Damdamdam, superman power!

Gick ju inte så bra att sola, för det var molningt och nu regnar det lite. Men blev lite röd i alla fall, så hoppas det lilla röda blir brunt snart.

Imorgon kommer Mattias hit, för vi bytte datumen. Då ska vi till Slottsskogen och se på djuren och sen ska vi äta på Hard Rock Café. Kommer bli bra, och han stannar nio dagar så då har jag i alla fall något att göra under dagarna, i sällskap av en bra människa. Kalas!
På måndag ser det ut att bli fint väder så då ska vi grilla. Det är mysigt att grilla. Sen vet jag inte vad mer vi ska hitta på, måste posta mitt nya kontrakt också samt lämna in en kopia till soc. Gör det nästa vecka för jag har inga kuvert hemma, måste skaffa det först.

Längtar till imorgon och hoppas det inte blir så förbaskat varmt som det var idag!

Sola :D

Nu sticker jag snart hem till mamma och solar. Hoppas jag blir brun, är riktigt blek, haha!

Frågestund!

Nu är det frågestund på bloggen! Fråga vad ni vill, allt från skostorlek till vilken frukt jag tycker är godast. För privata frågor får inga svar. Fråga på nu :D

De jävlarna tog oss en efter en

Tänd eld på dina tankar
Med dina svarta tysta tårar
Och vi vet och du vet allt tar slut
Långsamt genom rummet går hon ut

Kom låt oss gå härifrån

Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån
Låt oss bli dom som försvann

Kent - Dom som försvann

Kan inte sova, la mig för en och en halv timme sedan för jag var uttråkad, men kunde inte somna så nu sitter jag vid datorn en stund och hoppas jag blir trött snart. Mitt sällskap är fin musik (Kent) och Mattias.
Har lite ångest, men det tillhör kvällar och nätter för min del. Det är då ångesten och tankarna är som starkast, men jag har haft en lugn period nu och det är riktigt skönt. Inte haft några självmordstankar och inte skurit mig på jättelänge. Det känns fint, men jag bara väntar på att allt ska bli svart igen. Det blir det alltid, tyvärr.

Ska försöka göra en header någon gång i veckan också, ser lite tomt ut utan. Men det får ta sin tid, vill ha en bra.

Ni får sova så gott, kära bloggläsare. Puss

Ginger

Färgade som sagt hårtuffsen idag, men det blev typ rosa. Skulle blivit mörkrött. Sen tittade jag in på Glitterbox, en blogg jag följer, och tänkte att nej men Johanna (ägaren av bloggen) har ju sån fin hårfärg, så jag undrar om jag inte passar i den?
Har därför bestämt mig för att ta en tur till Willys imorgon för att inhandla två blekningar och en L'oréal Casting Creme Gloss nummer 645 :)

Mitt hår är redan slitet igen där jag blekt, men blekte ju två gånger i rad. Ska vänta ett tag innan jag bleker igen men sen ska jag inte bleka mer. Trivs jag inte i den ginger färgen så färgar jag över med den rödbruna jag har nu. Ingen mer blekning alltså.

Nej nu lämnar jag inlägget och ni kan ju passa på att besöka Johannas blogg genom att trycka här.

Paket från Shock!

Fått paket från Shock idag, som jag varit och hämtat. Det innehåll den hemliga hårfärgen som jag ska lägga i idag, samt ett tvåradigt nitbälte. Det gillas! Köpte med Klarnas sommarkampanj (man betalar i augusti) så jag skulle ha råd. Hoppas håret blir bra nu! Nitbältet är superfint och det ska jag använda mycket och ofta!

Laddar upp bild på håret någon gång snart :)

Some stuff

Ett par av det trepack marininspirerade strumpor jag köpte igår. Dessa är mina favoriter!

Jackan jag köpte på Myrorna för 85 kronor. Jävligt snygg, men mycket snyggare när man ser den på riktigt för på bild blev den sådär och man ser inte så bra. Älskar den i alla fall!

