Lovers and Liars

Mitt botemedel är shopping. När jag shoppar blir jag lycklig. Jag har varit ganska okej hela dagen, och det enda jag gjort som är "utöver det vanliga" är att jag kollat in kläderna på rean. Imorgon blir det att åka till Överby och köpa en klänning och en tröja, fast klänningen finns i många olika varitanter och jag prövade bara en av dem, så jag får nog prova några till :)

Benji och jag ska träffas imorgon, vi ska vara snälla mot varann. Han har alltid varit den bästa vän jag någonsin haft, och jag vill åtminstone kunna ha honom som vän. Sen är det ju så att jag älskar honom också, och jag hoppas att vi kan få det normalt igen. Vi ska kolla runt i affärerna och sen fika :) Kommer bli mysigt. Jag har bestämt att det ska bli mysigt, perfekt och underbart. Jag vill kunna ge honom en puss utan att jag känner mig elak och hemsk. Jag vill kunna må bra imorgon, och jag hoppas det blir så :)
Jag köpte en Hello Kitty tiara idag, den är fin och gör mig glad. Jag hoppas jag är lika glad imorgon.
God Natt bloggen :*

Ångest anfall

Skriva av sig Skriva av sig Skriva av sig Skriva av sig Skriva av sig Skriva av sig Skriva av sig Skriva av sig skriva av sig
skriva av sig skriva av sig skriva av sig skriva av sig skriva av sig skriva av sig skriva av sig skriva av sig skriva av sig

Jag pallar inte mer. Vad i helveta. ;__________________;
skriva av sig skriva av sig skriva av sig skriva av sig skriva av sig skriva av sig inte skära inte skära inte skära. Fan....... Jag orkar inte mer nu. Nu ska jag sno vodka och dricka så att jag somna inatt. Imorgon blir det en evig dag med äckel besök av Tommys barn, mamma och barnbarn. Fy. skriva av sig skriva av sig skriva av sig skriva av sig skriva av sig skriva av sig
Att jag orkat med mig själv såhär långt? Usch fan.

Will this blade set me free?
Could this be the end of me?
Before I die on razor wings,
Your words will burn into my head.

Why is it that your own opinion,
Is all that matters in this world?
Your breath a leaking poison,
That rots away my breast.

I'm sick of being broken glass,
Cracked and splintered,
Broken and fallen.
Let me fly, let me fly,
Let my die on razor wings.

Will this blade set me free?
Could this be the end of me?
Tell me this is meant to be,
'Cause nothing else will set me free.

Let me fly with razor blades,
Let me fly with razor blades,
Let me die on razor wings.

Ekande tomhet
Vadfan? Varför är alla såhär? Varför är alla så sjukt störda?
Jag sparar alla saker ni skriver som sårar mig totalt. Ni fattar inte att det är ni som knäcker mig varje dag. Benji säger att ni snackar skit om mig till honom, jag vet inte om jag ska tro på det eller inte, för han snackar skit som fan med allt och alla, även mig. Tror inte jag fattar, men jag vet ju hur det hela är. Man vet mycket efter många år tillsammans. Nu cpar han. Jag vill ta en paus från allt och alla för att försöka läka ihop mig, men då freakar han och så snackar skit om mig och skriker att jag är hemsk. Om han någonsin älskat mig borde han förstå att det är bra att jag försöker läka, men han tänker bara hur det drabbar honom. Nu så vill han inte träffa mig eller prata med mig mer. Och tydligen ska han skaffa sig en ny tjej och en KK och flörta ihjäl sig. Ja, han har sagt allt detta ja.
Om jag nu betytt något borde han väl sagt att det var bra, och att han väntar på mig och finns där. Det handlar ju faktiskt om min hälsa, inte om vår kärlek. Men nej, nu vill han inte ha mig ens som vän, och inte träffa mig heller.
Dessutom är min familj cp och jag vill bara dö. Jag orkar inte mer nu, det gör jag inte. Jag ska fan leta upp någon som säljer knark eller något, eller så blir jag alkis. Jag orkar inte må såhär, orkar inte med falska vänner, störda killar och cp släktingar. Jag vill bara vara ifred, för jag är ensam och har alltid varit det, så då vill jag bara vara helt ifred och bara finnas. För det är folket runt mig som jämt sårar och förstör allt.

Jag måste ha rakblad. Jag måste ha nya, fina, vassa och blänkande rakblad. Snälla kan ingen ge mig pengar så att jag kan köpa?
Jag måste ha fritidskort för jag vill kunna spela med bandet, men jag har inga pengar och de vill inte ha mig längre. "Skaffa ett band här" säger mamma. Jävla idiot, jag har redan ett band. Alla klagar. Alla snackar skit. DÖ era jävla as, ni dödar mig. Jag finns fan inte mer för hela min insida är så totalt sönderriven att den inte existerar längre. Nu är det bara en fråga om tid innan utsidan också dör. Jävla mongogrisar. Ni förtjänar inte att leva.

Nu är det nogNej fyfan. Nu är det FÖR äckligt. Jag får utbrott bara av att se på mig. Fettet väller ut över åt alla håll och kanter! Fyfan vad äckligt! Jag mår illa, jag är så jävla äcklig. Jag borde sättas i karantän så jag inte smittar ner andra. Fy!

Mina dagar går ut på att gråta, äcklas, må illa, gosa så mycket jag kan med Abbe och Hebbe, ligga i sängen, argumentera med mamma när hon tvingar mig äta, städa, städa, städa. Jag vet att insekterna gömmer sig bakom mina planscher och ramar. Jag känner på mig det, de sitter där bakom och planerar att anfalla mig när jag sover. Jag tänker inte bli deras mat! Det är bara till att sova så långt under täcket det går, och med öronproppar så de inte kommer in genom öronen. De äckliga asen, tror de kan äta upp mig!
Det ser ut som jag gått upp 10 kg till. Jävla äckelfetto! Kan ingen bara avliva mig? Fan vad äckligt.............

