få till dem.
Och systemkamerans hus är sönder och massa så allt är en enda röra. Behöver verkligen köpa en egen kamera.

Vi får se om det blir någon bild imorgon. Ska försöka, jag lovar. Det hela beror på ljuset.

Ska till BUP efter skolan imorgon, för jag orkade inte gå upp ur sängen förräns ett i eftermiddags och jag skulle varit där nio. Det blev alltså inte heller någon skola. Min trötthet börjar oroa mig. Såhär trött är jag väldigt väldigt sällan.
Det ska bli bra när provresultaten kommer, så jag får se om det är mitt järnvärde som är nere på akut igen. För inte så länge sedan hade jag så dåliga blodvärden att jag i princip kunde bli dödssjuk. Var lite skrämmande.

Nej, nu ska jag dricka lite vatten för jag är änna törstig. Kanske uppdaterar lite senare, annars imorgon. Det vet ni (:
Hej då!

Snabb uppdatering

Åh, jag är hungrig. Måste äta något snart!
Har varit iväg på Överby en snabbis med mamma och Tommy. Köpte blekning och svart hårfärg från H&M för 99kr för båda! H&M's egna märke, så ska testa om det är bra. Någon som kanske vet redan nu?
Sedan fyndade jag ett lila läppstift från Cubus för 25kronor :D Det heter Very Violet och är från Viva La Diva. Jag gillar Viva La Diva's läppstift, de är faktiskt väldigt bra och kostar bara 60 kronor normalt sätt.
Mamma köpte även två olika locktänger och jag prövade den ena och jag kan ju säga att jag inte är ett dugg bra på att locka håret. Det blev väldigt... fail men ändå helt okej. Inte så stora lockar utan mer vågigt.
För den som undrar ska jag inte bleka och färga håret nu på ett tag. Det blir när jag får mer utväxt. Den svarta färgen ska jag ha till underhåret.

Det kanske låter som jag köper saker väldigt ofta, men egentligen är jag väldigt fattig. Nu har jag inte ett öre kvar så får vänta tills underhåll och studiebidraget kommer. Då måste jag köpa Bambis födelsedagspresent som blir lagom försenad och så busskort för det är ett måste så jag kan ta mig till skolan. Sen behöver jag ju smink och hårspray och alla de där basgrejerna. Sen måste jag spara pengar till tatuering och så föra över lite pengar till mitt sparkonto för alla gånger jag lånat pengar därifrån.

Nu måste jag verkligen ha något att äta. Hej så länge!

Vad är det som krävs för att stanna kvar?

"Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut"


- Håkan Hellström, Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Och så kommer den. Ångesten.
Den kväver mig inifrån, stryper åt luftrören och krossar mitt hjärta.

Egentligen borde jag sova nu, men sömnlösheten tillhör ångesten. De går hand i hand, likaså gör depressionen.
Jag känner ett starkt behov att skära djupa, gapande sår. Sånna som inte läker på länge. Som finns där länge, och påminner en om smärtan. Men på sista tiden har det blivit små sår. Jag skakar för mycket för att kunna skära djupare. Jag skakar inte utanpå, utan inuti. Det blir så när hjärtat fryser till is och allt man har i huvudet är citat från fina låtar vars textrader passar så bra in på de stunder man upplevt, både fina och hemska.

Det finns mycket ni inte vet om mig. Mycket som ingen vet, förutom jag. Saker som jag skäms för. Saker som jag aldrig kommer att berätta om - med munnen.
Jag har skrivit om dem. I min privata blogg. Men jag funderar på att ta bort den. Den också. Precis som alla andra bloggar jag startar vid sidan om denna.
Mest är jag väl rädd för att fel person ska kunna klura ut dens adress och inloggningsuppgifter. Och den rädslan är stor.

