Jag har klippt raklugg

Vad tycker ni?

I tried to be perfect, it just wasn't worth it

Ni får en oredigerad bild jag tog nyss för jag orkar inte redigera den. Såhär ser jag ut och även om jag är äcklig, skabbig och ful ful ful så ville ni ha mer bilder på mig så här kommer en.
Notera att fräknarna förstör hela mitt face och att mitt hår ser cp ut. Det syns inte att det är vitt heller.
Men jag kanske slänger in en ny, och redigerad, bild senare. Hihi!

Idag har jag foto och då ska jag redigera en massa bilder jag tagit, som jag skrev igår. Det ska bli roligt, men Jurek är rätt sträng när det gäller foto och hur bra en bild ska vara. Men vi får väl hoppas det blir bra och att han blir nöjd med bilderna.

Ska vara i skolan först halv ett, men jag har ingenting att göra fram tills dess. Så det blir väl att glo på datorn eller något. Ha det bra så hörs vi senare, ciao!

Sv till anonym angående media

Hej anonym! När jag sökte så sökte jag estet som förstahands val och media som andra. Jag hade ca 190-230 poäng, ungefär. Jag minns verkligen inte exakt hur mycket jag hade men något sådant. Vissa mediaprogram har 80 som lägsta intagningspoäng medan andra har 180. Jag tycker oavsett att du ska söka dit, för det är en rolig utbildning och man lär sig massor! :)

Vitt hår!

Hej bloggen, en glad Emelie skriver nu! Mitt hår har blivit vitt nu när jag blekte det, och det gör mig sjukligt glad!
Hoppas det blir fint och lockigt imorgon, har flätat löshåret så det ska bli lockar. Men mamma tror det bara blir vågigt, men det hoppas jag inte. Då får jag försöka platta ut det igen.

På onsdag klockan tre ska jag pierca mig, hihi. Piercern trodde det var jag som skulle pierca kinderna, men hon hade såklart blandat ihop mig med någon annan. Kindpiercing är inte min grej, verkligen svårt för det.
Ska köpa en ny näsring också samt byta min mouche till silver. Kommer bli awesome awesome. Ja, två awesome bara för att det är så... awesome!

Imorgon har jag foto och då ska jag redigera bilder och sådär. Lägga i kategorier och göra Power Point presentationer av porträtt, en dikt som representeras i en bild samt vårbilder. Min dikt/låttext är "Utan dina Andetag" av Kent. Underbar låt, kärlek.

Nu ska jag försöka sova för jag har verkligen ingenting bättre för mig. Hörs imorgon + bild. Tja'rå! :D

Butterfly

Jag älskar fjärilar, har alltid gjort. De är otroligt söta, precis som humlor. Jag blev överlycklig när jag idag fick syn på denna grymt söta nässelfjäril som är underbart söt!
Sprang genast in och konkade ut 70-300 mm objektivet, eftersom vi fortfarande inte beställt något nytt objektiv, och fokusen vill verkligen inte ställa in sig så det fick bli en taskig bil som verkligen inte visar fjärilens egentliga skönhet.

Bilden är oredigerad och fotad med en Nikon D40. När jag har tillträde till Photoshop så ska jag nog croppa ut delen med fjärilen på så det blir en liten mer centrerad bild.

Ni önskade mer bilder, och jag langar på!
Imorgon kommer ego bild för jag är sjuk idag igen, sadly.

För övrigt: CSN har skickat brev om att jag kanske får indraget bidrag. Inte okej! Så nu blir det till att vara i skolan non stop sjuk eller inte. Jag vill inte förlora mina pengar, då har jag ju inte råd med smink eller kläder eller någonting!

Vi får hoppas på det bästa, att pengarna inte ryker. Sen får jag boka nytt möte med rektorn också, för jag missade det jag hade förra fredagen.
Det var bara det just nu, ha det bra så hörs vi senare!

Oredigerad bild för jag inte fick låna mammas dator

Här har ni fräkne-Emelie.
Säg Hej!







































Skola, screentryck och knasigheter

Hej och hå så kan det gå!
Nästa vecka kommer bild på min egen tryckta tröja och min egentrycka påse. De är helt fel och failade men det är charmigt på något sätt. Var tvungen att skvätta färg på dem för att det inte skulle synas att det kommit färg utanför, så nu ser de väldigt... fläckiga ut så att säga.
På onsdag nästa vecka piercar jag snakes och det kommer bli awesome! Är nästan helt frisk nu och det känns jättebra.
Bild kommer lite senare då jag får låna mammas dator och redigera upp den lite för den är lite mörk och sådär. Sen vill väl de flesta ha perfekt hy på bild också, så det ska jag försöka ordna. Det är inte det att jag har dålig hy, för det har jag inte, men jag har så jävla mycket fräknar! Och de klär mig inte.

Började halv två idag men vaknade redan klockan 10 för jag kunde inte sova. Har i alla fall sluppit att snyta mig 24 timmar om dygnet nu, men hostan har blivit värre och jag låter som en hostande get.

Idag har jag varit en pajas både i skolan och hemma, det är lite så jag är. Väldigt estetisk och sprattlig och sprallig. Har gått runt och sjöngt, dansat, hoppat och skådespelat för både mig själv och familjen och Bambi såklart.
Det är roligt att vara en clown ibland, även fast clowner i sig är läskiga! Men jag har alltid varit en pajas och kommer alltid att vara, så det är väl bara att man förbereder sig på det när man ska umgås med mig.

Nu ska jag inte störa er läsare mer med mina fåniga tankar och dagliga berättelser. Laddar som sagt upp bild senare. Ha det!

Ingen blekning idag inte

Nehenej, mamma köpte inte blekmedel åt mig så jag får gå runt med världens utväxt ett tag till.
Länkade i alla fall Cute-Plush.com och Bluebanana.com till henne ifall hon kan tänka sig köpa present till mig därifrån, hihi.
Kom precis från duschen och det känns härligt att ha nyrakade ben igen! Dessvärre ser mina ben ut att ha ramlat ner i en rakblads fabrik, tyvärr. Men jag tycker det är fint, och då är det fint.
Det luktar vanilj i hela rummet, mums! Jag älskar verkligen doften av vanilj! Den, cocos och jordgubb samt kaffe är mina favoritdofter när det gäller duschcréme och allt annat som har med kroppen att göra. Nomnom!

Kollade nyss in de über söta sakerna från Cute-Plush.com! De är seriöst att dö för. Verkligen värt att kolla in! Ska verkligen beställa massa därifrån när jag har råd.

Det var väl bara det jag ville säga just nu. Ha det bra allesammans! Bild kommer imorgon ;)

Knasigt

Idag ryker utväxten, hihi! :D
Ska bleka håret, logiskt nog ja. Vissa är av lite segare hjärna och förstår inte med en gång, eller så är det bara jag som är övertydlig eller bara trött? Ehe.

Mitt rum ser ut som jag vet inte vad och imorgon lämnar jag tillbaks skolans systemkamera så inga fina bilder på ett tag. Bara digital kamera bilder. Och nej, det är inte en analog systemkamerajävel som anonym en gång verkade påstå att jag hade på Kent konserten. Liksom, vem fan tar med sig en analog kamera på konsert?
Där är anonym tusen gånger mer korkad än jag är.

Jag hatar egentligen anonyma kommentarer. Majoriteten av dem är nämligen inte snälla.
Men de anonyma som faktiskt är snälla och rara värderar jag högt. Gullungar är dem!

Idag har jag solat och vaktat Tex ute så han inte springer iväg någonstans till tjotahejti.
Det vore ju tragiskt. Och denna text är föga seriös efterasom jag är cp shalal trött.
Men tänkte ändå att jag kunde hitta på något fint när jag ändå är på G, så här kommer en fin liten dikt. Aham.


Bladens knoppar är gröna och fina
Vattnet porlar och glänser så fint
Vännerna jag har är bara bara mina
Och himlen är blå och luften är varm
En ömsint kram kräver en ömsint barm
Våren är här, ja våren är här.
Dansa och var glada, till sommar'n ska vi bada.
Våren, ja våren är här.

Okej, jag skrev den där bara rakt sådär så den är ju inget vidare seriös, precis lika oseriös som resten av texten, haha. Men en liten vårdikt i alla fall såhär pass på... våren.
Haha nej men nu ska jag ärligt sluta skriva för det blir bara knas. Hej då!

