En sista hälsning till mig själv

Ett sista inlägg för natten. Klockan är nu halv tre och jag ville bara säga:
Jag hatar mitt liv.
Jag hatar migsjälv.
Jag hatar hur jag beter mig.
Nu var det sagt.
Sandra

Jag känner igen mig själv i vissa saker du skriver. Har själv haft självmordstankar sedan 2003 men lyckades bli fri från dom förra året, mestadels för att jag lärde mig att supa mig lyckligt.

Olyckligtvis kom de tillbaka i början av året pga av skolan och på grund av att jag lovade mig själv att inte dricka alkohol på ett halvår efter en incident på nyår.

Nu de senaste veckorna har jag påminnt mig själv om låten "The Way She Feels" av Between The Trees och om hur den för lite mer en 2år sen gjorde mig uppmärksammad om organisationen To Write Love On Her Arms. Du borde kolla upp dom för att bara få reda på vad dom gör och hela historien bakom dom kommer att hjälpa. Om de inte hade varit för dom hade jag nog inte varit här idag.

Nu tänker jag inte så mycket på självmord, nu förlitar jag mig mer på hoppet om att bli räddad, att nån dag ska någon bry sig tillräckligt mycket om en och rädda en från alla dessa tankar.

En annan låt du borde lyssna på är "Self-Conclusion" av The Spill Canvas. Den låten är en av de få låtarna som ger en hoppet tillbaka.

Martiny

du klarar det, orkar inte skriva en lång kommentar, du vet redan att jag finns att snacka med, jag vet inte om jag är till hjälp men jag försöker, allt jag säger verkar ha mening=0.00 och de är svårt att förklara för dig att jag tror du är starkare än du själv tror.

Om du har klarat de såhär långt, varför inte försöka ett år till, då kan du flytta hemifrån, och börja leva på riktigt, och de är ingen utom du som hatar dig själv, de kan jag lova<3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info