Imorgon är det nyår

Shit. 2010 har redan passerat. Imorgon är det nyår och jag kan inte fatta det. Tyckte det inte var så länge sedan det var sol och varmt. Men i och för sig så är inte ett år så värst långt. Vissa dagar kan kännas ändlösa men generellt sätt så är ett år väldigt kort.

Idag har jag limmat i mitt löshår. Måste köpa remover i Göteborg, för sist fick jag ta olivolja och det gick ju sådär...
Det blev inte kalasbra, men inte heller jättedåligt. Ser ju inte proffsigt ut, men tränsbitarna syns i alla fall inte och det är huvudsaken.

Imorgon ska jag dricka massa läsk (fy skämms) äta choklad (ajjabajja!) och dricka champagne och kanske ta några chips också (hujeda mig.) Kommer rulla fram snart, ohja. Heh. Men det är nyår. Det är faktiskt nyår.

Försökte locka håret förut, med plattången. Det funkar ju så jävla bra för alla andra men för mig går det käpprakt åt helvete. Gud vad jag svär då...
Lockarna blev inte runda, utan fyrkantiga. Och jag kunde få på håret runt tången så bra heller, haha. Är så dålig. Får be mamma hjälpa mig imorgon.

Hur ska ni fira nyår? <3

Som en perfekt och underbar lag

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Är så less på allt samtidigt som jag inte är det. Det går i vågor.
Lyssnar på Kent. Kent är kärlek. En kärlek som gör mig glad och trygg.

Har flyttat in mitt skrivbord till systers rum, tömt båda mina garderober helt och flyttat in till mitt nya rum och väntar i princip bara på att få upp mina hyllor så jag kan ställa fram mina finsaker (tiaror och Hello Kitty saker.)
Jag älskar tiaror. Använder dem nästan aldrig, men de är väldigt fina ändå.

Det har blivit alldeles för mycket mat på sistone. Ångest, hej hej. Efter nyår blir det hårda tag igen. Jag var ju så duktig en period för inte så längesedan... Men man kan inte lita på någon. Inte ens sig själv.

Fick en kommentar förut som gjorde mig lite extra glad. Från en anonym som sa att jag var fin i att ha håret som jag har på bilden i inläggen under. Tack så hemskt mycket för fina ord, men jag kan inte hålla med dig om att det är sant. Men tack ändå. Kärlek.

Gudrun från biståndsenheten skulle ringa idag, men det har hon inte gjort. Hoppas hon ringer imorgon, men det är inget att hoppas på egentligen. Det lär inte bli av.
Jag har försökt ringa SJ i två dagar, men ena dagen kopplade de bort mig och andra var det 37 före i telefonkön så jag gav upp. Ska ha tillbaka 126 kronor från en resa jag inte kunde åka på pga att jag låg inne på sjukhuset. Skickat läkarintyg och allt och de sa att de skulle fixa det, men än har jag inte fått några pengar. Hade helt glömt bort detta, men mamma påminde mig igår. Tur det. Inte kul att mista 126 kronor. Inte när man är så fattig som jag är. Speciellt nu, åh.

Mamma fyller år den fjärde också. Vill ge henne något fint eller något bra, eftersom jag inte hade råd med en så bra julklapp. Hoppas jag hittar något bra som kan göra henne glad.

Mår inget vidare just nu men det är inte mer än jag klarar av. Genom åren blir man hårdhudad och tål mer och mer. Men en dag når även den starkaste bristningsgränsen. Jag vill inte hamna där - igen.

Ha det bra alla ni. Ni är fina, var stolta över er själva! Puss.

Somebody told me that you had a boyfriend who looked like a girlfriend

 

God afton.
Idag har jag varit ute och farit, hämtat ut min tågbiljett från Göteborg till Trollhättan, handlat med Tommy, blekt håret och hunnit ta bild och ändrat header. Pew. Allt med nu, va? Tror säkert jag glömt något, men men.

Nu är nästan all grön och blå toning borta, men inte riktigt all men det duger i alla fall. Självfallet var min vanliga blekning (MOOD nr 100) slutsåld så jag fick pröva en ny, Poly Palette nr 100. Den var inte lika stark men den funkade. Nu är det bara att invänta den tredje januari så är början på mitt nya år perfekt! Hur bättre kan det bli än att spendera årets tredje nya dag med två underbara tjejer i Göteborg? Inte bättre alls.

Förresten, ni som undrar vad Tumblr är: Tumblr är en bloggtjänst där man kan blogga både internationellt och på vilket annat sätt man vill. En bra tjänst för den som vill bli storbloggare med andra ord! Ska bli spännande att se vad sidan kan föra med sig för ont och gott.

P.S
På bilden har jag inte blekt håret än så det är mycket ljusare nu, och ja, jag har klippt luggen. Själv. Faktiskt, haha. Brukar faktiskt klippa min lugg själv. Det är därför den är så ful hela tiden.
Peace.

Tumblr

Har skaffat Tumblr.
Klicka här för att komma till min sida.

P.S har inte gjort i ordning den riktigt än.

Dagens inköp

Från Gina Tricot:

99:50:-

 

199:-

 

Från Lindex:

 

30:- (broscher)

 

129:-
Tagit bort toffsen dock. Den var ful.

Broscherna på min kavaj:







 

Supernöjd. Men nu är jag fattig, haha.

 

Återfall

Exakt en vecka kvar tills jag far iväg till min älskade hemstad. Jag tjatar om det bara för att jag ser fram emot det.
Ska inhandla piercing, lösögonfransar, hårtoningar, kanske något på rean och så får jag se vad mer som finns i stan. Ska till Gina Tricot imorgon och kolla om de har något intressant, vilket de säkert har för den affären är grym. Men först ska jag till banken och fixa lite saker, byta kort osv.

Jag har fallit tillbaka. Rakbladen ligger åter stadigt i handen och jag känner ångesten kräla inuti mig. Jag har svårt att andas om nätterna, inte bara pga att jag är täppt utan även för att jag har sån ångest. Det är hemskt, men jag klagar inte. Inte direkt. This is how it's supposed to be.

Är sjukt törstig hela tiden. Tror jag har vätskebrist. Ärligt talat dricker jag aldrig något om dagarna. Tar kanske en kopp te eller en mugg oboy, men dricker aldrig mer än så, om det inte är helg eller så och jag tar några glas läsk. Men dricker egentligen ingenting om dagarna. Får börja med att dricka vatten igen, för det är inte bra att inte dricka.

Har inte skrivit på boken på hur länge som helst. Väntar tills jag får tillbaka orken och lusten att skriva. Som ni säkerligen märkt har inläggen blivit magrare också. Men ska försöka bättra mig. Imorgon ska jag försöka ta bild.
Puss hej.

Sofistikerad tjej

Tror jag bestämt vad jag ska ha för hårfärg nu. Blir inte rött, utan något mer sofistikerat. Lila, silver och vitt.
Tror det kan bli fint, men jag vet ju inte än, haha.
Snart nyår och snart träffar jag finfina flickor (HannaH och Lina) i Göteborg! Peppar peppar, för de är så snälla och goa!

Nu ska jag göra mig lite sallad. Bye for now!

Rött hår?

Funderar på att tona håret rött. Tänkte någon av de nyanser som är på bilderna nedan.
Rött är snyggt och sådär, men vet inte om jag passar i det. Men man vet ju inte förrän man provat heller, eller hur?





 

Den första och den sista tycker jag nästan bäst om. Frågan är bara hur mörkt/ljust det blir på mig eftersom jag har så ljust hår. Men är lagom sugen på att pröva på det igen. Sist jag hade rött hår gick jag i sexan, haha.



Nästäppa och veckodagar

Lyssnar på Broder Daniel, smakar tandkräm och sitter mjukt i nybäddad säng. Idag har jag inte gjort mycket. Sett på första Madagaskar filmen och den där julfilmen de gjort. Pingvinerna är så bra, haha.
Har bytt tillbaks till ringar i läppen nu, och väntar med spänd förväntan på att den tredje ska komma. Tror det kommer göra svinont att pierca sig där jag ska göra det, och nej, än säger jag inte vart. Bokade tågbiljett hem tidigare under dagen. Får skjuts ner när vi kör hem mormor.

