16e juni

Fick mitt paket från Shock idag! Ett par jeans som jag håller på och töjer ut för de var några centimeter för små, och så denna fina biljett! Vad kan jag säga?

Sällskapet blir Mattias, han kommer den 16e och stannar till 19e och det kommer bli awesome det också! :D TAGGA!

Våra hjärtan slog lika hårda slag

Himlen är mellanblå, molnen är utspridda över den som dammtussar på ett ojämnt golv.
Jag frågar mig själv vad jag gör här, varför jag finns kvar. Jag är ensammare än någonsin. Jag tar avstånd från de jag älskar mest, väntar på att bomben ska släppas och alla försvinner. Alla försvinner tillslut, det är bara så det är.

Det är ännu en dag av ett värdelöst liv. Ännu en dag av ångest och ständigt mörker. Det finns inget ljus i tunneln, alla lampor är släckta. Kanske är det ett elektriskt fel, eller så har elbolaget stängt av elen för gott. Alla säger att det visst finns ett ljus i tunneln, bara att man måste vilja se det för att kunna göra det. Jag vill se ljuset, men det finns inte där. Allt som finns är mörker, kolsvart mörker. Och jag skulle inte klara mig utan mitt mörker. Det är allt jag känner till, utan det har jag ingenting. Utan det är jag ingenting.

De säger att tiden läker alla sår. Aldrig har jag hört en sådan lögn. Tiden läker inga sår, tiden förvärrar såren. Minsta lilla som påminner om sorger man upplevt med åren strör salt i såren och det svider som cyanid i halsen. Det är en uombärlig smärta som kommer allt för ofta. Varje dag är en plåga, minnen som hemsöker och tankar som gnager sönder hjärnan.

Jag tänker ofta på självmord. Dagligen känner jag hur kroppen sjunker ihop mer och mer och hur den orkar mindre och mindre. Det vore så skönt att få slippa allt.

Jag intalar mig alltid att det en dag kommer att vända, att livet kommer bli bra och att jag en dag vaknar upp och ser ut som jag vill. Det kommer aldrig att hända. Jag är dömd att leva såhär tills jag en dag verkligen lyckas begå självmord. Det är enda utvägen för mig. Frågan är bara när, för hur vet jag. Det är några saker jag vill göra innan jag dör, så det kan dröja ett tag. Men jag vet att jag kommer vakna upp en dag och veta att idag, idag är det min tur att lämna jordelivet.

Julia, Hanna, Fanny och Emina; jag älskar er. Tänker på er så mycket och jag vet att jag är hemskt dålig på att hålla kontakt, men det betyder inte att jag älskar er mindre för det. Ni är gudomliga. Våra hjärtan slår lika hårda slag

Psykiatrin = psykironin

Var som sagt hos läkaren idag, och jag tyckte han var väldigt jobbig. Fick berätta mycket av min historia trots att det redan borde stå i journalen. Han skulle prata med psykologerna som jobbar där och se om någon av dem kan ta sig an mig, men jag vill inte prata om allt som hänt och händer, för det har jag redan gjort så många gånger för så många människor. Det är jobbigt att ta upp allting om och om igen och det borde ju faktiskt stå i journalen!
Pär, som läkaren heter, tyckte att vi framöver ska gå igenom allt för att få fram vilken diagnos vi ska fokusera mest på. Han ville veta varför jag fått posttraumatiskt stressyndrom som diagnos, och det gjorde mig faktiskt irriterad att det inte stod i journalen, eller att han kanske helt enkelt inte läst igenom den. Mamma var med så hon vräkte ur sig olika förslag, men jag vet ju varför och det är inte bara en sak utan i princip allt. Allt som hänt speglar sig på ett eller annat sätt i hur jag upplever saker idag, tycker och tänker samt känner. Ville bara smälla till Pär för att han var så dryg i sättet att prata. Det som gjorde mig rädd och riktigt arg på honom var när han snurrade framåt på sin stol till mig och drog ner min urringning på tröjan och sa; "Jasså du skär dig på bröstet också. Eller rispar." Vad fan har han för rätt att dra ner min urringning?! Jävla äckelgubbe.

Har dessutom fått recept på Abilify igen... Och när Pär läste igenom vad Crina, läkaren jag var hos sist, hade skrivit i journalen fnös jag. Hon hade ju hittat på hur mycket som helst som inte ens är sant. Hon skrev att jag inte har röster, att jag inte vill ha medicin och så var det något mer som verkligen var så fel. Sa det till Pär, och även mamma protesterade. Då började han istället ifrågasätta mig som om jag var den som hade fel och inte Crina. Hatar, hatar, hatar psykiatrin!

Till läkaren imorgon

Imorgon ska jag till läkaren och prata mediciner, mående etc. Blir väl förmodligen någon medicinändring som vanligt. Efter det ska jag till soc och lämna in papper. Måste även boka tid i tvättstugan för tvättkorgen är överfull igen.

Idag har jag städat, men det är väl allt jag gjort. Har huvudvärk nu och borde verkligen ta mig i kragen och köpa huvudvärkstabletter. Har ofta huvudvärk men glömmer alltid bort att köpa tabletter, eller så struntar jag i det när jag väl är i affären för att jag inte har huvudvärk just då. Men det är väldigt bra att ha hemma. Synd bara att de är så dyra...

Måste hitta något att ha på mig till studenten också. Ser inte direkt fram emot den men det är bara några timmar som tur är. Känns inte ett dugg speciellt att sluta gymnasiet. Kändes i så fall mer speciellt att sluta nian. Tyckte mer om den klassen jag hade då än den jag haft i gymnasiet. Är väl förmodligen för att vi bara var åtta stycken och jag kände alla även om jag inte direkt var med någon speciellt mycket, utöver en person. Har inte varit i skolan på hela denna terminen, och förra var jag knappt där heller och inte så mycket i tvåan heller. Var väl bara ettan jag var i skolan mycket, sen har jag varit sjukskriven och inte haft någon ork eller lust att gå dit. Är ingen skolmänniska, har alltid hatat skolan, oavsett vilken jag gått i. Den går inte ihop med mig som person, jag klarar inte av fasta tider, folk som säger åt mig vad jag ska göra och när. Sen har jag ju alltid varit en ensamvarg.
Nu är det i alla fall snart över. Har väl IG i det mesta, med tanke på all frånvaro. Vad jag ska göra härnäst har jag ingen aning om.