Jag känner dem igen. Spindlarna kryper överallt, både i sängen och på mig. Jag vågar inte ha tänt lampan för jag vill inte se dem. Istället mosar jag dem med min tygnd när jag känner deras äckliga krälande små ben på min hud.
Och Molnet han... ja han är här. Han säger ingenting, inte just nu. Men jag känner hans närvaro. Hjärtat liksom dunkar på extra hårt och jag får tårar i ögonen. Det betyder bara en sak, och det är att ångesten är här och med den följer inte bara sömnlöshet och depression, utan även han. Gud vad jag hatar honom. Hjärnspöken, säger dem att de är. Men jag köper inte det. Även om det är orealistiskt att jag skulle vara den enda som kan se och höra Molnet och henne så viftar jag bara bort deras läkarprat och börjar dagdrömma istället. Jag har väldigt svårt att koncentrera mig på för långa samtal, så jag låtsas oftast bara vara delaktig i det och tänker på annat istället, för tankarna förs automatiskt till andra ställen. Det är nog därför jag inte minns vad folk sagt till mig, eller vad jag sagt till dem. Jag är liksom inte... där.

Ofta tvekar jag på min egen existens. Jag har svårt att tro på att jag faktiskt finns. Och tänker jag inte så så tänker jag att jag säkert lever i en dröm och att jag egentligen sover någonstans och snart kommer vakna. Bara det att jag aldrig vaknar.
Andra gånger tänker jag att jag kanske är död. Så mycket konstiga ställen jag spenderat mina dagar på är det inte konstigt om jag vore död. Jag har sovit i en tvättstuga som vi hade i källaren i Kungälv vid ett flertal tillfällen, och så har jag sovit i en busskur från natt till tidig morgon mitt i oktober (?) och det var svinkallt. Utan jacka också. Skitbra. Bäst var ju att det var mitt ute i Kode, alltså ingenstanslandet och bussen till Kungälv (alltså centrum) gick inte förrän klockan sju på morgonen. Sällskapet var mitt ex, mina ex vänner och en flaska vodka. Awesome, va?
Sen har jag sovit hos mitt ex, och att jag inte dog där är ju ett mirakel, egentligen. Så många gånger som han behandlade mig riktigt illa är ju inte klokt. Well, så går det när man inte vågar säga nej och låter folk göra i princip vad de vill med en för att man inte har någon värdighet. Skitbra.

Jo, det där är två av de mest konstiga ställen jag spenderat mina nätter på. Tvättstugan var alltid iskall kan jag ju säga. Det var den även under dagarna då det var sol ute, så tänk då om nätterna utan värme och allt det där. Yes, mitt ex påfund det också. Han ställde bara till med besvär. Litar inte på killar än idag.

Detta inlägg är enbart för att jag ska skriva av mig lite tankar jag har. Hatar när folk tror man vill ha uppmärksamhet bara för att man är ärlig och är sig själv. Dem kanske borde försöka att vara sig själva dem också, istället för att tracka ner på andra dagarna i ända.

Har ni någonsin tänkt på hur liten världen är? En av mina gamla klasskompisar från mellan och högstadiet som varit min bästa vän i sexan är nu vän med en av mina föredetta bästa vänner. I alla fall på Facebook. Men blir inte ett dugg förvånad om de umgås IRL också.
Jag skrattade nästan när jag såg det. Hon vet uppenbarligen inte vad hon slösar sin tid på. Nej du, L. Du borde nog välja dina vänner med mer omsorg än jag gjorde. Innan A lämnar dig när du behöver en vän som mest.

Jag är fruktansvärt nere just nu. Dagen har varit bra i övrigt, men den här förbannade ångesten dödar minsta lilla gnutta av glädje man kan hitta. Fyfan säger jag bara.

Nu är klockan snart elva och jag borde verkligen sova nu. Får försöka, även om det inte kommer att gå så värst bra.

Uppdaterar imorgon, som vanligt. Take care.




Aw!

Har jag världens gulligaste läsare eller har jag? :3
Tar dock (tyvärr kanske) inte sådana kommentarer på allvar utan tar dem som sarkasm och driverier. Men menas det så är det ju sött c: Dock är jag inte ett dugg snygg. Men tack för fin kommentar, den fick mig att le. ♥

I rule the world and I'm awesome at it!