Dålig bild på håret. Syns ju knappt vad jag gjort, haha. Men det är fint tycker jag, i alla fall IRL. Och så har jag bytt medusans kula till svart, som lite kontrast. Det blev helt okej!

Nu ska jag göra något att äta, uppdaterar senare/imorgon!

 

Finbesök och en bra dag på stan

När jag sminkade mig i morse såg jag att katten, som ni kanske minns jag skrev om i ett tidigare inlägg, var på taket igen. Denna gång fick jag bild på den och visst är han/hon söt? Sitter verkligen där och bara ser bedårande ut. Gud vad jag vill ha den!

Sminkade klart mig och katten försvann, vet dock inte vart. Sedan gick jag mot bussen och åkte iväg till stan för att träffa syster. Det var ett tag innan vi skulle ses så jag fixade bostadsbidragsansökan igen och sedan gick jag till Myrorna och hittade en Broder Daniel t-shirt! Dock var den jätteliten så fick låta den vara kvar, men köpte en jättefin jacka för 85 kronor och den ser helt oanvänd ut. Jättefin, ska ta bild på den imorgon.

Vi åkte till Överby och jag köpte hårvax till luggen, hårspray, ett tre-pack marin inspirerade strumpor med b la ankare på, och så köpte jag ett nytt påslakan med örngott till som är vitt med turkos-rosa-gröna leopardfläckar. Jättesnyggt! Behövde ett nytt påslakan set för jag har bara två.
Sen köpte jag även hårfärg i liknande det jag brukar ha, eftersom det bara är Willys som har den färg jag har så fick jag köpa liknande. När jag kom hem upptäckte jag dock att ena jag köpte var färgshampoo... Skulle tittat mer än bara på färgen så hade jag upptäckt det i tid och kunnat köpa en annan. Men gjort är gjort.

Är i alla fall nöjd med det jag köpt, älskar min nya jacka! Hade skoj med syster också så dagen har varit värd. Men det är lite för varmt ute bara, annars är det kanonväder.

Bloggar senare eller imorgon :)

Just ja, håller på och fixar med håret lite också så det inte ska vara enfärgat men hur det ska bli säger jag inte, men just nu har jag ett blont stråk i håret, fast det är mer gul-orange eftersom jag bara blekt en gång. Men det passar med resten av färgen på håret just nu i alla fall så det är okej.
Ha det fint!

På Drift

Har ingen direkt blogglust just nu men slänger in ett kort inlägg så det inte blir för tomt här på bloggen!
Imorgon ska jag vara med syster, vi ska till Överby och jag ska köpa lite saker. Lägger upp bilder imorgon. Ska bli roligt, det är skoj att vara med min syster.

Den 25e juli kommer Mattias hit igen och det ska bli jätteskoj! Vi ska äta på Hard Rock Café och så ska vi titta på djuren i Slottsskogen. Längtar efter att få titta på de söta djuren, var längesedan jag gjorde det!

Mår sådär, inte jättedåligt men inte heller bra. Det går liksom i vågor just nu. Får ångestattacker under kvällarna och igår mådde jag jätteilla och det kändes som jag skulle spy. Idag mår jag i alla fall inte illa och det är skönt.
Lyssnar mycket på Kent om dagarna och tycker de ska komma till Göteborg snart igen! De är sjukt bra live!

Ha det fint alla, så uppdaterar jag imorgon!

Kan du beskydda mig?

Jävla satans skitångest. Jag hatar dig, ångest. Jag hatar dig, depression. Jag hatar er allihop, alla mörka moln och hemska röster.
Jag vill ju inte gråta...

Videoblogg! :D

Jag har pratat med Elvis och rört vid hans hår

 

 

 

Idag känner jag mig awesome!

Dessutom tycker jag Elvis är ett sånt awesome namn så jag ska ha det som nickname. Hoho :D

Inte på topp

Har ångest, mår illa och skit. Orkar inte blogga just nu, men ska försöka imorgon. Ni är bra ♥

West Coast Riot!

