Förbannad på socialtjänsten

Idag kommer mamma och Tommy hit med gardinstänger och mina hyllor. Sen blir det att ställa mina saker på hyllorna och pyssla lite med det. Hoppas det blir fint.

På lördag åker jag till Göteborg och träffar fina flickor. Det ser jag verkligen fram emot och jag är säker på att det kommer bli jättetrevligt! Ska även köpa min Broder Daniel tygpåse då.

Igår ringde Gudrun från boendestöd efter att jag fått besök av Solveig som också jobbar där. Gudrun skällde i princip ut mig och var arg på mig för att jag inte vill ha det som de erbjuder. De vill komma varje morgon och väcka mig men jag är redan vaken den tid de tänkt komma, och så vill de göra något med mig en gång i veckan, typ handla och så. Jag sa att jag klarar det själv, till Solveig när hon var här och hon skulle prata med Gudrun men det lät inte på henne som om det skulle göra något. Sen ringde Gudrun och skällde ut mig för att jag inte ville det som de vill, trots att det är frivilligt. Så hon vägrade ändra något och jag blir så jävla less på att alla andra tror de vet vad som är bäst för mig och att de ska bestämma över mitt liv. Hallå, det är faktiskt mitt liv och inte deras. Blir så arg så det finns inte.

Nu ska jag dammsuga. Skriver senare.
julia

Vilka puckon de är, om du säger att du vill ha det på ett visst vis kan de ju iaf testa det för att se om det funkar?



Hoppas att du får en helt underbar lördag, det förtjänar du <3

Danni.

Ha så kul på lördag, krama Lina från mig!

Lina

Det verkar jätteknäppt att de ska tvinga dig att sova längre bara för att kunna väcka dig..

Fannii

De kan ju inte bara tvinga på dig massa insatser, speciellt inte om de är frivilliga! Inte logiskt för fem öre.

Saknar dig Emelie<3

Bambi

Alltså, anledningen till att soc vill att ni ska göra saker en gång i veckan, är för att du ska försöka träna bort din socialfobi, samt röra på dig.



Dom försöker ju hjälpa dig..

becca

puss em ! <3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info