Jag vet jag vet...

Nu har jag ändrat igen. Haha. Jävla tvångstankar.
Men men. Nu är den i alla fall lite vårig!

Angående era önskemål

Hej bloggen!
Jag måste säga att jag lovade ju faktiskt fler ego bilder, men de kommer först när jag blivit frisk. För jag har ingen ork att fixa mig nu när jag är sjuk.
Sen har jag världens utväxt också, haha. Måste bleka den, men jag vet inte när jag kan komma iväg till någon affär som säljer blekmedel. Mamma och Tommy ska handla på torsdag så då kan jag ju be dem köpa åt mig.

Det var även en som ville ha mer videobloggar, och det kan jag ju kanske ordna om jag lyckas ha en bra hårdag någon gång, haha. Det lär definitivt bli fler till sommaren, det kan jag lova! Då har jag både snakebites och angelbites och rosa hår, hihi! :D

En annan ville ha fler dikter, och det kan jag ju också skriva fler av. Det är nemas problemas, för att låta lite sådär exotisk.

Sen funderar jag då igen, på att göra om min blogg. Haha jag vet att jag är hopplös, det är bara det att jag har någon tvångstanke att göra om den så mycket som möjligt tills jag hittar den perfekta designen.

Vi får se om jag kanske orkar fixa mig idag och ta någon bild, för jag har ändå inget bättre för mig. Haha.
Men vi hörs senare. Jag hjärta er som läser. Puss!

I promise...

... more egopics!
:D

Bloggdesign: Bloody mess

Den nya bloggdesignen har jag valt att kalla Bloody Mess då den är väldigt brutal och blodig.
Vad tycker du om mina designer, och har du någon favorit bland de hundratals jag gjort?
Frågan för dagen.

Question to the readers

Vad vill ni läsa / se mer av i bloggen?

Sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk

Jag är SÅ sjuk. Längesedan jag verkligen var såpass dålig.
Och igår, av någon konstig anledning, fick jag världens ångestanfall när jag skulle sova. Det var jävlans jobbigt. Kunde knappt andas, kunde inte ligga still. Skakade, mådde jätte dåligt och ville dö. Helt bara sådär plötsligt.

Ibland undrar jag om man inte blir värre med tiden. Om det är en sjukdom man har som inte någon funnit botemedel för. Jag kan inte påminna om sist gång jag mådde riktigt bra. Jag kan inte minnas när jag inte hade ångest sist.
Allt jag vill är att slippa all skit. All negativitet och alla plågor. Men det är inte så lätt, och det verkar inte heller lätt.
Det är nästan omöjligt skulle jag vilja påstå. Ett liv utan plågor. I alla fall för mig, så är det inte möjligt.

Jag är så sjuk att jag inte ens orkar skära. Och då är det illa. För det är annars min enda tröst om natten och det enda medlet för att sova. Fast ärligt talat, så hjälper inte ens det mot sömnlösheten.

Jag är för sjuk för att pierca mig på fredag. Det tror i alla fall mamma. Man ska ju helst inte pierca sig om man är sjuk och har en infektion, det är logiskt. Men jag vill så gärna. Men samtidigt, vem vill ha massa varande hål?
Inte jag i alla fall. Så det får väl bli nån gång nästa vecka istället.

Nej nu orkar jag inte blogga mer. Tack för alla söta kommentarer jag får, ni gör mig glad.
Hej då <3

Bland kanadagäss och blommor
































Halsont

Hej bloggen. Jag har varit vaken sen 2 på natten och inte kunnat somna om. Varför?
Jo, jag har så jävla ont i halsen så fort jag sväljer!
Detta har inte bara orsakat mig dålig sömn, utan också eventuell inställning av att träffa Bambi idag. Men jag ska försöka att inte låta halsontet ta överhanden, för jag värderar att fota med brur mer än att ligga hemma och vara sjuk.

Det är sol på gång och himlen är blå. Ser vindstilla ut och det verkar vara en kanondag! Förutom att jag har ont i halsen då. Men vädermässigt, eh.

Räknade ihop vad ett par awesome jeans och den Pony tröjan från Blue Banana kostade, och det blev 605:- Kanske en perfekt födelsedagspresent från mamma? (:
Vill dock ha massa saker därifrån, men plånboken svider. Kanske kan bidra med någon slant så jag kan få åtminstone en tröja till.

Idag ska jag som sagt fota med Bambi, lånade en Nikon D40 från skolan igår, eftersom objektivet på våran är helt fucked up sönder. Kommer bli så roligt att få gå ut och fota den fina våren igen. Älskar ju att fota, det är en stor passion!

Nu är klockan 06:21 och jag har vartit vaken i 4 och en halv timme. Känns bra, verkligen. Inte.
Nej nu ska jag surfa runt lite och kolla läget och sådär. Vi ses senare med bilderna. Haj!

Nice stuff from BlueBanana.com























Vårbilder















Fotostudion

Idag ska det fotas!
Jag och Bambi har bokat fotostudion- igen och det ska bli awesome förutom min dåliga hår och sminkdag. Mina eyeliners är borta och mitt hår ser helt cp ut. Men det kanske blir bra ändå? Man får väl leva på hoppet. Bambi blir iaf alltid bra på bild den fuskisen!

Vädret är kallt och det blåser, så den redan dåliga hårdagen lär bli värre. Awesome.
Nu ska jag snart börja gå till skolan och sådär, men vi hörs och ses sen. Bilderna kommer när Bambi loggar in på msn <:
Hej då!

Random thoughts

Designen. Lika mörk som mitt inre, lika dyster som mig.
Men jag ska göra om den sen. Den är lite för deprimerande.

Imorgon ska jag trycka på min tröja och väska. Det ska bli roligt och spännande. Ser fram emot att ha färdigt det.
Fick MVG i Webbdesign. Känns bra, det bekräftar att jag kan göra hemsidor. Och det är snällt av lärar-Klas att ge mig högsta betyg i det. Lite kärlek till honom.
För övrigt, så är jag trasigare än vanligt.
De äkta leendena jag får när jag umgås med Bambi plågar mig. "Du ska inte le," säger Molnet.
"Leenden är till för de som förtjänar dem. Du, Emelie, förtjänar inte att le."
Det påklistrade glada ansiktet förföljer mig. Jag är inte jag. Jag är inte den jag en gång var.
Och det irriterar mig. Varför har jag förändrats?

Men det är väl som man säger; man mognar med åren. Men varför har jag gått från att vara tystlåten och blyg till översocial och pratglad? Det är inte ens så min personlighet ser ut. Jag ÄR blyg och tystlåten. Men jag tvingar mig omedvetet till att vara tvärtemot. Varför, det vet jag inte. Men det är inte okej någonstans.
Visst har det sina fördelar att vara social och glad, men inte när man istället tränger undan de riktiga känslorna man har djupt inom sig. De som borde visas istället.
På DBT:n igår gjorde vi "Sant eller Falskt" om känslor. En fråga löd:
Man är svag om man visar sin sorgsna sida.
Jag sa att det var sant. Kajsa och Elizabeth blev frågvisa. "Varför tycker du så? Det är inte fel att visa sina svaga sidor." Och så höll det på. Där satt jag ensam, med mina argument som verkade fattiga jämfört med deras påläsa kommentarer, och kände mig besegrad. Bäst att ge med sig innan de skäller ut en, tänkte jag och gav upp.
Men visst är det fel att visa sina svaga sidor för folk? Man måste visa sig stark, modig och glad. Visar man att man är svag, feg och ledsen så vill ingen vara med en. Då blir man lika ensam som man känner sig.
Livet är inte rättvist.

Snakebites 30 april

Yes, you read it right. Snakes 30 april. Längta!

Want of the day


Klänning: 399:-


Hoodie: 499:-

Halsband: 79:-


Leopard strumpbyxor: 119:-

Samtliga produkter kommer från Kawaii Design i Göteborg.

Seg

Huvudvärk
Muskelvärk
Täppt
Seg
Åsna.

Jag är seriöst sjukt sjuk. Ska till vårdcentralen imorgon bitti för att få reda på vad det är för fel. Mamma tror allergi medan jag tror på bihåleinflammation. Det har jag typ hela tiden.

