Packat och klart

Mitt rum ligger i lådor. Bara sängen, hyllorna och det stora skrivbordet står kvar. Ska inte ha detta skrivbordet sen, det är för stort, så ska ha mitt gamla som är jättelitet men funktionellt.

Första hyran är betald, depositionsavgiften är betald så nu är det bara att vänta in morgondagen så jag kan ringa hyresvärden om nycklar. Ska ha dörrnyckel, nyckel till tvättstugan samt nyckel till postfacket. Caroline var snäll och betalade hyran redan när jag var där idag så att den skulle hinna in innan torsdag som var dagen då hyran senast skulle vara inne. Ska även få pengar till matmöbler och stekpanna imorgon eller övermorgon, men jag skulle gissa på att de kommer in redan imorgon. Behöver lite andra saker också men de får jag leta efter när jag har råd helt enkelt. Men det känns bra, väldigt bra. Jag längtar.

Mina dagar på 57an var enormt långa men det hände mer saker denna gång än alla tidigare gånger tillsammans. En patient fick utbrott och kastade allt omkring henne, b la en kanna full med saft när jag stod bredvid henne så jag fick saft på mig. Det var läskigt. Senare samma kväll satt hon i soffan i matsalen och jag ville se på tv men jag fick inte det för henne så jag var tvungen att säga till personalen. Hon satt kvar ändå men personalen satt med så hon inte skulle göra något. Jag var faktiskt väldigt rädd, jag fick för mig att hon skulle försöka mörda mig för att jag sagt till men som tur var gjorde hon inte det.
Nu är jag i alla fall hemma hos mamma och det känns bra att kunna ha lite utrymme. Jag tycker inte om vårdavdelningar alls, de är läskiga och man är aldrig ensam. Det är alltid lika skönt att komma hem till sin egen säng och krypa ner under sitt tjocka, varma täcke som inte luktar sjukhus. Min säng är bäst.

Jag lämnar detta inlägg nu så får vi se om det blir någon mer uppdatering. Puss på er alla!
Maskrosmor

kram =)

rebecca

åh jag blir så glad för din skull!! lycka till med egna lägenheten och stort grattis! det verkar som att vi alla går emot ljusare tider. puss

Daniella Lejonhjärta.

tror du att du kommer klara av att inte skära dig och att äta normalt och ordentligt i lägenheten? :(




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info