Alla älskar en död man

Hej bloggen. Fick bra respons på bilden om håret, så nu har jag bestämt mig: det blir den frisyren!
Ska dock försöka rädda luggen, men hur är en överraskning!

Sitter i sängen, dunkar Ismen i hörlurarna och njuter av deras najs musik. De är grymt bra!
Svensk hip-hop är awesome.

Imorgon ska det vara ännu ett kalas för mamma. Jävla massa kalas för den damen, yes.
Då kommer släkten, men ingen vet än vilka som kommer. Det är typ öppet hus. Så vem som helst kan komma. Det är lite läskigt samtidigt. För tänk om någon i Thn läser detta, och tar reda på vart jag bor. Typ nån psykopat. Inte kul, men hur ofta är det att det händer, haha?

För övrigt hade jag världens sjukaste drömmar inatt. Alltså seriöst sjukare än mina drömmar att jag och folk jag känner är med i ett tv spel, och man ska spela banorna i drömmen. De här slår det, jag lovar.
Jag spelar för mycket tror jag, haha. För i denna mördade jag en seriekidkappare som b la kidnappat min syster och hennes vän Mari med en penna, haha. Ovässad var den. Jag visste att de var kidnappade, men ingen visste vart. Så jag gick till kidnapparens lägenhet (som jag konstigt nog visste vart den var) och hade med mig pennor som vapen. Körde den rätt i halspulsådern på'na och han dog ju klart.
Sen visade det sig att han egentligen inte kidnappat dem, utan de var medlemmar av ett kinky fetisch sällskap som gillade hårt våldsamt sex, och då ingick det att man skulle typ kidnappa. Men sen var det några av medlemmarna som ville få tillbaka den snubben jag mördade, så de hade kinky sex i skogen och han återuppstod. Helt sjuk dröm alltså. Och skogen var typ Blair Witch Project aktig. Jag bara; vaaa?
Jag menar; jag som är pryd drömmer aldrig om sex eller ens hångel. Men så kommer denna typ überperversa drömmen och jag bara lider. Men det var roligt att köra pennan i halsen på honom, haha. Faktiskt. *rodnad*
Nej alltså jag är ingen psycho killer, actually. Men men, ibland så är jag våldsam. Typ om jag blir sjukt arg, så slår jag ner folk. Men det var typ 2 år sen jag blev så arg. Och det var på mitt ex.

Nu ska jag nog fortsätta lyssna på Ismen, kanske logga in på msn ( vi får se om jag orkar, haha ) och sen sova.
Upp tidigt imorgon för att städa och duka.  Icke kul, men det måste göras.

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!
Nell

Får du mina sms?

vet inte om jag har rätt nummer.. <3

Bambi

Hahaha, wtf?!

Cp dröm D:




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info