Ska upp redan klockan åtta imorgon, för läkartiden är klockan 10. Får tvinga mig upp så jag kommer iväg. Mitt paket från Shock kommer nog imorgon också. Synd att posten kommer först senare än jag ska upp, för då hade jag kunnat hämta postens avi och hämtat paketet på hemvägen. Om det inte regnar imorgon så har jag inget emot att gå ut igen men regnar det blir det mindre roligt.

Ska fortsätta lyssna på The Used nu, så uppdaterar jag imorgon. Ha det fint.

Some gifts

Passade på att fota några av de saker jag fick i födelsedagspresent när jag ändå hade kameran i handen. Det blev ett litet collage av dem. Collage är fint :)

Artwork

Nu har jag tagit en bild på hur tatueringen ser ut. Den är inte svullen längre och det är ju bra. Tycker den är asfin!
Har även lagt till en kategori, som jag snart ska fixa så den även ligger i menyn. Tatueringar, kommer den kategorin att heta.

Nu ska jag försöka jobba på min nya design. Ha det fint!

 

Tatuerat mig idag!

God eftermiddag bloggen och läsare! Idag har jag tatuerat mig! :D
En helsvart svala på höger handled. Tatueraren gjorde bilden ungefär tre gånger större än jag tänkt mig men den blev faktiskt snyggare som stor. Gjorde bara ont ibland, på vissa ställen, men för det mesta kändes det knappt. Betalade 1000 kronor för den. Trodde faktiskt den skulle gå på mer med tanke på storleken och att det skulle vara så mycket svart men det blev precis så mycket som jag max tänkt att lägga ut. Köpte tatueringssalva också, för 60kr.
Är jättenöjd med min svala och jag ska lägga upp bild på den så fort svulnaden gått ner.

Jag har även köpt ett fritidskort nu, så jag kan åka buss. Och vet ni vad? Jag ska till West Coast Riot den 16e juni!!! Är så sjukt glad för det. Shock har nämligen ett erbjudande där man får en biljett till WCR helt gratis om man köper för minst 300 kronor! Klickade hem ett par as snygga jeans som är skickade idag så jag får dem nog på måndag. Längtar så mycket till WCR! Kommer bli grymt!

Haft en jättebra dag såhär långt och jag hoppas det håller i sig resten av dagen. Tack för mig!

Dream my days away

Tankarna är borta i Ingenstanslandet, de är där i affärsärenden. När de kommer tillbaka så kommer de ha ännu mer saker att fylla mitt huvud med. Det är redan kaos där, i huvudet. Allt sker samtidigt, minnen från olika perioder blandas ihop, ord och meningar jag minns rör ihop sig till helt osammanhängande fraser och det blixtrar förbi bilder oavsett om jag har öppet eller stängt ögonlocken. Man kan kanske sammanfatta det hela som rusningstrafik. En väldigt långvarig rusningstrafik som pågått länge nu och som verkar hålla igång ett bra tag till.

Jag skummade igenom de 56 sidor jag kommit på boken. Sist jag skrev var efter att Julia varit här. Har inte orkat skriva sen dess, trots att mycket hänt. Ska ta tag i det snart igen, för jag vill göra klart den. Jag har försökt mig på att skriva böcker några gånger förut, fiktiva romaner. Har dock aldrig orkat skriva mer än några sidor, men nu vill jag verkligen att den här boken ska bli klar. Hur lång den kommer bli vet jag inte, jag har inte den blekaste aning. Vill att den ska sluta på ett snyggt och ärligt sätt. Det är ju en självbiografi och jag vill att den ska reflektera mig så mycket det går. Men när jag ska sluta skriva vet jag först när jag är där. Jag kommer känna att nu, nu har jag skrivit det sista stycket. Det är långt kvar tills dess, men tillsvidare får jag skriva på boken när jag har ork.

Tankarna är på väg hem igen. Känner hur de börjar ta form igen. Ånger, ångest, sorg och sting i hjärtat. Jag ångrar så mycket jag gjort och jag kommer alltid att minnas det. Jag har varit en idiot och är fortfarande. Det är som om allt dör när jag passerar förbi. Jag för otur med mig vart jag än går. Det enda jag är bra på, det är att såra andra.

19 år

Idag fyller jag alltså nitton år. Känner mig urgammal.
Mamma kom och hämtade mig efter att hon hämtat mormor nere i Göteborg, och sedan åkte vi gemensamt hem till mamma och Tommy. Vid tre-tiden kom syster och hennes pojkvän och när Tommy kommit hem från jobbet fikade vi med frallor och sedan tårta. Kan ju säga att jag är äckligt mätt.

Fick mina presenter, som var pengar av mormor, en söt liten rosa kruka från mormor, lösnaglar (as snygga!) från syster och Jimmy, ett lipgloss i form av en cupcake från syster och Jimmy, och av mamma fick jag en svart keramik skål med godis i, en Hello Kitty plastmapp och en sjukt söt pappersask/burk med cupcakes på och inuti var en jättesöt té mugg som också hade cupcakes på sig. Fick även tårtan som en slags present. Tänkte ta bild på några av sakerna jag fick imorgon, eftersom det är lite för mörkt att fota nu.

Imorgon ska jag, mamma och mormor hem till syster och på fredag ska jag och min syster ner till Thunder Pig Tattoos och se om de har ledigt under sin drop-in. Efter det ska jag till Västtrafik och köpa fritidskortet.

Hoppas att Thunder Pig har en ledig tid på fredag och att tatueringen inte kostar över 900. Den kommer ju bli liten så den borde inte gå på mer tycker jag. Deras minimumpris är 800.

Dagen har varit okej och nu ska jag fortsätta att göra ingenting.

