This one is for the broken hearted

Jag läser många fina bloggar dagligen. Jag läser nästan bara bloggar som skrivs av människor som gått isönder, som gråtit ut sina hjärtan och som kvävs av sina egna andetag.
Jag läser dem för att jag vill visa att jag bryr mig, för jag vet hur det är när jag själv ser på min statistik. En känsla av hopp träder fram. En känsla av hopp och en fråga; besöker de mig för att de tycker om min blogg eller besöker de mig för att de tycker mitt liv är patetiskt?
Det är alltid det andra alternativet, det som i regel alltid är först i kön, som jag tror mest på. Det känns mest logiskt och visst dras man till logik aningen mer än önsketankar.

Jag tycker alla ni som mår dåligt är värda så mycket mer. Ni ska inte behöva må som ni gör; känna ångesten gnaga innanför er bröstkorg, känna hjärtat slå i halvtakt för att sedan gå i high speed. Ni ska inte behöva bli svikna gång på gång eller gråta. Men vet ni? Jag beundrar er. Ni är starka även om ni själva anser er vara svaga. Ni är starka och vackra på alla sätt och vis. Jag vet inte hur ni alla ser ut, bara ett fåtal. Men jag vet ändå. Jag ser er skönhet i det som ni ser som trasigt och som även är trasigt. Det är inte vackert att må dåligt, men det är vackert att ni orkar stå ut. Det är vackert att verkligen leva, men skönheten ligger i vägen dit, själva resan till ett lyckligt liv.
Många ger upp på vägen, det vet vi alla om. Det sägs att ett självmord begås var 40e sekund och det är fruktansvärt. Jag vill inte att någon av er ska vara medräknad i den statistiken, men vad spelar min röst för roll? Den är bara ett rop i mörkret där inget ljus kommer in. Man hör den, men man ser den inte. Då börjar man tro att den är en inbillning som hjärnan skapat för att göra en galen. För vem skulle inte bli tokig av att höra en röst man inte ser ägaren till?

Det är inte bara personer som skadar sig fysiskt som mår dåligt. Smärtan sitter på insidan och de allra flesta lider i tystnad. Jag hoppas att ni en dag, oavsett hur lång tid det kommer att ta, mår bra och slipper känna all den smärta ni upplever idag. För tro mig, det är ni värda.
Således kommer jag avsluta det här inlägget med en fras jag skriver då och då i mina inlägg:

Det är oftast de som mår allra sämst som är de bästa av människor.

P.S
Inlägget blev lite hackigt och inte alls så fint som jag planerade det, men det får duga. Hoppas budskapet kommer fram i alla fall ♥
Tiina

Fint skrivet, gillar ditt inlägg jätte mycket!

Min bästa vän är lika trasig som mig och jag älskar henne för allt det fina hon har inom sig!

Härligt att du har haft en bra dag!

julia

Emelie, jag ryser i hela kroppen när jag läser det du just har skrivit. Du skriver så otroligt bra och du är så jävla omtänksam och så sjukt bra. Du vet att det du skrivit i detta inlägg även inkluderar dig själv va? För det är precis sådär som jag vill skriva till dig, men jag får aldrig fram de där fina orden, de där perfekta och beskrivande meningarna. Du är bäst!

Jag älskar dig, nu och föralltid.

<3

Sophie

Håller med dig fullständigt i allt du skrivit!



Skulle man kunna få vara länkad bland dina fina bloggar?

Anonym

tack för din fina kommentar, även fast jag inte håller med.



du skriver fint.

E M M A

Svar: Man får ju hoppas..

Har läst din blogg hela kvällen igår. Och aa. Jag hoppas att du oxå mår bra till slut. Kram

Maskrosmor

Jag läser din blogg för att jag bryr mig om dig. För att jag tycker att du är en aldeles underbart go tjej som jag önskar mer än någonsin att jag kunde trolla hel igen.

Linnea.

Väldigt fint skrivet! Jag håller med.

Linnea

Du har en jätte fin blogg o verkar vara en jätte fin tjej:)




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info