Ett steg framåt och inga steg bak?

Har varit på visningen nu och jag gillar lägenheten. Den är mysig och väldigt bra storlek för en etta. Där man egentligen ska ha en säng ska jag ha mitt skrivbord, also known as my office, haha. Det är helt enkelt för trångt för att min säng ska få plats, och jag som tänkt sno systers dubbelsäng får ha min vanliga enkelsäng så länge tills jag kan köpa en bäddsoffa. Dvs om nu lägenheten blir min, men på fastighetsskötaren, som var den som visade mig runt, lät det som om chansen var stor. "Ring du Martin så fort du kommer hem så ska du nog se att du får den," sa han. Jag ringde till Martin (han som annonserat ut lägenheten) redan i bilen hem.
Problemet här är att Martin vill prata med Caroline och hon har endast telefontid en timme om dagen och det är nog en del som ringer. Så jag skickade iväg ett mail nu och bad henne vara förberedd och skickade även med Martins nummer så att hon kan ringa honom om så behövs.
Nu väntar jag bara på att de två ska komma överrens och att ett beslut tas. Jag är redo!
Dock så glömde jag (naturligtvis) att fråga om husdjur. Men jag får fråga imorgon. Håller tummarna hårt!

Så, är det ett steg framåt och inga steg bak? Eller blir det tre steg bakåt och en bitchslap i ansiktet när de säger att den inte blir min? Det kan endast tiden avgöra. Men jag hoppas, tror och vill. Det här kan vara en nystart i livet.
jerry

Ja det tycker jag verkligen att du ska göra :)

julia

Jag hoppas att den blir din, för din skulle. Men samtidigt hoppas jag att du kommer klara av det, att det inte spårar ur. Du är så bra, värd den här nystarten. <3

candy

söt blogg! :)

Emma

- skribent på http://xkiddown.blogg.se/

Vad kul, hoppas verkligen du får lägenheten:)



Puss!<3

Fannii

Hoppas, hoppas, hoppas det går igenom! <3

candy

sv; hihi tack! :)

Ninni

- skribent på http://ninjapuff.se

Jag håller tummarna för dig!

Tiina

Håller mina tummar för att lägenheten kommer till att blir din =)

Tack för kommentaren!

Kimona

När de gett dig en budget för inredning så kan jag gå med dig till Verdandi. Det är där soc vill att du handlar och det brukar finnas ganska fräscha soffor där :)




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info