Oj shit! Tack!

Såg att jag numera har 35 prenumeranter via bloglovin! Tack så hemskt mycket till var och en av er som följer mig.
Jag förstår inte hur så många kan tycka det är intressant att läsa om mitt vardagliga liv men ändå, jag tackar er verkligen. Ert stöd betyder!



På tal om något helt annat; jag har blekt håret igen och nu sitter jag med den sista vita hårfärgen i håret och hoppas på att bli riktig blondin nu. Någon som förresten vet om man kan köpa silvershampoo på Maxi eller Willys, eller om man måste köpa sån där dyrt frisör silverschampoo? Vore grymt tacksam för svar.

Det är bara fem veckor kvar till sportlovet, och jag ska klippa mig på onsdag efter skolan om de har tid. Bokade tid till måndag men det visade sig att jag ska till tandläkaren då. Mycket strul med tider nu, för jag ska tydligen till BUP imorgon också men då ska jag vara i skolan samma tid så vi får boka om allting känns det som.
Men det blir nog bra i slutändan, det blir det nästan alltid.
Man får väl åtminstone leva på hoppet.

Nu har jag helt bestämt mig, det blir Bex lugg och Jesy Janes uppklippta hår samt Golles gamla rakade på sidan. Det kan bli intressant och rätt snyggt!
Vad tror ni om håret, kommer det bli snyggt?
Sidan ska bara vara rakad bakom örat en bit, så det är inte liksom hela sidan som ska av, haha.

Slänger även in en bild som lovat. Men den är ful.
Som jag alltid är. Usch. Men lovat är lovat så här har ni en bild.

Blogg.se laggar så jag kan inte ladda upp en bild just nu.


Det var allt. Hej då!
Veronika

- skribent på http://verrran.blogg.se/

Jag har testat att köpa något billigt silvershampoo på någon sådan affär, kommer inte riktigt ihåg men kan ha varit åhlens. Men det funkade inte så bra, så köpte hos frisören och det har funkat mycket bättre än jag trodde att det skulle göra.

(Färgade från svart/rött till blont)

Btw. Gillar din blogg ^^

Tanja

Din blogg är awesome!

& silvershampoo, vad jag vet, så finns det inte i vanliga affärer, eftersom att jag själv letat efter det men inte hittat det, haha. >:

HannaH

ja tror ditt hår kmr bli riktigt najs! <3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info