Comeback




Tommy har köpt ett nytt objektiv till vår Nikon D40x! Detta innebär att jag kan låna den och fota igen! Skulle gärna vilja fota vid slussarna nu när isen ligger på, det är fint.
Kameran funkar ganska okej, huset är lite skadat men det går att fota med den i alla fall. Bilder kommer i inlägget efter. Kanske inte världens mest seriösa fotande, men det är i alla fall bilder.
Har även ett teleobjektiv som går från 70 till 300! Det är grymt, men har aldrig riktigt hittat något att fota med sådan närhet. Får väl ta en tur till Spikön och fota flygande fåglar eller något, hihi c:

Har du något tips på vad man kan fota med teleobjektiv?
tilda

Har själv ett sånt teleobjektiv och de går att fota med precis vad som helst :D de är jätteroligt kan jag lova! ^_^



Ha de bäst!



Kramis Tilda

tilda

Jo sen har jag en fråga till dig, hur får du så många besökare på din blogg? Själv har jag knappt någon som kommenterar eller läser :c börjar bli less på att blogga för att ingen ser eller hör mig :(



Kram

Fannii

Jag tycker telen är begränsande D: Men det är jättebra att ha om man ska plåta någon utan att de vet om det haha! Tog några asbra bilder på 10 meters håll på en kompis en gång, hon märkte det inte och det var bästa bilderna på hela dagen! Så det kan jag rekommendera! :3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info