Just nu sitter jag och flyttar över alla bilder och musikalbum till dvd skivor för att försöka få mer utrymme i datorn. Men det ingen i min familj förstår är att det inte är data D som behöver utrymmas, utan data C som inte går att rensa för det enda där i är de obligatoriska programmen.
Men vi får väl se hur det funkar sen.

Jag är så trött, seg och orkar ingenting. Inte något alls.
Vill bara sova bort allting. Verkligen sova hela tiden.
Hej då.
Orkar inte skriva mer nu.

Sjuk

Förklara snälla så att jag förstår varför ni tystnar när jag kommer,
och ni skrattar när jag går.
Säg varför det måste vara jag som har
ryggen upp mot väggen bara hud mot hårda orden som får
rivas, klösas bitas för mitt liv mot alla andra.
Det finns ingen belöning och jag kräver ingenting,
bara att aldrig nånsin tvingas hålla käften.


Kent- På drift. (Friends versionen)

Helgen har varit awesome. Vi har skrattat massor, haft videosamtal med Albin och snackat på Omegle.
Vi har tagit massor av charmiga bilder där vi inte ser kloka ut och haft en riktigt rolig helg, i alla fall jag.
Men nu lämnas man med ensamheten, tomheten. Den ekande tomheten som sliter upp en som en säck som får en kniv i sig och som rippar upp den och tömmer ut innehållet på marken.
Dessutom är jag sjuk. Har feber, är täppt och det är förmodligen bihåleinflammation.
Hade jag orkat, så hade jag skurit mig nu. Men nu orkar jag inte det, så allt blir bara en salig röra.
Har så ont, både fysiskt och psykiskt. Smärtan är olidlig och jag vet varken in eller ut.
Nu måste jag sova, för jag är dödstrött. Men vi språkas imorgon. Hej då.

Få genomskingligt content

Hej Emma och tack för din fråga!
För att få genomskinlig bakgrund har jag lagt in följande bakgrundskod i content:
background:  transparent url(http://tescho.se/michaelasidbar.png);

Själva koden kommer från en tjej som driver bloggen Tescho.
Kika gärna in på hennes najsiga blogg för att få nya tips och ideér på designer.
Ha det bra Emma!

Helgen

Hej bloggen och alla läsare. Nu har Bambi sovit över här snart två nätter och det har varit awesome! Vi har pratat massa med Albin och druckit massa Burn och fruktsoda. Och nu äter vi godis, hihi.
Fina bilder kommer någon gång  veckan.

Hjärtekross

Vi dansar över ängar.
Vi ler emot varann.
Vi sjunger våra sånger
och kramar våra vänner.
Men så kom du
och du gjorde så ont.
Allt inuti mig gick sönder
blev till trasor av tyg.
Hjärtat splittrat i tusen bitar
lungorna, njurarna ombundna av tarmar.
Kvävd av kärlekens hat.
Kvävd av dig.
Vi dansar över ängar
Vi ler emot varann.
Men den dagen var det någon som försvann.

Fresh meat

Langar bild från i somras. Jag har inget liv, så jag tar inte nya bilder. Kameror gillar inte mig.
Saknar som sagt för tusende gången min lugg. Och färgen. Men snart blir det rosa igen!

Lyssnar på Jeffree Star nu. Han är så grymt bra. Kärlek.
Msn:ar med Melinda och Bambi också, sen händer inte så mycket mer.
Just ja. Dampar lite. Det är något fel på Tomb Raider Legend så det funkar inte att spela klart... Det avslutas hela tiden och säger error. Lagg lagg lagg lagg usch *rage*.

Jag har ätit fett mycket idag. Inte bra. Vad hungrig. Det är inte bra att vara hungrig. Hunger gör en tjock. Tjockare.

Nej nu ska jag msn:a med numera fem pers, haha!
Hej då!










Wop wop

Man behöver inte alltid trivas. Man får leva ändå.


Den ena dagen efter den andra. De är sig lika på alla sätt.
Ingenting nytt händer. Allt går på repeat.
"Du har ett invant beteende, Emelie. Du måste vänja dig av vid att skära dig." säger Elizabeth.

Jag vet att jag kan låta tjatig med mina nedstämda, melodramatiska texter och ord.
Men jag är bara jag. Jag är som jag är.

Idag mår jag mot all förmodan helt okej psykiskt, men känner mig helt död fysiskt. Huvudvärk, trötthet och ont i kroppen. Känns som jag är 90 år gammal och bor på ålderdomshem.
Jag har gjort om min header lite och bytt bakgrundsbild. Varför vet jag inte. Kände för det.
Och jag lovade bild, men jag klär inte i kameralinsen. Så är det bara.
Imorgon kommer många bilder, likaså på lördag. Bambi ska sova över här då och det kommer bli awesome!
Vi ska först panta burkar, sen gå och byta min mouche piercing till silver och sen gå hem till mig. Kommer bli kanoners! :D
Ska nog köpa en till tshirt från H&M också att trycka på, för jag behöver en till. Om vi kommer dit vill säga, haha.
Det hela beror på Bambis mamma, men hon brukar ställa upp så man får väl hoppas på att det gäller denna gång också.

Till helgen ska vi, för första gången på det nya året, fota grungebilder! Utomhus, i skogen där jag bor. Kommer bli jätteroligt! Älskar våra grungebilder, de är så najs. Men jag måste plocka fram våra vita kläder så jag inte tappar bort dem, så det gör jag om en liten stund. Nu ska jag msn:a med brur. Ha det bäst!<3

Livet

Nattforsten.
Kvällsluften.
Doften av avsvalnat kaffe.
Ensamheten. Tystnaden. Tomheten.
Vart håller alla hus?

Lakan fläckiga av blod.
Slöa rakblad, utslitna.
Tabletter och alkohol på nattduksbordet.
Vad är livet värt?

Ungdomen som bortflugen.
Alla år har passerat förbi.
Kvar finns bara åldrandet och döden.
Befrielse, vackra moln och ljuva slätter.
Men hur tar man sig dit?

Ränder på kroppen vittnar om en svunnen tid.
Sår påminner om nuet.
Vad är framtiden, i denna kalla hårda värld?

Finns det några tårar kvar, bakom svedda ögonlock?
Finns det någon kärlek kvar, av brustna hjärtan?
Finns det hopp för den som är trasig?
Finns det, åh finns det, en väg ut?

Spel nörd

Nu blir det snart att spela underbart roliga Tomb Raider! :D




















Just another simple day

Hej bloggen. Idag var det webbdesign, och nästa vecka får jag betyg i det. Får jag G så är kursen avslutad för min del. Känns bra!
Efter tre timmars rast fyllt av sång och ståhej var det dags att skriva ut screen trycken på overhead plast så att vi kan montera dem på ramarna vi ska trycka med. Kommer bli as najs! Ska ha en "I LOVE *bild på Hello Kitty* HELLO KITTY" och en annan tröja, den blå jag köpte igår, med texten EMELIE GAYFACE *bild på revben* PSYCOPATHiCMIND. Men det har jag nog redan berättat en eller två gånger förut. *Guldfiskminne*

Imorgon är det digitalt skapande igen, samt mentorstid, desktopp och rörlig bild i tre timmar. Sen på fredag är vi lediga för vår fotolärare Jurek är i Polen. Så då ska jag möta upp Bambi klockan tolv och hjälpa henne att packa och sen bär det av hem till mig för en rolig helg! :D

Hade inte kepsen idag, ska ha den imorgon. Den är fin, och finns den i vitt också så ska jag lätt köpa den. Vill ha den svarta också, den var grymt najs! Bara 50:- också. Shit, man blir typ galet glad.

Förövrigt är allt okej. Har skitont i rygg och nacke, men förövrigt så går det bra för det mesta.
Nu ska jag dock kolla på hur man klarar det där jag fastnat i Tomb Raider Legend på YouTube, men sen återkommer jag nog senare. Tjingeling!

Nyheter i garderoben

 

 

Fast kepsen är mörkblå och pimpad med spritpenna. Ska ha den imorgon, så då får ni se bild!
Tröjan är mer turkosblå än på bilden. Båda plaggen tillsammans kostade 99:- @ H&M.
Fynd!

 

 

Köpte även en ring till läppen på Partaj. Kostade 79:-
Ska köpa nya dock senare i maj. Ska ha silvriga hästskoringar.
Sen tappade jag pluppen till min nässring, och båda mina näsringar saknar nu alltså plupp. Så jag går runt med ett jävla örhänge i näsan, haha. Fail... Så fail.