Hej alla! Första skoldagen var okej men sällskapet var det bästa. Fick en jättefin vit t-shirt av Bambi där det står "I rule the world and I'm awesome at it" på :D
Efter skolan gick vi till stan och hon köpte volympuder till håret och en svart glittrig ögonskugga. Volympudret var typ i en miniburk.

Har nog aldrig haft en sån här skabbig dag som jag hade idag. Usch säger jag bara! Sminket blev fail och håret ska vi inte ens tala om. Det var omöjligt att få det som jag ville och det HAR verkligen gått av massor. Och jag hatar min lugg. Den var bara bra samma dag som jag klippte den, nu när jag vaknar står den rakt upp och går inte att få ner oavsett hur mycket jag plattar. Jävla hårfanskap. Hårspännen är kärlek, även om det är fult att ha synliga hårspännen i luggen.

Ikväll ska jag sy clips och det kommer väl gå som det går. Det är jobbigt och jag är inte ett dugg bra på att sy. Vet inte riktigt vart jag ska få plats med clipsen när de väl ska i håret för det har ju gått av så mycket, speciellt där bak. Får trycka in det. Gud vad jag längtar tills mitt hår i alla fall går ner till axlarna! Så mycket lättare att styla när det är längre. Kort hår = omöjligt uppdrag.

Just nu sitter jag med balsam i håret för att få bort det geléaktiga kletet från limmet. Ska ha i balsamet en timme, det borde räcka. När det är klart ska jag sy och sen ska jag nog... Göra något. Vad är en annan fråga. Tvätta bort sminket kanske. Äta har jag redan gjort. Pastasallad, världens godaste maträtt!

För övrigt så ser min design tydligen knasig ut för er med normal skärmupplösning. Det suger med minidator sometimes. Och jag är inte nöjd med den ännu, så lär göra om den ett tag till. Den SKA se rätt ut för alla. Någon dag i alla fall. Måste ha inspiration först. Ska leta upp det nu! Hej så länge ;)

Sick and tired of being sick and tired

Alla limklumpar gick bort (jag fick slita och dra som en dåre med min tuperingskam och det gjorde ONT!) men håret är kletigt av limmet som lösts upp. Får tvätta och använda mycket balsam.
Att jag aldrig tar lärdom av tidigare misstag. Samma sak hände sist jag använde lim. Jättemycket hår gick av tillsammans med limmet när man kammade det, och samma sak hände nu. Det låg en enorm hög av hår på golvet när jag var klar och hårbottnen värkte efter allt slit. Och jag tror säkerligen att jag tappat en hel del på längderna, för håret är jättekort.
Får leva med kort hår imorgon, för jag har ingen ork att sy på clips just nu. Det kommer se lagom fult ut med min lugg. Och vad är det egentligen med min lugg? Den blir jättekort så fort den torkar! Och inte vanligt kort utan extremt kort. Typ 4 cm kortare än den är när den är blöt. Mitt hår är ett mysterium.

Lyssnar på The Legend of Zelda soundtrack till Ocarina of Time, Majora's Mask och Twilight Princess. Det är fin musik i de spelen, lika fin som de är bra. Fast Majora's Mask är väl inte så kul, jämfört med de andra. För det går på tid och sånt stressar mig.

Jag beundrar mitt rum. Det är faktiskt jättefint och väldigt mysigt nu. Hemtrevligt, helt enkelt. Saknar dock de rosa väggarna jag hade i mitt gamla. Dessa är röda och svarta men de duger ju. Fint blev det i alla fall!

Min vänstra kindpiercing vätskar jättemycket och varar ibland. Inget märkvärdigt, det gör piercingar innan de läkt. Men de har aldrig svullnat. Inte en enda av mina piercingar har någonsin svullnat faktiskt. Jag har ju som sagt väldigt bra läkhud. Ett sår som är nytt kan efter en timme se ut som en annans sår gör efter två dagar. Så snabbt läker jag. Det är bra. För det mesta.

