Jag är kär i den fulaste flickan i världen

Dagen har varit lugn. Sov länge, ätit lite och sett på TV med mamma och mormor. Diskat lite finglas för hand och letat som en dåre efter systers försvunna saker. Fick mycket skäll av henne, oja.
Tvättat håret också (jätteintressant) och så har jag försökt piffa upp designen lite. Bakgrunden gillar jag, och layouten. Men tycker headern är ful. Ska se om jag kan göra en ny nu i veckan.

På måndag blir det Göteborg och träffa HannaH och Lina. Finfina flickor det där! Och på fredag ska jag träffa Bambi. Ska bli bra. En bra början på det nya året. Hoppas jag i alla fall!
Tänkte färga håret på måndag kväll eller tisdagen, men otålig som jag är blir det förmodligen på måndagskvällen. Lilac och plum blir det. Från Shock.

Imorgon kommer Tommys mamma hit för att hälsa på mormor. Ska försöka se presentabel ut och kanske slänga upp någon bild. Bilder gör inläggen mer personliga och sen vet jag ju att ni for some reason gillar mina egobilder, even though de ser hemska ut, haha.

Det har börjat töa här, men det ska snart frysa på igen. Ska tydligen bli svinkallt på måndag. Inte okej. Hatar kylan och kyla överhuvudtaget egentligen.

Snorar som fan. Usch. Vet inte vad det är med mig. Måste kolla upp detta, för nu har jag varit sånhär jättelänge. Usch. Och sen är tydligen svininfluensan tillbaka också. Ajaj.

God natt på er. Ni är fina, vackra! Puss

Maskrosmor

Snyggt! Den här designen gillar jag. =) Fina mjuka färger som är lättsamma för ögonen.




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info