Men i alla fall. Idag var jag ledig från skolan så jag och bästa Bambi åkte till Överby köpcentrum och shoppade. Tröjan jag köpte är den jag ska trycka på i skolan. Det som ska tryckas är en revbenskors med texten Emelie Gayface ovanför revbenen och under ska det stå PSYCOPATHiCMIND.
Kommer bli kanoners!
Och ja, jag gillar att säga"kanoners", det är lite sött på något vis.

Lyssnar på Elvis av Kent. Det är min favoritlåt just nu. Den är så fin, så bra, så awesome.
Kent kommer till Hultsfred, men jag har inte råd att gå. Damn being poor all the time. *Sadface*
Men ska kanske, om jag kan få tag i biljett innan de tar slut, se dem på Trändågår'n i Augusti.

Imorgon ska jag och Bambi byta våra piercingar. Hon ska byta till silverringar med tagg och jag ska byta min monroe till silverstav. Mitt örhänge i näsan är nämligen silvrigt så det passar ju änna bäst med silverstav då också. Och ja, jag är för fattig för att köpa en ny näsring ): Någon som kan sponsra mig med sisådär 100 000 eller något skulle vara toppen.
Vettefan hur det ska gå i juli och augusti då studiebidraget inte kommer. Det kommer bli sjuuuuuuuukt jobbigt att överleva. Måste ha smink och hårspray! Men det får jag köpa i juni typ två av varje så det räcker. Eller kanske tre... Använder typ en foundation och ett puder i månaden. Typ överkonsumtion. Ehe.

Nu har jag svinont i ryggen för jag sitter som en puckelrygg, så jag ska nog sluta skriva nu. Men vi hörs kanske senare. Om jag inte sitter bunkrad framför systers dator och spelar Tomb Raider, hihi.

Puss va.

Du stack ett hål i min kevlarsjäl

"Varför tror du att du skär dig? Jag tror inte att du skär dig, som du säger, för att du känner för det. Jag tror allt har en utlösande faktor."

Början på dagens BUP samtal. Slutade med en kedjeanalys. "Vad är det som utlöster det, när, var, hur? Långsiktiga och kortsiktiga negativa och positiva konsekvenser.
"Vad ser du för negativt med att skära dig på kort sikt?"
"Inget mer än att jag kan bli retad för det, av andra. Som inte förstår att det gör mig finare."
Frågor, så många frågor. "Varför tycker du det gör dig finare, vad gör du om 5 år, tror du att du skär dig när du är 28 år också, vad händer när du blir 18?
Jag berättade. Mina drömmar. Men drömmar är inte planer. Drömmar är förhoppningar.
Jag drömmer om att bo med Bambi och Albin i Stockholmsområdet. Drömmer om att en dag bo i LA som känd fotograf eller webbdesigner.
Jag drömmer om två katter. Jag drömmer om frid från Molnet. Jag drömmer om mycket. Pengar, uppskattning, ångestfrihet.... You name it.
"Jag blir ledsen när inte såren blir djupa längre."
"Men du väljer väl själv hur djupa de ska bli?"
"Nej, det bara blir..."
Hon förstår inte. Hon kommer aldrig att förstå. Och det är inget jag ogillar, jag accepterar det. Alla är olika. Vissa, de som är hela, förstår inte trasiga människors tankar och beteenden. De klassar det som onormalt och fel.
Men bara för det är annorlunda, betyder det inte att det är fel. Samma sak; förr tyckte man homosexualitet var en sjukdom. Nu för tiden tror man att skära sig tillhör en sjukdom. Bara för att det är annorlunda och inte görs av majoriteten av folket.
Man blir bara så less. Jag hatar somrarna pga en enda sak: Folk accepterar inte min kropp. Att jag hatar den är en sak, men de hatar den för något helt annat: mina ärr.
De ser snett på mig, ger mig elaka kommentarer och tänker inte alls på att det är något jag valt själv. De tror jag skär mig för att jag är sjuk. Eller för att jag är "emo" som så många kallar oss tigersystrar och bröder.
Visst, från början skar jag mig för att jag var ledsen, och för att jag ville offra det allra finaste jag hade för mitt då livs kärlek, sångaren i Good Charlotte. Jag ville offra mina fina rubiner för honom, och det gjorde jag.
Elizabeth tittar på mig som om jag vore helt sjukt störd. Men det är jag inte. Jag är bara annorlunda mot normen, och det som bryter normen klassas som onormalt och fel. Fastän det är just den processen där som är det som är fel. Fel, fel, fel.
Jag skulle kunna debattera om våra rättigheter som människor i timmar, men ingen lyssnar.
Vi är ensamma tigrar i denna värld. Ensamma, och ingen vill föra vår talan. Så vi står ensamma kvar. Med varandra, och våra kära rakblad som vänner. Och det blir allt fler ränder på tigerkroppen. Fler och fler för var dag. Tiden går, och tigrarna blir fler. Men ändå vill ingen lyssna. För det är lättare att klassa tigrarna som onormala och sjuka än att ändra folkets uppfattning om dem. "Man kan aldrig lära en gammal hund att sitta" sägs det, och det är precis vad det här handlar om. Man kan aldrig få vuxna människor att acceptera tigrarnas sätt att leva på. För de är så ovana vid det. Hade de lärt sig redan som små, att det inte är något fel med att skära sig, så hade de aldrig reagerat så. Då hade det bara vart ett av alla andra sätt att leva på.
Nej, vet ni vad? Jag tycker det är dags att folk slutar kalla oss sjuka, dumma i huvudet och onormala.
Vi är inte mer än människor. Vi också.

Hihi

Photobucket



Hej bloggen. Nu har jag gjort om dig till rosa, och jag tycker du blev ganska fin!
Vad tycker ni läsare om den nya, rosa desigen?

Imorgon ska jag och Bambi till Överby. Hon ska köpa nya ringar till sin läpp och jag ska köpa ny ring till min näsvinge. Sen ska vi kolla på tröjor som vi kan screenprint trycka på. Man trycker alltså på tröjor/väskor whatever man vill (: Ska bli skojsigt!

För övrigt solade jag lite idag igen, och ser att jag fått jättemycket fräknar på näsan! Hm, de får väl vara där då.
Nu ska jag spela Tomb Raider på PC, hihi. Hej då!
 

Future plans

Klockan är 07:21 och jag ska egentligen sova nu. Men det går inte, är hur pigg som helst.
Jag ska träffa Bambi halv tio och det tar ungefär en halvimme att gå till stan. Så jag bör "vakna" vid kvart över åtta. Men som sagt; jag kan inte sova och då tar man fram datorn och börjar blogga.

Jag har fått lite färg och massa fräknar från igår. Turligt nog ser jag inte förjävlig ut i fräknar, utan det passar rätt okej. Lite brun färg gör mig glad, för jag älskar brun hy. Vill vara knallbrun till sommaren, för det är så fint.
Snart, när sommaren väl är här, så ska jag träffa massa awesome folk. B la Muff, Julia, Albin, Jens, Jonna, Amanda och Tova. Har jag glömt någon nu så får ni ursäkta mig. Jag är lite off just nu. Och har dåligt minne!
Igår gjorde mamma Högskoleprovet med mig och Kimona. Det fanns något litet test i tidningen. Och jag bara två fel, och det kändes riktigt bra! Lite smart känner man sig ändå då, haha. Jag som alltid brukar klassas som korkad. Men lärare har alltid sagt att jag är smart. Jag visar väl bara en dum blond sida för att det är enklare.

Solen skiner och det ska bli upp emot 15 grader idag. Det innebär sommarjacka för min del.
Och det är ju rejält tur med vädret med tanke på att jag ska gå till skolan fram till sommarlovet!
Tänkte göra ett ungefärligt schema på hur mina dagar framöver kommer se ut. Så here it goes!

