Trött och stressad.
Inatt har jag än en gång inte kunnat sova. Det är fruktansvärt jobbigt...!
Och till råga på allt har känslan av att ha insekter krälandes över mig blivit större. Inatt så låg jag och sparkade bort dem, viftade väck dem med handen och gömde mig till sist under täcket. De kommer inte igenom täcket.
Sen när jag väl somnat till lite grand vaknade jag av att jag skrek. Det var jätte läskigt. Och min första tanke var "hoppas ingen hörde."
Jag hade en mardröm. Igen. Jag minns inte riktigt vad som hände men det hade med stora insekter att göra, och det var lite i stil med filmen "The Mist" fast det var jag och några jag känner som blev jagade och uppätna. Jag minns att Bambi var med, Bexx, Victor, Mikael, Adam, Lisa och Moa. Men jag vet inte varför min hjärna valde att just dessa skulle bli uppätna av de äckliga, enorma insekterna. Usch. Det var makabert och riktigt äckligt hur insekterna slet sönder en efter en medan vi andra i panik sprang och skrek för våra liv. Sen vaknade jag ju då av att jag skrek på riktigt. Det var inte alls kul och efter det kunde jag inte somna om.
Då började jag istället att tänka på mina älsklingar. Och så kände jag hur det rann en tår längs med min högra kind och strax därefter rann den andra också. Och när jag väl börjar tänka på något sorgset så kommer en massa andra sorgsna tankar in också. Då började jag tänka på hur mycket död jag fått vara med om i mitt liv. Först var det min gammelmorbror Arne, sedan morfar. Efter det dog min moster av cancer endast i 50 års åldern. Och sen togs mina älsklingars liv ifrån dem. Snart kommer även mormor att dö, och mamma och Tommy och sen kommer Kimona att dö och sen även jag. Jag avskyr döden så enormt mycket. Jag fruktar den och är livrädd för den. Ska jag dö så ska det inte vara av ålder.
        Vid halv sex på morgonen så bleknade tankarna bort och jag somnade av ren utmattning.

Idag har jag inte gjort någonting. Jag vaknade, drack te, duschade och fönade håret och plattade det och kritiserade mitt utseende som vanligt. Usch fy blä äckel fetto apa.
Sen bestämde jag mig för att logga in på datorn för att leta upp informationen till fotokompendiet som ska lämnas in imorgon. Det var för 3 timmar sedan och jag har fortfarande inte letat upp infon. Segt.
Jag orkar inte. Jag är trött och gnällig och grinig och blä blä blä. Dåligt humör idag.
Känner för att lemlästa någon. Patrik kanske. Jag menar, han är ju ett jävla hnrafhnpparkåafmz.nfkjabrfmg as. Och jag tycker riktigt synd om Elin (HOMOSAREGAYS @ bdb) som numera är på G med honom. Hon fattar nog inte hur Patrik fungerar. Han har själv sagt till mig under tiden vi var på G att han ville bli populär och att han försökte bli vän med sånna som var kända eller populära för att själv få mer uppmärksamhet. Hur ytligt är inte det?
Och sen är han bara ute efter att ha en tjej för att inte vara ensam. Det har han själv sagt. Så Elin blir rent ut sagt utnyttjad men hon trodde jag bara ljög när jag varnade henne. Men hon lär ju med tiden inse vilken idiot Patrik är.

Nu ska jag nog göra det där kompendiet så jag kan få G i foto. För om jag inte lämnar in det får jag IG. Och imorgon måste vi försöka göra mer på filmen om vi hinner. Vi har ju inte media imorgon tyvärr. Jag stressar som fan över detta. Skolan slutar ju på fredag och då MÅSTE den vara klar. Så nu blir det till att stressa sönder.
Jaja nu ska jag sluta skriva. Men vi ses kanske senare ikväll bloggen. Hej då.
bexx

var jag med? huhu, jag som är livrädd för insekter >:

det är nog det värsta med sommaren. alla insekter!

usch, killar som han den där patrik verkar vara har jag extremt svårt för. alltså dom verkar ju inte ha någon som helst respekt för andra alls?du är vecker och jag hoppas att du slipper alla dina bekymmer så snart som möjligt <3

Victor<3

ja drömmer också läskit just nu :<
NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info