Vår och sommarminnen

God förmiddag.
Jag har varit vaken ungefär en och en halv timme och det första jag gjorde var att jobba lite på den nya designen som nästan är klar. Det enda som behövs är en header men jag har verkligen noll ideér. Hoppas jag kan komma på något under dagen.

Om en timme ska jag ut med Tex. Mamma och Tommy är iväg så jag är ensam hemma. Har inget att göra så det blir datorn ett tag till.

Ikväll händer ingenting. Hela dagen är en sån där "göra ingenting" dag, precis som alla andra dagar. Jättekul liv, verkligen.

Snön har nästan smält bort och jag hoppas våren är på väg. Har hört att gässen och tranorna har kommit hem igen och det måste ju ändå vara ett vårtecken?
Längtar tills vitsipporna börjar blomma. Det är så fint! Och det bästa med våren är när sommaren närmar sig. Inte när det är i mitten av sommaren för då kan det vara för varmt men i början när det är sådär lagom. Liksom bara dra på sig en t-shirt eller ett linne och ha en långärmad tröja över, typ en kavaj eller cardigan. Och slippa den där förbaskade vinterjackan.
Dock saknar jag hur mina somrar var förr. Då brukade jag sitta på konstgräset i Göteborg med några vänner och bara ha det trevligt. Dricka något svalkande, röka några cigaretter och umgås. Kanske spendera en hel dag där, från morgon till kväll. Träffa vänner till ens egna vänner och lära känna nytt folk. Det var så mysigt på den tiden.
Och så saknar jag även tiden när jag och fina Bambi satt på en tågvagn som var på ett av de spåren där inte tågen går längre. Den var fin, vår tågvagn. Det var en sån vagn man lastar timmer på. Enda nackdelen var att det ibland fanns koda där, men det var inte så ofta man blev kletig. Förra sommaren var dock inte vagnen kvar men kanske dyker den upp i år igen.
Jag har många fina sommarminnen med Bambi. Vi hittar alltid på något annorlunda och det är det som gör tiden man spenderar med henne så rolig. Den är aldrig likadan som gången innan.

Förra sommaren var också trevlig även om jag låg inne på psyk ett tag. Jag träffade Alice, Julia och Jens. Det var jätteroligt och jag ska förhoppningsvis träffa Julia igen denna sommar när hon åker till Metaltown.
Spenderade även några dagar med att träffa fina HannaH och Lina. Det är alltid trevligt att träffa dem.

Denna sommaren har jag inga direkta planer. Tar ju studenten och jag vet inte riktigt vad som händer efter den. Träffa fina människor, förhoppningsvis ha min egna lägenhet och så vill jag åka mycket till världens finaste stad; Göteborg.
Men sommaren blir nog bra detta året också. Det hoppas jag i alla fall.
Maskrosmor

Gillar din nya design. Men jag har ett problem med den. Texten är så ljus att jag har svårt att läsa vad du skriver :-S

Melinda

Vi får träffas under Metaltown i sommar tycker jag! :)



Galet vacker design på bloggen, jättefin verkligen.

<3

julia

Jag längtar tills jag får träffa dig igen, älskling <3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info