 

Dorm Patrol var först ut, och de var jävligt bra! Synd att publiken var så trög bara, för jag ville inte vara ensam där jag stod och hoppa och hålla på, haha. Men mer ös blev det när Voice Of A Generation spelade! De var skitbra och publiken var riktigt på och det var en jävligt bra spelning!
Såg nästan alla band men fick väldigt lite bilder. Men så slog klockan kvart över sex på kvällen och då kom Sum 41 upp på scen och det var magiskt!

 

 



Det som störde mig lite var att Sum spelade några andra låtar, och jag ville bara höra deras. Men de var jävligt bra live och jag hade jättekul! Hoppade massor under spelningen och hela WCR var jättebra! Synd att jag inte fick se All Time Low och The Exploited bara. ATL spelade sent och då hade jag och Mattias fått åka hem med bussen som gick vid halv sex eller något på morgonen. Så dåligt att bussarna inte går oftare till Trollhättan från Göteborg!

Träffade även på Danni! Jättesöt var hon.
Hade en grym torsdag och en grym helg! Helt klart värt allt!

Rawr!

Hej alla! Laddar upp bilder från WCR om ett tag, för just nu krånglar Photoshop och vissa bilder är alldeles för ljusa och så.
Har haft en jättebra helg med sällskap av Mattias. Var jättekul att ha honom här!
Har även piercat medusa nu, och det blev bra fastän den är liiite sned. Men det är inte jättemycket, så det funkar. Gillar den riktigt mycket!

Återkommer som sagt med bilder och lite mer text men nu orkar jag inte skriva mer så jag avslutar här.

Ha det bäst!

Hej hej, hemskt mycket hej!

Väntar på att tvätten ska torka i tumlaren och torkskåpet. Tar ju sin lilla tid, det där.

Imorgon ska jag storstäda. Jag tycker om att städa, det är avslappnande på något vis. Och så blir det ju fint efteråt.

På torsdag åker jag hemifrån 06:50, så det är riktigt tidigt. Får gå upp fem, men det kommer det vara värt! Om någon ska till West Coast Riot och vill säga hej är det bara att komma fram. Kommer ha en vit tröja med blå ränder och röda Converse. Det är väl det jag vet än så länge, haha.

Funderar även på att göra en ny design, men jag har inga direkta idéer så det får vänta. Men det kommer nog någon idé snart :)

Min studentlook

Inga bilder jag tog från grillfesten blev bra, men tänkte att jag laddar upp en bild på hur jag såg ut på studenten i alla fall. Dock var min mössa mycket större än när jag provade storleken så den gled ner hela tiden! Men inte så farligt ändå. Här är bilden i alla fall :)

Studenten igår

Tog som sagt studenten igår. Kändes inget speciellt, men var ledsen i stort sett hela dagen. Inte för att jag skulle säga hej då till klassen, för jag kände ändå ingen speciellt bra, och de jag en gång umgicks med i ettan och lite av tvåan sa inte ens hejdå. Jag fick inte en enda kram.

Fick mina betyg; tre MVG (Datorkunskap, Webbdesign och Engelska A), Ett VG (Svenska A), Sju G (Desktopp, Digitalt Skapande, Estetisk Verksamhet, Mediekommunikation A, Medieproduktion A, Rörlig Bild A och Samhällskunskap A) samt fem stycken IG, i Fotografisk Bild A, Matematik A, Multimedia och Rörlig Bild B. Vissa kurser jag gått står inte ens med på pappret, antar det är för jag inte gick på dem så ofta. Men det är konstigt ändå, för de kurser jag har IG är också såna kurser jag inte gick mycket på och dem har jag ändå betyg i. Jaja, det är som det är.