Imorgon händer ingenting, blir till att ta det lugnt, umgås med mormor och gosa med Tex. På tisdag ska jag däremot till banken och fixa lite saker. Sen ska jag kolla rean på Gina Tricot. Tror de har massor av fina saker, bara att jag inte lär ha mycket pengar att spendera. Har så mycket utgifter. Ambulans, förseningsavgift, piercing, tågbiljett, pengar till sparkontot, present till mamma och till Bambi, och förmodligen får jag väl betala det där uteblivna besöket hos dietisten också om jag inte kan få dem att fatta att jag faktiskt inte kunde eftersom jag låg inne på psyk då.

Sen blir jag inte kvitt denna jävla nästäppa. Får ta nässpray flera gånger om dagen för att kunna andas och vaknar under nätterna för att jag inte kan andas. Jobbigt är det, faktiskt.

Försökte ta bild idag men håret blev konstigt så det får vänta. Åh just ja, måste komma ihåg att jag ska köpa lösögonfransar och någon hårfärg också. Ska kolla runt på Shock.se efter olika toningar och välja någon. Så kör jag nog hela håret och kanske löshåret också. Är inte säker på att jag färgar löshåret eftersom mitt hår är nästan för kort för att ha i det. I alla fall där bak, för där är det jättekort. Men på sidorna kan jag ha i det, men det ser så konstigt ut att bara ha det fram. På andra är det snyggt men inte på mig.

Har hittat en till sjukt inspirerande blogg som jag älskar. Det är en jättevacker tjej som driver den. http://kandylandy.se/ heter den. Värt ett besök tycker jag.

Nu ska jag snörvla vidare och kolla Shock. Hej så länge!


Duktig tjej

Jag är helt slut! Har spenderat hela dagen åt att städa och rensa ut min systers rum, packa ner i kassar och lådor och damma och dammsuga alla garderober och dylikt. Och jag säger sanningen när jag säger att min systers svaga sida är att hålla rent efter sig. Tusentals stoora dammtussar har sugits in i dammsugaren och jag har dammsugit upp tre insekter; en pappa långben, en spindel och en nattfjäril. Så sjukt äckligt!
Ska fortsätta imorgon. Jag ska bo i systers rum och hon i mitt. Så vi byter, fast hon vet inte om det än, haha. Hon är ju hos sin kille i Vänersborg. Hon lär flippa när hon kommer hem, ehe.
Värst av allt är ju att hon har ett tomt stort jävla akvarie i rummet som tar upp massa plats. Ingen vill köpa det av henne heller, så det bara står där och samlar damm.

Jag peppar inför det nya året, som sagt tidigare, och hoppas det blir ett bra år. Jag ska i alla fall göra det bästa jag kan för att få det så bra som möjligt, även om jag mår dåligt och sådär. Men jag ska försöka, mer än så kan man inte göra.

Ska försöka ta bild imorgon. Måste hitta sladden först bara, haha. Och sen hatar jag verkligen bilder på mig för jag ser inte klok ut oavsett hur jag gör. Sminkade mig as najs tidigare under dagen just för att jag skulle fota men då såg jag ut som en clownhora i kameran. Fattar inte hur kamerans bild kan skilja sig så från spegelns. Helt sinnessjukt.

Jag hoppas ni alla hade en bra jul! Ni får gärna skriva någon rad om den i en kommentar. Det vore trevligt.
Nu ska jag sluta skriva här, för mitt finger svider. Papercut, aaj.
God natt!

GOD JUL ALLESAMMANS!

God Jul alla läsare, vänner och bekanta. Hoppas ni haft en trevlig julafton och att ni fått finfina presenter.
Själv har jag fått 800kr, en stor pump med hallonbadskum/duschcréme med Hello Kitty, Hello Kitty godis, Hello Kitty mobilfodral, ett armband med berlocker och en gosedjurs elefant! Är jättnöjd med mina julklappar och hoppas de jag gett julklappar/kommer att ge blir lika nöjda.
Nu är jag helt färdig. På tok för mycket mat och på tok för högt tempo. Ska sova, trots att klockan inte ens är nio, haha.
GOD JUL och GOD NATT!

Lite om inget

Nu har jag bokat tid hos Barbarella Piercing! Klockan tolv den tredje januari blir det. Tänker inte avslöja vad det blir för piercing än, hihi. Ni får helt enkelt vänta och se! Ska även träffa HannaH då, och det längtar jag som bara den till! Saknar den tösen något så in i bomben.

Idag är det dagen innan julafton. Kan inte fatta hur sjukt fort tiden har gått. Helt otroligt.
Jag tror morgondagen kommer bli bra, faktiskt. Bara jag slipper gå ut, men det måste jag ju för Tex behöver ju gå ut och göra sina behov. Men det är galet kallt!

Jag är rätt pepp på att se vad det nya året kan erbjuda, men tror väl egentligen att det blir samma elände som alla andra år. Förhoppningsvis får jag i alla fall flytta. Det vore underbart.

Är så täppt i näsan. Vi misstänker det är dammallergi. Har nässpray några gånger om dagen så det funkar att andas i alla fall. Någon gång efter alla helger ska jag pallra mig iväg till vårdcentralen för att göra allergitest också.

Nu ska jag läsa bloggar och leta fina bilder. God Jul!

Julklappsönskningar

+

Den hemliga piercingen!

Förhoppningsvis blir detta mina julklappar till mig själv. Är tveksam till att jag kommer ha råd med mer efter piercingen, haha. Den är dyr och jag är fattig. Ingen bra kombination där inte.
På första bilden ser ni mina favoritlösögonfransar och på andra bilden ser ni carnation pink hårtoning som jag vill ha. Har man i den endast en kort tid så blir den inte så stark rosa och det babyrosa jag vill ha, så det blir fint det.

Hoppas på mycket pengar i jul men det lär det inte bli. Sad but true. Kan ju alltid hoppas man hittar en tusenlapp på gatan, haha.

Hittade en gammal dikt

There's a boy coming to the E.R,
he's bleeding, bleeding from an old scar.
He's cut his arm in selfdefence,
against the monsters who taunt him and his head.
The blood is pouring, nurses hurry up!
The doctor stares, he stares at the cut.
The boy shuts his eyes, he's falling asleep.
His heartbeat turns slower, with every beat.
They sew him up and stop the bleeding,
they help his heart live, but he lies there pleeding;
"Please let me rest, I just want to sleep",
then all of a sudden they hear a loud beep.
The boy has died, he didn't make it.
He got his wish, they didn't break it.
His soul still lives, here among us all.
Now listen up and hear him call.
He's calling for help 'cause he's trapped in this world.
He's calling for help, but no one has heard.

Emelie Strange
April 2008


Hittade en gammal dikt jag skrivit och jag tycker den är helt okej faktiskt. Gillar den. Den handlar om dödslängtan jag hade då, och fortfarande har till och från. Man skriver alltid mycket bättre när man mår dåligt. Lustigt, eller hur?

Jävla kommun

Gudrun från biståndsenheten var här idag. Jag fick välja mellan egen lägenhet med boende stöd eller att bo i egen lägenhet i ett gruppboende. Jag valde eget.
Hon berättade att det inte är dem som ger mig lägenhet, utan att jag måste leta själv och ansöka om försörjningsstöd till mat och hyra, så hon plockade fram telefonen och ringde till försörjningstödsenheten men ingen kunde ta emot hennes samtal men de lovade att ringa mig senare.
Gudrun gick och strax därpå ringde telefonen. Det var Sandra från försörjningsstöd.
- I och med att du fortfarande går i gymnasiet så är det din mamma och pappa som är försörjningsskyldiga för dig, sa hon med ett tyket tonfall.
- Okej... svarade jag bestört. Återigen blev en framtidsförhoppning krossad.
- Ja. Det var allt du behövde veta. Hej då.
Och så lade hon på luren. Hur otrevlig som helst!

