Piercing, tårta och 86 års kalas

God afton bloggen. Idag är det en sån där jag-är-så-trött-att-jag-dör dag. Inte det allra trevligaste precis, men man får leva med det.
Vaknade tidigt tidigt i morse, sprang runt i en halvtimme och rev bland alla kläder för att hitta något att ha på mig, det blev inget fint, sen blev det en dålig hårdag och jag kunde inte ha någon mascara eller eyeliner ifall ögonen skulle tåras när jag piercade mig. Så det blev med andra ord; skabb.

Vi åkte halv tio och mamma och Tommy stannade vid IKEA på Bäckebol för att köpa karaffer till deras bröllop. Jag och Kimona hade redan somnat i bilen för länge sen, och sov större delen av bilresan.
Vi kom fram till Tribe redan elva, men de hade inga kunder innan så jag och mamma kunde pierca oss tidigare. Jag var först ut och det gjorde inte så ont som jag trott. Och tårarna rann inte, bara blev lite sådär tårögda några sekunder när nålen böjdes, för det är då det gör som mest ont.
Jag blev nöjd i alla fall :D
Efter mig så piercade mamma näsvingen, haha. Men den syns knappt, så ah.

Vi kom hem till mormor vid 12-halv 1 någon gång och hon blev överlycklig över de saker hon fick. Vi hade plockar rabarber, krusbär och äpplen från vår trädgård, och så fick hon pengar och ett litet bord till sin TV.
Vi fikade med tårta och bullar, kaffe och cider. Innan hade de andra ätit smörgåstårta och jag sallad och mackor. Nu är jag verkligen proppmätt men skulle säkert kunna få i mig en bulle senare ikväll. Jag gillar bullar :$

Det var allt för nu, jag somnar typ, haha. Men jag uppdaterar kanske senare ikväll.
Ses!
Bambi

Bara homos somnar nu! >:

Emma

åh, du måste lägga upp bild på nya piercingen sen, vill se :'D




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info