Efter utsläppet bjöd mamma på fika. Fick ett par cupcakesörhängen av henne också. När vi fikat klart skiljdes vi åt och jag gick till biblioteket för att skriva ut min bussbiljett till West Coast Riot. Väl hemma lyssnade på jag på musik i ett försök att inte bryta ihop, och en stund innnan klockan blev sex satt jag på bussen på väg till stan för att sedan gå hem till Bambi på grillfest. Åkte hem kvart över nio och sedan satt jag här hemma och tråkade. Mådde tillslut riktigt illa så jag fick gå och lägga mig. Sov fram till 18:30 ungefär, idag. Nu är jag riktigt seg och det känns som jag är på väg att bli sjuk. Har ont i magen och så tror jag att jag har feber, för jag är jättevarm. Typiskt mig att bli sjuk under loven.

Bilder från imorgon kommer senare.

YouTube

Jag har en ny YouTube (inga videos än!) eftersom jag inte kommer in på min gamla då den är kopplad till en rejält gammal mailadress vars lösenord jag glömt för längesedan. Men så småning om kommer min nya YouTube ha videos och jag ska se när jag kan videoblogga igen :)

# 1696

Gick upp vid fyra-tiden idag, så har inte varit vaken så värst länge. Segt att sova så länge, men har i och för sig ändå inget att göra om dagarna så jag missar inte direkt något, haha.

Måste bege mig ner till Försäkringskassan snart också för att ansöka om bostadsbidrag igen. Min ansökan går ut nu i juni. Kan gå dit imorgon kanske, om jag orkar och det inte regnar. Det har regnat alldeles för mycket nu på sistone.

Dropdownmenyn krånglar för några och funkar för andra så jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att den ska vara rätt för alla datorer. Låter den vara kvar i alla fall, för jag tycker om den och förhoppningsvis ser det inte på tok för konstigt ut hos er den krånglar.

Färgar håret nu för att få bort utväxten. Tycker dock färgen blir snyggare när den är lite urtvättad, den blir så intensivt rödbrun som nyfärgad. Men den är fin då också.
Ska se någon film nu, har inte bestämt vilken än. Men då har jag något att göra medan färgen sitter i.
Uppdaterar kanske mer senare, ha det fint.

Ny design - space

Ny design. Tryck F5 om den inte uppdaterats. Är något fel så skriv gärna en kommentar, då min dator har sån liten skärm och upplösningen blir annorlunda för mig jämfört med hos er med normalstora datorer.

Sen måste jag säga att jag har världens sötaste och mest omtänksamma läsare ♥♥♥

Medusa

För att göra mig själv lite gladare ska jag pierca medusa nästa vecka. Gör det själv, för har inte råd med studiopriser just nu. Har 600 kronor kvar denna månaden...
Försökte för en stund sedan med en säkerhetsnål, men hålet blev för litet för smycket (uppenbart, egentligen.) Så när jag ändå ska till Göteborg nästa torsdag så ska jag köpa en piercingnål. Funderat på medusa ett tag nu, tycker det passar med de övriga piercingarna jag har.

Bara... strunta i det

I'm so fucking hurt.

- Min familj har verkligen noll intresse. Ingen bryr sig om att jag tar studenten förutom syster.
Mamma: Jag tycker inte det räknas som du tar studenten. Vi får se om du pluggar vidare, om vi firar då.

Jag lägger ner. Jag orkar inte. Stänger av nu.

Exaz

Exaz, jag skäms inte för det jag skriver. Jag står för det. Men dina kommentarer? Låt oss säga såhär: de är tvistade och du vet verkligen inte vad du pratar om. Inget du skrivit har haft något som helst sammanhang. Du skriver som om du känner mig, tar teorier ur det blå och mixar ihop dem till meningar. Jag publicerar inte dina kommentarer för de stämmer inte med verkligheten. Du kan tro och tycka så mycket du vill, men jag vet vad som är sant och jag tycker du kan sluta hålla på att slänga in dumma kommentarer för du har ingenting vettigt att säga ändå.
Håll dig borta från min blogg och lägg dig inte i sånt du inte har en aning om.

