Thank you and Goodnight

Jag sitter och lyssnar på musik i sängen, med hörlurar. Det blir bättre bas då plus att man inte stör andra.
Inte för att de sover, men för att det är artigt av mig att göra så.
Jag vill säga tack till alla snälla kommentarer jag fått, det betyder mycket att så många är snälla!
Imorgon slänger jag kanske in en bild på mig, det beror på. Jag vet ju inte än hur jag kommer se ut. Men ser jag okej ut så visst. Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig! Jag hittade en grön långärmad men den är inget vidare snygg. Vill ha min tält tröja. Den är stor och svart och man får plats i den så därför kallas den för tälttröja. Alltså man kan gömma sig i den, jag menar inte att man får plats i samma betingelse som att den passar rent storleksmässigt, haha.

Just nu dunkar I Killed The Prom Queen, och de är as bra. Jag gillar dem.
Och jag såg nyss en film som hette Silent Scream. Den var okej, men slutet var lite B faktiskt. Dock det innan slutet var lite coolt, men just storyn om ännu ett gäng ungdomar i en stuga som en efter en dör är nu lite uttjatad.
Min och Bambis skräckfilm med zombien ska handla om fyra ungdomar; Shane, Jack, Roxy och Ashley som är filmstudender och som ska göra en dokumentär om det välkända spökande Vita Huset som ligger vid Göta Älv här i Trollhättan.
De ska bevisa eller motbevisa den rad av mystiska försvinnanden som hållt till i huset under åren.
Filmen ska utspela sig år 2002.
Inne i huset hittar Ashley en liten ask med ett smycke i. Men vad hon inte vet är att det vilar en förbannelse över smycket, och detta väcker den ondeskefulla Zombien Bambi som vägrar ge sig tillbaks till graven förrän hon hittar den som stulit hennes smycke. En efter en dör ungdomarna och tillslut är det bara Ashley kvar.

Jag tror filmen kan bli riktigt bra bara vi lägger ner mycket tid och omtanke på manus, effekter och filmning. Ljussättningen blir lite svårare, för varken jag eller Bambi är särskilt bra på det där, haha. För när vi hade Jonas i rörlig bild så förstod vi knappt något av vad han menade med ljuset och blaha. Det är lite synd, för ljuset gör nästan hela filmen. Det och ljud. Sen är snygga klipp och bilder ett plus, men det är jag som filmar så det blir nog bra ska ni se!

Åh vad jag peppar att klippa mig. Få ordning och fason på stickorna som kallas hår. Och imorgon ska jag bleka det, sen är det bara att invänta sportlov och rosa-vitt hår..! Kommer bli sjukt najs tror jag.
Men nu ska jag lägga mig ner och njuta av musiken. Kanske bloggar senare om jag har svårt att somna. Hej då bloggen och tack till alla läsare!
Carro

Filmidén ni har låter seriöst bra. jag skulle se den! :]

Amanda

Sounds like it's gonna be awesome!

Hanna

ja tror filmen blir riktigt najs<3

CupCakeDesu

Jag vill se eran skräckfilm :D




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info