En underlig men underbar händelse

Jag stod i fönstret och rökte. Efter det gick jag för att tvätta händerna och när jag kommer tillbaks sitter en katt på mitt fönsterbräde. Jag fick ju både panik och stress! Hur kom den upp dit, det är ju höga byggnader och inte ens en katt kan hoppa så högt. Jag lät katten komma in och klappade den massor. Den var så sjukt söt och fin och jättegosig! H*n tog sig en kik i lägenheten och jag gav h*n en liten kopp med vatten i ifall h*n var törstig. Letade efter halsband men den hade inget. Men jag var ju tvungen att få hem den till sin rätta ägare, så jag drog på mig mina skor och gick ut i korridoren. Först provade vi brandstegen men den lilla katten vågade inte klättra för tassarna var för små för springorna, alltså kunde h*n inte få något bra grepp. Jag lyfte upp missen och höll h*n ordentligt och omsorgsfult så det skulle kännas tryggt för henne/honom. Vi gick ner för trapporna och missen var hur lugn som helst. Underbar katt!

Vi gick ut ur trapphuset och var nu utomhus. Jag släppte ner missen, stod och såg på ett tag för att se om h*n kände igen sig. H*n såg sig omkring och luktade lite men tillslut gick h*n en bit och jag kände mig lite dum som inte kunde veta vart h*n bodde. Finns så hemska människor som kan göra djur illa och så finns det massa bilar och elaka fåglar. Det är inget tryggt ställe att vara i stan, allra minst för de små djuren som inte kan försvara sig mot allt. Kände ångest. Jag försökte hjälpa missen hem men tänk om h*n aldrig hittar hem? Då har jag inget emot att adoptera henne/honom för det var en bedårande katt! Men chansen att få se en katt utanför fönstret är liten. Jag bor på tredje våningen och hur katten kom upp på taket till dagiset är ett mysterium. Men jag kan säga såhär; den lilla stund jag fick vara med katten var det som om alla problem försvann. Jag kände mig så lugn, och faktiskt även älskad. Katten älskade att bli klappad och h*n strök sig mot mina ben och runt min lägenhet. Hon gjorde mitt ställe till sitt revir och det är nog det finaste som hänt på länge.

Jag tror också att det är ett tecken från en högre makt. Ett täcken som visar att jag är redo, att jag klarar det här. Jag är redo att skaffa katt!

PS: Bilden är från WeHeartIt. Jag tog ingen bild på denna katt, men den var ljusgrå med några ränder och hade fluffig päls!
Bambi

Hoppas den kom hem utan fara!



Tror nog att det är bäst om du väntar med att skaffa katt, tills du orkar ta hand om dig ordentligt. Men å andra sidan så får du sällskap.

it's hard times for dreamers.

Fan vad coolt ändå. Tredje våningen.

Mimi

- skribent på http://angelblack.net/

Sv: Ja, hon är jättefin! :)

Katter är absolut en utav de bästa vännerna man kan ha när dom alltid finns där :)



Häftigt med katten, och på tredje våningen dessutom! Som ett tecken att du ska ha katt :D

julia

Åh, vad mysigt det låter! Jag tror att du skulle må bättre av att ha en katt. Du får både sällskap och någonting annat att tänka på.<3

Melinda

Åh, hoppas att du skaffar katt så snart som möjligt, för de är verkligen helt underbara djur. *:

tw

jag har djur. 2 katter och en hund.

jag skulle aldrig klara mig utan dem. de ger sån tröst och trygghet.

jag går nästan ingenstans utan min hund och han gör att jag klarar många situationer jag annars inte skulle fixat.



jag hoppas verkligen att du skaffar katt för det är otroligt mysigt

Linnea.

Åh härligt med katten, katter är så mysiga.




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info