Jag vaknar klockan 12 och känner; det här är en ny dag.



Det är verkligen en ny dag. En speciell dag. Känslan är lite som att "här kommer en förändring, till det bättre."
Och visst blir det väl det, jag ska bleka håret idag, så jag är glad! :D Även om det kommer bli orange-gult. Men det blir ett steg på vägen till vitt igen. Sen ska jag klippa mig och färga lite svart i luggen, precis som den underbart fina tjejen på bild. She's truly gorgeous :3

Och blir du förvånad när jag säger att jag hade en mysko dröm inatt igen, bloggen? Haha, som vanligt.
Men den var ändå bra, för när jag vaknade trodde jag det var på riktigt innan jag kom på att han inte var inne på msn igår, som han var i drömmen. Och sen sågs vi och han var så jävla snygg. Vit skjorta och svart väst och sitt perfekta jävla hår och perfect face. Så sjukt snygg. Overkligt.
Ja, jag är lite nerkärad. Men det vet han inte, inte vad jag tror i alla fall. Fast tänker man efter så är det rätt uppenbart. Jag är ganska dålig på att hålla inne sånt, ehe.
I alla fall, efter frukost tvingade jag Tommy köpa två paket blekmedel åt mig, en till mitt hår, och en till löshåret. Fast jag känner inte för att ha löshåret längre, faktiskt. Det sitter inte lika snyggt som i början. Så jag ska nog ha mitt naturliga ett tag, sen får vi se. Och jag längtar tills jag ska klippa mig faktiskt. Fast jag vet inte om det går eftersom jag klippte min lugg själv för nån månad sen och nu ska jag ha den åt andra håller vilket blir helt mysko med tanke på att en lugg brukar gå från kortare till längre, men nu blir det tvärt om.

Just det, i förrgår var jag lite kreativ. Jag skar in en diamant på överarmen :D Den blev rätt okej, fast den är längst med armen istället för mitt på, för jag är ingen akrobat. Varför betala för scarification när man kan göra det själv? <:
Fick bara ett infall och göra det liksom. 'Cause I aint that normal, y'know.

Usch, på tisdag ska jag till psykologen klockan nio på morgonen. Jag orkar inte. Blä. Så jävla tråkigt är det.
Fast efteråt träffar man ju brur så det blir ju änna lite bra. Eller massa bra.

Nu ska jag göra något jag inte riktigt vet vad, men vi hörs av senare ikväll.
Hej så länge bloggen! :D
Hanna

Jag har läst igenom så mycket av din blogg nu, tårarna rinner inget som kan hjälpas, jag har så lätt för tårar. Jag känner igen mig i dig, du är så cool, du skriver så vackra dikter, skriver enormt bra, och du är väldigt vacker Emelie. Du ska veta att dina texter gör skilllnad i mitt liv. (:




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info