Jag fick tag på Gudrun igen lite senare och berättade om samtalet. Hon ska kontakta en bekant som jobbar på försörjningsstödsenheten och förklara att min mamma inte har råd att betala en lägenhet för mig och att pappa redan ger sin del av försörjningen via underhållsbidrag. Hon ringer förmodligen imorgon, och det hoppas jag blir av nu också. Är så arg på kommunen, på hur de behandlar människor som skit. De kan ju inte erbjuda mig boenden för att sedan ta bort dem från mig hela tiden! Sjukt system.

Är så sårad. Så arg. Så irriterad. Jag tänker inte ge mig. Jag SKA ha en egen lägenhet innan februari. De får fixa det på något sätt. Jag bryr mig inte om hur, bara jag får flytta. Även om det kanske innebär att jag måste bo i ett gruppboende med psykiskt sjuka människor.
Jag tänker inte ge mig. För första gången i livet ska jag stå på mig och kräva ett boende. Det här är inte okej. Och jag ska fan se till att få det okej.

Ett framsteg blev ett bakslag

Alldeles för mycket mat. Alldeles för mycket ångest. Kroppen skriker efter rakblad och blod men jag har inga och kan inte lyda min kropp.
Jag önskar ångesten kunde försvinna. Jag önskar det där magontet jag fått på sista tiden som gör att jag spänner mig hela dagarna försvinner det också. Och allt fett. Då hade jag mått mycket bättre. Men jag jobbar på det. I alla fall två delar. Jag har inte skurit mig på jättelänge och det är påfrestande. Jag äter mycket bättre (= mindre) men magontet är ett nytt påfund som irriterar mig. Är det inte det ena så är det det andra.

Jag sover bra mycket bättre än jag gjorde för ett år sedan. När jag väl sover så sover jag stenhårt, även om jag kanske inte alltid lägger mig den lämpligaste tiden på dygnet (fyra-fem på morgonen).
Men nu när jag delar rum med syster måste jag stänga av datorn tidigare eftersom hon ska upp tidigt på morgonen. Men det funkar bra det också.
Jag säger inte att jag ser något ljus i tunneln. Vad jag säger är att man åtminstone kan sträva efter det, även om allt känns hopplöst och man kanske inte ens orkar leta. Men det kanske finns där. Vem vet förrän man sett det?

Idag fyllde som sagt syster år, så det blev tacos och tårta och lite kakor. Sjävklart skulle jag ta av allt och vräkte i mig så jag mår illa ännu. Ändå tog jag ingen stor bit tårta jämfört med vad jag kunde göra förr i tiden.
Men det hela var trevligt och det är roligt att mormor är här!

Imorgon kommer tanten från biståndsenheten hit och jag hoppas sannerligen att hon har ett boende att erbjuda mig. Jag kan inte bo kvar här hur länge som helst, och det vet dem. Mamma orkar inte med att jag mår så dåligt som jag gör.

All mat har gjort mig trött och jag kommer nog somna tidigt ikväll om jag känner mig rätt. Skulle kunna somna nu med en gång, faktiskt. Så trött är jag.

Jag ska bespara er tid nu. Så härmed säger jag godnatt. Godnatt!

Mager uppdatering framöver

Kommer inte att kunna blogga så mycket framöver, tills början av januari ungefär. Mormor är här tills dess och jag vill spendera all tid med henne eftersom jag är rädd för att hon kanske dör snart, så datorn läggs åsido. Syster har även studier och måste upp tidigt om mornarna så jag kan inte blogga eller vara inne på MSN på kvällarna heller på ett tag. Men efter julafton kommer jag vara inne nattetid igen för då åker syster till sin pojkvän.

Efter jul ska jag försöka åka ner till Göteborg och träffa några vänner. HannaH, saknar dig och vill gärna träffa dig snart igen för jag saknar dig massor! Hoppas jag har råd att åka ner under lovet.
I februari kommer jag förmodligen åka till Eskilstuna och tatuera mig. Ort avslöjad, ja. Kanske träffar en vän där uppe också. Det vore trevligt faktiskt, om han vill och kan ses dvs.
Sen i mars ska jag förhoppningsvis ha råd att pierca mig. Och jag tror jag vet vart, men det är en hemlighet fram tills jag gör piercingen. Hoppas den passar lika bra på riktigt som i Photoshop, haha.

Är riktigt seg och orkar knappt vara inne på datorn. Det känns tugnt eftersom jag har största delen av kontakten med mina vänner där eftersom jag inte pratar i telefon och aldrig får sms, haha. Och nu är det ingen idé att smsa heller, för jag har inte med mig mobilen när mormor är hemma hos oss.

Vill bara säga att ni som läser betyder. Jag kollar statistiken varje dag och förundras över att människor kikar in här varje dag. Det är helt sjukt, och det är sjukt roligt! Jag gillar inte direkt uppmärksamhet eftersom jag inte anser mig vara värd den, men jag vill ändå tacka för att ni engagerar er eller vad man ska säga. Ni visar ju någon slags omtanke genom att läsa, eller har jag fel?

Nu ska jag prata lite med syster och sedan ska jag sova. Ha en bra kväll och en god natt.

Kass

Jag är så less på allt. Därför jag inte bloggar något. Har ingen ord överhuvudtaget. Ska försöka bättra mig. Hej då.

Vänner

Detta inlägg tillägnar jag mina underbara vänner. Jag älskar er, då, nu och för alltid. Ni är bäst helt enkelt! Puss!

Shoreline

Lyssnar på Anna Thernheims version av Shoreline av Broder Daniel. Den är grymt fin kan jag lova! Shoreline är min absoluta favoritlåt med Broder Daniel. Tycker den är så otroligt underbar.

Idag har jag inte gjort så värst mycket. Slappat typ. Ätit bra, dvs en macka och en liten skål yoghurt med müsli. Stolt över mig, japp. Är inte hungrig alls längre, och det är bra och mycket fint. Tappar byxorna när jag går också, hihi. Men kan ändå inte ha de där satans vita sönderrivna jeansen jag så älskar som bara är en storlek mindre men som är sjukt små för storleken. Felsydda, yesbox.

Mina angelbites hål har växt ihop nu och ärren är riktigt små och syns inte när man har smink över. Det är finfint det.

Imorgon är det kalas för syster. Att hon blir 20 är helt sjukt. Att jag blir 19 är också sjukt. Fan vad gamla vi är, haha.
Men det ska bli trevlans att fira henne faktiskt.


Som ni ser har jag en ny design. Bilderna i headern kommer från WeHeartIt.com som är en sjukt inspirerande sida.
Vill skaffa ett konto där lite längre fram när jag har mer foton i portfolion. Vill kunna inspirera andra så som de inspirerar mig, även om jag aldrig kommer lyckas "wow:a" någon med mina bilder.

Jag kommer eventuellt tatuera mig på annan ort. Vart säger jag inte än, förrän det är klart. Men det blir uppåt.
Blir diamant tatueringen som sagt och den kommer bli kanonfin!

Nu ska jag försöka få en bra bild. Hej så länge!

Dagen som gått

God eftermiddag. Idag har jag hunnit göra en hel del faktiskt, till skillnad från andra dagar.
Det började med att jag vaknade vid tio tiden. Hade fått en faktura från sjukvården för ambulans och uteblivet besök hos dietisten, men ska inte betala det uteblivna besöket eftersom jag inte kunde komma dit den dagen pga att jag låg medvetslös på sjukhuset. Det är inte samma sak som att strunta i att gå dit. Det är en mer "lämplig" anledning för att inte dyka upp, tycker jag då.

Först åkte jag och mamma till BUP där jag pratade en stund med Elisabet. Vi sa inte så mycket, bokade tid för nästa gång osv. Efter det åkte jag och mamma iväg till sjukhuset för att lämna tillbaka ett busskort jag lånat och för att fråga lite om fakturan. Vi fick ett nummer att ringa och efter detta åkte vi till Överby, MAX, och åt. Hej hej ångest.
Strax därpå handlade vi lite och på vägen hem åkte vi förbi skolan så jag fick lämnat mitt läkarintyg. Det är väl det jag hunnit med idag. Ska inte äta mer idag, är så fruktansvärt mätt! Ska fixa naglarna lite tror jag, och sen se film kanske. Vi får se.

