Svalor

Såg min andra svala för i år idag. De är fina, jag gillar fåglar. Vill ha en fågel men å andra sidan vill jag ha nästan alla djur. Funderat på kanin också, men katt är det djur jag älskar mest och jag vill ha två söta missar.

Jag får förlängt hyreskontrakt. Eller förlängt och förlängt, jag får ett som inte går ut. Hade ju lägenheten på prov för att fastighetsbolaget ville se hur jag klarade det, men jag har pratat med Martin där och mitt nya kontrakt kommer i mitten av denna månad.

Jag har sovit hela dagen. Vaknade vid tolv-tiden av att hemvården ringde på dörren för att dela ut mina mediciner, och efter det gick jag och la mig igen. Vaknade omkring halv åtta ikväll. Fattar inte hur jag kan sova så mycket, men de säger att det är depressionen som gör mig så trött. Det är jobbigt att vara trött non-stop.

Måste åka till Överby i helgen och köpa smink. Kan inte fatta att det är fredag imorgon igen. Dagarna går så sjukt fort att det inte är sant. Snart är sommaren förbi igen. Ja, jag vet. Jag är en riktig pessimist.

Har inte så mycket att skriva. Det är rätt lugnt just nu och det är skönt. Inte fått några självmordsattacker på ett par veckor nu och jag har inte skurit mig särskilt mycket heller. Men det kommer så småningom igen, det gör det alltid.

Ska lyssna på fin musik nu, eller se en film eller kanske ett till avsnitt av Buffy. Spike har kommit nu och han är så grymt snygg.
Får se hur jag gör, har hela kvällen/natten på mig att tänka ut vad jag ska göra. Peace.
julia

Det är bra att självmordsattackerna inte är framme och att du inte skär så mycket. Men som sagt, det kommer alltid tillbaka. Men det kanske är på väg att bli längre mellan gångerna nu? Då kanske är på bättringsvägen? Jag hoppas det, av hela mitt hjärta. Jag älskar ju dig, min fina ängel. <3

Ninni

- skribent på http://ninjapuff.se

Sv: ja det är sjukt mysigt! :)

Önskar att man kunde få det mer ofta.

Melinda

Jag vill träffa dig någon gång i sommar, vore sjukt kul! :)

matilda

sv: åh tackar, kul att höra! :>

ELINA

- skribent på http://roccam.se

sv: Åh, jag vet, de är underbara :D

Om jag får säga det själv, hhaha :D:D




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info