Tack till er som smsat grattis till mig idag! Och Fannii sötis, jag har nytt nummer, men jag har kvar den mobilen du smsade till, fast jag använder den inte mer än till att folk ringer till den. Smsar och så från mitt nya nummer som du ska få. Men tack i alla fall ni fina. Puss.

IhåligJag trodde att jag visste vad jag ville
Men vad fan jag var så ung och dum och full då
Allt värt att veta har du lärt mig
Men du säger att jag inte står i skuld

Kent - Håll ditt huvud högt


Jag vill göra något. Bara göra något, utan att tänka för mycket. En impulsiv handling. Men huvudet är tomt, jag får inga impulser just nu. Funderade på att gå ut till tågstationen, men jag vågar inte gå ut i mörkret själv. Men jag vill ut, bort bort bort. Jag försöker fly från mig själv men det går inte. Vill känna något annat än självhat, hat mot andra, rädsla, ångest och smärta. Jag vill uppleva något. Vill ha bort det som är svårt men då har jag ingenting kvar. Men kan man känna sig tommare än jag redan gör? Tveksamt. Det känns inte som jag har någonting ändå. Bara minnen och för mycket tankar. Alldeles för mycket tankar.

Jag är ett ihåligt skal som bara väntar på att någon ska förstöra mig så att jag kan förstöra mig själv.

Bild: Weheartit

The rain is pouring down, just like we used to sing when we were young

Jag kom precis in. Har suttit ute i regnet, rökt och tänkt. Det är mysigt med regn om det är på en dag som denna, då man inte har några planer utan bara kan ta det lugnt.
Har tvättat idag också, och borde egentligen städa men jag orkar inte. Får göra det imorgon.

Lyssnar på Goodnight Nurse, ett band jag upptäckte igår. De är väldigt bra må jag säga, värda att lyssna på. Har även sett på Ice Age 3.
Tror jag ska köpa ett fritidskort snart. Från och med 1 juni gäller det på heltid eftersom lovet beräknas börja då och det slutar gälla på heltid 31 augusti. För er som inte bor i Västra Götaland så kan jag berätta vad ett fritidskort är. Jo, det är ett busskort som är för ungdomar till och med att de fyller tjugo. Kortet gäller på vardagar efter klockan fyra och fram till klockan fyra på morgonen. Under helger och lov gäller det dygnet runt. Kortet kostar 585 kronor och gäller i 100 dagar. Ett väldigt bra kort tycker jag, brukar köpa det till sommaren.

Tre dagar kvar tills jag blir 19. Önskar mig inget speciellt, det är väl pengar jag behöver mest. Får pengar på fredag (förssörjningsstöd, bostadsbidrag) men lite extra skulle inte sitta fel. Får pengar från CSN också, men det är först den 31 maj de sätts in. Behöver pengar till studentkläder, tatuering och det vanliga (mat, hygien etc) och så fritidskortet.
Bara tre veckor kvar till studenten. Ibland känns det som tiden går i slowmotion, men på sistone har veckorna rusat förbi i all världens fart, ett tydligt tecken på att sommaren är här. Innan vi vet ordet av det så är det höst igen. Tråkigt att sommaren alltid är så kort.

Diagnoser

* Personlighetsstörning, ospecificerad. Emotionellt instabil (borderline personlighetsstörning) eller paranoid personlighetsstörning

* Posttraumatiskt stressyndrom

* Dissociativt syndrom

* Recividerande depression med psykotiska symptom

Fick mina diagnoser idag. Oklart vilken av de två personlighetsstörningarna jag har så de har skrivit in båda i journalen, fast med frågetecken efter. De sa att det är någon av dem men vill låta just den punkten vila tillsvidare. Nu har jag i alla fall svart på vitt och det underlättar. Det första pappret jag fick se hade rosa markeringspenna över resultatet och där stod det "ADHD mycket troligt", men de förklarade att resultatet hade att göra med mina andra diagnoser och att jag inte hade ADHD.
Stirrade ner i marken i stort sett hela mötet. Jag tror de kände av min hatiska energi, för jag fick ingen kram av Elisabet trots att det var sista gången där och hon brukar krama mig ibland.

Är så arg, så less. Skar igår, skar in två ord. Det första är HATE, med stora bokstäver. Det är på vänsterarmen på sidan av handleden och E:et går över handen. Andra ordet är PAIN, som jag skurit in på sidan av vänster överarm. Min tanke var att skära in KILL på samma ställe som HATE, fast på högerhanden. Det gick inte så bra, eftersom jag är högerhänt. K:et ser ut som ett konstigt R och det förstör allting. Ingenting blir rätt men det är väl så det ska vara. Punkt slut.

Sick and tired of you filthy people

Människor är svaga. En dag kommer mäsnkligheten att falla samman, och när den gör det vill jag vara, där, skratta och se på när en efter en faller till marken. HAHA. Så patetiska, så veka. Jag vill ha deras blod över min tröja. Blodet av den förpestade varelse vi utvecklats till. Bring it on.

Förhårdnat hjärta

Har sovit hela dagen idag igen. Vaknade av att min mobil ringde, och det var hemsjukvården. Fick gå upp helt nyvaken och öppna dörren, och så visade det sig att det var Bambis mamma som kom med mina mediciner. Blev ganska förvånad får jag väl säga, men det kändes också bra att få se ett bekant ansikte.
När jag fått mina mediciner drog jag på mig en keps och gick ner och slängde skräp samt bokade tid i tvättstugan. Sedan la jag mig för att vila och vaknade vid åtta nu ikväll. Är rädd att jag inte ska komma upp imorgon, så att jag missar mötet med skolan. Det är väldigt jobbigt att sova hela tiden för jag är fortfarande trött när jag vaknar och så får jag huvudvärk av för mycket vila. Men jag måste upp imorgon, och på fredag. Fredag är viktigast för då får jag veta mina diagnoser och det är något jag velat veta länge. Men det är också viktigt att prata med skolan om hur jag ska göra framöver. Ska ställa alla alarm och tvinga mig upp imorgon.

