Ekande tomhet




Vadfan? Varför är alla såhär? Varför är alla så sjukt störda?
Jag sparar alla saker ni skriver som sårar mig totalt. Ni fattar inte att det är ni som knäcker mig varje dag. Benji säger att ni snackar skit om mig till honom, jag vet inte om jag ska tro på det eller inte, för han snackar skit som fan med allt och alla, även mig. Tror inte jag fattar, men jag vet ju hur det hela är. Man vet mycket efter många år tillsammans. Nu cpar han. Jag vill ta en paus från allt och alla för att försöka läka ihop mig, men då freakar han och så snackar skit om mig och skriker att jag är hemsk. Om han någonsin älskat mig borde han förstå att det är bra att jag försöker läka, men han tänker bara hur det drabbar honom. Nu så vill han inte träffa mig eller prata med mig mer. Och tydligen ska han skaffa sig en ny tjej och en KK och flörta ihjäl sig. Ja, han har sagt allt detta ja.
Om jag nu betytt något borde han väl sagt att det var bra, och att han väntar på mig och finns där. Det handlar ju faktiskt om min hälsa, inte om vår kärlek. Men nej, nu vill han inte ha mig ens som vän, och inte träffa mig heller.
Dessutom är min familj cp och jag vill bara dö. Jag orkar inte mer nu, det gör jag inte. Jag ska fan leta upp någon som säljer knark eller något, eller så blir jag alkis. Jag orkar inte må såhär, orkar inte med falska vänner, störda killar och cp släktingar. Jag vill bara vara ifred, för jag är ensam och har alltid varit det, så då vill jag bara vara helt ifred och bara finnas. För det är folket runt mig som jämt sårar och förstör allt.

Jag måste ha rakblad. Jag måste ha nya, fina, vassa och blänkande rakblad. Snälla kan ingen ge mig pengar så att jag kan köpa?
Jag måste ha fritidskort för jag vill kunna spela med bandet, men jag har inga pengar och de vill inte ha mig längre. "Skaffa ett band här" säger mamma. Jävla idiot, jag har redan ett band. Alla klagar. Alla snackar skit. DÖ era jävla as, ni dödar mig. Jag finns fan inte mer för hela min insida är så totalt sönderriven att den inte existerar längre. Nu är det bara en fråga om tid innan utsidan också dör. Jävla mongogrisar. Ni förtjänar inte att leva.

































Olivia

- skribent på http://olivnos.blogg.se/

aw :/ <3 inte kul när allt skiter sig. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men om du vill snacka så finns jag här. Finns här för dig ska du veta fast att vi inte känner varandra så bra då men ;| <3

Bambi

Det är ju bara sjukt. Han måste väl fatta att du inte mår bra och att allt inte handlar om honom? :/ & du ska inte knarka eller bli alkis. Jag finns här för dig, det vet du. Jag har sagt det innan och jag säger det nu med. Du betyder mycket Emelie. <3

Anonym

get a life




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info