All the things we talk about, you know they stay on my mind.



2009. De flesta ser det som en ny start, en ny början. Ett nytt hopp på förbättring i livet. En del väljer att börja träna, andra bestämmer sig för att sluta röka, plugga mer eller kanske börja ett nytt jobb. För min del känns allt redan hopplöst, året känns dåligt redan innan det börjat.
Jag vet inte varför, men varje gång klockan slår tolv på nyårsafton tänker jag samma sak som på min födelsedag; "Jaha, då var det ett steg närmre döden." Varje gång en ny siffra ställer sig bakom årtalet känner jag bara hur döden kryper närmre inpå en, nästlar sig in under huden och biter sig fast. "Jag släpper inte förrän du gör det" säger den. Nej, året har redan börjat dåligt.
Det är inte direkt något som hänt, men jag känner att jag mår mycket sämre, ler mer sällan och gör mindre än vad jag brukar. Känns som livsglädjen på något sätt pyser ur en mer och mer, likt en öppnad läskflaska. Jag är colan och livet är min kolsyra; en försvinnande gas som sakta upplöses. Den ekande tomma flaskan står ensam kvar på köksbordet, desperat längtandes efter ett nytt hopp, ett nytt liv; en ny kolsyra.

Jag vet inte, men jag känner på mig att antingen blir 2009 det bästa, eller det värsta, året i mitt liv.
Ta hand om er där ute, vi ses, hörs eller möts. Om inte i detta livet, så i nästa.
I'm out.
Ya mamas pimp

y00 gurl, deppa inte ihop. Livet kan föra med sig små visheter och goda sidor ibland. du har åtminstone en pojkvän du kan älska, en familj du kan hata och ett liv du kan frukta. ditt liv är ett liv, ett liv som alla andras........ du förtjänar en bra start tjejen <3 du är unik som alla andra och folk älskar dig för den du är, no matter what lixom :) jag vet specielt EN person som älskar dig mer en livets goda dar, mer en alla cigaretter, mer en all alkohol, mer en alla människor, mer en allt i hela universum. inte för att han är bäst på att visa det för dig, men jag vevt att personen gör sitt bästa för att få dig att må bra. det är allt han vill, att du ska må bra. och han vill inte se något fakesmile på din läppar, han vill se ett äkta leende någon gång. han vill ha en röst som säger till honom att "jag älskar verkligen dig boyyy". han vill se tårar, tårar som ska komma för att du behöver dem. för att du e lessen, han vill ha något äkta och jag vet att han gör allt för att få fram det hos dig gurl. Benjamin älskar verkligen dig, tänkte bara att du ville veta det <3<3 ;D och jag vte du älskar honom med. ni e underbara tillsammans <3

Olivia

- skribent på http://olivnos.blogg.se/

Känner detsamma typ :|




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info