I övrigt så mår jag som jag gjort på sistone; för mycket röster, för mycket tankar, för mycket känslor, extrem ångest och orkerslöshet. Har ingenting att se fram till under dagarna, allt är meningslöst. Att jag fyller år om exakt en vecka bryr jag mig inte om. Jag har aldrig gillat födelsedagar ändå. Det är bara ett steg närmre döden, den naturliga döden som jag så fruktar. Jag tänker inte dö en naturlig död.

Studenten närmar sig och jag har fortfarande inte sett någon butik som säljer studentklänningar. Vet inte ens vad jag vill ha, men någon fin som helst står ut mycket, typ som tyllkjol osv. Men jag kan inte säga att jag ser fram emot studenten heller. Jag vet att det kommer vara en jobbig dag, med alla människor som kommer vara samlade och jag vet att jag förmodligen kommer att gråta efteråt. Jag gör det mycket nu för tiden, gråter. Det känns konstigt, för jag har stängt inne tårarna så länge nu och plötsligt kommer de när jag inte ens är beredd på det.

Har försökt skriva det här inlägget i en timme nu, men det är svårt att skriva, jag kan inte koncentrera mig ordentligt. Tankarna går åt olika håll och jag slits itu. Tänker att jag ska lyssna på musik för att sedan komma på att jag redan gör det. Avslutar inlägget med fina ord från Broder Daniel;

I watch the days go by
While life is on standby
But I’ve got no more time to give
We all die, but not all live

Huvudvärk

Usch, idag har jag huvudvärk och noll energi. Sov länge idag igen och har spenderat dagen med film och tv-serien Angel.
Imorgon måste jag boka tid i tvättstugan för tvättkorgen är full och på torsdag ska jag till skolan för att prata om hur jag ska göra med framtiden. Vet i alla fall att jag inte tänker gå två år till i samma skola. Men vad jag ska göra efter sommaren vet jag inte. Orkar egentligen ingenting men måste göra något, annars får jag inte pengar och då ryker lägenheten ja, vad gör jag då? Det är jobbigt med alla krav, speciellt när man mår dåligt och inte orkar så mycket. Men sånna är reglerna, tyvärr.

Nej fy, huvudvärken gör verkligen ont. Känner att jag avslutar inlägget här innan jag får ännu mer värk. Vi hörs.

Mr DrewDet här måste ju vara en av de sötaste killar som finns. Så himla söt är han! Och Never Shout Nevers låtar är superfina.

Christopher Drew. Bild från Google.

Nästa vecka fyller jag år!

Nästa onsdag blir jag gammal tant, dvs 19 år! Kan inte fatta det. Ålderskris, hej och hå!
I alla fall, det finns inte så mycket jag önskar mig. En tripp ner till Göteborg vore inte helt fel. Finns lite saker jag vill köpa där, och kanske hitta en fin studentklänning. De saker jag vill köpa nere i Göteborg är de här:

 


Två posters med BD!


En till tygkasse. Denna har längre band än vanliga så det passar mig bra, för jag tycker de flesta tygkassar har för korta band.Tygmärke. Får hitta någon tröja att ha tygmärket på, men det finns alldeles säkert någon fin tröja där ute!


Skosnören med knogjärn. Tyckte dessa var riktigt snygga! Finns inte leopard så köper jag dessa, eller kanske båda :D

Det här är de saker jag vet att jag vill ha, men när man är nere i Göteborg hittar man alltid så mycket mer som man vill köpa. Tänkte ta mig en resa ner kanske redan någon gång nästa helg. Det skulle ju inte sitta helt fel faktiskt. Hoppas även att Rockhouse har några fina Kent posters. De som finns på hemsidan är väl helt okej men det finns säkert finare. Har dem det ska jag nog minsann ta och köpa mig en eller två. Tanken är att jag ska rama in de posters jag köper så de blir fina tavlor jag kan hänga upp i min lilla lägenhet! :)

 


My new shoes!

 

Hämtade ut mina skor idag! Blev jätteglad när jag såg dem, de är så fina!
Passade på att fota mina nya solglasögon i samma bild när jag ändå var igång :) Har börjat gilla rött av någon anledning. Inte varit en sån jättepopulär färg hos mig innan men nu gillar jag den mer och mer!

No time for us

Vaknade riktigt sent idag, vid kvart över fyra eller någonting. Antar kroppen tog igen de timmar jag inte kunnat sova i veckan, men det kändes bra att få sova ut.
Har inte gjort någonting av dagen, som vanligt. Sett lite på Angel och nu sitter jag här och gör ingenting alls.

Imorgon ska jag till Gunilla på vuxenpsyk men innan dess är det dags för hemsjukvården att knacka på och komma med mina mediciner. Det blir första dagen för dem hos mig, och de ska komma klockan tio varje morgon hädanefter. Får se till att vara vaken när de knackar på, haha.

Efter besöket hos Gunilla ska jag gå till Red Rocket Tattoos, eller som de nu heter; Thunder Pig Tattoos. På vägen hem ska jag ta en sväng förbi ICA här hemma och hämta ut mina nya Converse. Det är väl mina planer för morgondagen.

Känns så dumt att det kommer så många bra band/artister till Sverige i sommar. Henrik Berggren, Håkan Hellström, Her Bright Skies, August Burns Red och Asking Alexandria till Siesta! och Sum41 och All Time Low till West Coast Riot och Escape the Fate till Metaltown. Mest vill jag väl se Håkan och Henrik, men såklart har jag inte råd att åka dit. Väldigt tråkigt tycker jag!

Nej nu ska jag väl försöka hitta på något. Hörs.

Boka tid för tatuering

På måndag ska jag gå till en tatueringsstudio här i Trollhättan och boka tid. Hoppas de har någon tid i början av juni!
Ska tatuera in en svala på höger handled och jag tror det kommer bli jättefint!
Längtar till måndag nu!