På lördag firar syster 20 år och det gör hon hemma hos sin pojkvän. Jag och mamma ska dit och så ska hon få lite presenter och så blir det kladdkaka och annat fika. Sen på söndag ska vi åka ner till Göteborg och hämta mormor som ska stanna här till den första januari. Det ska bli trevligt. Jag tycker väldigt mycket om min mormor!

I helgen ska mamma baka smörkola och knäck. Jag kommer säkerligen vara med, jag älskar nämligen att baka. Tycker det är jätteroligt och det är bra att kunna också för den delen. Min expertis är kladdkaka.

Så mycket mer än det här händer väl inte. Blir nog bra ska vi se.

Uppdaterar mer sen. Hej så länge!

Filmnörd

God eftermiddag bloggen och läsare!
Idag har jag faktiskt inte gjort särskilt mycket alls. Fick tag på Gudrun från biståndsenheten och bokade hembesöks möte den 21 december klockan halv elva. Då hoppas jag verkligen att hon har ett boende att erbjuda.

I övrigt har jag fixat lite på den nya designen som ska komma, men blir inte nöjd med headern så avvaktar med den ett tag.
Är väldigt chokladsugen, men är fattig och ska inte heller äta sådant. Måste väga mig snart igen.

Har bett om att få sluta med Seroquel, så nu är jag nere på hälften av den dos jag hade innan och om några dagar ska jag sluta helt. Då hoppas jag på resultat, även om det inte kommer ske ett mirakel och göra mig smal på en dag. Det tar lite tid, det vet jag. Men jag ska lyckas. Det ska jag verkligen göra.

Laddade ner filmer inatt också. Nu har jag en hel del filmer i min lilla mapp. Alla är såklart skräckfilmer, förutom en (Land of the Lost) med Will Ferrell som handlar om ett fantasiland med dinosaurier (jag hatar dinosaurier! Är livrädd för dem!) och andra mystiska varelser.
Följande filmer ska jag se när jag har tid:

SAW 1-6
After Life
Black Death
Frozen
Piranha
Pulse
Puppet Master Axis of Evil
The Entity
The New Daughter
The Human Centipede
The Crazies
Land of the Lost

De filmer jag sett av de jag har är The Blair Witch Project 1 (sett typ fem gånger nu) och Camp Slaughter.
Camp Slaughter är verkligen en mysko film. Den är svensk, fast de pratar engelska. Riktigt dålig engelska, måste jag säga. I slutet lämnas man med tusentals frågor om varför det och det hänt men man får aldrig något svar på frågorna. Och filmen är riktigt riktigt dålig, så B att den blir rolig och jag skrattade väldigt mycket åt den.
The Blair Witch Project är en klassiker. En must-see film. Den är sådär. Inte bra, inte dålig. Man måste ha riktigt hög volym för att höra vad det är karaktärerna blir rädda för, för helt plötsligt säger de saker som "vad var det?" och "hörde du det där?" och man har själv inte hört någonting alls. Så hög volym ska det vara, då hör man i alla fall och då får filmen mer sammanhang.

Vill du veta mer om filmerna jag laddat ner så ger jag ett tips: Googla! Google är nog en utav de bästa saker med internet, man får svar på precis allt!
Hoppas de övriga filmerna är bra. Skräckfilmer har ju en tendens till att vara 98% kassa och 2% bra.
Bra skräckfilmer är exempelvis The Descent 1 (tvåan är sjukt dålig!) Dead Silence, Mirrors, SAW (helst tvåan) och Paranormal Activity.

Bilddagboken

Fick en fråga om vad jag heter på Bilddagboken. Svaret är att jag inte har BDB. Är så trött på den sidan för att den är så ytlig, så tog bort mitt konto därifrån för längesedan.
De enda sidor jag har är Facebook och Myspace.

Nu vet ni det. Puss

Glasskärvor

Glasskärvorna är vackra
de blänker i månens sken
Barfota tassar jag till köket
med barbenta små ben
Öppnar lådan med knivar
väljer en stor som är len
Jag håller andan och andas ut
när bladet öppnar min hud
En stråle av blod, en doft av ensamhet
och inte ett enda ljud
Sjunker ner på badrumsgolvet med kniven lagd åt sidan
Dags att plocka fram mina allra bästa vänner, som sakta smeker midjan
Med det vassa stålet mot min hud somnar jag och drömmer om en stunds frid
Undrar om någon ser mig, hör mig eller känner doften av min tid
Jag är så ensam nu, så naket bar
vaknar till och kravlar till mitt kar
Värmande vatten och jag kryper sakta ner
drar ett rakblad mot huden när inte någon ser
Ingen är där och ingen kan veta
att det här är sista gången
Mina andetag tar slut och jag orkar inte mer
Skär och skär samtidigt som jag ber
om hjälp från Gud
Han  kanske ler, skrattar och är glad nu
Hans barn är döende och innan hjälpen hinner fram
blinkade ljus och människor i gröna kläder
hinner jag ta mitt sista andetag
Ja, jag tar mitt allra sista andetag

En vanlig dag

Har nästan kommit på vad jag ska pierca nu. Blir inte septum. Efter många photoshoppade bilder har jag kommit fram till att jag inte passar i det. Så det blir kinderna eller earl! :)
Blir antingen i slutet på januari/början av februari. Måste bestämma mig för vad det blir fram tills dess.

Idag var jag på utskrivningssamtal uppe på NÄL. Det gick bra och mina saker är återfunna, så nu är jag glad.
Vet inte vad jag ska hitta på idag. Kanske spela klart skuggtemplet i The Legend of Zelda - Ocarina of Time. Ska ladda ner musiken ifrån spelet också, för den är fin.

Nu ska jag ta på mig en fleecejacka för det är svinkallt här hemma. Uppdaterar mer sen.
Och nej, hela håret är inte färgat, ser bara ut så på bilden. Är bara underhåret (:

Framtid

Mötet med Johanna från socialtjänsten var inget vidare givande. Vi kom fram till att jag och mamma ska få träffa hennes chef för att förklara för honom hur dåligt de skött detta. De har hela tiden kommit med boendeförslag för att sedan dra undan dem precis när jag accepterat dem. Det började med Kortbo, som sedan inte ville ansvara för mig, och sedan var det löften om Lillgården som senare också drogs undan mina fötter. Nu är löftet om egen lägenhet förhoppningsvis kvar. Gudrun från biståndsenheten ska ringa mig snarast (förhoppningsvis imorgon) och boka möte så vi kan diskutera lägenhet, när var och hur. Vill ju gärna flytta innan jul.

Just nu bor jag hemma hos mamma. Lyckades fjäska till mig att få bo här ett tag eftersom jag vantrivs så på sjukhuset.
Imorgon är det utskrivningssamtal. Ska även be läkaren om att sluta med Seroquel eftersom man går upp i vikt av den och det har jag märkt att man gör. Så bye bye på den medicinen.

I övrigt är det okej. Skapligt, som man säger. Mår långt ifrån bra, men mår heller inte något speciellt dåligt just nu.

Har lyckats tappa pluppen till vänstersidan av underläpps staven också, så tog ut mina angelbites (de piercingarna som är på överläppen) eftersom jag ändå ska ta om de hålen, och satte de stavarna i underläppen istället. Har även lyckats tappa den vänstra kula där, men som tur var hittade jag den, vilket jag inte gjorde med de förgående två kulorna jag tappat.
Är rädd att de kommer lossna när jag sover. Piercingsmycken är inte gratis och just nu har jag inte heller råd att köpa några nya. Men en sak som är bra med att angelbitesen är borta är att nu kan jag ha följande piercingar om jag vill (självklart inte allihop på samma gång, men dessa är några jag kan tänka mig)

* Septum (mitten av näsan)
* Kinderna
* Earl (mellan ögonen. Tror dock det blir problematiskt i och med att jag har glasögon ibland)
och såklart: angelbites.  Men blir grymt sugen på kinderna och septum!  Frågan är hur kinderna blir i och med att jag har världens hamsterkinder bara. Tror i alla fall jag börjar med septum, sen får vi se vad jag ökar på med. Tycker ansiktspiercingar är jävligt snyggt, som ni kanske förstår.

