På lördag är det bröllop

 


Lördag. Då gifter sig mamma.
Med Tommy.
Tommy...
Hon kunde fått någon så mycket bättre än honom. Men båda är som de är.
Jag är inte glad för deras skull, för jag tror inte de älskar varandra.
Jag tror de gifter sig för att de anser sig för gamla för att fortsätta leta efter kärleken.

Det gäller finsmink, finhår och finkläder. Blå klänning för min del. Blå, som havet.
Jag har inget emot att klä upp mig, men när jag ändå ser ful och tjock ut är det ingen vits med att göra det tycker jag. Men man måste. För sån är traditionen.

Folk kommer vara fulla, massor kommer sova över. Jag hatar det. Jag kommer dö. Kommer smuggla med mig alkohol och supa ner mig. Kommer inte vilja vakna. Eller jo... För jag måste träffa honom igen. Måste måste. För jag är kär. Och kärlek gör så ont. Därför måste man smärta sig ännu mer genom att träffa honom.

Jag tror jag är rankad som en av de snällaste folket andra känner, enligt dem. Folk säger jämt att jag är lätt att prata med och snäll. Själv tycker jag bara jag är egoistiskt och jobbig, inte alls lätt att prata med och konstig. Vi har väldigt skilda tankar på saker och ting, jag och andra. Vi mot dem, hjärtat. Vi mot dem.

Jag skar in Martinys namn på min överarm igår. För hon är så underbar. Och jag gillar att skära in namn. Det är konst, konstverk och true art. Och vem gillar inte konst?
Martiny är underbar. Jag älskar henne. Hon är en liten prinsessa. En sån där söt rosa sak man bara vill krama om och fluffa klänningen på.



Idag har jag sovit och spelat Zelda. Ska börja på Gruvtempet nu, det andra templet i spelet. Jag hatar det templet, för det är så stort och tar sån tid och är tråkigt. Tredje också. Det roligaste är de andra templena. Hej hej nörd, ehe.
Ja men jag älskar Zelda spelen. Speciellt Ocarina of Time. Twilight Princess älskar jag för grafiken för den ser så verklig ut. Ocarina of Time är så bra för spelet är underbart. Majoras Mask är sådär...

Jag blev jätteglad att se att Victor kommenterat min blogg. Han är så underbar. Saknar honom massor. Men jag och Bambi ska ju tågluffa nästa sommar, och då får vi åka till Sundsvall och besöka honom. Eller så får han komma till Stockholm, för där ska vi stanna två dagar.
Tågluffen kommer bli helt awesome!
Ska försöka skänka lite pengar till vår pengasamling, en hundralapp då och då. Men det blir när jag har råd.
Sista helgen i oktober ska jag köpa nytt löshår, 70cm långt och färga svart underhår igen. Jag har för mig det kostar 400 något på Afro Salong för det, men får fråga Bex för hon köper där. Men jag känner mig så klängig om jag frågar >:

Nu är jag trött och funderar på att gå och lägga mig trots att klockan nu bara är halv åtta.
Men jag är så trött och orkar ingenting. Kanske blir det att slappa framför tv:n. Vi får se.

God natt bloggen, och godnatt läsare.
Ha en bra kväll<3
veronica

Tycker ni borde åka förbi Kungsör då..

För jag vill träffa dig <3



Jag saknar dig Emelie.. Som fan. <3

Nellie

Du är så söt emelie! :*

Du, jag kom på innan.

Jag har inte din msn.

skicka!!

Puss på dig!

hoppas vi ses snart!

Fanniii

gillar bilden något otroligt! :D

Och sorry för att jag läser gamla inlägg men det är roligt :D<3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info