Happy people never fantasize

Soon I grow older
but God knows I haven't lived yet

Spenderat kvällen med att se lite på semifinalen i Eurovision, men efter det har jag inte gjort så mycket. Lyssnar på finaste Broder Daniel nu. Varit yr och mått illa större delen av dagen, fick lägga mig ner för allt snurrade. Somnade och vaknade vid sju ikväll. Var och handlade i eftermiddags så lite nytta har jag gjort.
Imorgon ska jag till Gunilla på vuxenpsyk. Mobila teamet skulle skriva i min journal att jag fått sömnproblem igen, trots sömnmediciner. Och så skulle de skriva om rösterna, att de är värre nu. De höll mig vaken till sent inatt, tror jag somnade riktigt vid halv fyra någon gång. Fick sån ångest av det högljudda babblet så fick slå mig i huvudet, men det hjälpte inte. Det är så jobbigt att det aldrig är tyst. Tror det kanske är därför jag mått illa idag, för att det blir för mycket.
Ska fortsätta lyssna på Broder Daniel nu, försöka fokusera på musiken istället för ljudvolymen innanför skallbenet.

Oväder

Det har ösregnat, blixtrat och åskat idag. Jag tyckte det var mysigt. Satt ute på balkongen när det började regna och det kändes bra på något vis. Det kändes bra, och allt annat kändes fel.

Väntar på samtal från mobila teamet. De ska ringa när de kollat upp och jag fått recept på Haldol. Orkade inte gå ut idag, sov ingenting inatt utan somnade imorse och vakande vid halv tre i eftermiddags. Mina Converse har skickats nu i alla fall, fick mail om det. Får väl dem om några dagar.

Är så trött, så less. Jag vill hitta en mening med livet.

Say it aint so

I måndags skickade jag iväg ett sms till min kontakt på BUP, Elisabet, och bad läkaren på BUP skriva ut Haldol till mig eftersom jag först träffar läkaren på vuxenpsyk sista maj och jag har inte tid att vänta. Mamma hade även ringt läkaren som ordinerat Haldol till mig från första början när jag låg inlagd på avdelning 57 sist, men nu ville han inte skriva ut det till mig. Elisabet svarade lite senare och idag skulle läkaren skriva ut Haldol till mig. Ska till stan imorgon och kolla om jag fått recept så jag kan hämta ut den. För läsare som inte vet vad Haldol är så kan jag väl i korta drag berätta att det är en antipsykotisk medicin med lugnande effekt. Har väntat länge på att få börja med den eftersom jag fick avbryta intagandet av den pga. den psykiatriska utredningen jag gjort hos BUP, som blir det sista jag gör där innan jag slussar över helt till vuxenpsykiatrin. Om exakt 10 dagar får jag veta resultatet av undersökningen och jag är både nervös och nyfiken. Men jag ser fram emot det, för att äntligen få klara besked och inte bli lurad av dem igen, som när jag låg inlagd på barn och ungdomspsyk och läkaren sa att jag var bipolär för att sedan ändra sig ett tag efteråt och säga att jag inte hade någon diagnos än. Tycker inte de ska säga sånt då om de inte är säkra? Nej, psykiatrin och jag är inga vidare vänner.

Hoppas inte det blir lika varmt imorgon som det var idag. Satt ute på balkongen förut men fick gå in efter en stund för det blev för varmt. Därför gillar jag sommarkvällar, för de är oftast perfekt tempererade.

Det har blivit många inlägg idag, och vissa av mina kategorier och månader ur arkivet krånglar ännu. Jobbigt att blogg.se alltid ska ha så mycket problem!

Lite random information: jag har tydligen tappat en av mina tändare i stuprännan. Blev förvånad när jag såg det för en stund sedan när jag satt i fönstret. Hur kan jag inte ha märkt det liksom? Kollade igenom skrivbordet där jag alltid har mina tändare men det fattades mycket riktigt en. Konstigt att jag inte märkt det, jag menar, jag håller dem aldrig i handen så hur den kom utanför fönstret är ett mysterium, och den är för långt ner för att jag ska kunna plocka upp den. Såklart var det en ny tändare också.

Lämnar inlägget här, för har inget mer att skriva om. Vi hörs.

P.S - Jag har besöksrekord!

7 faktan om mig

Jag hade svår astma när jag var liten
Jag har blivit biten av en åsna
Jag säger och gör ofta saker jag egentligen inte borde
Jag hatar människor som ser ner på folk de inte känner
Jag har väldigt lätt för att bli kär, och väldigt svårt att släppa taget om folk
Jag vill inte vara som alla andra, men jag är rädd för att sticka ut
Jag har svår spindelfobi

Blogg.se

Tror faktiskt det är blogg.se som gör att min blogg krånglar. För vissa månader blir helt konstiga, medan andra funkar. Och de har samma koder. Det måste vara de där driftstörningarna.

Glömt att berätta...

...att jag köpt ett par helt nya röda Converse på Tradera! Betalade dem igår så väntar på att få besked om när jag kan hämta ut dem. Majoriteten av kommentarerna av säljaren sa att det var jättebra, men det var en denna månad som fick falska Converse, så jag hoppas att jag inte får likadant! Men man fick skicka tillbaka och få pengarna tillbaka om man inte var nöjd så jag hoppas på det bästa nu. Fick betala 468 med frakten inräknad så det var ju billigare än att köpa i affär. Mina röda Converse jag har hemma har jag haft sen 2006. De har hållt grymt bra men nu har de på något konstigt vis börjat ge mig skoskav. Hoppas på många år med dessa nyinköpta och att de är äkta!

Design: Free as a bird

Den nya designen. Ser det konstigt ut? Tryck på F5 knappen. Problem kan meddelas i en kommentar.
Och jag vet att det är problem när man bläddrar längst bak i kategorin "Poesi & sånt". Vet dock inte vad som är fel, för de andra sidorna funkar. Tips tas gärna emot! Nu ska jag se på Fucking Åmål för första gången i mitt liv.

You used to make me feel so safe and alive

Jag vill vara tuff. Jag vill vara oberoende. Jag vill vara ett "badass" som folk respekterar. Men egentligen är jag bara blyg, otrygg, rädd och paranoid. Världen är inte min, världen är ute efter mig. Den är ute efter att förstöra och förgöra. Och ärligt talat så lyckas den jävligt bra med det. Jag saknar tiden då allt kändes så bra även om det inte var det. Men precis som bilden säger, så känner jag. Det är inte värt att låta någon komma nära inpå. Ingen kommer någonsin att få lära känna den riktiga Emelie. Jag vågar inte, jag är rädd.

Viktiga papper och fynd

Mitt Photoshop krånglar igen. Kan inte skapa nya filer eller öppna filer. Den gör så ibland, och då måste man starta om datorn men det orkar jag inte med nu. Delar därför med mig av en oredigerad bild. Hade velat justera ljuset lite men det får vara som det är.

Var på stan idag, kom hem för en liten stund sedan. Ansökte om bostadsbidrag och kikade in på Myrornas secondhand och hittade en khakigrön skjorta som var jättesnygg! Beslöt att köpa den och betalade endast 45 kronor!
Efter mitt fynd gick jag till soc och lämnade in mina papper där. Kändes bra att ha gjort allting. Men såklart glömde jag att posta autogirot för hemförsäkringen...

På vägen hem stannade jag till i stan och kollade Åhléns, där jag köpte en babyrosa ögonskugga som jag ska använda som rouge. Kollade lite på rean men hittade inget som lockade sådär extremt så jag begav mig till Lindex och tog mig en titt där. De hade några fina saker men de var dyra så jag köpte inget. Däremot hade Gina Tricot rea på de där fina cardigansen som jag är så förtjust i! Jag har en vit och en svart och nu sålde de ut de resterande för 99,50. Köpte en marinblå, för alla andra färger var bara i XS och S. Vill egentligen ha en av varje färg men jag är hur nöjd som helst med mina köp och de är väl de sista jag har råd med denna månad, haha.

Håller på med en ny design men har bara gjort grunden än så länge. Vet inte alls hur jag vill ha den faktiskt så det är lite svårt att pyssla med den, men då och då får jag någon idé. Den blir väl klar någon gång i alla fall.

Nu ska jag antingen se en Harry Potter film eller se några fler avsnitt av Angel (säsong ett.) Håller på att ladda ner alla säsonger men det tar lite tid. Och så får jag sån ångest när serier tar slut, alltså när det är sista avsnittet. Man vill ju liksom veta vad som händer sen. Synd att de bara gör serier som typ "aldrig" tar slut av dåliga serier, som typ dåliga dramaserier osv. Man kan i och för sig inte få allt, men det vore kul att se hur karaktärerna man gillars liv ser ut efter serien liksom. Nåväl, nog om detta. Uppdaterar kanske mer senare.

I am a dark star

Ut och lämna papper imorgon. Hoppas vädret blir lika fint som idag.
Mobila teamet ville se min arm, och de tyckte jag skulle sytt det nya såret. Men det var försent idag eftersom jag gjorde det igår och jag hade ändå vägrat åka med för jag vet hur det slutar. Första självskadan sen sist jag låg inlagd, vilket var i mitten på mars. Nästan rekord.

Lyssnar på finaste Broder Daniel och drömmer mig bort. Funderar på att skaffa egen domän men vi får se hur det blir med det. Har ingen direkt lust till någonting. Har i alla fall tvättat idag, och dammsugit. Glömde såklart lägga ner sängkläderna i tvättkorgen... Dammråttorna blev i alla fall uppätna av dammsugaren så någon nytta gjorde jag allt. Fast jag har aldrig dammråttor men vad ska man kalla det? Allmän smuts.

Ska inviga mina nya accessoarer imorgon. Hoppas på bra hårdag, luggen lever sitt egna liv och färgen har tvättats ut ganska mycket. Just ja, är förresten rödbrun i håret sedan förra veckan. Gillar den färgen, faktiskt.

Har jag en bra hårdag imorgon så kanske jag tar bild. Det var ett tag sedan nu.

Bilden i inlägget är tagen från Weheartit.com

Stjärnorna lyser och någonstans där uppe finns det svarta hål

Jag behöver Haldol, nu. ASAP. Klarar inte av ljudvolymen i mitt huvud. Klarar inte av det mer. Idag stod jag faktiskt och funderade på att hoppa från någon bro. Men sen kom jag på att jag vill dö hemma.
Det är nära nu, slutet. Det rinner in igenom våra sprickor i kaklet och får fast form är där står det och hånler mot oss. Tvingar oss ner på knä, förlöjligar oss. Men när han kommer till mig kommer jag inte reagera som de andra. För jag har träffat Slutet förut. Jag vet vad det vill och jag vet att det väntar på mig.

Akuten, 2009: Ligger i en sjukhussäng, vaknar upp tre dagar efter intox. Svarta skuggor överallt. De är tjänare av döden. Döden som bara väntade på att min hjärtrymn skulle bli för låg för att sedan bli flatline. Men Döden gick sin väg. Men de var efter mig överallt när jag hamnade i slutenvården. Instängd med dem. Jag skar många djupa sår under tiden inom barn och ungdomspsykiatrins slutenvårdsavdelning. Det var förstås när den ständiga bevakningen tagits bort och jag fick fri utegång. Minnen, å kära minnen.

Jag är inte längre i ett svart hål. Jag är ett svart hål.

Dagen med syster

Godkväll. Idag var jag som sagt med syster, men innan jag begav mig ut kollade jag posten och hade fått brev från Posten om att jag kunde hämta mina skor, så jag gick till ICA och hämtade dem och sedan när jag kom hem tog jag på mig dem och de är verkligen jättefina!
Syster försov sig så vi träffades en timme senare än planerat, men när vi sågs kollade vi affärerna och jag köpte en svart ring med rosett på, ett silverfärgat halsband med ankare i strass, röda solglasögon, nagellacksborttagning, puderpuff och foundationsvamp. De sista tre var välbehövda! Dock hade jag mina höga shorts idag och de är för stora och knäpper upp sig hela tiden så det såg typ helt konstigt ut för tyget putade ut där det satt löst. Och efter några timmar i mina nya skor gjorde fötterna jätteont, men som tur var hade jag med mig mina lila Converse just in case och det var bra att jag tog med dem för Gud vad skönt det var att gå i låga skor igen, haha.

