Till Johanna

johanna om Skolfoto imorgon = stress:

asså jag hade inte velat höra allt det som alla säger, typ " du kommer bli modell osv osv", för när man har sånt självförtroende som du har så tar man väl nästan illa upp av det? eller du tror iaf inte på det. Men du är jätte fin och serri? du ser ju as bra ut på bilden ju :o håller med om att du kommer vara en av dom snyggaste i katalogen!
gillar din stil.


johanna om "Nu är kungen död och hans drottning är fri":

fan va fin du är i blondt hår, den här bilden är fucking snygg, du ser liksom naturligt jävligt snygg ut :)<3.
please answer

Hej Johanna! Du har ingen länk som jag kan svara till så jag svarar i ett inlägg. Du bad mig svara, men jag vet inte riktigt vad jag ska svara på, haha. Inläggen du kommenterat är ju sen 2009. Men tack för dina fina ord :) Och jo, som du skriver till inlägget "Skolfoto imorgon = stress" så trodde jag inte på det, men jag tar inga komplimanger på allvar så :)
Tack igen för att du kommenterat och vem vet, kanske du tittar in här igen?
julia

jag önskar att du en vacker dag kommer att inse hur jävla vacker du är, ditt utseende är verkligen att dö för. så jävla vacker, smälter bara jag tänker på det. du är finast älskling <3

johanna

jag har fastnat i din blogg för du är sjukt stark och har det verkligen inte lätt. jag har aldrig stått upp för mig själv och alltid sett nedvederande på mig själv, men när jag ser din blogg och ser att du kämpar så vill jag med göra det.

du är vacker, både på insidan och på utsidan.

jag känner dig inte, men var stark.

maaany hugs.




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info