Framtid

Mötet med Johanna från socialtjänsten var inget vidare givande. Vi kom fram till att jag och mamma ska få träffa hennes chef för att förklara för honom hur dåligt de skött detta. De har hela tiden kommit med boendeförslag för att sedan dra undan dem precis när jag accepterat dem. Det började med Kortbo, som sedan inte ville ansvara för mig, och sedan var det löften om Lillgården som senare också drogs undan mina fötter. Nu är löftet om egen lägenhet förhoppningsvis kvar. Gudrun från biståndsenheten ska ringa mig snarast (förhoppningsvis imorgon) och boka möte så vi kan diskutera lägenhet, när var och hur. Vill ju gärna flytta innan jul.

Just nu bor jag hemma hos mamma. Lyckades fjäska till mig att få bo här ett tag eftersom jag vantrivs så på sjukhuset.
Imorgon är det utskrivningssamtal. Ska även be läkaren om att sluta med Seroquel eftersom man går upp i vikt av den och det har jag märkt att man gör. Så bye bye på den medicinen.

I övrigt är det okej. Skapligt, som man säger. Mår långt ifrån bra, men mår heller inte något speciellt dåligt just nu.

Har lyckats tappa pluppen till vänstersidan av underläpps staven också, så tog ut mina angelbites (de piercingarna som är på överläppen) eftersom jag ändå ska ta om de hålen, och satte de stavarna i underläppen istället. Har även lyckats tappa den vänstra kula där, men som tur var hittade jag den, vilket jag inte gjorde med de förgående två kulorna jag tappat.
Är rädd att de kommer lossna när jag sover. Piercingsmycken är inte gratis och just nu har jag inte heller råd att köpa några nya. Men en sak som är bra med att angelbitesen är borta är att nu kan jag ha följande piercingar om jag vill (självklart inte allihop på samma gång, men dessa är några jag kan tänka mig)

* Septum (mitten av näsan)
* Kinderna
* Earl (mellan ögonen. Tror dock det blir problematiskt i och med att jag har glasögon ibland)
och såklart: angelbites.  Men blir grymt sugen på kinderna och septum!  Frågan är hur kinderna blir i och med att jag har världens hamsterkinder bara. Tror i alla fall jag börjar med septum, sen får vi se vad jag ökar på med. Tycker ansiktspiercingar är jävligt snyggt, som ni kanske förstår.

Tänkte något i stil med Vanna Venom kanske? *se bild nedan*

Men får nog photoshoppa ihop några bilder på olika piercingar och välja ut de jag tycker ser bäst ut. Längtar i alla fall till slutet av januari då jag kommer ha råd att i alla fall göra någon av dem. Kinderna gör man i så fall samtidigt, och septum för sig. Åh, längtar! Vet i alla fall att det blir septum, för det är galet fint. Peppad!HannaH

åh jag vill oxå ha cheeks! as nice! <3

Bambi

Inte i kinderna. :c

Maskrosmor

Jadu... Frågar du mig vad jag tycker så säger jag inte inte inte och nej. Jag gillar verkligen inte sådanna smycken. Örhängen går men där är min gräns dragen.Men nu är ju du inte jag så gör vad du vill, bara du blir nöjd och det kan skötas på ett hygieniskt sett och träffar jag dig får jag väll blunda för smycken på underligga ställen och njuta av att de inte är på mig.Men jag är helt klart benägen att hålla med Bambi. Tänk efter minst två ggr till innan du gör någe med kinderna, du har ju redan nu otroligt fina kinder som jag är riktigt avis på.

Carolina

Hej Emelie. Jag skulle bara tala om att kinderna är en jävligt snygg piercing: om man passar i det. Det skulle du säkert göra! Men, tänk på att de kan ta upp till ett år att läka, och det är en av de sämsta piercingarna du kan göra. Jag har själv cheeks, och pratade nyligen med Magnus på Fairlines. Om du inte vet hur du skall göra, så kan du alltid gå till någon studio och fråga om råd. :)

Skywalker.

septum är grymt.
NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info