19 år

Idag fyller jag alltså nitton år. Känner mig urgammal.
Mamma kom och hämtade mig efter att hon hämtat mormor nere i Göteborg, och sedan åkte vi gemensamt hem till mamma och Tommy. Vid tre-tiden kom syster och hennes pojkvän och när Tommy kommit hem från jobbet fikade vi med frallor och sedan tårta. Kan ju säga att jag är äckligt mätt.

Fick mina presenter, som var pengar av mormor, en söt liten rosa kruka från mormor, lösnaglar (as snygga!) från syster och Jimmy, ett lipgloss i form av en cupcake från syster och Jimmy, och av mamma fick jag en svart keramik skål med godis i, en Hello Kitty plastmapp och en sjukt söt pappersask/burk med cupcakes på och inuti var en jättesöt té mugg som också hade cupcakes på sig. Fick även tårtan som en slags present. Tänkte ta bild på några av sakerna jag fick imorgon, eftersom det är lite för mörkt att fota nu.

Imorgon ska jag, mamma och mormor hem till syster och på fredag ska jag och min syster ner till Thunder Pig Tattoos och se om de har ledigt under sin drop-in. Efter det ska jag till Västtrafik och köpa fritidskortet.

Hoppas att Thunder Pig har en ledig tid på fredag och att tatueringen inte kostar över 900. Den kommer ju bli liten så den borde inte gå på mer tycker jag. Deras minimumpris är 800.

Dagen har varit okej och nu ska jag fortsätta att göra ingenting.

Tack till er som smsat grattis till mig idag! Och Fannii sötis, jag har nytt nummer, men jag har kvar den mobilen du smsade till, fast jag använder den inte mer än till att folk ringer till den. Smsar och så från mitt nya nummer som du ska få. Men tack i alla fall ni fina. Puss.
elin

grattis fina!

Tilma

Grattis Emelie <3 ha det awesummme<3

Saga

Grattiiis :)

Daisy

Grattis vännen.. Och inte är du gammal inte.. kram

Lina

Grattis!

Emma

Åh, grattis! :D

Scrufs

Grattis i efterskott!

Anonym

du är INTE gammal :p

fannii

Jag vill gärna ha ditt nya nummer! Har två gamla så det var en chansning när jag skickade hihi, det levererades iallafall! :)

Älskar dig Emelie<3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info