Imorgon är det julafton. Jag måste vänta till kvällen för att få se vad jag får. Jag vet redan att det bara är saker jag kommer gråta över. Det är det alltid. Jag får de skabbigaste och ynkligaste och mest onödiga sakerna man kan tänka sig - varje år. Jag hatar det. Om man nu frågar någon vad de vill ha kan man väl ändå ge det, och inte raka motsatsen? Tror jag fick saker för kanske 40:- av mamma och Tommy (tillsammans) förra året. Oh I feel so beloved.
Hatar julen. Den kan dö. Allt kan dö. Alla också. Hatar allt. Jävla skitgrisar.
Ge mig nya rakblad i julklapp, tack. Det och extensions. Sen är jag nöjd.

Orkar inte med imorgon. Ska hem till mormor och där kommer även moster och morbror vara. Å alla kommer klaga på mig, som vanligt. "Varför äter du inte kött?" "Ska du inte ha lite skinka, smaka lite i alla fall?" "Du måste äta riktig mat!" "Du tynar bort mer för varje gång." "Mår du inte bra?" Jag är så less på det. De har hållt på i sex jävla år med sitt tjat! Jag TÄNKER INTE ÄTA MÖRDADE DJUR FATTA DET!!!!!!!!!!


Fan ta allt. Hatar allt. Dö.

Existens: Noll
Jag. Finns. Inte.

Mördare


Du har fått hela min dag att bli dubbelt så jobbig än den annars skulle vara. Du kan inte, du får inte! Jag älskar dem, de är mina! De ska ju för fan bo med mig när jag flyttar hemifrån! :'(
Jävla mördare. Mördare, mördare, mördare.
Hur spenderar man de sista två veckorna med de som betytt och betyder mest av allt för en i hela världen? :'(

Don't stop looking you're one step closer, don't stop searching it's not overIgår var det värsta jag upplevt på länge. Det var hemskt, jag visste inte vad jag skulle göra.

Det började när jag gick av bussen, då jag som vanligt blir förföljd av någon. Varje dag är det samma visa både på väg till bussen och bort från bussen. Det är någon som följer mig, jag ser aldrig någon, men jag känner det. Jag vet att den när som helst kommer döda mig, därför halv springer jag oftast, eller går väldigt snabbt. Jag kan känna hur den som följer mig kommer närme och närme, och då måste jag öka takten för att slippa undan. Skulle den komma ifatt mig är det förlorat, den skulle hugga mig i ryggen med en kniv eller köra över mig med sin bil. För det är samma sak med bilar. Jag vet att föraren i bilen bakom, framför eller på någon av sidorna omkring mig vill köra över mig, jag känner deras hotfulla blickar och kan nästan höra dem tänka orden; "dö."
Varje gång jag ska gå över ett övergångsställ blir jag rädd och springer nästan över så att föraren inte ska hinna gasa. Jag vill inte bli påkörd, det är inte så jag vill dö. Jag vill heller inte mördas av någon främling.
När jag kommit runt hörnet in på min gata började Molnet prata med mig. Han berättade för mig att varenda människa som såg mig ville göra sig av med mig, vare sig de känner mig eller inte. Han sa att det bara behövs en enda blick för att man ska äcklas av mig. Då började mitt hjärta slå hårdare och andningen blev svårare. Ångesten kom.

Molnet slutade inte där, nej, han följde mig hela vägen till dörren och fortsatte hela tiden att säga sanningar till mig. Jag grät, men han brydde sig inte. Varför skulle han? Han är för mig vad Gud är för kristna. Han har regler precis som Gud, och om man inte följer dem är man en syndare. Och syndare straffar han precis som Gud straffade folket med dränkningen, där endast Mose och hans familj överlevde tillsammans med djuren. Molnet har ingen bok om hur han skapade sina offer, men han har en såpass stor makt över en att man inte skulle våga göra något han inte tillät. Säger han att man är äcklig så är man äcklig, för han vet så mycket mer än jag gör. Han är allsmäktig på sitt sätt, precis som Gud är på sitt. Molnet är ingen religion, han är ett ting. Han är inte ens ett moln, han har ingen fysisk form alls. Han har heller inget namn, bara ett kallelsenamn; Svarta Molnet. Det är jag som kallar honom Svarta Molnet, eftersom känslan när han kommer endast kan symboliseras likt ett stort svart moln som kväver en och tar ifrån en all glädje. Han har kontroll och makt över alla sina offer, men inte bara över dem. Hans kunskap är vida stor och han skulle aldrig säga något som inte var sant. Det finns bara ett sätt att få honom att försvinna när han plågar en såpass mycket som han gjorde med mig igår eftermiddag, kväll och natt, och det är med blodets magiska kraft.