Tänkte något i stil med Vanna Venom kanske? *se bild nedan*

Men får nog photoshoppa ihop några bilder på olika piercingar och välja ut de jag tycker ser bäst ut. Längtar i alla fall till slutet av januari då jag kommer ha råd att i alla fall göra någon av dem. Kinderna gör man i så fall samtidigt, och septum för sig. Åh, längtar! Vet i alla fall att det blir septum, för det är galet fint. Peppad!



Gissa vad jag har gjort?

Jo, jag har färgat underhåret turkost och grönt! Blev faktiskt rätt så nöjd. Bara att sminket ser hemskt ut idag så jag passar inte på bild, ehe.
Får se om kameran kanske gillar mig lite senare.

Blir ingen skola idag. Vaknade och kände med en gång att jag inte orkar.
Kan dock inte somna om så nu sitter jag färdigfixad och bara väntar på att klockan ska bli halv tre så jag och mamma kan fara iväg till mötet med soc.

Håller även på med en ny design, som är lite ljusare. Vet inte hur jag ska ha headern bara, så det blir till att tänka lite extra på det. Uppdaterar mer sen, hej då!

21:13

Imorgon är det möte med min socialsekreterare. Är inte nervös eller så, bara spänd och förväntansfull. Jag hoppas erbjudandet om lägenhet står kvar och att jag kan flytta in innan jul, men känner jag Trollhättans socialtjänst rätt så kommer det endast bli av om de får en uppenbarelse av Gud eller något.

Mamma ska med imorgon. Mamma är bra på att säga åt folk när de gör fel. Det är inte jag.

Innan mötet är det skola, och jag och Bambi ska byta julklappar med varandra. Ska bli roligt att se vad jag får och jag hoppas Bambi gillar sina.
Har endast en lektion imorgon; Multimedia. Där håller vi fortfarande på med programmering, och jag måste få mitt UFO att krasha och byta färg. Får be Bambi om hjälp eftersom hon vet hur man gör. Hon är snabb på att lära sig nya saker och det är jag lite avundsjuk på. Vem skulle inte vilja ha lätt för att lära sig, liksom?

Idag är sista natten hemma. Morgondagens natt ska spenderas på NÄL och jag vill verkligen inte. Ska försöka fjäska med mamma om jag kan få bo här tills jag får annat boende, men just nu duschar hon. Hoppas på att jag får det, för jag blir galen inne på sjukhuset!

Snart jul, snart får jag pengar och snart kan jag tatuera mig! Jag längtar verkligen. Det kommer bli fint, det hoppas jag i alla fall på att det kommer att bli.

Nu ska jag packa, så uppdaterar imorgon. Hej då!

 

 

Campix

Världens mest seriösa Emelie idag. Tar allt med en nypa salt, såvida det inte är något känslosamt. Älskar min skjorta, hihi. Och samlar på sjalar/bandanas, visste ni det? :) De är så fina ju!

Vad gör du nu och har du några mer planer för dagen?

Vinterfoton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fjärilen och blommklämman kommer från Blomsterhallen/Blomsterlandet och är till för att sättas fast i granen. Här har jag bara satt och lagt dem på några olika ställen.

Comeback




Tommy har köpt ett nytt objektiv till vår Nikon D40x! Detta innebär att jag kan låna den och fota igen! Skulle gärna vilja fota vid slussarna nu när isen ligger på, det är fint.
Kameran funkar ganska okej, huset är lite skadat men det går att fota med den i alla fall. Bilder kommer i inlägget efter. Kanske inte världens mest seriösa fotande, men det är i alla fall bilder.
Har även ett teleobjektiv som går från 70 till 300! Det är grymt, men har aldrig riktigt hittat något att fota med sådan närhet. Får väl ta en tur till Spikön och fota flygande fåglar eller något, hihi c:

Har du något tips på vad man kan fota med teleobjektiv?

En brännande känsla

Jag vill bara gråta. Tårarna bränner bakom ögonlocken. Jag vill känna spriten i min andedräkt, värmen från blodet i mina händer och fukten från mina tårar. Jag behöver det så badly. Jag kan inte stå emot längre. Jag har försökt länge nog.

Lyssnar på Broder Daniel. De är så bra. Och så chattar jag på MSN. Känns som allas problem är mitt fel. Vet inte varför, men att jag inte kan hjälpa mina vänner är hemskt. Jag vill ju att alla ska må bra...

Åh, Shoreline. En underbart vacker låt. Får mig att tänka.

Musklerna är stela, som om jag vore fastfrusen någonstans. Tänk om jag är det? Tänk om jag ligger ute någonstans och fryser ihjäl och bara drömmer att jag skriver det här? Tänk om jag kanske redan är död. Tänk om detta är livet efter döden.
Nej man vad tänker jag för tankar egentligen? Klart jag inte är död. Jag sitter ju här, eller hur? Men man vet aldrig. Man kan aldrig var säker på något.

Börjar bli trött men orkar inte sova. Har ju lovat folk att stanna uppe faktiskt, även om jag ska upp tidigt imorgon. Jag ska hålla vad jag lovat.
Har huvudvärk också. Känns som någon bankar i det med en hammare. Typ as mysigt...

Nej nu känner jag hur tårarna är på väg att rinna ut. Får försöka stoppa dem. Hörs senare.

Egen lägenhet - förmodligen

Idag har jag varit och handlat med Tommy. Vi var på Lidl men de hade i princip ingenting av det vi skulle ha, inte ens salt, så vi fick handla på ICA efteråt.
Har smsat lite idag, vilket hör till ovanligheterna. Jag får egentligen aldrig sms, bara från Bambi om när vi ska ses osv inför skolan. Fick ett från Fanny inatt, men då sov jag. Så att ha smsat gjorde mig lite gladare, för det var med en person jag saknar.

Jag har försökt ta bild idag men det blir inte bra. Ser ärligt mycket bättre ut i spegeln än i kameran. Alltså min hjärna som försöker förbättra intrycket av mig, men med kameran som bevis kan jag inte bli lurad.

Senare ska jag sitta uppe och chatta ganska länge. Det är fredag och det är roligt att kunna prata med sina vänner som vanligt igen, även om det bara är över nätet. Saknar att träffa dem ansikte mot ansikte.

Jag väljer egen lägenhet. Ringde min socialssekreterare Johanna tidigare idag och pratade in ett meddelande, men hon har inte ringt upp. Antar jag får vänta tills på måndag då vi har möte.
Men jag tror faktiskt att jag klarar av ett eget boende. Jag känner mig starkare även om jag mår lika dåligt. Jag vet vad jag klarar och inte klarar av. Jag har självinsikt.
Tror detta kan bli bra. Får hoppas på det. Det blir närmare hem och närmare skolan, längre från underbara Göteborg och dess underbara människor. Men det får bli så. Jag vill detta och jag SKA klara det.

Fanny 15 år



Måste bara säga GRATTIS PÅ FEMTONÅRSDAGEN FANNIIII <3

Hoppas du ätit god tårta och att du får fler awesome presenter!
Puss!

Fina Tex

 

Busen älskar snön och han gräver i den och skuttar runt som en galning. Visst är han söt? :3

Avslag

 

Nu är jag hemma hos mamma! Har fotat lite bilder på vår underbara hund Tex som jag tänkte slänga upp. Han är finast, bara så ni vet.
Blir att stanna uppe så länge jag orkar idag, för det var ett tag sen jag var social på MSN på "riktigt".