16 - 18 april : Ha sleepover med Bambi
30 april : Göteborg med mamma. Köpa rosa och blå hårfärg samt pierca snakebites
25 maj : Fylla år.
Något datum i maj : tatuering
26:e maj : Pierca angelbites
31 maj : Köpa fritidskort
18 - 19 juni : Metaltown och träffa najs folk!
23 (prelemenärt) - 26e juni : Stockholm
Juli : Göteborg/Trollhättan
Augusti : Göteborg/Trollhättan/skolstart


Astrids bloggar

Crashed dreams och Kugghjulsflickan är två helt skilda bloggar drivna av söta Astrid.
Crashed Dreams handlar om en 15 årings vardag med foto och allt där emellan. Mycket fina bilder tar hon och hon skriver intressant om sin vardag.
Kugghjulsflickan är en blogg om små prinsesstårtor, cupcakes och annat smått och gott som Astrid gör i lera.
Hon är grymt duktig och jag skulle gärna köpa saker av henne när jag har råd. Gör det du också!
Astrids bloggar är värda att besöka!

Snart finns det inga tårar kvar

Nu laddar jag ner Isola och Hagnesta Hill albumen på Engleksa, samt en som heter 2:35 som påstås vara något med Kent.
Men på Google hittar jag ingenting om den sistnämnda.
Men man kan ju lyssna ändå, och se vad det är för något.

Funderar på att logga in på msn, men känner mig inte så värst social faktiskt.
Men men, vi får se.

Imorgon väntas fint väder och jag ska försöka ta någon bild då. Längesen nu ju, haha. Men ärligt talat orkar jag inte för jag ser alltid ut som skit.
Mitt självförtroende jag aldrig haft har sjunkt ytterligare och jag orkar knappt någonting.
Det enda som betyder något är mina rakblad, och att jag ska pierca mig och tatuera mig och färga håret fint.
Och att håret ska växa ut, och allt jag ser fram emot har med mitt utseende att göra.
Jag låter och är väldigt utseendefixerad när det gäller mig själv, men man får försöka göra det bästa man har med det lilla som finns.

Ne, nu orkar jag inte skriva mer. Vi hörs imorgon då den nya bloggdesignen kommer. Funderar på att blanda blått och rosa, men vet inte. Kanske kör på helrosa istället. Vi får se vad jag känner för imorgon. Puss!

Trädgårdsarbete och solbränna

Nämen hallå!
Har vart ute hela dagen i trädgården och krattat löv, tagit bort döda kvistar och blommor från alla rabatter samt solat lite. Men konstigt nog har jag bara fått färg på vänster sidan av ansiktet. Så imorgon lär jag ju se helt knasig ut.

För övrigt har mina dagbokskort till DBT:n försvunnit. Och jag ska till BUP imorgon, för mitt individual samtal.
Elizabeth lär få rycket om jag inte fyllt i dem, så måste hitta dem.

Tomb Raider spelen är klara, så nu är det bara att se om de funkar också.
Ska se om jag får låna mammas dator imorgon så jag kan göra om min bloggdesign till rosa.
Gillar den jag har nu, men rosa är ändå finast!

Ha det bäst, vi hörs. Puss

P.S Jag har fått fräknar.

Flickan som lekte med elden

Har precis sett klart Flickan som Lekte med Elden och tyckte den var helt okej. Inte lika bra som ettan (Män som hatar Kvinnor) men ändå en helt klart bra svensk film!
Nästa lördag börjar den sista i triologin och det ska bli spännande att se vad den har att erbjuda. Har inte läst några av böckerna men filmerna är ju toppen.

Helt klart sevärda!
Vad tyckte du om de två första filmerna?

Lördagsmys

Sitter här med syster och har just sett på Land of the Dead- unrated version.
Nu sitter jag och laddar ner PC spel, med Tomb Raider (underworld och legend) och The Sims 2.
Käkar godis, chips och dricker vatten. Senare ikväll blir det choklad (*dreggel*) och cola!
Oroar mig dock för Fanny. Hon borde vara hemma nu!
Men i övrigt är det en rätt lugn dag. Ska kolla in några andras bloggar nu och sådär.
Ha det bra, vi hörs senare!

Lexi Bee/Lexi Lush

Idag tänkte jag dedikera ett inlägg till den underbart snygga Lexi Bee!
Hon är en scene queen känd för sitt underbart coola hår, sina extravaganta kläder och sin passion för My Little Pony.
Här kommer några fina bilder på Lexi. Vad tros om att färga håret som på första bilden? :D





Odödliga Bossar

Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö
Men älskling, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö
Vi ska alla en gång dö
Kent- Mannen i den vita hatten


Nu har jag mumsat i mig lite vit choklad med jordgubbsbitar i. As god är den! Är typ lite smått galen i den, hihi.
Har precis försökt mig på "The Final Conflict" i Tomb Raider Anniversary och än en gång, efter hundra försök av
damputbrott inte lyckats döda den där jävla skelett apa-mutanten än.
Hatar bossar som i princip inte dör förräns man har rejäl kramp i armarna efter att ha skjutit/huggt eller gjort
något annat för att döda den.
Som sagt har jag en dålig hårdag idag, vilken man ser rätt rejält. Uppsatt lugg, tofs och inte något mer än så.
Sen sitter jag i mina glasögon, haha. Ser med andra ord riktigt hemsk ut.

Nu är lovet snart slut och det känns trist. Men vad ska man göra åt saken? På måndag får jag i alla fall träffa Bambi
igen efter ca 3 veckor utan henne. Det ska bli roligt. Efter skolan ska vi till Fairlane tattoo and piercing för att byta ut
hennes pluppar mot ringar. Kommer bli skojsigt.
Nu får jag börja gå till skolan också, så kommer vara helt död när jag kommer fram. Min kondis är inte den bästa
direkt.

Nej men nu ska jag kika runt på snygga människor och avundas dem, samt fixa mig lite. Vill ju inte se ut såhär.
Puss

Ojdå!

Haha shit, jag skulle godkänna kommentarerna så råkade jag trycka på "Ta Bort" istället för "Godkänn".
Förlåt, men jag minns ändå vad ni skrev.
Tips till Emina! På Cubus herravdelning har de just nu AS SNYGGA tshirtar för 199:-
Visst är det dyrt för en tishirt, men de är as snygga med b la Superman motiv på och många andra hjältar.
Skulle köpt den gröna om jag haft mer pengar.
Och Verran, varsegod för koden!
Och det skulle kanske vara snyggt att blanda turkost med rosa, vi får se om jag vågar mig på det. Men jag tror nog ändå jag kör i enskilda perioder. Älskar blått, rosa och grönt. De färgerna ihop är grymt najs, frågan är: har jag råd? Och det har jag nog inte med denna månads studiebidrag. Men har jag lite rosa och blå färg kvar till sommaren så kan man ju bara köpa till en grön burk färg så kan man blanda ihop det till riktigt härliga kombinationer!
Länge leve färgglatt hår och färgglada kläder!

Och en fågel viskade i mitt öra att det kommer ett SingStar med Kent! Tror dock inte det kommer till Nintendo Wii?
Någon som vet?
Skulle vara bäst att äga ett sådant. Typ födelsedagspresent give me right now!


Nej nu har jag inte så mycket mer att skriva för dagen.
Vi hörs imorgon, då kommer bilder om jag har en bra dag, haha. Eller nej förresten... Ska ju duscha. Dusch = dålig hårdag för mig. I två dagar efter... *Suck*

Aja vi hörs. Heido!

Turkost blått hår på mig?

Skulle jag passa i turkostblått hår, som Angelica har? <--- Länk.
Efter att jag färgat det rosa då. Typ i juni/juli.
Vad tror ni? Kan bli rätt najs, om mitt hår vuxit ut tills dess. Eller vad säger du?

Till Emina den söta

Hej Emina och tack för att du frågar om sånt! :D
Jag köper mestadels av mina kläder på H&M, Cubus, Carlings, Shock och Gina Tricot. Den gula tröjan är den jag köpte senast på Gina och västen är från H&M.
Sen blandar jag alltid mixar av mina kläder så det inte blir två av samma märke, men det skulle ju inte direkt göra något om det blev så. Är mest bara lite osäker på om det skulle se lite knas ut.
Sen tänkte jag lägga in koden hur man lägger in högerklicksskydd här, för det är nog fler som vill veta hur man får det.
Så här är koden, den lägger du inte mellan <head> och </head> taggarna.


