You used to make me feel so safe and alive

Jag vill vara tuff. Jag vill vara oberoende. Jag vill vara ett "badass" som folk respekterar. Men egentligen är jag bara blyg, otrygg, rädd och paranoid. Världen är inte min, världen är ute efter mig. Den är ute efter att förstöra och förgöra. Och ärligt talat så lyckas den jävligt bra med det. Jag saknar tiden då allt kändes så bra även om det inte var det. Men precis som bilden säger, så känner jag. Det är inte värt att låta någon komma nära inpå. Ingen kommer någonsin att få lära känna den riktiga Emelie. Jag vågar inte, jag är rädd.
julia

jag vill lära känna den riktiga Emelie. För jag tror att hon är precis lika underbar som den Emelie jag känner. och jag älskar henne oavsett, det kommer jag alltid att göra. min fina Emelie, min ängel. <3

julia

Jag älskar dig, väldigt väldigt mycket. Min fina ängel. Idag var det varmt ute och jag tänkte på när jag var hos dig. När vi satt på balkongen och bara pratade, rökte och bara fanns. Du är perfekt, du är så himla fin. När jag var hos dig var jag rädd. Jag var rädd att du skulle tycka att jag glodde för mycket. Jag var rädd att du skulle tycka att jag var för ful, tjock och äcklig. Ska jag vara helt ärlig, så kollade jag på dig väldigt noga. Kände mig hemsk, men jag var tvungen. Jag gör alltid så, att jag glor på folk alldeles för mycket. Men iaf, till saken, jag kunde (och kan) inte hitta något/några som helst fel på dig. Du är så jävla perfekt i mina ögon. Jag ser upp till dig. När jag kom hem var jag som besatt, jag ville se ut som dig. Har t.o.m köpt en kavaj bara för att du var så himla fin i det. Jag inbillar mig att ifall jag försöker efterlikna dig så kommer jag bli fin, men sanningen är den att jag aldrig kommer att bli fin, hur mycket jag än försöker. Och att efterlikna dig är omöjligt, för du är så jävla vacker att man tappar andan. också anledningen till att jag knappt vågade kolla på dig. om du bara kunde se dig själv med mina ögon, du förstår inte hur jävla vacker du är. Hur jävla bra du är. Du är perfekt, både din insida och utsida. Helt jävla perfekt.



Det här är egentligen en helt idiotisk kommentar som jag sitter och skriver mitt i natten. förlåt, du förtjänar någon som är bra, någon som är lika perfekt som du.

Bambi

Jag saknar att kunna sitta vid kanalen och prata med dig om allt möjligt. Att kunna skratta, fota och finnas ihop.




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info