Game over

Jag skriver detta inlägg för att berätta att jag inte kommer blogga på ett tag. Jag tar avstånd från omvärlden, isolerar mig i mitt hem och det talas om inläggning i slutenvården. Jag vägrar, men blir det tvångsvård så blir det. Får besök av Elisabet efter helgen, eftersom jag inte orkar gå dit. Jag vill inte prata med henne, vill inte prata med någon. Jag är inte värd er kärlek, jag är inte värd er närvaro eller att ens känna era andetag mot min hud. Jag tar inte avstånd för att jag ogillar er, jag tar avstånd för att jag bryr mig om er.
Oavsett vad som händer så vill jag tacka er för era fina ord genom tiderna. Speciellt tack till de som följt min blogg länge. Och ni som står mig närmast; jag älskar er och saknar er. Men jag orkar inte. Jag... ger snart upp.
becca

ge inte upp tjejen, jag hoppas det löser sig. jag finns här finaste! jag ber för dig <3

Maskrosmor

Åh!! Älskade vän. Din sitts just nu låter ju hopplös. Önskar så innerligt att jag kunde göra något för att hjälpa. Önskar att du kunde se dig själv genom mina ögon. Ja, jag vet. Jag har sagt det förr, men jag bryr mig verkligen om dig.



Jag hoppas verkligen att du inte slutar skriva helt i bloggen för din tystnad oroar mig. kramar om



Du vet att jag finns här.... Det är sant och jag menar det verkligen. Ge inte upp!

Bambi

Trodde du var starkare än så, även om du går igenom en del. Dina diagnoser är som vissa andra har, det är ditt förflutna du håller fast i.



Hoppas det går bra och att du inte ger upp.

Älskar dig, bästa vän.. men detta gjorde mig faktiskt lite besviken.. <3

Mattias

Ge inte upp! du är värd all kärlek som kan ges <33

julia

Du får inte ge upp. Vi ska träffas i sommar så du får fan inte lämna mig. Emelie, lyssna på mig. Jag älskar dig. Jag vill vara dig nära. Du är en sån himla underbar och vacker människa. Jag vill att du ska förstå det, och jag vill att du ska vilja leva, vilja må bra. För du förtjänar att må bäst i hela fucking jävla världen!! Jag älskar dig mer än vad ord någonsin kommer kunna förklara. Du är ljuset som lyser upp hela världen. Du är det som tränger bort mörkret. Du lyser upp min värld när den är som mörkast. Du är den bästa. Jag önskar att jag kunde tillbringa varje sekund tillsammans med dig för att kunna stötta dig. Jag önskar att jag kunde hålla dig i mitt hjärta så som jag så många gånger sagt - jag vill stänga in dig i mitt hjärta, värma dig och ge dig all kärlek i hela världen. Du är mitt lilla underbara hjärta, lämna mig inte.

S

Håll ut!! <3 >.<

isabella

:(

ta hand om dig& hoppas du blir bättre.

älskar din blogg !

Amanda

- skribent på http://soere.blogg.se/

hej , kan du göra denna design: http://soere.tumblr.com/ till mig fast så ja kan ha den på blogg.se? fast bredden på content ska vara 600 , jätte gulligt om du kan , <3

Tiina

Jag känner inte dig och inte läst din blogg länge då jag inte visste om att den fanns men jag hoppas att du inte ger upp, var rädd om dig!

mio

"visad kärlek" det får mig att vilja kommentera varenda inlägg du postar. tänkte bara säga att jag har min blogg igen hihi. för jag såg att du kommenterat den en gång och jaa. hehe.. jag orkar inte läsa allting du uppdaterat just nu men jag ska göra det sen :(

ta hand om dig puss




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info