Lite lek och lite allvar

Idag är jag lite nöjd med skolarbetet! Jag och Bambi gör ju som sagt en musikvideo som projektarbete och idag satte vi låten!! Den blev faktiskt bra och vi sjöng inte så falskt som vi annars gör. Dock är det oftast jag som får för höga toner och skrattanfall när jag råkar sjunga fel som typ "pysh" istället för "push". Min vers är svår, och Bambi ger mig medvetet de svåra delarna i alla låtar vi ska sjunga, haha. Evil!
Blev i alla fall nöjd med den, och nu ska vi bara komma på hur vi vill ha videon, skriva manus och börja filma! Sen är det ju allt däremellan också. Loggbok, rapport, feedback... Och jag är så känslig så jag tar åt mig av all negativ kritik men ingenting av den positiva. Men det är bra i sånna här fall att man tar åt sig av det negativa, förutom att jag tar det personligt. Och det är ju liksom inte menat att vara personligt när man ger kritik för skolarbete. Jag får tuffa till mig någon gång i livet. Men inte nu, inte än.

Bambi och jag passade på att filma lite från när vi leker runt i inspelnings och ljudredigerings rummet. Fina bilder upp i min näsa är det, för Bambi tyckte det var jätteroligt att filma den. Jag gjorde inte saken bättre med att böja huvudet bakåt så man såg in ännu mer. Nej, vi är inte normala. Vi är sjukt konstiga och galna men det är jag stolt över att vi är. Det känns bra att kunna vara lite galen och göra vrickade saker ibland.

Det blir ingen bild idag, för nu har jag tagit bort sminket och då syns knappt mina ögonbryn för de är så ljusa och då ser jag mycket mer helkonstig ut. Och sen har jag fått några förbaskade prickar på högerkinden också. Arg_tjej. Får typ prickar ibland, som inte är något mer än typ prickar/fläckar/sårskorpor. Sen läker de bort utan att ha någon anledning till att ha dykt upp. Vissa veckor har jag perfekt hy och andra riktigt dålig. Nu är det ingen toppenvecka direkt.

Håret blev faktiskt bra. Om inte så annorlunda. Hade såhär i åttan fast en annan frisyr. Och då var färgerna på motsatt sida.
Det är svart på nästan halva vänstersidan. Har inte delat det mitt i utan har hela luggen och högersidan blont och den lilla biten som är kvar svart. Självklart skulle H&M's blekning göra håret grön-gult och även om jag tog i en blekning till efteråt (det ska man absolut inte göra för håret blir SJUKT slitet och tar oftast inte upp blekningen ändå) så gjorde jag det och det mesta gick bort. Sen silvershampo på det och det blev lite ljusare. Får ha i silvershampot längre nästa gång men jag hatar när det rinner in i mina ögon så jag brukar skölja ur det rätt snabbt efteråt. Shampo i ögonen är inte kul, det svider.

Sydde på andra hälften av mitt löshår som legat i förpackningen på mina fem små ynka clips. Inte alls överbelastade, nej då. Måste ha mer clips, för det blir typ bucklor i håret så man ser att det är löshår i. Och om mitt egna hår kunde växa ut liiite till så jag kan dölja löshåret bättre så vore det jättesnällt. Saknar mitt fluffy hår. RIP<3
Men jag sparar faktiskt ut till fluffy hår igen! Det är så fint tycker jag. Och så enkelt att styla! Tar ju kanske en kvart max om man ska platta, tuppera och spraya och tuppera lite till och sedan lägga rätt.

Min lugg är ond, idag också. Såklart stod den rakt upp imorse när jag vaknade och fick platta den massor och sätta hårspännen i den så håret skulle tyngas ner men när jag tog ur dem så stod det ut igen. Det är inte fint när man har raklugg och den inte ligger spikrakt, det ser bara fail ut. I alla fall på mig. Spelar inte heller någon roll hur mycket hårspray man än använder, för mitt hår är envist. Självfall SUGER!

Ska se om jag kan ta en liten bild imorgon. Antingen med kameran (om den vill vara snäll) eller med min lilla cam. Och såklart beror det på om jag orkar fixa mig också. Är ju så galet trött hela tiden.

Nej nu ska jag bespara er tid. Tack Bambi för en awesome dag och återigen: Grattis på din 19års dag! :D
Muff

Låter som att du har haft en bra dag, två tummar upp!

Åh, fyller bambi exakt samma dag som mig, grattis till henne! :)

S

Ser fram emot bild!

becczz

vad kul att du har haft en sådan bra dag! ser fram emot en bild :)




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info