Irriterad

Om du har något att säga någon du inte längre tycker om, så tycker jag du ska säga det till den personen. Att låtsas vara trevlig och låtsas bry sig om vad personen har att säga, vad är vitsen med det? Visst, det är inte det enklaste att säga till någon att man inte vill ha kontakt med dem längre, men det är fegt, riktigt jävla fegt att bara lalla runt och låtsas som allt är okej när det inte är det. Våga stå för vad du känner istället!
Blir så arg för sånt, det är så himla idiotiskt och falskt! Vill du säga en upp en kontakt; just do it. Det blir inte värre än att personen/personerna i fråga blir ledsna. Men att skriva i bloggen att du vill be folk dra åt helvete och att du mår dåligt av att ha en viss person som vän, det fattar jag bara inte. Känns väldigt omgoet. Varför inte ta det med personerna i fråga och säga det du ska? Tassa på tå är inte okej. Got something to say? Then say it.

Skriver det i ett inlägg för jag hoppas fler som håller på med samma sak som du ska fatta att det bara är jävligt patetiskt att inte ta itu med sånt här.
Det är faktiskt viktigt!

Om du klagar på någon, så säg det till den personen direkt istället för att skriva om det eller prata med andra bakom ryggen på personen det gäller.
Anonym

du har så himla rätt.

Bambi

Det är inte dig det handlar om i dom inläggen och personerna det handlar om är inte bara vänner. Har redan bestämt mig för att säga det till personerna och du kunde bara sagt det på msn, istället för att skriva ett inlägg.



För du beter dig ungefär likadant.

julia

förstår precis vad du menar och du och jag har ju haft den diskussionen ett x antal gånger. men du vet, jag älskar dig




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info