Skrattretande

 

And I couldn't care less.

Vissa kommentarer är bara allmänt skrattretande.

Tomrum i själen

Kent's fina melodier strömmar ut ur högtalarna och texterna är perfekta. Så träffsäkra.

Ikväll har jag inte mått bra alls. Nu är klockan snart halv två på natten och det har blivit värre, eskalterat.
De vanliga tankarna om att jag inte duger, att jag är värdelös, är mer högljudda. De skriker.
Blicken ser ut över marken, hustaken och himlen. Endast en stjärna lyser ikväll och den lyser så vackert. Stjärnhimlen är poesi som tolkas på olika sätt. Var och en ser sin egna dikt i den.

Plockar fram rakbladen inatt. Tomhetskänslan är fruktansvärd och det ekar inuti mig. Ekar av tomhet, tystnad och fördärv. Jag behöver något som fyller ut tomrummet, något som är äkta. Och det enda äkta jag har är mitt fina, rubinfärgade blod.
Det kommer bli en lång natt.

Irriterad

Om du har något att säga någon du inte längre tycker om, så tycker jag du ska säga det till den personen. Att låtsas vara trevlig och låtsas bry sig om vad personen har att säga, vad är vitsen med det? Visst, det är inte det enklaste att säga till någon att man inte vill ha kontakt med dem längre, men det är fegt, riktigt jävla fegt att bara lalla runt och låtsas som allt är okej när det inte är det. Våga stå för vad du känner istället!
Blir så arg för sånt, det är så himla idiotiskt och falskt! Vill du säga en upp en kontakt; just do it. Det blir inte värre än att personen/personerna i fråga blir ledsna. Men att skriva i bloggen att du vill be folk dra åt helvete och att du mår dåligt av att ha en viss person som vän, det fattar jag bara inte. Känns väldigt omgoet. Varför inte ta det med personerna i fråga och säga det du ska? Tassa på tå är inte okej. Got something to say? Then say it.

Skriver det i ett inlägg för jag hoppas fler som håller på med samma sak som du ska fatta att det bara är jävligt patetiskt att inte ta itu med sånt här.
Det är faktiskt viktigt!

Om du klagar på någon, så säg det till den personen direkt istället för att skriva om det eller prata med andra bakom ryggen på personen det gäller.

Medicinslarv

Minns inte vad jag gjorde igår kväll. Minns inte hur jag hamnade i sängen, bara att jag vaknade där när Hemvården ringde. Somnade om så fort de gått och blev väckt av syster för en timme sedan. Hon frågade vad jag gjorde och jag sa att jag sov, då blev hon förvånad och sa: "Va? Såhär sent?" Hon berättade vad klockan var och jag gick upp. Skulle ta mina Nifirexdroppar och upptäckte att Cipralex var kvar. Det är den medicin jag inte får ha hemma och ta själv utan att någon ser. Men där låg den, så jag tog den som jag ska varje dag men får väl säga till imorgon att de slarvat. Upptäckte dessutom att jag inte fått någon Zopiklon, utan att påsen där den ska vara i var tom. Två slarv på en dag, då blev jag irriterad. Behöver Zopiklon för att sova!!

Har ingen aning om vad jag ska göra nu. Piggna till låter som en bra idé.

Shopping med Kimona

Kom precis hem efter att ha varit på Överby med syster och shoppat. Först och främst måste jag bara säga; fyfan vad varmt det är! Usch, verkligen för varmt! Kan inte ha kortärmat heller pga. tatueringen så får gå med cardigans och det gör ju inte direkt saken bättre i denna värmen...

