Blond forever

Jag tänker aldrig färga håret någon annan färg. Bara bleka och tona.
Blond är det bästa man kan vara!
Man kan tona håret i vilken färg som helst utan att behöva bleka det miljoner gånger innan det blir blont igen. Det räcker med en eller max två gånger. Hur awesome är inte det?
Så nu när jag ska till Göteborg nästa gång, vilket kanske kanske kanske blir den 27e mars, om mamma vill, så ska jag först och främst pierca mig men även köpa rosa hårfärg. Sen när maj kommer om två månader så blir det fritidskort och då ska jag köpa svart toning också. Ska färga det som en blandning av Golle och Killed Hannah. Svart vid nacken och så rosa och sen blont när den rosa färgen gått ur, på sidorna och fram.
Kan bli redigt snyggt. Eller helt katastrofalt!
I maj beställer jag även Blood on the dancefloor tröjorna och kanske, om jag har råd, de från Cute plush också.
Jag hoppas jag har råd! De är sjukt söta!

På tal om något helt annat så kanske jag vågar väga mig idag. Det blir många "kanske" i detta inlägg men så får det vara när man är osäker.

Senare ska jag måla om mina naglar. Kanske lila, vi får se. Helst skulle jag vilja ha dem gröna men jag har inget grönt nagellack.

Snart kommer mina lila Converse! Jag peppar som fan! Då ska jag ha dem till Kent som bara är om två veckor! Shit, fattar det inte ens. Det kommer bli så enormt coolt och grymt och jag vet inte allt. Och att träffa HannaH är ju ett enormt plus jag inte kan glömma. Det kommer bli skitkul!

Nu ska jag inte göra någonting och sen blir det att bleka håret. Wie.
Hoppas på platina nu då. Håll tummarna för mig, kära läsare.
Puss
Emma

ditt hår blir säkert skitsnyggt! toningar är ju grymma, sliter inte lika mycket heller (;

lila converse är sjukt fint! :D

hannah

längtar till kent!

btw, har pengar på min mobil nu, vi får höras nästa vecka! <3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info