Kom, gör ett hål i min kevlarsjäl

Yep, jag plutar med läpparna och tar på mig själv. Humor, ni vet, det där som ska vara roligt så man säger "hahahaha."
Liten parodi på fjortisar. Fast å andra sidan... Fjortisar har inte så mycket eyeliner kom jag på nu. Hm. Aja det blev en bild i alla fall, okej?

Jag är glad, fick en as söt kommentar av en ny bloggläsare, Cine, som skrev att mina ord trollbinder henne. Det gjorde mig så glad att jag nu sitter med ett stort leende på läpparna. Att kunna göra någon annan intresserad av ens liv är jätteroligt, man delar med sig mycket och får även mycket tillbaks. Det är som en slags anonym vänskap.

Min rygg dödar mig då jag suttit hela dagen och gjort designen, med böjd rygg framåt. Jag ser ju så dåligt, så böjer jag mig inte fram så ser jag knappt någonting, vilket blir rätt jobbigt i längden.

Och vet ni vad? (Detta inlägg blir väldigt vardagligt, handlar inte om hur jag mår osv) Jag har ju en kategori som heter Piercingar, men jag har ingenting i den. Så nu ska jag lägga upp en bild på mina piercingar. Hörs senare, då ett mer personligt inlägg kommer. Hejdå!
Ludwig :3

DU ÄR SÅ FIN ATT JAG TAPPAR ANDAN !!!!!1!!!11!!!!!1!!1!ONEONEONE111!!!!!1

Tilma

sötfan :D

Du är snyggare än en fjortis för övrigt :)

älskar ditt hår asså!!

Muff

Men åh, vacker som bara den är du, tro mig.

Ser inget som inte är bra med dig, du är en jättefin vän. Både din personlighet och ditt utseende.



Jag kan lita på dig, även fast vi inte ens har träffats.

Du är en bra människa.

Trasig, men med en otroligt bra personlighet.



Du är unik Emelie. Du är fantastiskt bra.



<3

Mimi

Så underbart att få läsa dina texter som du skriver, dem liksom fångar mig på något sätt och jag längtar var dag att få läsa ord du skriver! Jag vill också säga tack vare dig har jag vågat skriva lite mer känslor än förut så tack!

Cine

rodnar Du inte bara skriver så det trollbinder mig. Du tycks ha en otroligt mysig personlighet som jag har kommit att gilla mer och mer.



Du har helt rätt i en sak, du skrev något om att du var spännande, för att du har en historia att berätta. Det stämmer verkligen. kram



Idag har jag suttit och uppdaterat din blogg flera gånger i spänd förväntan på nästa inlägg, och i väntan på nytt har jag läst lite bakåt i din blogg.



Gillar dig och din blogg skarpt. Lite synd faktiskt att jag inte hittat hit tidigare.

Bambi

Du är fin & pervo. >:

Du borde typ, inte sitta så vid datorn. Du kan hänga upp dator i taket och sitta och titta uppåt istället! :D

Cine

Har föresten uppdaterat min blogg nu ikväll och jag skulle bli så himlans glad om du ville läsa och berätta om dina tankar kring de jag skrivit om. Du har ju så mycket erfarenheter av en annan sida av livet... Kram

HannaH

assso du är så snygg!!!!

Fannii

designen blev jädrans bra emelie! jag gillar den :3 <3

Julia

Vackraste älskling. <3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info