Gick till stan, för bussen hemifrån skulle inte gå förräns tio minuter senare och jag hade redan försovit mig en timme så jag gick med raska steg mot Drottningtorget där syster väntade. Vi hade egentligen bestämt att träffas på Överby, men eftersom jag var sen så bad jag henne åka till torget och vänta där.
Vi kollade igenom alla intressanta affärer och jag kan inte ljuga och säga att jag bara köpte smink, för det gjorde jag inte. Pudret var tyvärr slut så jag fick bara med mig en foundation från H&M så får åka dit nån gång snart igen för att införskaffa mig puder.
Köpte lite underkläder från Gina Tricot och Lindex. Lindex hade rea men när jag kom hem upptäckte jag att båda plaggen därifrån var för små. De såg lagom ut i affären, och de som fanns kvar som var i större storlekar såg ut att vara hur stora som helst så jag köpte mindre men tyvärr var de så små att jag inte kan få på mig dem ens. Synd, för de var jävligt snygga. Men när jag gått ner tillräckligt kan jag ha dem, så de får bli ett slags delmål. (Det är dem på bilden)

Köpte även en långärmad randig tröja från Bik Bok, den var på rea så den kostade 75 kronor. Älskar randiga tröjor!
Vi gick tillbaks till H&M för att kolla övervåningen och där hittade jag en till randig tröja. Eller jag tror det, jag minns inte ens vad mer det var jag köpte men det var något mer. Är 90% säker på att det var en randig tröja men mitt minne är inte ett dugg bra. Kan inte kolla efter heller, för alla påsar utan den från Lindex har hamnat i Vänersborg hos syster. Hon ringde när jag var på väg hem och sa det och jag trodde jag lagt alla påsar i väskan men det hade jag inte. Får mina saker på tisdag för då är syster ändå i Trollhättan så då kan hon möta upp mig.
Det var mina äventyr för dagen. Nu blir det väl att slappa framför datorn resterande timmar och ha tråkigt.

Ha det fint!

Drink drank punk

Seg dag. Släppte loss som en galning till Anti-Flag nyss och har precis satt mig ner framför datorn igen.
Sett på film (Shelter, askass!) och några avsnitt av Buffy. Ringt syster och bestämt att vi ska ses vid Överby klockan tolv imorgon. Ska bara köpa puder och foundation för det är allt jag har råd med.

Har inget att göra alls. Lär bli många sittningar i fönstret ikväll. Har ont i nacken hela tiden, förmodligen för att jag sitter vid datorn dagarna i ända. Därför är det så skönt att kunna sätta sig i fönstret, för på något sätt känns det som om den friska luften gör det bättre. Har även ont i båda händerna, vid senan under tummen. Gör ont så fort jag rör använder händerna. Har alltid ont någonstans...

Dolt nummer har ringt mig hela veckan, men jag har missat att svara varje gång. Det ringer till mitt gamla nummer och alltid när jag är ute på balkongen eller hämtar posten. Missar alltid med tre-fyra minuter och den som ringer ringer aldrig mer än en gång per dag, och jag verkar ju inte få veta vem det är. Har fem meddelanden på röstbrevlådan, men jag har inga pengar på den mobilen för jag använder den inte så kan inte ringa eurovoice och lyssna på de meddelanden jag har. Någon gång lär jag väl hinna svara, förhoppningsvis.

Behöver handla också. Har ingenting att äta. Köpte två mango, frysta hallon och en låda vindruvor i tisdags men idag åt jag upp det sista av mangon som var kvar och vindruvorna är också slut. Har ett fåtal hallon kvar men det är allt. Det var bara det jag köpte sist jag var och handlade så nu är det tomt igen. Önskar jag hade mer pengar denna månad, för den har precis börjat och jag är redan fattig. Får göra det bästa jag kan helt enkelt.

Ska fortsätta tråka nu. Har inte direkt något att blogga om så avslutar här.

Svalor

Såg min andra svala för i år idag. De är fina, jag gillar fåglar. Vill ha en fågel men å andra sidan vill jag ha nästan alla djur. Funderat på kanin också, men katt är det djur jag älskar mest och jag vill ha två söta missar.

Jag får förlängt hyreskontrakt. Eller förlängt och förlängt, jag får ett som inte går ut. Hade ju lägenheten på prov för att fastighetsbolaget ville se hur jag klarade det, men jag har pratat med Martin där och mitt nya kontrakt kommer i mitten av denna månad.