<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!-- Begin
var message="
Här skriver du vad som ska stå när någon högerklickar";
if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer'){
function NOclickIE(e) {
if (event.button == 2 || event.button == 3) {
alert(message);
return false;
}
return true;
}
document.onmousedown=NOclickIE;
document.onmouseup=NOclickIE;
window.onmousedown=NOclickIE;
window.onmouseup=NOclickIE;
}
else {
function NOclickNN(e){
if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){
if (e.which==2||e.which==3){
alert(message);
return false;
}}}
if (document.layers){
document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
document.onmousedown=NOclickNN; }
document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false")}
//  End -->
</script>

Can you feel your heartbeat raising?

Can you taste the fear in her sweat?
You've done this wrong it's too far gone
These sheets tell of regret
I admit that I'm just a fool for you
I'm just a fool for you
UnderOath -  A Boy Brushes Red Living in Black and White

Hej bloggen, alla söta läsare och mitt framtida jag när jag kommer läsa detta inlägg om några månader eller något år.
Ursäkta röda ögon på bilden, men som sagt: Therlanen igår då'va.

Idag har jag och mamma gått till Lidl med Tex och jag köpte vit choklad med jordgubbsbitar i. Mums, den är så god!
Märket heter Bellarom, ifall någon är intresserad. Kostar 14:-

När vi kom hem så passade jag på att sola lite i det fina vädret. Mamma säger att jag fått lite färg, och det är ju bra för jag älskar brun hud!

Nu sitter jag och mumsar i mig lite av chokladen och ska fixa till min header lite.
Puss på er alla, och kram också såklart!

Och Manda, jag har inga pengar till Gbg :c Hoppas din pappa kan komma dit i maj, för då har jag pengar. Puss!

Theralen

Du rinner i mitt blod
Synen tynar bort
Allting blir suddigt
Stort som smått
Yrseln börjar komma
Jag vet ej vad jag skriver
Stava går dåligt, men tvångssyndromet tvingar mig skriva om tills det blir rätt.
Vad har jag gjort, vad har jag gjort?
Druckit dig min vän.
Min kära vän.
Och inatt dansar rakbladen längst benen och bildar pirutetter.
Nu gör huvudet ont.
Nu måste jag sluta skriva.

Vi hörs imorgon, om jag inte vaknar sent.
Puss

Lalabamba

Hej bloggen. Förlåt för igår. Mår fortfarande skit men igår var det som värst.
Ville bara lägga mig ner och dö.
La mig tidigt, somnade inte förräns sent. Det var bara jag och rakbladen i en vacker balanserad och harmoniskt tillställning som gick ut på att sitta och stirra i taket och känna blodet rinna längst med kroppen.
Vad som hände igår, vet några. Men för de som vet kanske det inte är en stor grej. För mig är det en jävligt stor grej.
Det lustiga är att jag inte ens vet om mina känslor var sådana som jag misstänker. Kärlek är ett lustigt ting.
Men jag ska undvika MSN några dagar nu så ser vi hur det blir. Om jag inte loggar in sen, ändå. Man vet aldrig med mig.

Just nu sitter jag med andnöd eftersom jag inte kan andas genom näsan pga förkyldning.
Ska få nässpray senare, och jag längtar efter att kunna andas igen. Att kvävas, strypas, inte kunna andas på andra sätt, är något av det värsta jag vet.
Andas bör man, annars dör man.
Ska man dö så ska man överdosera medicin, det är fridfullast.

Imorgon ska jag ner till stan och träffa Bambi. Hon ska byta sina piercingar till ring och så ska vi fylla på min Comviq.
Känns bra, då kan jag smsa igen. Underbart!
Inte för att jag är speciellt förtjust i att smsa, men jag tycker om att kunna ha kontakt med bra människor.

Nu är mitt hår nästan vitt igen. Så det lär i alla fall bli rosa när jag väl färgar det. Det är något jag längtar till mycket, för jag älskar Shock och jag älskar rosa och så ska jag pierca mig.
Mamma säger att vi kanske inte kan åka då, för det beror på om hon har råd. Men jag kan erbjuda mig att betala om det så behövs. Blir ju ungefär en hundralapp dit och hem, om inte liiite mer.

Frågan är: vad ska man ha på sig imorgon? Ska det vara varm, eller kallt, regningt eller soligt? Man kan ju aldrig lita på väderprognoserna. De ljuger ju så det sprutar morötter ur öronen.

Den nya desigen har förresten fått bra respons, så tack till alla er som tycker om den. Den är rätt söt tycker jag själv, och jag kände för blått.
Har gjort allting själv faktiskt, förutom bilden som är i headern för den är från Google på Cinnamoroll.
Tycker han är förbaskat söt!

Nu ska jag ladda ner lite bilder, men återkommer senare. Puss på er, och kram. ♥


Suicidal

Nu. Dör. Jag. Lite. Grand.
Suicidal Emelie. Ohyes.

What-the-fuck?

Sur Emelie.
Arg Emelie.
Ledsen Emelie.
Du förvirrar mig.
Så jävla mycket.
Suck.

Bloggtrafik

Bloggtrafik.nu


få fler besökare till din blogg!

Jag krossar spegelbilden

Jag ser mig i spegeln.
Ser hur ögonen blir blöta.
Det rinner en sakta tår längst kinden, som lämnar en vit skåra i sminket.
Munnen vrider sig i en grimas, hela kroppen förvränger sig.
Den tycker inte om det den ser.

En hand känner hur stor magen är.
Den är uppblåst, ser ut att vara tvillingar i den.
Men det är bara fett. Rent fett.

Tankarna susar iväg.
Kyla, isande kyla på vägar av asfalt.
Kaffet har kallnat på en gubbes kontor.
Men han vet inte vem jag är, och jag vet inte vem han är.

Ångesten fastnar i halsen.
Den stockar sig och kväver.
Med andnöd tvingas man ner på marken.
Den kalla, blöta marken efter hårda regnskurar som faller på hösten.

Våren är på väg nu.
Blommor dyker upp här och var.
Snart är sommaren här.
Den vackra, varma sommaren.

En flicka står i spegeln.
Hon ser sig från topp till tå, och trots det finner hon inte en enda kroppsdel som hon tycker om.
Citat från hennes BUP tant ekar i hennes huvud.
"Du är inte snäll mot dig själv Emelie. Du avskyr din kropp och hatar din personlighet. Du måste ta hand om dig."

Men flickan tar redan hand om sig så mycket hon förtjänar. Hon leder sig själv i fördärvet, för det är så det ska vara.
Trasiga människor kan man inte laga.
Emelie är en trasig människa.

Trasiga människor ska man plåstra om.
Men Emelie är inte en av dem.
För hon är värre, hemskare.
Emelie ska man inte bry sig om eller älska.
För det är hon inte värd.

Spegelbilden knastrar till, och splittrar sig i bitar som faller till marken.
En hårt knyten näve droppar blod på golvet.
Vackert rött blod som ser ut som en samling rubiner.
Nu syns hon inte mer.
Flickan är borta.
Syns man inte, så finns man inte.
Så hon krossar alla speglar hon ser.
Och hoppas, hon aldrig mer får se sig själv.
För Emelie vill inte synas, Emelie vill inte finnas.

Men nu syns hon inte.
Nu finns hon inte.
I sin egna lilla värld, är Emelie borta.

Vårsol

Brinn hjärtat brinn
Vår fiende är rädd om sitt skinn
Det räcker med en gnista ett bloss
Dom skulle vilja vara som oss
Kent -
Kärleken Väntar

God eftermiddag alla söta bloggläsare som kikar in. Förutom på er anonyma tykna idioter utan något liv...
Idag har jag faktiskt varit ute lite, haha. Inte bara med Tex, utan även i trädgården och njutit av solskenet.
Det är riktigt skönt ute! Verkligen hoodie/långärmat väder och till och med tshirt väder om man har  lite extra värmande fett som jag har, haha.
Sitter i min Hello Kitty tshirt från H&M's barnavdelning (haha, jag kan egentligen inte ha 170 men denna går fast den är jävlans kort) och så en svart cardigan från Gina och så mjukisbyxor. För jag älskar mjukisbyxor.
Kan verkligen inte ha jeans inomhus, får typ ryck.

Snart ska jag måla naglarna svarta och sen ska jag försöka få fason på mitt hår, för det ser ut som jag vet inte vad.
Skulle tuppera det men det blev bara skit av alltihop. Längtar tills mitt hår vuxit ut mer. Då kan jag fluffa det som jag hade förra året. Saknar det som fan. Vart tog egentligen mitt hår vägen?
Kom precis in från en runda med Tex, det är sjukt varmt ute. Gick i bara cardigan och tshirt och är typ as varm.
Så himla bra, våren är här!