För övrigt är jag förbannad. Jag har fått avslag på att bo hos Lillgården eftersom det bestämts att biståndsenheten är den som ska ta ansvar för mig. Lillgården håller inte längre en plats åt mig och även om jag ska överklaga så kan platsen bli tagen och då får jag bo i en egen lägenhet med boendestöd, men det är ingen som direkt gillar den idén, och jag är inte säker på om jag är redo för att bo själv än heller.
Vi ska i alla fall överklaga beslutet och anmäla socialtjänsten för att de behandlat mig så illa som de faktiskt gjort. De har lovat saker hit och dit och sedan inte hållt sina löften. Både BUP, NÄL och jag kommer göra anmälningar, och Elisabet på BUP tycker jag ska gå till tidningarna. Men vi får se hur jag gör.
Nu ska jag ladda upp bilderna på Tex. Hold on.

Tatuerings idén avslöjad

Min tatuering är avslöjad!
Jag ska ha en sån diamant emellan där de sitter på bilden. Med tiden ska jag bygga på den, men det första jag ska göra är konturerna. Den är galet fin och kommer bli galet fin på mig också hoppas jag <:
Älskar diamanter!

Vad tycker du, tror du den kommer passa? :3

Hemma i fem dagar

Från och med imorgon till måndag kommer jag vara hemma hos mamma! Det ska bli jätteroligt och jag får sova i min egna säng i mitt egna rum, med en underbar hund som sällskap och en massa skräckfilmer jag och syster ska se. Hihi!

Jag ska inte äta något sött eller något salt. Jag ska hålla mig på stranden, inte vara ute på strandkanten och vela och kanske bli träffad av en våg och drunkna.

Tänkte väga mig till helgen och se om jag gått ner något mer, eller om jag till min fasa gått upp. Jag hoppas INTE på det sistnämnda.

Tänkte se om jag kan fota några vintriga bilder under dagarna jag är hemma också, känner att foto kategorierna står rätt still just nu. Jag vill ha en systemkamera!
Ska se om jag får mycket pengar till studenten, då ska jag nog spara ihop mer och sen köpa en. Det är liksom nödvändigt eftersom jag älskar att fotografera.

På tal om vinter så är det inte långt kvar till julafton. Vad har ni för planer inför julen? Själv ska jag vara hemma och dricka glögg och äta pepparkakor. På julen får man faktiskt fuska och äta och dricka sötsaker. Heh.

Jag längtar tills mitt hår växer ut! Vill kunna ha löshår i hela håret igen. Långt hår är fasligt fint, men kort också, på de som klär i det.

Nu blir det till att vara social på MSN. Pusshej!


Splatter design igen?



Jag kan ju inte ljuga och säga att jag inte tycker om den här sortens design. Jag älskar denna sorts design! Frågan är bara om jag ska använda denna nu eller spara den till senare. Jag är i alla fall rätt nöjd med den, i alla fall headern.

Vad för slags designer tycker du är allra snyggast?

Inte duktig längre

Jag vill skära, behöver skära och måste skära. Behöver lugnet, trösten och blodet. Behöver något varmt omkring min kalla kropp. Behöver något som värmer mitt stenfrusna hjärta.
Jag skiter i om bladet är minre än en halv centimeter brett. Jag måste använda det.
See? Man kan vara duktig, men inte föralltid.

Hannie Dropkick

Typ en av de snyggaste tjejerna som finns. Och jag vet, hon ser inte ut sådär idag. Men hon är sjukt fin nu med!

Vet inte hur många gånger jag försökt få till sminket som Hannie, men misslyckas alltid. Hennes hår är sjukt mumsigt snyggt och hela hon är bara dreggel. Jag skulle sälja min själ för det där utseendet!

 

Vilken tjej tycker du är snyggast?

The only hope for me is you

Jag känner mig så äckligt skabbig och fet. Men du är ju skabbig och fet, Emelie...

För att jag var kvar på sjukhuset så har jag ätit två gånger idag. Och sist var middag nu klockan fem. Makaroner och quornfärssås som var så äckligt salt att jag turligt nog inte kunde äta så mycket. Hade säkerligen ändå inte ätit upp allt, för det var en överfull tallrik jag fick. De tror verkligen jag äter som en gris. Bara för jag ser ut som en behöver jag inte äta som en.

Har faktiskt varit duktig sedan slutet av november. Jag orkar verkligen inte med övervikten mer, så nu gör jag det jag vet fungerar: äter mindre och rör mig. Jag har aldrig varit en latmask, jag går en hel del och har alltid gjort det. Så negativa kommentarer om att "gör si och så för att gå ner istället" bryr jag mig inte om. Jag vet att det här sättet fungerar.

Mitt mål är att väga minst 60kg till sommaren och studenten. 60 kg låter väl som en jävla massa kilon för er smala fina, men för mig är det i alla fall ett rimligt mål. Min drömvikt är ju 47, men det kommer ta tid att komma dit, så 60 är rimligt.
Hur jävla mycket väger hon egentligen inte nu då? tänker ni säkert. Ja ni, ni kan ju ta och fundera på det. Mycket skulle jag säga som svar.

Fat days are over. No more fat, no more sugar. Bara på vääääldigt speciella tillfällen. Och så bara äta en gång om dagen. Det funkar, såvida inte personalen kommer och tjatar och tjatar och säger "nu är det mat Emelie!" och jag tillslut inte orkar med deras tjat med, som idag.
Men jag ska klara det här. Det måste jag. För min egen skull om inte annat. Och för andras ögons skull. För jag klarar inte av att bli ihågkommen som "den där feta" längre. Jag vill bli ihågkommen som den vackra, smala och fina. Men om jag lyckas får vi se. Men det måste jag!

Mediciner

Fick en fråga om mina mediciner, vad de är till för etc. Tänkte därför gå igenom dem.

Fluoxetin: En antidepressiv medicin som också går under namnen Fontex, Prozac och Fluctin.
Fluoxetin används vid depression, tvångssyndrom, paniksyndrom, posttraumatiskt stressyndrom, panikångest och medel till svår depression (b.la melankoli.)

Theralen: Theralen är lugnande och sömngivande och används i mitt fall till sömnen. Den har även andra egenskaper, b.la kan den lindra kräkningar, klåda och allergier.

Seroquel: Seroquel används ofta för att behandla bipolära och schizofrena. Jag får den för att sova bättre, vad de sagt i alla fall. Läser man om den står det ju ingenting (vad jag hittat) om att den ska hjälpa till med sömnen.

Hoppas ni blev något klokare :)

P.S

Medicinerna funkar sådär. Jag har haft Fluoxetin och Theralen sen början av 2009 och tycker fortfarande jag mår likadant som då, och sover lika dåligt. Seroquel hjälper delvis med sömnen, jag somnar men vaknar sen under natten flera gånger.

Jag blir inte dåsig efteråt.

Juldesign

Temat visste jag sedan innan vad det skulle vara: jul. Men att få ihop alla bitar och hitta passande bilder var desto svårare. Alla bilder i headern är tagna från Deviantart.com. De är alltså inte mina. Med tiden, om jag orkar mig ut och fotar, så kommer bilderna successivt bytas ut mot mina egna.

För att komma tillbaka till startsidan trycker du på det lilla huset som ligger bredvid inläggets rubrik.
Frågor om designen? Kontakta mig så fixar vi det :)

Tear me apart

Jag orkar inte fejka längre. Fasaden brister och jag vet inte längre hur jag ska dölja det. En ny kvinna här hälsade på mig igår. Jag hälsade glatt tillbaka och vi pratade en stund. Efter ett tag sa hon: Du mår rätt så bra, va?
Jag tänkte först skratta och säga att nej, det gör jag fan inte. Jag mår INTE bra! Men istället log jag och sa att ja, jo jag mår rätt okej faktiskt.

Jag drömmer om rakblad. Vackra, vassa rakblad som river upp huden och bildar gapande sår. Hur jag klarat mig så här länge utan är ett mirakel. Behovet av att skära och behovet av blod finns ständigt hos mig. Hade jag haft rakblad så hade jag varit ett stort sår hela jag nu. Istället är jag ett stort ärr. Ett ärr som vittnar om det förflutna, framtiden och det som är här och nu.
"Målet är ju egen lägenhet med boendestöd. Särskilt boende är ingenting för dig, då blir du en patient föralltid," sa Frida tidigare idag. Och jag kan inte hålla med mer än jag gör. Jag vill inte bo i biståndslägenhet nu när jag vet vad det är. Jag vill ha en egen lägenhet, helst utan något extra alls. Och så mina två framtida katter jag ska adoptera från ett räddningscenter. Det kommer bli fint. Det måste det bli.