Har inte orkat vara inne på MSN på länge. Förlåt. Men jag orkar inte. Jag är ständigt trött och jag tror det är mina järnvärden som är låga igen. Har inte tagit järnmedicin sedan... juli tror jag. Läkarna glömde bort den och jag antog att de medvetet tog bort den för att jag inte behövde den, så allt blev liksom en enda röra.
Ska ta nya blodprover imorgon. Jag HATAR sprutor! Är jätterädd för dem. Och innan sommaren förra året tog jag blodprover ca två gånger i månaden. Det värsta är att jag blir så rädd att mina vener inte syns, och de får sticka mig flera gånger i BÅDA armarna och även på händerna och ibland fingrarna för att få något blod att analysera. Det gör ont och jag hatar det verkligen!

Imorgon har jag bara en lektion, vilket känns skönt. Ska följa med Bambi hem efter skolan för att få min julklapp. Tar med hennes också. Hoppas hon gillar dem.

Nej, jag funderar på att sova. Som sagt: ständigt trött. Orkade ju knappt ens vara uppe till tolv på nyår. Något fel är det. Ha det bra så hörs vi. Hej då.

Rapsolja och skam

Sitter med rapsolja i håret för att få bort limmet som envist bitit sig fast. Ska nog köra med clips, ja. Lim sliter så förbannat mycket, men det blir snyggare och mer realistiskt. Allt är ett dilemma. Jämt.

Jag skapade ett konto på Bilddagboken för sisådär 3 minuter sen men tog bort det direkt för jag tänkte; vad ska jag med Bdb till? Jag orkar inte. Jag har gett upp.
Första gången jag hade mitt Bdb konto hade jag nästan 500 bevakare. Det var väl någonstans på 460 eller vad det nu var. Sånt gjorde en glad, i alla fall lite. Men jag vet att jag kommer aldrig komma upp i det igen, så vad är vitsen? Och varför ska jag ha ett konto där, egentligen?
Så jag struntar i det och låter folk besöka bloggen istället. Bloggen är bra, för där kan man samla allt man kan tänka sig under ett och samma tak om man nu kan uttrycka sig så.
Jag har jättemånga olika kategorier och skriver liksom om allt möjligt, här och nu. För jag vill ha min blogg personlig och mångsidig. Bloggar som bara inriktar sig på ett område kan bli tråkiga i längden. Notera att jag sa kan, inte blir.

Som vanligt har jag fått fina kommentarer. Dem gör mig glad. Som sagt så känner jag världens bästa människor.
Själv så önskar jag att jag kunde få tillbaka lusten att läsa andras bloggar. Jag kollar de flestas, men jag kommenterar sällan. Och jag vet själv hur det är att blogga utan att få respons. Man blir uttråkad.
Så fy skäms på mig. Måste bättra mig på den punkten- också!

Imorgon är det skola och jag är inte sådär jätte peppad. Ligger efter något så enormt. Tror jag kanske var i skolan sammanlagt en månad på hela förra terminen, och det är nästan skamligt. Eller, det ÄR skamligt.
Tar ju studenten och allt det där i år. Vet att jag inte kommer få världens bästa betyg men när jag väl är i skolan så försöker jag i alla fall. Om jag orkar, dvs. Ibland orkar jag ingenting och då degar jag bara hela lektionerna.

Det ska dock bli roligt att träffa Bambi igen. För jag saknar henne massor. Hon är så bra.

Nu ska jag försöka läsa lite bloggar och förhoppningsvis kommentera några också. Har ca en timme kvar att ha i oljan i håret så vad ska man göra?

Förresten ska jag bränna över Paranormal Activity till DVD skiva och tvinga mamma och Tommy att se på den. Gillar den filmen, den är bra.

En annan sak: jag har ÄNTLIGEN fixat länkarna i menyn, så de är liksom up to date. Tänker inte på att folk gör nya bloggar och sådär, men nu ska alla stämma. Saknas några bloggar som jag läser, men vet inte riktigt om ni vill jag ska länka er? Skriv en kommentar i så fall :) Peace.

