Till läkaren imorgon

Imorgon ska jag till läkaren och prata mediciner, mående etc. Blir väl förmodligen någon medicinändring som vanligt. Efter det ska jag till soc och lämna in papper. Måste även boka tid i tvättstugan för tvättkorgen är överfull igen.

Idag har jag städat, men det är väl allt jag gjort. Har huvudvärk nu och borde verkligen ta mig i kragen och köpa huvudvärkstabletter. Har ofta huvudvärk men glömmer alltid bort att köpa tabletter, eller så struntar jag i det när jag väl är i affären för att jag inte har huvudvärk just då. Men det är väldigt bra att ha hemma. Synd bara att de är så dyra...

Måste hitta något att ha på mig till studenten också. Ser inte direkt fram emot den men det är bara några timmar som tur är. Känns inte ett dugg speciellt att sluta gymnasiet. Kändes i så fall mer speciellt att sluta nian. Tyckte mer om den klassen jag hade då än den jag haft i gymnasiet. Är väl förmodligen för att vi bara var åtta stycken och jag kände alla även om jag inte direkt var med någon speciellt mycket, utöver en person. Har inte varit i skolan på hela denna terminen, och förra var jag knappt där heller och inte så mycket i tvåan heller. Var väl bara ettan jag var i skolan mycket, sen har jag varit sjukskriven och inte haft någon ork eller lust att gå dit. Är ingen skolmänniska, har alltid hatat skolan, oavsett vilken jag gått i. Den går inte ihop med mig som person, jag klarar inte av fasta tider, folk som säger åt mig vad jag ska göra och när. Sen har jag ju alltid varit en ensamvarg.
Nu är det i alla fall snart över. Har väl IG i det mesta, med tanke på all frånvaro. Vad jag ska göra härnäst har jag ingen aning om.

Ska upp redan klockan åtta imorgon, för läkartiden är klockan 10. Får tvinga mig upp så jag kommer iväg. Mitt paket från Shock kommer nog imorgon också. Synd att posten kommer först senare än jag ska upp, för då hade jag kunnat hämta postens avi och hämtat paketet på hemvägen. Om det inte regnar imorgon så har jag inget emot att gå ut igen men regnar det blir det mindre roligt.

Ska fortsätta lyssna på The Used nu, så uppdaterar jag imorgon. Ha det fint.
julia

Lycka till imorgon hos läkaren <3

Anonym

skriv om det är sant att man får en wcrbiljett ♥

Anonym

re: dåmåste jag skynda mig och beställa ♥




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info