Shopping med Kimona

Kom precis hem efter att ha varit på Överby med syster och shoppat. Först och främst måste jag bara säga; fyfan vad varmt det är! Usch, verkligen för varmt! Kan inte ha kortärmat heller pga. tatueringen så får gå med cardigans och det gör ju inte direkt saken bättre i denna värmen...

Gick till stan, för bussen hemifrån skulle inte gå förräns tio minuter senare och jag hade redan försovit mig en timme så jag gick med raska steg mot Drottningtorget där syster väntade. Vi hade egentligen bestämt att träffas på Överby, men eftersom jag var sen så bad jag henne åka till torget och vänta där.
Vi kollade igenom alla intressanta affärer och jag kan inte ljuga och säga att jag bara köpte smink, för det gjorde jag inte. Pudret var tyvärr slut så jag fick bara med mig en foundation från H&M så får åka dit nån gång snart igen för att införskaffa mig puder.
Köpte lite underkläder från Gina Tricot och Lindex. Lindex hade rea men när jag kom hem upptäckte jag att båda plaggen därifrån var för små. De såg lagom ut i affären, och de som fanns kvar som var i större storlekar såg ut att vara hur stora som helst så jag köpte mindre men tyvärr var de så små att jag inte kan få på mig dem ens. Synd, för de var jävligt snygga. Men när jag gått ner tillräckligt kan jag ha dem, så de får bli ett slags delmål. (Det är dem på bilden)

Köpte även en långärmad randig tröja från Bik Bok, den var på rea så den kostade 75 kronor. Älskar randiga tröjor!
Vi gick tillbaks till H&M för att kolla övervåningen och där hittade jag en till randig tröja. Eller jag tror det, jag minns inte ens vad mer det var jag köpte men det var något mer. Är 90% säker på att det var en randig tröja men mitt minne är inte ett dugg bra. Kan inte kolla efter heller, för alla påsar utan den från Lindex har hamnat i Vänersborg hos syster. Hon ringde när jag var på väg hem och sa det och jag trodde jag lagt alla påsar i väskan men det hade jag inte. Får mina saker på tisdag för då är syster ändå i Trollhättan så då kan hon möta upp mig.
Det var mina äventyr för dagen. Nu blir det väl att slappa framför datorn resterande timmar och ha tråkigt.

Ha det fint!
julia

vad kul att du har varit ut lite iaf! Och kul att du hittade lite saker! <3

Jojjo

Den till höger, söt:)




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info