Melankolisk

Alltså åh, nej. Det här är inte bra.
Rakt ner i mörkaste djupet igen. Rakbladen glider lätt igenom huden men det gör ont. Ont i själen.
Ångesten är enorm. Det känns som ett tungt stenblock hänger omkring mig och jag har svårt att andas. Ändå har jag gjort bra saker idag. Fixat klart mitt rum osv. Det blev jättefint och jag älskar det. Har till och med en liten hörna som fotostudio. Men inte hjälper det. Depression skär igenom allt. Det förstör och förgör en, totalt.

Jag har en enorm huvudvärk. Känns lite som om någon klämmer åt hela skallen och jag kan inte göra något åt det. Vi har inga huvudvärkstabletter heller. I alla fall inga sådana jag kan ta, för jag kan inte svälja tabletter så måste ha upplösningsbara, och dem är slut.

Stundvis vill jag bara dö. För visst vore det skönt. Så himla skönt att slippa all skit som pågår. Men samtidig, som Håkan Hellström sjunger: Visst känns det skönt att va' vid liv en dag till?
Jo, Håkan har rätt där i viss mån. Vissa av mina dagar är underbara och man vill aldrig att de stunderna ska ta slut. Men det är sällan och säkert 90% av mina dagar är dåliga dagar där jag bara mår piss och vill försvinna.

Ibland förundras jag över att jag fortfarande lever. Efter ett antal självmordsförsök kan man ju undra vad i helvete som gör att man inte dött. Är det ödet, eller är det bara för att folk kommit på en hela tiden? Det sistnämnda låter mer troligt. Och ofta blir jag arg för att folk kommit på mig med intoxer eller stora blödande sår. Låt mig dö för helvete! Andra gånger (alltid i efterhand när jag har en sån där sällsynt bra dag) är jag glad över att jag inte dött. Det hela är ett spel där man för det mesta förlorar och sällan vinner. Men varför? Varför ska vissa människor behöva ha det såhär?

Att jag mår dåligt är ingenting jag direkt smyger med. Det är heller inte något som jag skriker ut. Det är en del av mig och folk som känner mig får antingen acceptera det eller skita i det, vilket de vill. För hjältar och hjältinnor stannar kvar, sjunger Kent. Och mina vänner är just hjältar och hjältinnor. De finns alltid där, oavsett om jag mår bra eller dåligt. De finns och de vet, och jag vet om hur de mår lika väl som de vet om hur jag mår. Det är bra, och framförallt så känns det bra.
Jag är ingen sån som skulle prata med någon personligen (alltså ansikte mot ansikte) om hur jag mår. Jag kan berätta i text och ord, men när jag umgås med mina vänner vill jag inte att allt ska handla om mig. Jag tycker inte om att prata om mig själv, för det är bara tråkigt och ingen är intresserad av mitt patetiska lilla liv ändå. Men om någon frågar mig hur jag mår via exempelvis MSN så kan jag berätta. Hade personen frågat mig när vi träffats hade jag sagt att det är bara bra tack och sen hade det inte varit mer med det. Man kan säga att jag skäms. Skäms över att vara jag. Skäms över mig själv. För så är det. Jag ser inte en enda positiv sak med mig själv och därför kan jag inte tycka om mig eller låta andra tycka om mig. Jag vet att det finns folk som tycker jag är en bra person och som tycker om mig, men jag lyssnar inte. Jag älskar dem, men accepterar inte att de älskar mig tillbaks. För hur kan de mena det? Hur kan man älska... ett monster?

För jag är just ett monster. Jag är spydig, hemsk, ful, tjock och väldigt tråkig. Jag avundas i princip alla jag ser för de har alltid något bra och det har inte jag. Och ärligt talat tror jag inte jag kan få något bra med mig heller.
Jag jobbar på utsidan. Den ska bli bra någon gång. Men insidan är svårare. Hur blir man snäll? Hur blir man sådär gullig i sitt sätt att vara som andra människor tycker om?
Men jag försöker. Mer än så kan man inte göra.

