Behind blue eyes

Skolan kändes onödig idag igen. Men kalendern blev klar och den blev awesome.
Men nog om skolan, för den var trist och jag hade huvudvärk så den var inte rolig.
Jag stör mig på så mycket. T ex på hur sjukt oseriöst folk tar skolan.
Liksom, mitt i att vi ska filma vår film så fjantar klasskamraterna mitt i tagningarna så filmen blir helt fucked up dålig. Det är inte okej, vi får faktiskt betyg på det!
Vara skojjig kan man vara mellan tagningarna, eller på rasterna. Men inte när man har lektion...!


Jag har alltid varit en pluggis, men på senare år har det försämrats. Men jag vet fortfarande vad ordet respekt innebär, och man ska respektera skolan.

För övrigt så hatar jag mina ögon och mitt hår, och mitt face.
Håret för att det är typ gult, ögonen för de är blå. Jag vill ha bruna eller gröna ögon. Mitt face för det är fetto face och äcklar mig. Hur folk kan säga jag är söt är en gåta.

Jag längtar till julafton för då får jag pengar. Så kommer Adam till helgen därpå någongång och vi ska ses. Och han är skitskoj att vara med. Syster ska köpa ut cigaretter åt honom så han blir glad, haha.
Och så ska jag ta med kamera och fota honom bara för att, muhaahhaa. Kanske. Vi får se om jag orkar.
Men jag funderar på vad fan vi ska hitta på, för det är stängt överallt och det är svinkallt ute så ute vill man ju lätt inte vara. Men inne finns det ingenstans att vara. För jag vill inte vara hemma hos mig. Suger apa gör det.
Men vi hittar nog på något ska vi se.

Det saknas typ 4 cm på min lugg för att den ska vara fin. Det hinner växa ut till våren i alla fall, och det är bra. Men jag ångrar som fan att jag klippte mig i höstas. Jag saknar mitt hår som fan!
Skulle ju fått sån lugg som Bexx har men nej då det fick jag inte. Får be henne klippa mig istället, haha. Hennes hår är fett fint, aight. Hela hon är fin. Äkta vacker.

Jag har fortfarande huvudvärk, är trött och grinig och mamma tvingar mig gå till skolan imorgon men jag ska vägra för vi ska bara ha avslutning och det är fett ovärt. Seriöst.

Nej nu ska jag vara social på msn, ciao!
Bambi

Jag fick ont i huvudet när jag kom hem och det kommer vara awesome att vara hemma imorgon. Ingen nödvändig dag, liksom.



Både du och Bex är fina. :3

mada

adda mig? :)

[email protected]

Emma

håller med dig om att folk borde respektera lite. typ på våra musiklektioner. alla i klassen segar med flit för att förstöra för oss som satsar på det. dåligt!

dina ögon är vackra.

Twins

hej =)

FRIDAHCHARLOTTA

du ÄR ju söt !!! OCh har fina ögon!!!

Nellie

Söt bild<3

Martiny

Både du och bexx är vackra vännen. OCh du vet att det är sant<3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info