Hasselnöt

Okej, inget blev som förväntat. Blekningen tog rätt bra, det blev orange som väntat, men inte för mörk orange utan mellan. Jag kletade i den röda hårfärgen, för röda pigment ska ta över oranga har jag läst. Det blev inte rött, inte ens i flaskan när jag blandat det var det rött. Det var typ... beige.
I alla fall så lät jag den vara i max tid, och nu ser man resultatet; hasselnöt-ginger. Ser lite mysko ut, men det är bättre än det svarta.
Jag har en röd hårfärg kvar nu, och jag får se hur jag trivs i denna färg. Den kommer ju försvinna så småningom ändå, eftersom jag kommer få utväxt och vara tvungen att färga om eller bleka. Men ska låta håret vila nu, i alla fall tills jag har ca 1-2 cm utväxt. Då bleker jag det en gång och sen får jag väl använda den röda jag har kvar. Tänker liksom inte slänga den, när jag ändå betalat för den.
Kommer förmodligen att ta bild på håret imorgon, men det blir cam bild eftersom den kameran jag lånat på sistone hatar mig och ger extremt dåliga bilder. Måste spara ihop till en egen kamera också. Fan,har behöver så mycket pengar men har dem inte och lär inte få. Jag har liksom inga pengar att spara. Alla pengar jag kommer få över, dvs några enstaka kronor, kommer jag att spara till tatuering. Eller så önskar jag mig tatueringen i studentpresent, men ärligt talat tror jag inte jag skulle få den ändå, så kan lika gärna strunta i det. Så sparar nog till kamera först, det är lite billigare än tatuering.

Funderar på att sova, men vet inte riktigt. Hade nog stannat inne på datorn om det inte vore för att den cpar genuom att där man skriver flyttar på sig så man skriver mitt i en mening högre upp, och så klickar den ur själva skrivområdet och sätter sig utanför, så inget händer när man väl skriver. Bara denna text har jag fått skriva om flera gånger pga det. Vet inte vad det är för fel på den, den har hållt på så här sedan igår. Någon som har en aning?
Aja, nu ska jag väl... Jag vet inte. Något. Puss.
=)

jag undrar vart du får tag på rakblad från? jag är trött på att peta ut dom ur rakhyvlar, men hittar inga sånna söta vackra rakblad någonstans? :S eller ah, jag hittade ett par på clas ohlson men dom va inte direkt vassa....

Maskrosmor

Sådär brukart min bete sig när musplattan aktiverats utan att jag vet om det. Då blir det konflikt mellan musplattan och min fina lilla röda mus. =)

Tilma

Bild på håret :D?? Du e alltid så fin på dina bilder Emelie<3

Eriiza

Om du skulle känna för att få det blondt/ljusare utan att förstöra håret helt, använ Toni & Guy's silvershampoo, köpte den typ två veckor sedan, den absolut bästa jag någonsin haft. =)

'

Men du skall köra på rött ? =)

Saknar mitt röda-

Eriiza

Tack, tack, din också ! =)

Jasså ? Var kan man köpa den, och vad kostar den ?



Såg förresten att din blogg ingick i "Självförbättrning", får man fråga hur du tänkte då ?




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info