Nu är det nog



Nej fyfan. Nu är det FÖR äckligt. Jag får utbrott bara av att se på mig. Fettet väller ut över åt alla håll och kanter! Fyfan vad äckligt! Jag mår illa, jag är så jävla äcklig. Jag borde sättas i karantän så jag inte smittar ner andra. Fy!

Mina dagar går ut på att gråta, äcklas, må illa, gosa så mycket jag kan med Abbe och Hebbe, ligga i sängen, argumentera med mamma när hon tvingar mig äta, städa, städa, städa. Jag vet att insekterna gömmer sig bakom mina planscher och ramar. Jag känner på mig det, de sitter där bakom och planerar att anfalla mig när jag sover. Jag tänker inte bli deras mat! Det är bara till att sova så långt under täcket det går, och med öronproppar så de inte kommer in genom öronen. De äckliga asen, tror de kan äta upp mig!
Det ser ut som jag gått upp 10 kg till. Jävla äckelfetto! Kan ingen bara avliva mig? Fan vad äckligt.............

Imorgon är det julafton. Jag måste vänta till kvällen för att få se vad jag får. Jag vet redan att det bara är saker jag kommer gråta över. Det är det alltid. Jag får de skabbigaste och ynkligaste och mest onödiga sakerna man kan tänka sig - varje år. Jag hatar det. Om man nu frågar någon vad de vill ha kan man väl ändå ge det, och inte raka motsatsen? Tror jag fick saker för kanske 40:- av mamma och Tommy (tillsammans) förra året. Oh I feel so beloved.
Hatar julen. Den kan dö. Allt kan dö. Alla också. Hatar allt. Jävla skitgrisar.
Ge mig nya rakblad i julklapp, tack. Det och extensions. Sen är jag nöjd.

Orkar inte med imorgon. Ska hem till mormor och där kommer även moster och morbror vara. Å alla kommer klaga på mig, som vanligt. "Varför äter du inte kött?" "Ska du inte ha lite skinka, smaka lite i alla fall?" "Du måste äta riktig mat!" "Du tynar bort mer för varje gång." "Mår du inte bra?" Jag är så less på det. De har hållt på i sex jävla år med sitt tjat! Jag TÄNKER INTE ÄTA MÖRDADE DJUR FATTA DET!!!!!!!!!!


Fan ta allt. Hatar allt. Dö.
Anonym

du e intre d .__. jag älskar dig - min prinsessa :3

Olivia

- skribent på http://olivnos.blogg.se/

du är inte fet emelie! och stackare :/ <3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info