Efter Överby åkte vi hem till syster och hennes pojkvän Jimmie. Där välkomnades vi av deras två katter; Buffy och Spike. De är så söta!
Jag fick kopiera mina papper på deras skrivare och så skulle syster hjälpa mig betala hemförsäkringen men eftersom den redan är snart en månad försenad (fick den först i måndags) skulle jag ringa men de var upptagna de tre gånger jag ringde så jag får skicka in autogiro på måndag när jag ändå är i stan och ska lämna in pappren till soc. Glömde dock att tejpa ihop autogiropappret men det får lösa sig på något vis.

Nu sjunger någon i lägenheten under mig, haha. Låter jättefint ska ni veta. Tror det är en snapsvisa eller något liknande. Sådär jätteintressant att skriva om men ah.

Mår inte alls bra och vill helst hålla mig undan folk ett tag. Och jag hatar otacksamma idioter. Och jag hatar uppblåsta idioter. Jag hatar alla idioter, helt enkelt. Nu ska jag göra sallad.

1648:e inlägget

Imorgon ska jag och syster till Överby köpcentrum. Efter det ska jag hem till henne och Jimmie, gosa med deras fina katter och sedan ska syster hjälpa mig med alla räkningar jag fått. Hoppas jag får lite mer klarhet i det hela efter det. Hoppas även att mina skor kommer imorgon, men jag har inte fått något brev om det, bara ett e-mail häromdagen om att de kommer om två dagar. Men de får ju liksom inte plats i postboxen så jag borde ju i logikens namn få hämta ut dem från en butik och då behöver jag papper på att det verkligen är mitt paket och ingen annans. Jag hoppas det kommer imorgon i alla fall!

Innan jag avslutar det här inlägget så vill jag säga det här till några av er, och jag hoppas ni själva vet vilka ni är. Om inte, så ta inte åt dig. Here it goes: FUCK OFF.

Rawr, I'm a lion

Idag har jag dammsugit, diskat och slängt sopor. Sånt där jätteroligt. Sen har jag även sett några filmer; Att stjäla en tjuv, College och Rogue. Rogue hade jag tydligen sett en gång innan på Showtime men nu fick jag se hela sammanhanget, fast filmen var lika dålig för det.

Syster vill att jag kommer hem till henne på lördag. Eller rättare sagt; mamma vill att någon ska hålla koll på mig eftersom hon och Tommy åker iväg över helgen. De ska till Stockholm och jag vill också dit! Måste åka dit någon gång igen...
Hur som helst, syster vill inte komma hem till mig för hon har inga pengar, och jag vet inte om jag vågar åka bussen till henne. Under dagen går ju, men jag är rädd för att åka sen om det blir mörkt för jag vågar inte gå ensam genom stan och hem när det är mörkt. Det är alldeles för otryggt!
Vi får se hur vi gör men jag tycker det är jobbigt att det alltid blir sånt liv när någon i familjen ska bort. Jag menar, nu bor jag ju inte ens hemma!
Nåväl, det blir som det blir.

Jag känner att jag är trött och att ögonen behöver vila, men jag vet inte om jag själv är så glad i tanken på att sova. Tänker för mycket och stressar för mycket i tankarna. Det är så mycket jag behöver göra egentligen. Måste få in alla papper till soc och försäkringsbolaget men man ska bara vika ihop pappret, för portot är betalt på baksidan så man ska tejpa igen dem och jag har ingen tejp. Det löser sig ju givetvis men jag blir stressad bara jag tänker på det. De behöver komma in så fort som möjligt.

Nu avslutar jag det här inlägget och önskar er alla en god natt.

En underlig men underbar händelse

Jag stod i fönstret och rökte. Efter det gick jag för att tvätta händerna och när jag kommer tillbaks sitter en katt på mitt fönsterbräde. Jag fick ju både panik och stress! Hur kom den upp dit, det är ju höga byggnader och inte ens en katt kan hoppa så högt. Jag lät katten komma in och klappade den massor. Den var så sjukt söt och fin och jättegosig! H*n tog sig en kik i lägenheten och jag gav h*n en liten kopp med vatten i ifall h*n var törstig. Letade efter halsband men den hade inget. Men jag var ju tvungen att få hem den till sin rätta ägare, så jag drog på mig mina skor och gick ut i korridoren. Först provade vi brandstegen men den lilla katten vågade inte klättra för tassarna var för små för springorna, alltså kunde h*n inte få något bra grepp. Jag lyfte upp missen och höll h*n ordentligt och omsorgsfult så det skulle kännas tryggt för henne/honom. Vi gick ner för trapporna och missen var hur lugn som helst. Underbar katt!

Vi gick ut ur trapphuset och var nu utomhus. Jag släppte ner missen, stod och såg på ett tag för att se om h*n kände igen sig. H*n såg sig omkring och luktade lite men tillslut gick h*n en bit och jag kände mig lite dum som inte kunde veta vart h*n bodde. Finns så hemska människor som kan göra djur illa och så finns det massa bilar och elaka fåglar. Det är inget tryggt ställe att vara i stan, allra minst för de små djuren som inte kan försvara sig mot allt. Kände ångest. Jag försökte hjälpa missen hem men tänk om h*n aldrig hittar hem? Då har jag inget emot att adoptera henne/honom för det var en bedårande katt! Men chansen att få se en katt utanför fönstret är liten. Jag bor på tredje våningen och hur katten kom upp på taket till dagiset är ett mysterium. Men jag kan säga såhär; den lilla stund jag fick vara med katten var det som om alla problem försvann. Jag kände mig så lugn, och faktiskt även älskad. Katten älskade att bli klappad och h*n strök sig mot mina ben och runt min lägenhet. Hon gjorde mitt ställe till sitt revir och det är nog det finaste som hänt på länge.

Jag tror också att det är ett tecken från en högre makt. Ett täcken som visar att jag är redo, att jag klarar det här. Jag är redo att skaffa katt!