Med detta inlägg lämnar jag er inför natten. Tack för att du tagit dig tid att läsa ända hit.
Kärlek
.

Ett ljus i mörkret

Blev inget att träffa Bambi idag, för hon sov dåligt inatt. Så vi ska ses imorgon istället. Ska bli roligt (:

Och vet ni vet ni?! DET KOMMER ETT NYTT ZELDA SPEL TILL WII! Skyward Sword heter det. Läste det på http://awesomeyoshi.blogg.se/ och blev jätteglad. Jag är som sagt en stor Zelda nörd, hihi!

I övrigt har det inte hänt så mycket idag. Mår inte på topp men så är det. Rakbladen skriker efter mig och jag vet inte... Jag vet ingenting egentligen.
Nu ska jag se klart trailern till Skyward Sword. Orkar inte skriva så mycket, faktiskt. Hej då.


Fira mamma idag!

Haha, mobbad bild, menmen!
Idag ska vi fira mamma, så det kommer lite folk hit. Vi ska äta tårta och sådär.
Jag FÖRSÖKTE faktiskt göra en video till min Tumblr där jag sminkar mig men kameran dör hela tiden så det gick inget vidare. Jävla batterier, måste verkligen köpa en ny. Det är ju Bambis gamla, och den ska hon ha tillbaka också. Får låna Tommys kamera så länge.

Alltså jag tycker det är så galet svårt att få lösögonfransar att se bra ut på mig. Som ni ser är vänsterögat typ helt fail och lösögonfransen där ser helt... puckat ut rätt ut sagt. Ser dock bättre ut IRL dock, även om det kanske inte är världens finaste där heller. Måste öva på detta, ehe. Ibland lyckas jag, men det är sällan.

Har fått värdlens dåligaste hårdagar lately. Håret där bak är så satans kort att det knappt täcker löshåret och där fram ska luggen alltid krångla och sånt. Hatar min lugg, den är kass!

Nu ska jag duka. Uppdaterar mer sen. Ciao finisar!

Till Evelina K

Hej. Vill absolut inte vara wannabe någon. Och jag tycker inte heller en hårfärg och några likadana piercingar gör en till en wannabe. Har det jag tycker är snyggt och det jag gillar. Att jag har exempelvis rosa eller lila, grönt eller blått hår är ingen nyhet och det har jag ju inte haft NÅN gång för att nån ANNAN har det, utan för att jag SJÄLV tycker det är fint. Och septum har jag alltid tyckt är snyggt och funderat på ett bra tag.
Men du är ärlig och det uppskattar jag. Men vill inte att du ska tro jag är wannabe Angelica.

Ta ut snakebitesen och skaffa septum?

Nu har jag ju funderat på septum piercing (mitten av näsan) ett bra tag. Och jag tror det skulle passa bra med cheeksen. Mamma, jag vet att du hatar septum, men jag tycker det är fint!
Tycker bara att jag har för ful näsa för septum. Men men som sagt: man vet inte förräns man prövat!

Vad tror ni? c:

16:45

BUP gick bra. Var där en halvtimme. Det räcker, jag säger ju knappt någonting ändå.
Efteråt gick jag och mamma på stan en sväng. Det var för kallt för att kolla marknaden så vi kollade Glitter, Gina och Lindex istället. Även Åhléns.
Köpte ett nytt hudfärgat läppstift (se bild) och ett par svart-vit randiga strumpbyxor (se bild nr 2) och ett par söta trosor som inte är med på bild. Nu har jag tvättat håret och jag blir så förbannad på att löshåret glider av när det blir blött. Skitkasst lim. Nästa gång ska jag köpa det där från Kawaii Design, för det verkar bättre. Och såklart glömde jag köpa lim remover när jag var i Göteborg också, så jag har limklumpar överallt i håret. Sexigt.

Har ätit på MAX med mamma idag. Det var gott, deras greenburgare är nomnom. Och pommes. Jag älskar pommes. Men det är onyttigt och blabla men det är gott, aight?

Jaja ni kanske vill se vad jag köpte nu då. Här kommer bild, och en liten bild på mig.
Och ja, jag har en extremt dålig smink och hårdag idag!

 

 

 

Tada! Sådär ja. Tack återigen för många fina kommentarer! <3

BUP imorgon

Imorgon är det BUP vid kvart över elva, sen ska jag och mamma kolla marknaden som är här i Trollhättan den första onsdagen varje månad. Har 140 kronor kvar kanske, och så måste jag köpa busskort så jag kan ta mig till skolan som snart börjar.

Gudrun från biståndsenheten ringde imorse och hon hade väl egentligen ingenting att berätta mer än att Johanna ska ha kontakt med henne och Sandra från försörjningsstöd. Det kommer ta tid det här. Det kommer ta så jävla lång tid...
Grejen är att de ska göra en ny utredning vilket jag inte riktigt förstår varför eftersom de redan gjort en. De gör verkligen ALLT för att dra ut på tiden. Sega jävla as. Är så arg på socialtjänsten så det finns inte. De missköter inte bara sitt jobb, utan behandlar även människor illa. I alla fall socialen i Trollhättan som dessutom fått sämst kritik i hela Sverige.

Det här med soc gör att jag mår ännu sämre och vill stundvis bara lägga mig ner och ruttna bort. Det hjälper inte att tänka positiva tankar, det gör nästan att man mår ännu sämre för att man får sådan ångest. I alla fall jag.
Jag har inte kunnat skära mig på ett tag för mamma tog mina rakblad. Abstinensen är olidlig.
Men jag är lite glad. Glad för min hårfärg och glad för mina nya piercingar. Och för att jag träffat saknade flickor! Saknar så grymt mycket människor. Tro mig, jag har inte glömt bort er. Tänker på er allt för ofta. Usch, saknad är hemskt. Och att jag är så dålig på att hålla kontakt med folk är ännu värre. Jag suger, helt enkelt.

Looki looki

Kanske inte världens finaste / bästa bild men den får duga. Älskar hårfärgerna och cheeksen!
Vad tycker ni då? c:

Today is the day of awesomeness

Åh, jag är glad idag. Jag älskar mina kindpiercingar och jag har träffat de underbara flickorna.
Det gjorde inte alls ont att pierca kinderna faktiskt. Så jag var nervös i onödan, haha. Men fick fina fläckar av att han tog bort mitt smink vid kinderna, så de var typ vita mot resten av huden.

Just nu sitter jag med lila hårtoning i håret och det ser awesome ut so far. En bra dag helt enkelt!

Idag har jag köpt det här:

Foundation och puder från H&M (använder alltid deras, tycker de är bra och så är de ju billiga också!)

2pack strumpbyxor. Leopard och zebra mönster.

3 paket lösögonfransar. Förlåt för blixt... De långa är från Shock och de i den guldiga förpackningen är från H&M (deras längsta)

Sist men inte minst: En skitsnygg kappa från Shock på rean! :D Är typ kär i den, hihi. Perfekt till våren/hösten då det fortfarande är lite varmt. Den är inte fodrad så den kan man inte ha nu, såvida man inte vill frysa halvt ihjäl då.

 

Och såklart: Lilac och Plum hårtoning (Shock) samt piercingarna (Barbarella). Nöjd med min dag, verkligen. Saknar flickorna redan dock... Får träffa dem snart igen tycker jag!

Tack för fina kommentarer. Kärlek <3

 

Piercar cheeks imorgon då'va!

Piercar kinderna imorgon. Det ska bli awesome. Får för mig att det kommer göra svinont bara, haha. Men andra som piercat kinderna kände knappt något. Mysko. Längtar i alla fall! Men höjdpunkten är att träffa HannaH darling och Lina vackring. Kärlek!

Babbel

 

Åh vad jag älskar solljus på dagarna! Man får perfekt hy!

