Typ

Hihi! Mitt löshår kommer förmodligen på tisdag! Känns bra. Hoppas bara att clipsen medkommer som det stod, för en annan som beställt från säljaren fick inte med dem. Och jag behöver verkligen clips!!

Nu sitter jag och lyssnar på The Cure. Orkade aldrig spela, haha. Sov istället.
Min lugg har faktiskt vuxit lite! Den går till strax ovanför till ca på ögonbrynet nu, haha. Jag vet, den är jättelång! Men den ska bli lång, så det så!

Tänkte att om mitt hår och mitt smink behagar bli bra imorgon så kanske jag kan ta en liten bild med camen. Blir ju inga hejdundrans bra bilder med den men det är ju bättre än ingenting, eller? D:
Har dock på känn att det kommer bli en dålig sminkdag för som sagt; alla mina eyeliners är slut! Får skaka ut det sista ur dem. Jag klarar mig inte utan eyeliner, buhu.

Jag ska försöka spara ihop så jag kan tatuera mig i april/maj någon gång. Det ska fortfarande vara den där finfina diamanten, för jag älskar diamantmotiv. Jag får hoppas att jag har råd med den också! Gah, vill ju ha den!

Har i princip spenderat hela dagen åt att komma på lite idéer till min nya design, men det står still. Koderna är klara, det är bara stilmallen som behöver lite finjusteringar. Någon som har någon idé om header och bakgrund? Tipsa gärna!

Klockan är redan tjugo i nio. Tiden flyger minsann förbi när man sover.
Nej, nu ska jag spendera resterande tid av dagen på att Googla! Google is my friend!
Puss hej!
becca

fin fin fin tjej! <3

Lina

skulle du inte ha en hello kitty tatuering?

puss

danni. blåmärken i mitt huvud.

varför limmar du inte håret istället? ♥




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info