Nu är det som sagt påsklov och jag har typ ingenting att göra.
Så det blir en del bloggande och dator för min del, jao.
Hej då!<3

I miss you guys

Hej bloggen. Jag orkar faktiskt inte slänga upp en bild på min dagens outfit. "Sarah's" kommentar gjorde mig på dåligt humör. Orka kalla mig emo?
Liksom vadå dålig fantasi, haha.
Nej men jag blir bara så irriterad och skrattar åt dem. Vad är det för liv att tracka ner på andra?
Seriöst.

Ne, vet ni vad? Jag tar inte åt mig av dem längre. Visst blir jag sårad, men tar åt mig gör jag inte.
För jag vet vad som är rätt och fel när det gäller mitt liv och de jag känner.
Förövrigt så saknar jag Hannah, men vi ska ses mycket till sommaren har vi bestämt. Och så saknar jag Cupcake!
Och Bambi... Massor.
Äh, nej nu ska jag ta mig lite oboy. Vi får se om jag bloggar mer sen eller om jag loggar in på msn. Verkar inte så himla pigg på MSN just nu faktiskt.
Puss

Suck

"Sarah". Ja du, faktiskt finns det folk som bryr sig om mitt, som du säger, "tragiska" liv.
Varför skulle man bry sig mer om mitt liv, än ditt? Och tvärtom.
Du ska inte döma folk utan att känna dem. Det är fel.

New clothes

Gul Topp <--  Gina Tricots sida. Ligger under Toppar och Tröjor, och är gul med texten Oh My God.
Denim Väst- H&M (fanns ingen bild)
Linne- H&M

Idag har jag köpt detta, älskar min jeansväst! Och linnet och toppen är bara så snygga. Dock är tshirten knallgul irl, men inte på bild. Ska ha min väst imorgon och kanske den gula tröjan, så då kommer en bild på hur det ser ut.

För övrigt, ni som undrar om ni kan adda mig: gör det gärna! Blir bara glad över att ni frågar. [email protected]

Sen det jag skrev igår, har med känslor att göra. Jag blev orolig att jag fått känslor för en person, men nu idag känns det inte alls så. Dock har jag stor respekt för den personen och vi är bra vänner.
Men men, man får lite anfall av ångest och känslor ibland.

Nu till vad jag gjort idag:
Jag vaknade vid 11 tiden, tog bussen till Överby Köpcentrum och shoppade lite. Köpte även Poly Blonde L1+ blekning, den är bäst (!) och så köpte jag PROFFS rosa hårspray, för den äger alla andra hårsprayer.
När jag kom hem så åt jag middag, och sen nu på kvällen tittade jag på CSI, som är asbra. Längesen jag såg det faktikst, för jag brukar alltid vara ockuperad av datorn annars. Men idag känner jag att jag inte orkar MSN alls.
Look of the Day bild kommer imorgon, och jag hoppas på bra hårdag. För igår och idag har mitt hår sett ut som Gud vet vad.
Det var allt för nu. Puss på er. Och Lizz, tack. Du fick mig glad. ♥

Fan !

Alltså det här är inte okej. Säg att det inte är sant.. Snälla?
Snälla säg att det bara är inbillning. Jag vill inte...!

Dundundunduuun *dramatisk musik*

En dålig cambild på hur håret ser ut just nu.
Observera att mitt hår ALDRIG blir bra när det är nytvättat.
Därför ser det muffat ut. Muffat = fucked up.
Mitt ord, no one tar det ifrån mig :c

Sen Lizz, så tycker jag hon var fin och hennes hår med. Så nu vet du, inte riktigt min stil, men jag gillar "gothare" mycket, tycker de är stencoola!

Åter till håret: det blev blont, orange och lite brunt på löshåret kvar. Men resten blev nästan ljusblont så jag ska bleka det igen i slutet av veckan. Schwarzkopf Poly Blonde L1+ är riktigt bra! Använd den, sliter inte så mycket på håret heller. Skitbra!

Nu ska jag snacka och vara lite social på msn. Vi hörs senare ikväll. Puss!




















Sv till Emina

Klart du får adda :D

Want of the Day

Gula converse.

 

Rosa hår

Blond igen

Nu bleker jag håret med denna. Trivdes inte så bra i brunt, men behåller lite brunt i luggen.
Om ca 3 veckor blir det Göteborg med mamma och då ska jag köpa rosa hårfärg och pierca mig!
Saknar att ha sådär <--- ljust hår. Hade det förra året. As fint var det. Men usch, man ska inte sakna för då blir man bara galen.
Gissar på att mitt hår kommer bli orange nu, haha. Men det får vara som det är. Jag orkar inte bry mig för mycket när jag är nedstämd.

Mamma är arg på mig. Hon påstår att jag förstört hennes dator. Det har jag inte. Har bara använt den till photoshop. Men men, hon är som hon är.
Nej nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer. Återkommer! :D

Anonyma tykna idioter får gärna sluta kommentera

Nehe, finns det digitala systemkameror? Ingen aning om att det fanns! Feel the sarcasm?
Jag har själv en digital systemkamera, pucko. Som du kallade mig.
Jag har faktiskt en hjärna, och den använder jag. Verkar snarare som du är den som inte har någon.

Sv till anonym

Ursäkta mig, anonym. Vad fan menar du med att kalla mig Mytoman? Du vet inte mer om mitt liv än jag gör.

Hör du mig, hör du mig, kan du höra mig?

Och ni har borrat små hål
Försöker ta Mina tankar
Men jag har pratat
Med Elvis
Och rört vid hans hår
Kent- Elvis

För precis ett år sedan på påskafton satt jag här vid mitt skrivbord och söp mig rejält full.
Här är en cambild från då, jag tyckte den var lite passande och påskig.
Saknar mitt hår... Så fruktansvärt mycket!
Men jag ska få ännu bättre hår än då så fort det växt ut, det har jag bestämt.
Kolla så långt och fint det var, och ljust! I princip vitt.
Älskar vitt hår, tycker det är så himlans fint.
Men ska nog bleka mitt hår igen, efter den bruna perioden.

Nej nu måste jag starta Elvis med Kent. Den låten är så grymt bra! Och Bianca!
Kent är för bra för att vara sanna...!
Jag vet inte varför, men varje gång jag hör en låt som är bra, oavsett lugn eller snabb, så börjar mina ögon rinna. Det är inte gråt, utan bara tårar. Tårar av att bli berörd. Och det är underbart. För då vet man att man hittat rätt musik för sin själ, sitt hjärta och sina öron.

Just nu sitter jag här, precis som för ett år sen, och dricker cola. Fast då hade jag cola med Vodka.
Nu har jag bara cola som den är. Saknar att vara full. Drack sjukt ofta förr, men det var för att slippa verkligheten. Men men, snart är jag tjugo och kan köpa min egna vodka. Då blir det mycket drickande av. För jag vill inte vara i denna värld, jag vill vara i min värld. Den jag lever i som onykter. Den jag lever i när jag förlorat mycket blod och allt börjar snurra. Min värld. Min underbara, vackra och glada värld.
Jag vill bara gråta. Men jag har svårt för att gråta. Det krävs antingen vacker mysik, sorgliga berättelser eller hjärtekross för att få mig att gråta. Och det enda av detta som händer ofta är hjärtekross. För det är ingen vits att bli kär, man blir ändå alltid sårad tillslut. Men nu ska jag inte skriva mer om kärlek, för det gör jag så ofta. Men det blir väl så, när man vuxit upp i ett rätt kärleksfattigt hem och sedan aldrig haft något förhållande att kalla äkta.
Jag hade Benji. Min enda. Men jag räknar inte det som ett förhållande. Det var mer som ett fängelse. Man fick inte säga, tycka eller göra som man ville. Man blev slagen, bedragen och hatad.
Sen var det Mattias, men vi klickade inte alls när vi träffades IRL. Sen var det Patrik, som jag inte kände för på samma sätt. Jag älskade honom som vän, trodde jag älskade honom som mer än vän men det gjorde jag inte... Fick jag veta allt försent.
Sen hade vi Adam. Det funkade jättebra, och jag var så kär att jag aldrig varit kärare. Men sen kom Mikael, och jag och Adam gled isär. Och jag trodde verkligen det skulle kunna bli något mellan mig och Mikael, men han klarade inte av distansen. Nu har vi knappt någon kontakt, vilket är synd för han är en superbra människa.
Men nu är jag faktiskt inte kär i någon. Bara vän med de flesta jag gillat, men inte med Mattias eller Patrik.
Mattias, för att han var våldsam och påminde mig om mitt förhållande med Benji, med våldet och slagen.
Patrik, för att han inte vill ha någon kontakt med mig.
Men ja, vad ska man göra? Jag har inget emot det.
Vill man inte ha kontakt med mig, så fine. Jag har förståelse till varför man inte vill hänga eller umgås med en äcklig fet kärring som mig. Som dessutom är elak och vidrig.


Mitt självförtroende är alltid på topp. Alla säger jämt att mitt självförtroende är kasst, men ärligt talat så är jag bara ärlig mot mig själv. JAG tycker att jag är alla dessa sakerna. Och det är för att JAG levt med mig själv i snart 18 år och VET hur jag är och hur jag ser ut.
Hatar folk som säger jag är fin. För det är jag inte!
Hade jag varit det hade jag väl för fan vart stolt över det och visat upp mig hur mycket som helst och typ sagt "åh vad snygg jag är idag!". Men det gör jag inte. Visst laddar jag upp bilder på mig själv, men fula människor har väl lika mycket rätt att visa sig som fina? Eller...? S:
Aja nu orkar jag inte skriva mer. Vi hörs imorgon eller senare. Puss

Man kan inte alltid vara "fin"









Bloggen älskar mina galna cam pics.
Haha.

T-shirt: (Drop Dead Gorgeous) Hot Topic- Usa.
Coola kepsen: Team sportia

Hello Kitty transparet layout finns tillgänglig

http://anxietycore.blogg.se/designer/

Another story about Emelie

Ibland undrar jag vad det är för fel på mig.
Ibland undrar jag varför jag måste behaga alla andra, varför jag aldrig kan säga "nej jag vill inte, jag är inte en sån person". Varför måste jag anpassa min personlighet till den jag umgås med? Varför kan ingen låta mig vara mig själv?
Jag saknar att kunna vara mig själv. Är ständigt rädd att göra bort mig, såra andra och förstöra.
Jag har inte varit mig själv på länge nu. Inte på flera månader, eller hela året?
Den riktiga Emelie är pryd, blyg och fåordig.
Den Emelie allmänheten får ta del av är pratsam, kan skämta om allt och verkar oberoende av allt.
Ni ser kontrasterna?
Varför kan jag då inte vara mig själv? Jo:

x
Jag klarar inte av att göra andra besvikna, även om de inte blir det så får jag för mig att de blir det.
x
Jag har tvångssyndrom att vara artig.
x Jag tycker det är sjukt oartigt att inte prata när någon pratar med en, så därför pratar jag hela tiden för att undvika pinsamma tystnader.
x Ingen skulle gilla eller gillade den riktiga Emelie, så därför måste man spela någon annan hela tiden.

När jag väl var mig själv gav folk mig sneda blickar, spottade efter mig och kallade mig för elaka saker.
Inte bara för att jag såg annorlunda ut, men också för att jag var annorlunda i min personlighet.
Jag pratade knappt, svarade bara på tilltal och det värsta jag visste/vet är perversiteter.
Men ingen gillade den riktiga Emelie. Så jag fick skapa en ny. En som tål att prata om allt, utan att äcklas.
Men det är svårt, när man så väl hatar något som jag hatar perversiteter.

Anledningen till att jag inte kan ha förhållanden är många. B la är det dessa anledningar som är de största:

x Jag har tvångssyndrom att ha bleka läppar hela tiden, pussar jag någon går sminket bort och jag får panik.
x Jag är asexuell, har alltså inte sex. Sex = äckligt.
x Jag tål inte att se min egen kropp
x Jag tycker nakenhet är äckligt
x Jag kan inte tänka mig hångla, för det förstör sminket samt är fullt av bakterier.

Den enda som sett mig utan sminkade läppar är Mikael och jag höll på att bryta ihop när han tog bort mitt smink. Han sa att jag var mycket finare utan, men det kan jag lova er att jag inte är.
Ser hemsk ut, ser ut som en clown.
Varför jag har fått detta tvångssyndrom:
När jag var liten blev jag mobbad för mycket, b la mina röda läppar. Folk trodde jag hade rött läppstift på mig just eftersom mina läppar är så röda. Jag har sen jag var liten haft komplex över detta och när jag insåg att man kan sminka dem ljusa hittade jag min livräddare.

Var bara tvungen att skriva av mig lite. För just nu mår jag inte okej.

Kent<3

Jag älskar Kent.
Jag Kent.
Som jag skrev i ett tidigare inlägg så ristade jag in Kent och ett hjärta på underarmen. Här är det. Visst blev det fint?
N:et ser dock lite mobbat ut för det var svårt att få till bra, men det löste sig tillslut.
Längesen jag laddade upp en bild på mina sår/ärr så jag tänkte göra det nu. I mina ögon är alla bilder konstverk, oavsett vad de föreställer.
Dock är bilden tagen med Canon Digital IXUS 60 och ingen systemkamera så ett riktigt fotografi är det ju inte, men en bild i alla fall.

Ville bara visa bilden, för jag är smått stolt över det. Att det blev så rakt och jämnt. Hihi.
Nu ska jag skriva ett helt annat inlägg, så stay tuned!

Muff, Emina, Maria och Petra är söta!

Ni gör mig glad med era söta kommentarer. Tack! ♥

Långfredagen




Min outfit idag.
T-shirt: Cubus
Cardigan: Carlings
Hello Kitty tyglapp: H&M

Inte på bild:
Guldshorts: Gina Tricot
Leggings: Claire's i USA
Strumpor: Cubus



Fick en Hello Kitty påskpresent av syster!
Visst är den söt? Och den innehöll mumsigt godis, hihi.

Nu är jag äntligen (!) klar med min bloggdesign. Söt, eller vad tycker ni?
Försökte göra den lite Kawaii (japanska för Söt) och själv tycker jag det gick rätt okej!
Nu ska jag designa Petras blogg, och det ska bli jättespännande!
Älskar som sagt att designa bloggar. Det är så sjukt roligt.


Idag var Tommys släkt här på tre rätters middag och jag är så jävla mätt att jag tror jag ska dö eller något. Ändå åt jag inte jättemycket. Till desert var det jordgubbar, mums! Älskar jordgbubar och allt som finns med det. Parfym, bodylotion, duschcréme etc etc. Älskar det verkligen. Och cocos!
Vad tycker ni om jordgubb och cocos?

Nu ska jag tjata lite på Petra att hon loggar in, hihi.
Hej då!

Under ombyggnad

Rubriken säger allt.

PSYCOPATHiCMIND bloggen borta

Tänkte att det var fett onödigt med två, så nu har jag bara denna. Men kommer ändå ha kvar mina design bloggar.
Kommer göra en ny fräsch header och bakgrund till denna blogg, inspirerad av Takai. Hon är för söt och hennes blogg är sjukt fin!
Det var allt för nu. Dagens outfit, smink och hår kommer senare.
Puss!

Varför jag har två bloggar

Hej, fick en fråga från en söt tjej som undrar varför jag har två bloggar.
Denna blogg är den "privata" där jag skriver om mina innersta tankar, skriver mer personliga inlägg etc.
Den andra bloggen tänkte jag ha som design och foto blogg.
Ni behöver absolut inte följa den andra. Jag kommer inte skriva något personlig i den, bara skriva allmänt.
Denna bloggen kommer alltid vara nummer ett och jag kommer prioritera den i allra högsta grad.

Puss på er, söta läsare. Ni betyder mycket för mig!

Ny design

Vad tycker ni om tema rött, svart och vitt? Själv tycker jag de färgerna passar riktigt bra ihop!
Kommentera gärna! <3

Tack så hemskt mycket!

Tack till Emina och Lizz som gett mig söta kommentarer i veckan.
Puss på er! ❤

Psycopathicmind har blogg

Min andra, nu officiella blogg ligger uppe med brand new and cool design.
Psycopathicmind.blogg.se

Läs, kommentera och tyck till om designen.
All kritik god som ond, accepteras.