 

Dagen har varit ganska långsam. Klockan är inte ens fem, och jag känner mig trött redan.
Tommys mamma kom förbi och vi åt middag, fikade lite och hon och mormor kommer jättebra överrens. Gör mig glad, för jag vill att mormor ska ha det bra.
Sminket blev förvånansvärt också bra idag, och håret. Puffigt på sidorna och fram men bak är det platt så det såg lite knasigt ut men över lag såg det helt okej ut. Vissa dagar har man tur. Sisådär en gång om året. Så detta är väl sista dagen jag lär ha bra hår och sminkdag på hela 2011, haha.

Jag läntar SÅ till imorgon! Vi ska dock upp jättetidigt för att jag ska hinna i tid, haha. Men det gör mig ingenting. Man kan ju sova i bilen om man nu skulle behöva göra det.
Ska köpa en hel del. Mamma ska ha födelsedagspresent och den blir rätt dyr, och så ska jag ha tvåpack lösögonfransar och så hårtoning, kanske ett par nya strumpbyxor (mina nätstrumpbyxor är helt sönder och jag vill ha ett par leopardmönstrade) och så ska jag ju pierca mig. Det blir en dyr dag. Får snåla nästa månad. Måste spara till tatuering också.


Får lov att tacka alla för era fina kommentarer. Ni gör mig på bra humör med era söta ord och gulliga meningar. Ni betyder, allihop.

Peace.


Jag är kär i den fulaste flickan i världen

Dagen har varit lugn. Sov länge, ätit lite och sett på TV med mamma och mormor. Diskat lite finglas för hand och letat som en dåre efter systers försvunna saker. Fick mycket skäll av henne, oja.
Tvättat håret också (jätteintressant) och så har jag försökt piffa upp designen lite. Bakgrunden gillar jag, och layouten. Men tycker headern är ful. Ska se om jag kan göra en ny nu i veckan.

På måndag blir det Göteborg och träffa HannaH och Lina. Finfina flickor det där! Och på fredag ska jag träffa Bambi. Ska bli bra. En bra början på det nya året. Hoppas jag i alla fall!
Tänkte färga håret på måndag kväll eller tisdagen, men otålig som jag är blir det förmodligen på måndagskvällen. Lilac och plum blir det. Från Shock.

Imorgon kommer Tommys mamma hit för att hälsa på mormor. Ska försöka se presentabel ut och kanske slänga upp någon bild. Bilder gör inläggen mer personliga och sen vet jag ju att ni for some reason gillar mina egobilder, even though de ser hemska ut, haha.

Det har börjat töa här, men det ska snart frysa på igen. Ska tydligen bli svinkallt på måndag. Inte okej. Hatar kylan och kyla överhuvudtaget egentligen.

Snorar som fan. Usch. Vet inte vad det är med mig. Måste kolla upp detta, för nu har jag varit sånhär jättelänge. Usch. Och sen är tydligen svininfluensan tillbaka också. Ajaj.

God natt på er. Ni är fina, vackra! Puss

Fråga mig vad som helst

På min Tumblr kan man ställa frågor till mig.
Klicka här för att fråga mig vad som helst!

Nyårs looken

Outfiten: Blå klänning med svart spets över. Till det en svart siden (?) MC jacka som är jättesnygg.

Sminket: Blå och svart ögonskugga. Mascara. Och så ögonbrynspenna. Matchande nagellack, såklart :)

Håret: Halvlockigt/vågigt.

Är nöjd med min nyårsafton. Synd jag är täppt och sådär och att jag var väldigt trött. Orkade nästan inte vara uppe till tolv, haha.
Tog ett glas champagne (rosé som var sjukt äckligt. Äckligaste champagnen jag druckit) och sen bums i säng. Var verkligen enormt trött!

Hur firade ni nyår?

GOTT NYTT 2011!

Önskar alla läsare ett Gott Nytt År! Massa kramar till alla!
Bilder på outfit och smink kommer imorgon. Nu ska jag sova, för jag är galet trött. Sovit dåligt två nätter i rad nu igen. Återigen: Gott nytt år!