Jag har en ände av ett rakblad någonstans i mitt rum här på NÄL. Men den är så liten att man inte kan hålla i den, så det är meningslöst att ens försöka skära mig. Dessutom är jag rädd att det kommer påverka flytten, så jag låter bli.

Jag har inte kvar några vid behovs mediciner eftersom jag inte använde dem. Det hade sina anledningar, de funkade ju inte. Har bara kvar Fluoxetin, Theralen och Seroquel. Bra för min ekonomi, mindre bra mot ångest och allt däremellan.
Nu ska jag lyssna på Håkan, försöka sova och dricka lite vatten. Godnatt!

Bulletproof Heart

Godkväll folk. Idag var jag i skolan, hade Multimedia och det innebar programering. Vi ska få ett UFO att landa på ett berg, och det är svårare än det låter. Jättekomplicerad kodning!
Efter skolan tog jag mig till tatueringsstudion och frågade om pris och om man kunde boka tid redan nu. Den kommer gå på ett och fem med färg och allt antar jag, eftersom jag glömde säga att jag bara vill ha konturerna först. Han sa i alla fall 1500 så då borde han mena med allt? Tycker nästan det.

När jag kom tillbaks till NÄL hade jag fått brev från Johanna, min kontakt på socialen. Det stod att mötet imorgon kommer gå ut på att besluta vem som ska göra vad för mig och hur de gör det på bästa sätt. Hon sa även att det var därför jag inte kunnat flytta in hos Lillgården innan mötet, men hon sa ingenting om när jag kan flytta in. Frida, min ena kontaktperson här på NÄL, tror det kommer ta ca 2 veckor till. Hur fan kan det ta så lång tid för socialen att besluta om vem som ska betala? De tänker bara på pengar.

Snart är det jul och nyår. Har inga direkta planer. Kommer väl vara hemma antar jag. Dricka champagne och sånt. Åh, nu blev jag sugen på cider. Men läsk är inte bra för dig, Emelie.

Just nu lyssnar jag på My Chemical Romance. De är bra, riktigt duktiga. Har gillat dem några år nu faktiskt. Måste se dem LIVE någon dag också. Och The Used! Måste måste måste se dem LIVE. Utan musik är livet inte mycket. Jag tror faktiskt vi alla behöver musik för att leva. För musik är inte bara nöje, utan även glädje. Och vi behöver alla glädje för att orka med livet.

Får byta ut några låtar i mobilen också, men det gör jag ikväll. Nu vaknas kvällsmat. Kvällsmat = dricka te eller oboy. Oboy är inte nyttigt, men det finns bara Earl Grey te här, och det är inte gott.

Har inte kommit något vidare långt på designen heller för den delen. Men ska fortsätta imorgon och resten av veckan :)

Ha en bra kväll och en god natt! Puss

Packat

Nu har jag packat ner alla mina saker jag hade hemma i flyttlådor redo att tas med till Göteborg. Jag hittade en massa saker jag glömt jag hade, b.la ett par armvärmare med Emily the Strange som jag nu har på mig. De är fina.

Har hittat ännu mer kläder jag ska sälja och får väl lägga ut på Blocket eller något. Ingen verkar ju intresserad. Har även packat ner en del för små kläder så jag har när jag går ner i vikt. Jag har gått ner två kilo sen sist jag vägde mig, vilket var innan Vänerviken och innan NÄL. Det innebär att jag förmodligen gått ner mer därtill, eftersom jag märkte på kroppsformen att jag gick upp mer efter Vänerviken och NÄL. Så lite nöjd är jag. Längtar tills jag kan ha mina rosa leopardmönstrade och shackrutiga jeans igen. Och mina trashed jeans i vitt och svart! Åh, de är så fina. Och min svarta tubklänning med spännen runt midjan. Den är sjukt snygg. Ska ta bort den från listan över kläder jag säljer, för den vill jag ha själv. Och så mina band t-shirtar! Alesana och Scary Kids Scaring Kids, My Chemical Romance etc etc. Nästan alla mina band t-shirtar är i XS eller S, så jag behöver gå ner i vikt, ja. Vill även kunna ha min tre-kvarts ärms långa Skelanimals tröja. Den är grymt fin. Jag har väldigt fina kläder, bara att jag inte kan ha dem.

Hittade även lite vit och lite turkos hårfärg också. Vet inte vad jag ska göra av den turkosa riktigt. Har äpple grön färg någonstans också men den har jag inte hittat.

Det blir ingen bild idag för jag har inte hunnit ta någon och dessutom har jag en sån där riktigt skabbig dag där man ser ut som man inte fixat sig på hundra år trots att man har det. Hatar sådana dagar.

Imorgon är det skola. Efter det blir det till att dra till Red Rocket och fråga hur mycket min tatuering kommer att kosta och så boka tid. Spännande, men lite läskigt. Jag ser fram emot det men är lite nervös också. Det ska tydligen göra ont att tatuera sig där jag ska ha den.

Nu ska jag åka tillbaka till NÄL. Ha en trevlig kväll så hörs vi av imorgon. Hej då!

Svek

Jag har svikt er. Stulit era hjärtan för att krossa dem med hammare.
Jag trodde aldrig ni menade det. Jag trodde ni sa så för att vara snälla. Men nu såg jag ett bevis på att det ni sagt är sant. Ni skojade aldrig när ni sa att ni älskade mig.

Jag är så ledsen, men ni måste må ännu värre och vara ännu mer ledsna. På mig. För det jag gjort. Svikt er.
Jag sa att jag alltid skulle finnas där. Det gjorde jag inte. Vi gled ifrån varandra och jag trodde det var för att ni inte ville veta av mig mer. Men det var ju jag som gled ifrån er, inte ni som gled ifrån mig.

Allt är förvrängt, jag ser inte verkligheten. Jag skyller på mig själv för att ni lämnade, men i själva fallet ska jag skylla på mig själv för att inte jag hörde av mig. Men jag tror alltid att om folk slutar höra av sig, att de inte vill ha mer med mig att göra. Men det är ju tydligen inte så. Det är kanske bara jag som upplever de dagar/veckor/månader vi inte har kontakt på som evigheter. Kanske är det ingenting för er. Kanske är det därför jag tror ni lämnat, och kanske är det därför jag således låter er vara ifred när jag egentligen skulle göra allt för att få upp kontakten igen.
Ni är ju underbara människor. Och er har jag kastat bort. Inga ursäkter i världen kan gottgöra det svek jag utsatt er för. Det hjärtekross som ni fått utstå. Förlåt, jag älskar ju er.

Det spelar ingen roll om det var 5 år sedan vi hördes av. Såvida vi inte gled ifrån varandra pga. bråk så älskar jag dig fortfarande och hoppas du älskar mig. Men det lär du inte göra, för de flesta människor kommer över vänskap så fort. Det gör inte jag.

Så förlåt, förlåt för allt. Ni kommer säkerligen inte ens läsa, de som jag riktar texten till. Jo, en av er. Om du fortfarande läser. Vi har inte hörts av på så länge och jag blir inte förvånad om du slutat läsa. Men det känns i alla fall bra att kunna säga att jag är ledsen över att jag övergivit er, även om det är den fegaste varianten att skriva det på bloggen och inte till personen i fråga.

Jag älskade er en gång, och ni älskade mig. Men alla vet att kärlek gör ont, oavsett vad för sort det är. Kärlek är till för att såra. Och det är alltid jag som sårar. Jag måste vara djävulen själv.

Lies full of lies

Det är lördag kväll. Jag sitter snorig och äcklig i mitt rum hos mamma och funderar. Det jag saknar just nu är en massa sprit, rakblad och deppig musik. Istället sitter jag med nästan helt läkta armar och inte ens en cola att dricka. Jag är törstig, men vatten är så tråkigt. Men nyttigt. Hm...
Har syndat denna helgen. Chips och choklad, ajaj. Men det fixar vi i veckan!