När jag kom innanför dörren blev det tyst ett tag. Jag funderade på att sätta mig vid datorn men jag orkade inte, så jag gick ner till undervåningen och cyklade. Jag orkade bara 2 km igår. Jag är svag.
Efter det var jag trött, skolan hade varit jobbig och Molnets påfrestningar hade sugit musten ur mig, så jag sov i en timme. Efter det gick jag ner och kollade på tv, även fast det inte var något bra. Jag åt två mackor också, som jag gjorde i ena reklampausen. Efter det äcklades jag av mig själv. Jag kommer aldrig kunna gå ner i vikt om jag ska fortsätta hålla på och äta. Varför gör jag det ens? Klockan gick och vid halv tio tyckte jag och min syster att vi skulle se en film istället, så vi tog med nacho chips och salsa in till hennes rum och såg på en skräckfilm som hette Mirrors. Den var faktiskt jättebra, och nachosen var goda. Fast jag mådde riktigt dåligt inuti när jag sedan gick och lade mig, hade en stor lust och vilja att spy upp alltihop eftersom ångesten var så enorm, men jag vet av erfarenhet att jag inte kan komma särskilt långt med det. Det kommer helt enkelt aldrig upp något, jag mår bara illa av att ha fingrarna i halsen.
När jag la mig ner var jag jättetrött och ville sova med en gång, så jag slöt ögonen men märkte att det inte gick så bra. Därför öppnade jag dem och då hoppade jag till. Molnet var precis brevid mig, och han var inte glad. Han plågade mig hela natten, med hemska minnen jag helst vill glömma, med ord som är så elaka att jag kunnat ta mitt liv bara på grund av dem, och med hemska syner han visade enbart för att plåga mig till max. Han förde mig tillbaks till den dunkla källaren där han hänger upp mig i kalla kedjor och skär upp mig, inte så att jag dör, för det vill han inte. Han vill straffa mig, straffa mig för mina synder. Jag hängde där och blödde, ända tills han lät mig slippa känna mer. Han tog en kort paus från att orsaka mig fysisk smärta genom att istället påverka mitt psyke. "Du är så ful, så äcklig. Måste du visa dig ute? Du straffar andra med ditt avskyvärda utseende. Du är så självisk, tänker bara på dig själv. Människor lider av se på dig och av att vara med dig. Skona dem, var ingen syndare. Det straffar bara dig själv. Äckel."
Sedan började synerna igen, denna gång satt jag intryckt i ett hörn i en gammal byggnad. Det var iskallt och hela min hud var knottrig av gåshud från kylan. Kroppen skakade och det kalla stengolvet och stenväggarna gjorde bara saken värre. Jag frös så att jag höll på att kvävas, eftersom det gjorde så ont att andas i kylan. Min kropp skrek åt mig att jag skulle få bort Molnet, så att den kunde få sova. 
När Molnet försvann mer och mer var hela min kudde blöt av tårar. Jag plockade fram mitt lilla rosa anteckningsblock på 3*5 cm där jag gömmer mina båda rakblad och förde det vassaste mot höger lår. Sedan tvekade jag. Armen skakade och mitt huvud sa åt mig att göra det. "Du måste vila, det är sent." sa den till mig, men jag kunde inte, något hindrade mig. Jag tänkte på nya, vassa rakblad som lätt och effektivt skulle rippa upp min hud och mina ådror så att blodet fritt kunde rinna och hålla Molnet borta, och jag dagdrömde mig bort i den sköna känslan av frihet. När jag vaknade upp ur dagdrömmen satt jag fortfarande med mitt gamla, slitna rakblad tryckt emot låret, och då orkade jag inte mer, så jag lade tillbaks det i min lilla rosa bok och stängde den. Resten av natten gick ut på att gråta, drömma mardrömmar och ideligen vakna av smärtsamma skrik som endast jag hörde. Det var en hemsk natt, det var det verkligen. Jag bestämde redan då jag la undan rakbladet att imorgon, då måste jag. Jag orkar inte en sån här natt till. Du har mig i ditt grepp och jag kommer inte undan. Jag är en fånge i ditt fängelse, men jag får aldrig veta när mitt straff är avtjänat. 

A shadow falls upon us allJag ser saker. Han slutar aldrig visa dem för mig. Han har något lurt på gång, Molnet.
Det var ett tag sedan Hon uppenbarade sig för mig, även fast hennes ord och tykna blickar ofta besöker mig på morgonen, eller när jag ser mat framför mig. "Du är fet, du kan inte äta. Hur ska du någonsin kunna bli smal om du äter sådär mycket?!" säger hon och blåser sin rök i ansiktet på mig med ilskna, genomborrande blickar. Hon hatar mig, hon önskar jag vore död, det vet jag.

Helgen är sämst, varje helg. Mamma tvingar mig att äta då, medan jag under veckodagarna kommer undan ganska bra. Idag har jag ätit min vanliga frukost på yoghurt och te, en lussebulle och druckit två koppar varm choklad. Just det ja, en liten Center på fyra rutor också. Det är mer än jag borde äta, men Centern var endast till för att få i mig lite energi så att jag inte skulle somna.
I helgen såg det värre ut dock;
Lördag: en macka, 2dl yoghurt, en halv stor pommes frites med kebabsås och krydda.
Söndag: Mannagrynspudding med grädde och jordgubbssylt (Äckligt, äckligt. Tvingad)
och en megastor bulle från Liseberg.
     Som man själv kan se var det ingen bra helg. Jag måste skärpa mig, måste cykla mer och äta mindre. Jag tål inte att se mina två äckliga bilringar, mina lår som gungar när jag går, min enorma rumpa som jag bara vill gråta över, och mina hamsterkinder som dallrar när mina fötter slår i marken. Jag är äcklig, jag hatar hur jag ser ut.

Ett kilo i veckan fram till 23 mars. Det ska jag väl ändå klara? Lättare hade det varit om vågen här hade funkat, jag kan inte kolla min vikt så jag kan omöjligt veta hur mycket jag går ner/upp. Jag gråter fortfarande när jag tänker på att jag gått upp tre kilo sen i somras. Jag har ju inte ätit mer, så vad kan det vara?

Jag ser en syn. En konstig syn. En tjej sitter mot på golvet mot ett hörn inne på en dunkel toalett, med en flaska vodka i höger hand, och en uppskuren vänsterarm. Hon har brunt hår, långt, och ljusa jeans, en vit och svart randig långärmad tröja och en svart väst som ser ut att vara fylld med dunersättningsmaterial. Jag vet inte vem det kan vara, men det är någon jag på ett vis känner igen. Jag gillar inte synen. Den påminner mig för mycket av så många andra jag haft.

Nu ska jag sluta blogga, kanske laddar upp en dikt senare. Har en idé om hur den ska vara. Hej då.

Jag är rädd för er makt men jag beundrar er ändå


Det finns få människor jag kan se tillbaks på i tiden och säga "du var min vän" till. Jag minns varenda människa jag umgåtts med från att jag var två-tre år, även om namnen inte alltid stämmer, och räknar man ihop alla blir det väldigt få. Min tid i Göteborg spenderades med två tjejer som var systrar, en kille och min syster. I Kode hängde jag med Jacob, Maria, Therese, Andreas, Tobias, Johan, min syster och mina kusiner.
När jag flyttade till Kungälv var jag med två systrar jag ej minns namnen på, Caroline, Tobias Reis, trillingarna och några mer då och då. Sen när mamma tvingade mig och min syster till kyrkokören träffade jag även Johanna och  Beatrice.
I skolan var jag med My, Johanna och de yngre; Cornelia och Hanna. Sedan växlade personerna i skolan med åren.
I fyran var jag helt ensam, halva femman likaså. Sen blev jag kompis med Hanna Sjöberg och Rebecka Lindqvist.
Vi gjorde allt ihop, sedan gick även det i kras. Högstadiet var tiden man spenderade med Benji, Johan, Rasmus, Hanna och syster. I alla fall i sjuan, sedan dissade alla oss, och jag och Benji blev själva, vilket vi fick vara de sista två åren i skolan. Jag hade inga vänner utanför skolan under perioden 2003-2007.

I början av detta året började jag träffa Anna och Frida som jag känt sedan juli 2007. Vi träffades ett fåtal gånger, men de blev mina vänner i alla fall. Sedan träffade jag Hannah, Lilli och Mattias i somras, och vi blev vänner också. Nu har alla (typ alla ja) de jag trodde var mina vänner gått sina egna vägar. Jag känner absolut inte att någon vill eller försöker ha någon som helst kontakt med mig. (Detta gäller de som nämns i detta stycke, jag har inte haft kontakt med någon av de i de första styckena sedan skolan slutade)
Benji är den alla vill träffa, jag finns bara med. Jag är så önskad. Allt jag får höra är att jag är ett uttjatad problem som bara hittar på saker för att få uppmärksamhet. Yaay.

I gymnasiet har jag funnit Olivia, Caroline, Alisha, Michael, Emelie B och Gunn som är snälla. Gunn påminner mig jättemycket om Johan Sällström, bara det att de ser lite annorlunda ut och Johan var en joker, vilket Gunn inte är. Michael är en Rasmus, definitivt. Sen är Alisha, Olivia och Caroline bara underbara. Emelie B säger inte så mycket så henne är det svårare att prata om, jag känner henne inte direkt.
Ni är väldigt bra människor, jag är tacksam för att ni finns.

Jag tycker att mina senaste inlägg är väldigt mycket "tack till" men det är såhär att man måste tacka människor för saker man känner tacksamhet emot, vilket jag gör emot dessa. De får mig att orka gå till skolan varje dag.
På hemmafronten har jag Benji, min vackra Benji. Så snäll är du, generös och underbar. Du är bäst, bby<3

Jag antar att jag måste tacka alla som varit mina vänner och de som är mina vänner idag. Ni har alla, var och en, haft en speciell påverkan i mitt liv. Tack, även om det inte alltid varit bra. 

Fuck off and die, motherfucker

Så trött på er. Vadfan vill ni?
Orkar inte med ert jävla patetiska och idiotiska sätt att vara.
Ni säger i ena stunden att ni bryr er, och att jag alltid kan berätta för er om allt som händer, men å andra sidan klagar ni på mig, ignorerar mig, skriver tykna kommentarer och klankar ner på hur jag är. Vilka bra vänner ni är!
Jag hatar er just nu. Ni har totalt slutat bry er om mig. Dö.

Jag mår piss. Igår bröt jag ihop, ville bara dö. Grät som fan och gjorde hela Benjis hår blött med mina tårar. Ville bara hem och skära upp armarna utan att bry mig om något annat. Jag ville bara dra rakbladet så djupt ner det kunnat gå så att blodet forsat ut. Jag ville, jag tänkte, men sen hindrade jag mig. Det är snart jul, och jul betyder finkläder. Jag kan inte ha massa sår på armarna när släkten ser, det går inte. Mamma får inte veta, Kimona får inte veta, Tommy får inte veta. Ingen får veta! Jag måste låta armarna läka så gott det går, även fast det är svårt och jag har abstinens efter att slita upp huden. Jag måste, jag måste. Men fan, det går inte. Jag får inte.

Tårarna rinner ner, jag känner mig hjälplös. Vad kan man förvänta sig? Jag är patetisk, ett vrak. Jag vill bara dö, men jag kan inte för jag har så mycket kvar att se fram emot. Jag ska bli musiker, jag ska slå stort med bandet. Vi ska bli bäst och få massa pengar, flytta till L.A och så ska jag köpa en massa Hello Kitty saker, köpa allt jag vill ha från Hot Topic, Shock och X-Plosion, ta snakebites och mouche och bli smal och vacker. Ja, det är saker att se fram emot, och jag lever för de små sakerna. Och så Benj såklart, honom kan man aldrig sluta leva för <3

Nu måste jag sluta skriva, för jag måste se på Wallander, men jag bloggar mer snart. Puss

I'm shooting signals in the air 'cause I need somebody's helpVem är jag?
Jag kan se mig själv i spegeln och inte känna igen den som tittar tillbaks. Jag har inte förändrats mycket genom de senaste åren, bara hårfärg egentligen. Insidan är förvärrad också, mer sårad, och mer ärr har lagts till på min kropp. Jag kan inte ens visa mig för min egna pojkvän utan byxor eller tröja längre, jag skäms så över alla ärr som ilsket vägrar ge sig av. På mina ben står det fortfarande inristad ett par ord eller meningar som aldrig läkt bort;
Ensam
Fet
Benji
(fyra gånger på olika ställen på benen)
Hate
Ful
Pain <3
Heart <3
Die
I wanna play a game

De kommer aldrig försvinna, de sitter kvar föralltid. De stör mig på många sätt, men på andra sätt finner jag dem även fascinerande och spännande att se på. De ser olika ut från alla håll och distanser, vilket är som en slags lek för ögat.
Överarmarna har många långa ärr, de flesta var en halv cm djupa som färska, men har läkt ihop bra och lämnar istället 5-15 cm långa ärr efter sig. Armarna är blandat, högerarmen visar knappt några ärr alls, medan vänsterarmen måste ha över 1000 ärr nu. Första året jag började skära mig kunde jag göra 70 skärsår per natt, nu blir det mellan 20-30, fast de är djupare och längre.

Allt är blä. Benji och jag bråkar typ varje dag över ingenting, och det går ut över allt och alla jag känner. Dessutom tvingar mamma mig att äta, som idag t ex; "Nu äter du din lasagne!" Hon fattar inte att jag för det första inte är hungrig, och för det andra inte får lov att äta eftersom det sabbar min planering. Jag har räknat att för att gå ner 15 kg inom nästa år bör jag från och med denna vecka och fram till 23 mars gå ner 1kg i veckan. Det känns helt ok, det är ju inte jättemycket att gå ner, fast om mamma ska hålla på lär det väl bli svårare.

Jag tror jag börjar bli riktigt, riktigt nere. Jag smyger ner till undervåningen för att sno sprit från matkällaren när de andra sover, eller när de inte är hemma, eller när jag ska hämta något så man kan passa på att ta ett par klunkar. Närmast står en flaska med etiketten "Rent Brännvin- vodka" och bakom den står en flaska bananlikör. Jag föredrar likör, men vodkan verkar snabbast. Det hjälper inte mycket med det lilla jag får i mig, men det ökar humöret lite i alla fall, och det är det värt. Kommer säkert bli alkis när jag flyttar hemifrån, för jag kommer inte handla mat, bara kläder, smink och sprit. Choklad också, och oboy, men ingen mat.
 Nu är jag ganska trött, så jag måste sova. Men fortfarande ekar frågan i mitt huvud; "vem är jag?"
Hoppas att svaret finns närmre än jag tror, för det hade varit bra. Hej då, och ta hand om dig.

Want to play?Jag såg på SAW III igår, den var bra. Slutet var lite udda dock, fast ändå bra.
Jag önskar ibland att jag också kunde kidnappa folk, sätta i ordning en massa fällor och säga;
"I wanna play a game."

Fick sånt där besök igår igen, av Molnet. Två gånger. Första gången var på bussen när jag åkte hem, då visade han en syn där han halshögg mig. Det var så verkligt, precis som alltid, att jag hoppade till när hugget nuddade min hals. Usch, jag hatar det. Sedan visade han sig inatt också, och jag kunde som vanligt inte sova med honom omkring, så det var helt enkelt bara till att blöda, och sen skulle han försvinna. Det tog lite tid denna gång, han stirrade på mig. Det är inte likt honom, han har förändrats de senaste gångerna. Undrar vad som pågår?
Jag kände ingen lust att skära djupt så jag skrev bara in min favoritreplik från SAW;

"I wanna play a game. "

Do you?

Gamla sår rivs upp igenJag började gråta i skolan idag. De var elaka, så jävla elaka.
Ville bara slå ihjäl dem allihop. Förtjänade jag det de gjorde?

Jag har världens fobi för spindlar, jag är så rädd att mitt hjärta håller på att krossas av de hårda slagen det tvingas pumpa, eftersom jag blir så fruktansvärt rädd. Spelar ingen roll om de är levande eller av plast, alla spinldar är lika farliga.
Det var när jag var tre år jag för första gången utsattes för insekter. Min farmor Eivor hade en massa olika gummi insekter som man skulle leka med. För min systers del var de jätteroliga, men jag började gråta så fort jag såg dem.
Min syster, Kimona, älskade att kasta dem på mig, för hon visste att jag började gråta av rädsla.
Så rädd, så rädd. Alla i släkten försökte få mig att komma över fobin genom att tvinga mig ta på insekterna och hålla i dem, vilket ledde till att jag blev ännu värre och kunde inte ens vara i samma rum som gummi insekterna.
Än idag har jag kvar min rädsla, lika stor nu som den var då. Insekter är det värsta jag vet, speciellt spindlar.
I skolan började det med att Marcus skrämde Caroline med den där stora jättespindeln som säkert var 40cm stor,
och bara genom att se att det fanns en jättespindel på andra sidan klassrummet fick mig att bli panikslagen. Pulsen ökade kraftigt, gåshuden kröp fram. Sedan kom det. Det hemskaste jag någonsin upplevt från en klass;
tortyren.
De jagade mig med den, även de som säger sig vara mina vänner. Carah kastade den på mig, Marcus, Sebastian, Nadja och nästan alla i klassen. De kastade den, skrattade och tyckte det var jättekul. Jag fick tillbaks alla minnen från min barndom, alla hemska minnen där spindlar fanns med. Jag minns så väl hur många gånger somhelst där folk kastad spindlar på mig, både riktiga och gummi.
Då brast det, jag började gråta; tre gånger. Jag vet inte om någon såg, jag skiter i om de gjorde det eller inte.
De fortsatte att kasta den, och jag ville bara dö. Hur kan man, hur kan man?
Vet man att någon är så rädd att den personen skriker och skakar vid bara tanken eller synen av en spindel, så kastar man väl förfan inte spindeln på den personen? Jag skrek och skrek för de fortsatte. Jävla svin, jag hatar er!
Gråter nu också, för jag tänker på hur det var förut, och dessutom har händelsen från idag skrapat upp många gamla sår som nu öppnas upp på nytt. Tack för det era jävla svin!
Jag är så jävla sårad, så jävla ledsen! Mitt hjärta bultar fortfarande hårt och panikslaget, det känns som om jag snart får en hjärtattack. Fan, var ni tvugna? Fyfan.
Jag kommer inte prata med er mer.

Jag trivs mindre och mindre för varje dag i skolan.... Tack Alisha, Olivia, Caroline, Emelie Bäckström, Mikael, Gunn och Johan för att ni är de enda i hela klassen som är normala.
Fan också ;___;

Dagen hittillsHar Grafisk Design just nu, har precis gjort klart min folder till mitt företag Butterfly Evenings, och så har jag även gjort en påse till den. Kanske inte de finaste, men de duger till ett Godkänt i alla fall.
Är trött, sov inte så mycket i natt heller. Börjar bli en vana.
Alisha hälsar till min blogg och de läsare jag har, om jag nu har några. *Alisha vinkar*
Funderar på att videoblogga nån dag, men jag ser hemsk ut i cam. Hoppas jag inte ser ut så på riktigt.
Men vi får väl se, kanske kanske inte.

Är hungrig men jag får inte äta. Eyes on the prize :)
Ska sluta blogga nu för vi ska snart sluta lektionen, hej då :)
Skriver mer ikväll :)

Eyes on the prize, eyes on the prize, eyes on the ....Jag klarade mig så bra hela förra veckan. Ingen mat förutom de där 2 dl med fil mamma tvingar i mig varje morgon samtidigt som hon stirrar på mig och läser tidningen, var och vartannat.
Helgen blev en katastrof dock, eftersom vi alltid äter middag tillsammans hela familjen då. Jag tvingades äta, och jag ville bara spy. Men jag kan inte spy av mig själv, inte ens om jag stoppar fingrarna i halsen. Jag blir bara äcklad och det enda som kommer upp är slemm.
Från och med igår har jag börjar cykla på vår motionscykel minsst 4 km varje dag, tillsammans med att endast äta 2dl fil om dagen.
Jag måste klara det, jag måste gå ner till 45. Jag är äckligt tjock.
Eyes on the prize<3
Snälla låt mig bli så smal ;___;
Jag har 15kg kvar, sen är jag där!

Sitting watch the sun die, goodbye...Orkar inte
orkar inte
orkar inte
orkar inte mer
Snor ur spritskåpet, när inte någon ser.
Trodde det var över, men det blev bara värre nu.
Antog du förstod, inte alla, fast kanske bara du.
Tar fram rakbladet, ingen förstår.
Skär så djupt, så djupt det bara går.

Livet är förlorat, all glädjen sipprar ur
med orden som du säger, när du lägger på din lur.
Sju år sedan första gången, jag ville ta mitt liv
och inte mycket har förändrats, bara fått mig ta större kliv
Jag stirrar ut i natten, ser månens vackra glans
och jag undrar för ett ögonblick, om jag någonsin haft en chans.
En chans att förändras, en chans att få det bra.
Men jag måste nog förneka, för jag verkar då inte ha,
något som de andra, jag är ensam i mörkret.
Alla har lämnat mig, ensam står jag kvar.
Möter rädslan, stirrar den i ögonen, med huden visad bar.
"Du kommer aldrig att vinna, du var menad att dö"
Fryser av kylan som biter i mitt skinn.
Monstret han tänker "du är min, du är min".
Men jag ska aldrig ägas, av någon utom dig.
För du är den jag lever för, finns det något annat, säg?
Jag vet att jag är ämnad, till att leva plågsamt var dag.
Men en dag ska jag skratta, och bara vara glad.
Den dagen har jag långt kvar att vänta på.
Men minsta lilla glädje, gör väntan värd att lita på.

Men än så länge;
Orkar inte
orkar inte
orkar inte
orkar inte mer
Snor ur spritskåpet, när inte någon ser.
Trodde det var över, men det blev bara värre nu.
Antog du förstod, inte alla, fast kanske bara du.
Tar fram rakbladet, ingen förstår.
Skär så djupt, så djupt det bara går.

Falska tankar utan grundHur kan du förvänta dig att jag ska vara densamma som förr när jag ständigt bryts ner mer och mer för varje dag?
Hur kan du tro att jag kan bete mig normalt när allt jag känner är ensamhet, tomhet, hat och rädsla?
Du vet att jag inte mår bra, men ändå fattar du inte.
Mår man inte bra kan man inte vara som förr, man blir till en ny människa.
Minsta lilla är ansträngande, att prata med sina vänner, att träffa dem... Man har ingen ork.
Man är utmattad, eftersom man dagligen använder den lilla kraft man har kvar till att ens kunna
ta sig ur sängen och klara av skolan, och bussresan.
Du förstår verkligen inte.
Hade du brytt dig om mig hade du kanske förstått, men du bryr dig bara om hur det påverkar dig.
Mina känslor existerar inte i din värld.

Listen up 'cause it aint about the money


Addiction. Knark. Måste-ha.
Jag är fast, jag har hamnat där igen.
"Där" är när jag får mina gråta-över-Mest-och-GC perioder.
Jag gråter över Mest eftersom de inte längre finns, om man inte räknar med Tony som
själv tagit på sig att spela in nya Mest låtar och turnera med sitt nya band, men det är då fan inte Mest.
Det gör att jag gråter, för jag älskar dem och behöver dem, och så finns de inte längre.
1998-2006, rip<3

Jag gråter över GC när jag tänker på hur mycket de förändrats genom åren, hur de gick  från att vara "nya",
med drömmar om ett bra liv där de kunde ha råd med mat ochtak över huvudet till det de är idag; löjligt rika, och mainstream.
Förr var deras musik så ärlig, så fantastisk och ärlig. Idag är den... för att sälja. Det får mig att gråta, jag saknar det som de en gång var; fantastiska!
Jag kommer alltid att älska dem, de är speciella för mig, även om de förändrats. GC kommer alltid att vara GC, även om musiken ändras.

Jag vet ingenting längre, jag är så tom. Jag känner mig som två personer, den ena är det alla andra ser, utsidan.
Utsidan lever mitt liv i skolan och när jag är "social" eller "officiell" som jag själv kallar det. Insidan är den jag är,
den som ser på vad utsidan gör, säger och hittar på. Utsidan är bra på att hantera det dagliga livet eftersom den lever ett liv separerat
från insidan, därför kan utsidan klara av att fungera.
Hade insidan och utsidan haft kontakt med varann hade det blivit totalkrockat, utsidan hade brutit ihop, inte kunnat gå
till skolan eller träffa "vänner", eller ens kunna gå utanför dörren. Insidan hade kraschat, dött. Därför är det mycket viktigt att jag jobbar på att hålla dem
isär så gott det går, och tro mig; jag försöker.

Igår besökte Molnet mig igen, men som tur var var det bara en snabb stund. Hade han stannat länge hade jag varit
tvungen att skära, men jag slapp det.
Han sa inte så mycket, stirrade mest på mig och försökte läsa det jag klottrade i mitt block. Sedan sa han att han kommer tillbaka när jag minst
anar det, och sen försvann han. Jag undrar vad han ville, för han betedde sig inte som han brukar. Det var inga tortyr-scener, inga glåpord, inget våld.
Bara en försäkran om att vi kommer ses igen.
Jag vet inte, jag vågar inte analysera det, då kanske han kommer och dödar mig. Han sa ju trots allt "När du minst anar det", vilket kan betyda att han kan komma
när som helst, kanske redan nu? Det hoppas jag inte.
   
Snart är det nyår. Jag längtar bara till dess av en anledning; fest.
Vet inte ens om det blir något, men jag och Benji har liksom planerat att vi ska supa oss redigt fulla på nyår i typ två års tid nu, så någon gång får det väl bli av?
Själva nyårsafton går inte, för då måste jag vara med familjen, men dagen efter eller en dag efter till går säkert.
Frågan är bara hos vem man ska vara, för vi kan ju inte vara här hemma eftersom jag inte får dricka, och hos Benji är jag bannlyst så det går inte heller.
Hoppas det blir av i alla fall, Jonte kan säkert vara med. Fast just det, han vill ju aldrig dricka mer ^_^ Kanske Lilli, Anna och Mattias hänger på.
Jag vet inte, men jag vet heller inte om jag ens har lust att träffa någon just nu. Sprider bara så mycket negativitet runt omkring mig, och dessutom
tror jag inte ens de vill vara med mig så...        Hade varit bra för Mattias kan ju köpa ut.
Jag älskar att vara full, jag är lycklig då. Visst går man snett och ramlar mycket, spyr gör man också, men känslan...
Lycka. Det är underbart<3

Nu orkar jag inte skriva mer, see you on the other side.
Emelie Strange

Reaching out to nothingJag sträcker ut handen, inte helt, bara en liten del. Jag vågar aldrig ta steget fullt ut att be om det, att få blickarna, orden och konstaterandet. Jag vill inte veta, fast jag vill så gärna göra det, jag vill ha svar på mina frågor, svar på vem jag är, och vad jag har. För vet jag egentligen någonting om mig själv? Nej, jag har mina minnen och mina tankar, men det säger ingenting om vem jag egentligen är. Jag skulle vilja veta, få svår.
Jag är rädd för sanningen, rädd för att få den uppkörd i ansiktet. Jag vet så väl vad de skulle säga, jag kan tänka mig och se det hela mitt framför mina ögon här och nu. "Du är sjuk, Emelie. Du är sjuk." Men jag vill inte, jag vågar inte.
Jag vill inte få det konstaterat, att jag är problem och störd och att jag är annorlunda från mängden. Jag vill bara vara en människa, någon som folk accepterar. Jag vill vara frisk, inte plågas av Molnet och Henne, inte höra och se saker som ingen annan ser, inte tänka konstiga tankar om en själv där man funderar kring ens existens.
Vem är jag, och vad är mitt syfte här?

Så jag sträcker ut en hand, men bara en liten del. Jag vågar aldrig ta steget fullt ut. Jag sträcker ut en hand, men det kanske bara är ett finger eller så. Jag önskar bara att någon kunde besvara min hand, ta den i sin och berätta att allt kommer att ordna sig, säga "Du är inte sjuk, du är den du vill vara. Du är vacker, söt, smal och fantastisk!" men det kommer de aldrig att säga, för det är inte så det står till.
Jag vill inte veta, men jag måste. Jag måste få veta varför.

October Sky

It's a plain and drained Octobers eve
I live my life with sorrow and dreams
Most things've gone wrong, many things bad
at most I've felt so rad and sad
But maybe life will show a glimt
of happiness and joy some day
Hopefully yes or else I can't stay


Becasue tonight it all flashes by
like a star upon the dark October sky
Tonight it will go up to God himself
like tender smoke on a crooked shelf
It'll flash by with pictures of my cries
and thoughts of times where my body lies
and dies deep within
the shell of myself


It's a hollow eve in October
Halloween's not far away
it's the 29th of October
one hour left for you to pray
And if the Lord has got his plan
all set and done
then I am no one to bound
tho whom I've become
Darkness fills me as the last breathe is taken
It fills me and leaves me shaken

Becasue tonight it all flashes by
like a star upon the dark October sky
Tonight it will go up to God himself
like tender smoke on a crooked shelf
It'll flash by with pictures of my cries
and thoughts of times where my body lies
and dies deep within
the shell of myself


Emelie Strange, Augutsti 2008

When Flying feels like Falling"Jag ska dränka dig i dina egna tårar..."

Släpp mig fri, släpp mig fri, släpp mig fri.
Orkar inte mer, ge mig en flaska vodka så jag kan bli lullig
och lycklig.
Släpp mig fri, släpp mig fri.
Orkar inte med detta, låg mig vara.
Ge mig sömnpiller så jag kan sova i frid.
Släpp mig fri, släpp mig nu.
Snälla....

Let the frozen sky surround your eyes....Jag vill bara lägga mig ner och förblöda.
Jag orkar inte mer, jag gör det inte...
Allt gör så ont inuti, mina inälvor slits ut och själen är styckad.
Hjärtat tog Hon och lekte med innan hon slickade på det och trampade sönder det.
Jag vill bara ligga ner i ett varmt, skönt bad eller i rena lakan i min nybäddade säng
och låta blodet rinna, men det går inte för mina rakblad är för slöa för att skära så djupt.
Måste köpa nya, måste köpa nya, måste köpa nya.
Jag vill bara få sova, kunna leva igen.
Jag har aldrig varit ett lyckligt barn, kommer jag någonsin bli?
"Dö, dö, dö. Smutsiga äckel". Molnet viskar i mitt öra. Jag ryser vid hans tonfall.
Han är äcklig, jag vill att han ska försvinna. Snart kommer han förstå hur en dator funkar,
och då kommer jag inte ens kunna skriva om det som händer.
"Patetisk, du är så jävla patetisk. Ingen gillar dig, du är ensam nu Emelie."
Han kommer aldrig vara tyst. Så länge blodet rinner är han borta, men så fort det slutar kommer han fram.
Vad ska jag göra?

"Time goes by, I still try to hold on, head up high"Jag vet att jag inte uppdaterat på ett tag nu, men jag har varit sjuk och inte haft någon ork till att logga in på datorn och sedan skriva en massa saker som knappt någon ändå läser, även fast jag egentligen bara skriver för att jag finner det som en slags lättnad att få berätta min historia, berätta om mitt liv och mina känslor, helt utan att behöva öppna munnen. För det, att tala, är något av det värsta jag vet.

För att summera min vecka någolunda snabbt gör jag en snabb resumé;

Måndag: Vaknar och inser att halsen är helt förstörd. Kan inte prata, det gör ont bara att andas. Skriver på papper det jag vill ha sagt, och syster Kimona ringer och sjukanmäler mig till skolan.
Svarta Molnet är lugn, håller en låg profil trots att jag känner hur han lurkar bakom hörnen.

Tisdag: Kan inte sova, ligger och stirrar i taket. Smsar Benji och frågar om han kan ringa, men han svarar inte. Fortfarande inte laddat mobilen med pengar antar jag och fortsätter stirra i taket, och somnar sedan omedvetet av utmattning runt fyra på morgonen.

Onsdag: Vaknar vid 10-11 tiden, halsen svider men framåt kvällen kan jag säga några få, korta meningar. Framsteg!
Sover för första gången på länge lugnt och skönt, somnar faktiskt redan en timme efter att jag lagt mig.

Torsdag:
Nej, nej, nej. Varför?
Ligger vaken hela natten och målar, för ännu en gång gör sig sömnproblemen påminda. Molnet börjar säga saker till mig, säger att jag är äcklig, fet och ful. Han drar mig i håret och skriker i mina öron, "äcklig, så ful är du. Vem tror du att du är? Du är ingen, ingen alls. En nolla, om ens det."
Jag kommer inte undan, jag måste göra Det, annars lämnar han mig aldrig. Tårarna rinner och jag gråter en lång stund, Molnet knäcker mig. Jag vet att bara en sak kan få tyst på honom; blodet.
Tar fram mitt ena rakblad och Molnet försvinner.

Fredag: Kan prata, det känns bra. Ser på TV med familjen och utstår ännu en sömnlös natt.

Lördag: Storstädning hemma. Jag dammar och dammsuger hela huset och gör fint i mitt rum. Vi sätter upp adventsljusstakar och stjärnor i fönstrena och jag får satt upp rosa spetsgardiner i mitt rum. Ser på film och sover nästan bra.

Söndag: Trött hela dagen, mycket dator och sen tv där en  Wallander visades. Modemet strulade, så jag missade en del av filmen men jag och Kimona fixade det tillslut.

Det är allt jag gjort denna vecka, så så värst mycket gick bloggvärlden inte miste om. Nu är det kanske mer allvar, för jag vet inte hur mycket mer jag orkar. Allt är bara fel, så himla fel. Jag ställer till med en salig röra :/
Mina vänner gillar mig inte längre, två av dem har till och med "sagt upp" vänskapen med mig. Jag vet inte ens varför, men jag blir ledsen över det, och ännu mer ledsen blir jag när jag tänker på att det helt klart är mitt fel, även om jag inte riktigt förstår vad jag gjort.
Saknar att umgås med mina underbara Göteborgare, och då menar jag de som alltid finns där och ställer upp, som Benji och Lilli, men jag saknar även Anna och Mattias en hel del, trots att det kommer ta ett tag innan jag vågar se någon av dem i ögonen. De gillar mig inte, det märks, och det är alltid med en klump i magen och ett skuttande hjärta man träffar någon överhuvudtaget av de jag känner. Klumpen känner jag för att jag ständigt är rädd att de ska bli arga eller sura på mig, att jag ska klanta till det helt enkelt. Det skuttande hjärtat har jag då jag vet att vi oftast alltid har roligt, och jag älskar den känslan jag har när jag är med dem; lycka. Ja, de gör mig lycklig, att vara med mina vänner i den stad som håller mitt hjärta så kärt; Göteborg. Jag kan inte vara lycklig här, för det är inte här jag hör hemma, men det gör jag däremot i Göteborg. Jag har levt hela livet i eller intill den staden, och där kan folk acceptera olika utseenden, stilar och människor. Man trycker inte ner eller hånar någon bara för att de sticker ut lite, man säger ingenting. Okej, det händer ju ibland att folk säger något, men det är oftast brats eller invandrare, men det är faktiskt inte så jättekonstigt att de reagerar så om de kommer från ett annat land där man inte ens får vara homosexuell eller visa benen. Det blir ju en chock för dem, och vad gör en människa som är chockad och lite rädd? Jo, angriper. Människan har i sin natur att alltid angripa istället för att själv angripas. Det är den logiska delen i alla fall, men jag blir alltid den som angrips, så jag är nog lite av ett unikum. Men jag kan helt enkelt inte vara elak mot människor, jag hatar elakhet. Visst kan jag säga elaka och tykna saker, men det är bara till folk jag faktiskt känner och om jag säger det är det inte med för avsikt att vara elakt utan snarare en olycka jag inte kan hjälpa, och än mindre ta tillbaka.

Som sagt, jag saknar många och jag saknar sällskap. Visst trivs jag med de jag brukar vara med i skolan, men det känns så tomt och ensamt ändå, och jag har känslan av att alla jag umgås med i skolan känner likadant. Vi är på något sätt ensamvargarna, eller "leftovers" som ingen annan vill ha. Jag vet inte, kanske är jag paranoid även i detta fall, men jag vet inte... Känns bara så ytligt egentligen. Vi umgås, pratar och sådär, men aldrig seriöst eller så. Känns som att vi umgås för umgängets skull, och inget mer. Men det är okej, de är bra människor allihop och jag gillar dem.
I skolan i övrigt är det ju värre. Jag hatar rasterna, för då är det socialfobin som sätter igång och usch nej, det är inte trevligt. Sedan säger Molnet och Hon alltid en massa elaka saker som bryter ner mig under hela dagen så att jag sedan när jag kommer hem är helt förstörd. Att de aldrig lämnar mig ifred :(
 
   Jag kan gråta i timmar, men när allt kommer till ytan; vad gör det för nytta?
   Imorgon kommer jag gråta lika mycket ändå, och dagen efter det och efter den igen.

Jag vet ingenting längre. Kanske jag bara är ett tomt, öde skal?
Det finns inte längre något levande inom mig, allt är dött, precis lika dött som de förr grönskande bladen på träden, men som numera är ruttna. Inse det, Emelie; du kommer aldrig bli frisk. Aldrig.