2 September 2009

Vyn från fönstret är nästan helt vit.
Det ser ut som om någon håller en duschslang över landskapet, men det är bara regnet.
Regnet som är av vatten. Vatten, som är källan till allt liv.
Det regnar alltså egentligen inte vatten, utan liv. Mödrar till tusentals ofödda nya varelser.
Det regnar liv.


Jag sitter här i rummet med blicken fastspänd på datorskärmen. Det ljudar Hollywood Undead ur högtalarna just nu. Jag är dödstrött, har ont i magen och vill egentligen bara sova. Men jag väntar på att han ska skriva något, när han nu loggar in. Om han nu loggar in.
Gör han inte det är det precis samma visa som förr. Och det vill jag inte gå igenom en gång till, det var jobbigt som det var då, och att återupprepa det vore ännu värre. Skriver han inte, så ska vi ignorera, glömma och förbjuda tankar om honom. Det har inte funkat hittills, men man måste anstränga sig.
Därför hoppas jag att han loggar in, skriver och förklarar sitt udda beteende.

Jag har en sån god lust att bara lägga mig ner på golvet, eller hoppa runt och leka stuntman. Det är sån jag är. Fri i själen. Jag gör konstiga saker. Jag saknar moral. Jag bryter mot etiska regler. Jag gör det jag känner för.


Jag mår riktigt illa. Känns som jag ska spy men det verkar inte bli av.
Jag åt en halv matskål sallad till middag, och det kan nog vara därför. Men sallad brukar jag kunna äta mycket av. I och för sig har jag ont i tänderna, men ändå.
Jag mår illa, har huvudvärk, ont i armarna, musklerna och överallt  i princip. Jag börjar bli gammal.

Vet du vad, bloggen? Jag somnar när som helst. Ska försöka hålla mig uppe. Men det är bi-effekten av att ha druckit 3 st Burn idag som gör det. Effekten går ur, och då blir man slö, trött och mår dåligt.
Min kropp är så van vid energikick efter energikick att den lägger av när energin är ut.


Skolan idag var awesome. Webbdesign, psykologi, digitalt skapande och svenska. En helt okej dag, dock så lyssnade jag inte direkt vad psykologiläraren sa, för jag var för trött. Sen började Bambi må illa, och då blev jag orolig för henne :C
Webbdesignen var awesome. Killen brevid mig satt dock och glodde på det jag skrev i kodmallarna eftersom han själv var för inkompitent för att förstå trots att allt stod på pappret.
Sen i korridoren i stora skolan gick det förbi en klass, där tre rock killar var, och när jag och Bambi gick förbi glodde de as mycket på oss, fast med leenden. Och lustigt nog har jag och brur fått komplimanger för vårt utseende av jättemånga lärare på sista tiden. Vi blir chockade. Fast jag förstår att Bambi får komplimanger :)
She's pretty, aight.


Nu börjar illamåendet avta lite, men det finns ännu kvar. Jag ska egentligen redigera Madas bloggdesign men jag är inte på humör för det idag. Och jag är så rädd att hon ska bli missnöjd.

Nej nu får jag avsluta för nu. Hörs kanske senare.
Night.

Bambi

Du är söt, om någon är!

Tack för att du hängde med mig ut under psykologin, har inte mått så dåligt på ett jävligt bra tag >:



Hahah, jag såg att killen satt och råglodde, det var störande o_O

Amanda

Du behöver inte göra min blogg ikväll :) Det är helt okej, om du inte orkar :) Vi kan ta det imorgon eller någon annan dag? :) Det är lugnt.<3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info