Bjuder på lagom charmiga bilder på lilla mig. Har även sytt om löshåret så slingorna är smalare, kan slänga in bild på det sen om någon vill se hur det ser ut på.
Och för den som undrar så är det min vanliga lilla "gay viftnings" pose på de första två bilderna. Tredje bilden är bara random och den fjärde ser ut som första. Helt onödiga bilder, men ni bad om bilder så, yes, skyll er själva.

Mamma och Tommy tittar på Jurassic Park III på Tv4 film. Den är inte bra, så jag ser den inte. Det och för att jag har en liten fobi för dinosaurier. Är livrädd att någon idiotisk forskare ska råka göra något fel när de föder fram dinosaurier så de kommer springa löst och anfalla och döda alla. Har nämligen läst om att forskare skapar dinosaurer någonstans i världen. Hur eller varför vet jag inte. Men usch, säger jag bara. Fy. De är ju läskiga!

Det är svinkallt både inne och ute och jag fryser hela tiden. I soffan sitter jag med täcke omkring mig och när jag sover har jag två täcken på mig. Och mamma och Tommy, även Jesper, tycker det är varmt. De är knasiga!

Saknar sällskap så ska nog kolla MSN om det finns något intressant där. Annars spelar jag nog klart vattentemplet i Zelda (ocarina of time.)

Jag mår inte bra. Jag är bara väldigt bra på att låtsas och prata om annat.

 

Julklappar och födelsedags presenter

 

Nu har jag köpt och slagit in julklappar samt födelsedagspresenter till syster. Det är svinkallt inne och jag kom precis in från en promenad med mamma och vår hund Tex.
På vägen hem från Överby svängde vi in till Red Rocket Tattoo men de hade stängt pga. sjukdom, så jag får gå dit på måndag efter skolan och boka tid och visa hur och vart jag vill ha min tatuering. Ska även fråga ungefär hur mycket den kommer kosta så jag vet när jag har råd att tatuera mig och liksom inte kommer dit med för lite pengar och bara: oj, jag hade visst inte mer. Nej, det vore lagom pinsamt.

Har slått in två julklappar till Bambi också. Vad det är i är en hemlighet, för annars är det ju inget roligt att ge bort dem. Men ledtråd: det är mjuka paket.

Ikväll ska jag umgås med familjen och ha det trevligt - förhoppningsvis. Bara jag slipper se skidskytte idag igen. Hatar sport...

Igår spelade familjen och Jesper, mammas man (Tommy)s son, bowling på Wii. Det var roligt för jag gör alltid så himla konstiga skruvar och förlorar alltid. Förr vann jag rätt ofta men nu har jag ingen ork att försöka mig på att göra en strike, så jag bara släpper iväg klotet och låter det gå sin egen väg.

Har fortfarande inte kommit på någon design idé och det gör mig lite sur. Jag vill ju ha en ny design! Funderar på ett tema, men vet inte riktigt. Vi får se helt enkelt.

Nu blir det till att kolla Facebook. Hej så länge, uppdaterar mer senare.

P.S
Anledningen till att jag blivit dålig på att kommentera andras bloggar är för att jag är så orkerslös. Vill helst sova bort dagarna men det går ju inte för sig. Men ska försöka bättra mig!

Kent

 

Hör du mig
Hör du mig
Kan du höra mig
Hör du mig
Hör du mig
Allt det här är för dig
Hör du mig
Hör du mig
Kan du höra mig
Allt vi sagt allt vi gjort
Blev en sång för dig


Kent- Sundance Kid

Lyssnar på Kent. Minns konserten, gråter en skvätt och känner känslan jag hade när jag stod där längst fram till vänster, fast höger om man såg ur bandets vinkel.
Det är få band som påverkat mig så som Kent gjort. De får mitt hjärta att slå konstiga slag, inte de där raka studsande vanliga, utan pirutett skutt. Det är skutt av kärlek. Ren kärlek. För Kent är ren kärlek, i mp3 format.

Jag kommer aldrig glömma slutnumret från den där kvällen. Min favoritlåt: Mannen i den vita hatten.
Det var inte bara en låt de delade med sig av, det var även en känsla. En känsla av frihet. Tusentals röda fåglar sprutades ut ur en maskin under låten. Fåglar med Kent texter på. Jag har tre sådana fåglar hemma, och de ska jag rama in någon dag. Någon dag snart.

Vilket är ditt favoritband, och vilken är din favoritlåt med dem?

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

"Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen

Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll?"

Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt

Jag svävar inte på moln, jag flyger.
Jag flyger över himlen om natten och ser de fina tända ljusen i folks fönster. Jag känner ett sting av ensamhet även om jag sover över hos mamma hela helgen. Det är vanan, säger hjärnan till mig. Det spelar ingen roll hur många jag har omkring mig, ensamheten sitter inuti. Jag är ensam i mig själv.

Behovet att skära är enormt. Jag kämpar emot och har inte skurit mig sedan början av november, och jag är lite stolt. Men begäret finns och det växer för var dag. Jag måste, måste skära.


Imorgon ska jag och mamma till Överby och köpa systers födelsedagspresenter och julklappar och det ska bli roligt. Jag älskar ju att köpa saker, både till andra och mig själv. Shopping är glädjespridande.

Idag har jag faktiskt fått till ögonsminkningen bra och jag är nöjd, men håret har en riktig bad day idag.
Snön skiner upp mörkret men jag ser ingenting pga fördragna gardiner. Det är mysigast så, och ifall det finns monstren eller tjuvar, mördare eller annat läskigt utanför fönstret så slipper jag se dem/det.

Jag håller fortfarande på att komma på någon idé till en ny bloggdesign men jag har idétorka. Någon som har något förslag?

Nu ska jag ladda ner penslar till Photoshop. Puss hej!


Flyttar till Göteborg




Jag får flytta in till Lillgården! Glad tjej här!
Socialen betalar busskort så jag kan pendla mellan Göteborg och Trollhättan för skolans skull. Känns bra, men blir så arg när socialen kör sina fulspel. De skulle haft möte idag om när jag kan flytta in men det blev inställt, så nu blir det på tisdag nästa vecka istället. Jaja, det blir i alla fall av någon gång. Sen när jag kan flytta in beror helt på socialtjänsten.

Jag fick besök av Kortbo igår. Avskedsbesök. Vi åkte till Överby köpcentrum, fikade på Espresso House och jag fick ett presentkort på 150:- till H&M. Köpte en Ramones tröja från Divided (Herr) för herr har alltid sjukt snygga t-shirtar. De hade med Sex Pistols också, men den fanns bara kvar i storlek S, så det fick bli en Ramones. Ramones är bra, okej?
Köpte en adapter till mobilen så jag kan ha vanliga hörlurar i och fyndade rosa skullcandy lurar för 199:- på Siba. Nu är jag fattig, heh. Men har i alla fall råd med julklappar till mamma, Tommy och syster. Tyvärr för andra vänta lite på sina, tills 27e december då jag får pengar igen. Inte okej att vänta, men det är nödvändigt. Bambi har redan tre julklappar så det saknas egentligen bara födesledagspresent till henne. Sen fyller mamma också år i januari och hon behöver också present. Hm, finns så mycket att köpa till andra nu för tiden! Vad man ska välja blir svårare och svårare för varje jul och födelsedag.

Jag ber om ursäkt för dåligt med uppdateringar. Internet har strulat de senaste dagarna och jag har inte fått någon täckning, men nu har jag det och hoppas verkligen inte den dör nu när jag äntligen kunnat komma åt internet.

Idag var jag i skolan och höll Bambi sällskap. Det var trevligt och vi skrattade mycket som vanligt. Skulle pratat lite med rektorn och lämnat sjukintyg men såklart glömde jag sjukintyget idag igen och rektorn var inte där. Får ta med imorgon och hoppas på det bästa. Måste ha ett möte med skolan nu när jag ska flytta och allt.

Nu ska jag försöka göra en ny bloggdesign, om jag hittar inspiration någonstans. Hej då C: