I rule the world and I'm awesome at it!

Hej alla! Första skoldagen var okej men sällskapet var det bästa. Fick en jättefin vit t-shirt av Bambi där det står "I rule the world and I'm awesome at it" på :D
Efter skolan gick vi till stan och hon köpte volympuder till håret och en svart glittrig ögonskugga. Volympudret var typ i en miniburk.

Har nog aldrig haft en sån här skabbig dag som jag hade idag. Usch säger jag bara! Sminket blev fail och håret ska vi inte ens tala om. Det var omöjligt att få det som jag ville och det HAR verkligen gått av massor. Och jag hatar min lugg. Den var bara bra samma dag som jag klippte den, nu när jag vaknar står den rakt upp och går inte att få ner oavsett hur mycket jag plattar. Jävla hårfanskap. Hårspännen är kärlek, även om det är fult att ha synliga hårspännen i luggen.

Ikväll ska jag sy clips och det kommer väl gå som det går. Det är jobbigt och jag är inte ett dugg bra på att sy. Vet inte riktigt vart jag ska få plats med clipsen när de väl ska i håret för det har ju gått av så mycket, speciellt där bak. Får trycka in det. Gud vad jag längtar tills mitt hår i alla fall går ner till axlarna! Så mycket lättare att styla när det är längre. Kort hår = omöjligt uppdrag.

Just nu sitter jag med balsam i håret för att få bort det geléaktiga kletet från limmet. Ska ha i balsamet en timme, det borde räcka. När det är klart ska jag sy och sen ska jag nog... Göra något. Vad är en annan fråga. Tvätta bort sminket kanske. Äta har jag redan gjort. Pastasallad, världens godaste maträtt!

För övrigt så ser min design tydligen knasig ut för er med normal skärmupplösning. Det suger med minidator sometimes. Och jag är inte nöjd med den ännu, så lär göra om den ett tag till. Den SKA se rätt ut för alla. Någon dag i alla fall. Måste ha inspiration först. Ska leta upp det nu! Hej så länge ;)
Bambi

Det var roligt att träffa dig igen och dina julklappar var fiiiiiiiina! $$$:

S

Jag hade jääättelångt lockigt blondt hår. Sen klippte jag av allt. Askort. Färgade svart.

Så fort det växer ut klipper jag av det och ångrar mig varje gång! xD

Kort hår</3

Maskrosmor

Hos mig ser din design bra ut. Men du, vad sjutton är volympuder för något?

EMMA

svar: MEN HALLÅÅÅÅ!! DU ÄR OCKSÅ JÄTTEFIIIIIIN!! <3

16 årig kille

jag ville bara säga att jag tycker att du är den snyggaste tjejen jag vet :].

Tintin

Pastasallad är nom! <3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info