Photoshop, HTML och bad hairday.



Godmorgon bloggen. Jag får lov att säga god morgon trots att klockan är 11:20 denna onsdag, eftersom jag normalt sett, innan alla sömnmedel och mediciner, skulle sova vid det här laget. Men nuförtiden vaknar jag tre-fyra gånger under natten TROTS att jag har sömnmedicin, och är klarvaken men seg redan vid 8-9 tiden. Det är inte som det ska vara vet du, bloggen.

Jag har ätit frukost, banan och yoghurt med penicillin (mums!) och så multivitamin, järn och panodil. Riktigt smarrigt var det, ehe...
Sen har jag suttit här vid datorn och råphotoshoppat sönder mig själv som bara den för jag ville jobba med massa lager och sånt, det är roligt. Jämförde sedan bilden med originalet och det fick mig att skratta. Tänk vad alla människor nuförtiden gör sig oegenkännliga pga photoshop. Min originalbild är inte ens i närheten av denna, som inte ens är bra utan ful för det är ju jag på den, sen ser man min kaosade lugg som är spretig och usch usch usch!
Dock har jag en fin sak på bilden; min nya hoodie. Den är från H&M och kostar 249:-
Det var den mamma köpte åt mig, och jag älskar den trots att jag är för fet för att den ska sitta bra.

Jag grät när jag vaknade. Jag tänkte på hur tjock jag blivit. Och då kom tårarna.
Det är så äckligt. Jag vill ärligt skära upp magen och låren och armarna och halsen och ansiktet för att dammsuga bort allt fettet. Sen kanske jag kan låta bli att gråta över utseendet.
Det är jobbigt att vara ful ska du veta, kära blogg. Det är extremt jobbigt.

Knarkar läppsyl gör jag också. Har såklart fått världens torraste läppar som spricker och blöder hela tiden, bara för att jag har sådan enorm tur här i livet. Klaga klaga klaga. Kärring.
Sen har min hy gått från nästintill felfri till full av diverse äckel. Jag vill bara spy vid åsynen av ansiktet ska du veta.
Hur lyckas man vara så extremful? Det är nästan så det borde finnas ett pris för "Fulaste tjejen i världen," tycker jag nog allt.

För övrigt tänkte jag skaffa en experiment blogg. Där jag testar mer css och html koder och kan få leka lite mer kreativt och sådär, eftersom jag älskar att hålla på med webbdesign. Sedan, om jag skapar något fint och unikt, tänker jag kopiera det till denna bloggen. Rätt så smart, för om det krashar och failar behöver jag inte få ångest över det, eftersom jag ändå inte kommer använda den bloggen för att skriva dagbok.

Och jag måste bara säga: MIRYAM SÄTER ÄR FETT SNYGG!
Jag dör faktiskt. Eller kippar efter andan åtminstone. Jag vill seriöst se ut som henne. Av hela min själ, mitt hjärta och hjärna. Jag vill...!
Hennes look från 2007 är så sjukt underbar. Jag är avundsjuk så jag gråter. Det är inte rättvist...

Jag tänker därför avsluta med hur jag skulle vilja se ut. Som den underbart snygga Miryam Säter.

Bambi

Emelie, du är fin endå.

Synd bara att du själv inte kan se det ): <3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info