Jag har sovit hela dagen. Vaknade vid tolv-tiden av att hemvården ringde på dörren för att dela ut mina mediciner, och efter det gick jag och la mig igen. Vaknade omkring halv åtta ikväll. Fattar inte hur jag kan sova så mycket, men de säger att det är depressionen som gör mig så trött. Det är jobbigt att vara trött non-stop.

Måste åka till Överby i helgen och köpa smink. Kan inte fatta att det är fredag imorgon igen. Dagarna går så sjukt fort att det inte är sant. Snart är sommaren förbi igen. Ja, jag vet. Jag är en riktig pessimist.

Har inte så mycket att skriva. Det är rätt lugnt just nu och det är skönt. Inte fått några självmordsattacker på ett par veckor nu och jag har inte skurit mig särskilt mycket heller. Men det kommer så småningom igen, det gör det alltid.

Ska lyssna på fin musik nu, eller se en film eller kanske ett till avsnitt av Buffy. Spike har kommit nu och han är så grymt snygg.
Får se hur jag gör, har hela kvällen/natten på mig att tänka ut vad jag ska göra. Peace.

Till Johanna

johanna om Skolfoto imorgon = stress:

asså jag hade inte velat höra allt det som alla säger, typ " du kommer bli modell osv osv", för när man har sånt självförtroende som du har så tar man väl nästan illa upp av det? eller du tror iaf inte på det. Men du är jätte fin och serri? du ser ju as bra ut på bilden ju :o håller med om att du kommer vara en av dom snyggaste i katalogen!
gillar din stil.


johanna om "Nu är kungen död och hans drottning är fri":

fan va fin du är i blondt hår, den här bilden är fucking snygg, du ser liksom naturligt jävligt snygg ut :)<3.
please answer

Hej Johanna! Du har ingen länk som jag kan svara till så jag svarar i ett inlägg. Du bad mig svara, men jag vet inte riktigt vad jag ska svara på, haha. Inläggen du kommenterat är ju sen 2009. Men tack för dina fina ord :) Och jo, som du skriver till inlägget "Skolfoto imorgon = stress" så trodde jag inte på det, men jag tar inga komplimanger på allvar så :)
Tack igen för att du kommenterat och vem vet, kanske du tittar in här igen?

Buffy the vampire slayer

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärlek, bästa tv-serien någonsin gjord. Spenderar kvällen med denna och bara älskar den lika mycket som första gången jag såg den, om inte mer ♥


Bilderna är screenshots från Weheartit.

Great...

Pratat med Caroline, som är min kontakt på försörjningsstöd. Jag kommer inte få pengar som ersätter det indragna underhållsstödet, för hon hade inte räknat med i budgeten att jag fått bostadsbidrag. Hon tycker då att det går på ett ut och att jag inte behöver pengar för underhållsstödet, trots att det ger mig ca 1000 kronor mindre än jag beviljas varje månad. Har 1300 kronor kvar att leva på i juni efter att pengarna till Telenor har dragits. Kommer alltså inte ha råd att köpa något speciellt till studenten, men det gör mig i och för sig inte så mycket. Har hellre min vita skjorta och kanske mina nya jeans istället. Men det är riktigt surt, för 1300 kronor är INTE mycket att leva på en hel månad när man ska köpa hushållsartiklar, mat, smink osv. Ska dessutom betala mamma och Tommy lite i månaden för att de betalade depositionsavgiften när jag fick lägenheten, och ja, gör jag det har jag väl inte mer än 800 eller något att leva på. Får prata med mamma om det och se om jag kan betala lite mer nästa månad istället för ekonomin går inte ihop alls just nu. Hade jag fått de där tusen som jag egentligen ska ha, så hade det funkat och inte varit några problem alls, men nu får jag inte dem och jag får helt enkelt leva med det.