Flyttar redan imorgon

Får nyckeln imorgon och då ska jag förmodligen redan flytta in, så länge det är okej för hyresvärden. Men en dag gör väl ingen skillnad, när lägenheten ändå står tom?
Anledningen är att den som ska köra mina möbler inte kan på fredag så det får bli imorgon. Det ska bli roligt att göra i ordning allt fint. Fick dock bara 750 kronor till möbler och annat (köksbord, stolar, stekpanna, lampor) så det blir en utmaning att hitta. Secondhand givetvis med tanke på priserna, men ändå. Det får gå helt enkelt :)

Nu är snart säsong ett av Buffy the Vampire Slayer färdignedladdad! Det är den bästa tv-serien jag någonsin sett så det känns självklart att ha alla sju säsonger i datorn. Tar lite tid att ladda ner alla bara, haha.
Nej nu ska jag inte sitta här och blogga. Har inget mer att säga. Hej då!
Michi

Kolla in på Ikea, de har billigt och även en del av köksredskapen är faktiskt gjort av bra kvalité även om det är mycket billigt.

Maskrosmor

Kolla på facebook om det finns någon bortskänkes/bytes grupp nära dig. Vi har en för 0155 där vi fått tag på i stort sett allt vi har i möbelväg.

Fannii

Du hittar säkert något billigt i närheten, kolla blocket om inte annat! Ett tips är att inte köpa allt du tror att du behöver på en gång, utan du märker nog vad det är du verkligen behöver om det får gå några dagar!

Lycka till nu med flytten Emelie, take care :*

HannaH

ååh vad jag är glad för din skull<33

vi kan fortfarande den nionde, men ska iväg sen vid fyra tiden, längtar tills vi kan ses <3

Daniella Lejonhjärta.

klaga inte, du fick fan 750 spänn. :3 hur hade du annars klarat det?




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info