PS: Bilden är från WeHeartIt. Jag tog ingen bild på denna katt, men den var ljusgrå med några ränder och hade fluffig päls!

Kvällsinlägg

Dagen har varit enormt seg. Vaknade av att någon knackade jättehögt på min dörr, men innan jag hann reagera öppnade personen bakom och jag blev lite skrämd fram tills att jag såg att det var personen som skulle laga mitt handfat.
När han gått gjorde jag mig två mackor och sedan somnade jag om igen. Väcktes vid ett-tiden av mormor som ringde och frågade hur helgen varit. Efter det såg jag en jättedålig film som jag inte ens orkade se klart; Sex Drive. Till den åt jag vaniljglass med mandariner och banan och det var gott.

Jag har fått post både från mitt hemförsäkringsbolag och hemtjänsten som båda vill att jag ska betala in till dem, men hemtjänsten har ju inte ens gått igenom och jag förstår inte riktigt det som står i pappren så jag måste fråga mamma om hjälp med det. Alerto, mitt försäkringsbolag, ville ha in betalningens senast den 14e tror jag det var, men jag fick posten först igår. Är inte helt säker på de pappren heller så det får mamma hjälpa mig också. Sen måste jag ta kopia på min deklaration och lämna in den tillsammans med ansökan om försörjningsstöd för juni månad till socialen. Och dessutom har jag fått avslag på underhållsstöd så nu får jag ingenting för maj eller juni och det blir liksom 2173 kronor för varje månad där som ryker. Aj, säger jag bara. Måste få ersättning för det av försörjningsstödet, för det har Caroline där sagt att jag ska få om det skulle hända. Det är verkligen jobbigt att hålla koll på ens inkomster och utgifter och alla räkningar och dylikt. Det gör mig superstressad.

Jag hoppas skorna jag beställde kommer imorgon eller i övermorgon. Det skulle ta två till tre dagar men jag hoppas de kommer om två. Och så hoppas jag att jag kan gå i dem också, ehe. Tolv centimeter klack och en centimeter platå så jävlar vad jag kommer bli lång. Är ju liksom 1,75 - 1,76 nu så blir ju gaaanska lång med dem. Men längd struntar jag i, bara de sitter bra och är sköna och så blir jag nöjd.

Nu väntar jag på att mobila teamet ska komma med mina mediciner, men det dröjer omkring en timme tills de är här. Vet inte vad jag ska hitta på tills dess, har precis fått ner en ny film som jag kan se men vi får se hur jag gör. Mår inte så bra, som vanligt, så vet inte vad jag har ork till. Nu ska jag i alla fall ta mig lite vatten. Uppdaterar mer när jag orkar.

Att göra tvärtemot vad man vill

Extrem ångest, skrikande röster och en känsla av hopplöshet. Det är hur jag har det ikväll. Känns så lätt att släppa taget nu, precis nu. Vore så skönt att bara slippa allt och bli fri. Men jag håller mig fast, jag måste hålla mig fast. Men jag vill inte. Inte nu. Nu vill jag bara vara fri.

Hemklickade!

Jag har beställt hem ett par sådana här! De ser snyggare ut på bilden där de är på men den gick inte att spara, men de är as snygga! Hoppas de är lika fina på riktigt men det är dem säkert!
399 på Nelly.com! Behöver ett par nya skor och de hade ett helt okej pris tycker jag! Nu är jag glad, för jag har letat efter ett par sådana här skor och nu är de på väg hit, hihi!

Min fina helg med Julia!

Godkväll bloggen och alla läsare! Nu tänkte jag berätta om min fina helg med Julia!

Fredag: Gick till stationen och väntade på Julia. Hennes buss kom och jag kände igen henne direkt och gav henne en kram. Vi gick hem till mig och lämnade hennes tunga saker och sen begav vi oss ut på stan för jag skulle hämta ut medicin på Apoteket och sen skulle vi äta på Subway för första gången någonsin! Det var faktiskt gott men dyrt.
Vi köpte lite läsk och choklad på hemvägen och sedan gick vi hem och såg en film och sen var vi så trötta så vi gick och la oss. Den natten hade jag ett antal riktigt knäppa drömmar och en riktigt hemsk mardröm som också var ganska knäpp men riktigt hemsk och verklig trots att vissa saker var helt konstiga.

Lördag: Vi vaknade några gånger på morgonen men ingen av oss verkade särskilt pigg så vi sov till omkring tolv-tiden och det var skönt att sova länge. När vi vaknat var vi ute på balkongen en stund, sedan blev vi törstiga så vi gick in från den stekande värmen och drack lite vatten. Efter det satte vi oss på skolgården bakom mitt lägenhetshus och gungade samtidigt som vi pratade. Det var jättemysigt!
Vi såg en komedifilm och gjorde mat och sedan begav vi oss ut mot Spikön vid halv åtta någon gång och försökte tända en lägereld men det blåste så mycket och inget ville brinna trots att allt var tort. Vi skulle haft tändvätska, kom vi på i efterhand. Men det blev mysigt ändå och vi satt där och pratade och skrattade tills klockan blev ett-halv två och sen gick vi hem och gick vilse i mörkret, men tillslut kom vi fram i alla fall och somnade nästan med en gång.

Idag, söndag: Gick upp vid elva tror jag, och Julia packade ner alla sina saker. Vi gick mot stan för Julia skulle ta ut pengar för att betala mat och sånt men jag fick jättemycket pengar och det kändes dumt att ta emot dem.
Vi lämnade stan och gick till Resecentrum och det var verkligen iskallt ute för det blåste som bara den! Jag hade dessutom t-shirt på mig för det såg varmt ut genom fönstret men var raka motsatsen.
Fem i halv två gick Julias buss och vi sa hej då och jag tackade henne för en jättebra helg, för jag tycker verkligen den var jättebra!

När jag kom hem gjorde jag iordning lite och sen gjorde jag mig lite mat för jag var hur hungrig som helst. Sen slocknade jag och sov bra länge. Nu sitter jag här och vill återigen tacka fina Julia för en asbra helg!