Nu har jag flyttat!

Jag sitter nu i min alldeles egna lägenhet! Jag har packat upp lådor sedan omkring halv fem och nu är alla lådor tomma och ihopvikta och jag har diskat så mycket som fick plats i mitt nya diskställ jag köpte idag och så har jag gjort iordning så det nästan ser färdigt ut. Jag köpte massor av nödvändigheter idag och det gick på omkring 1100 kronor och det var av mina egna pengar, de 750 från försörjningssstöd kommer imorgon och det känns bra att det är lite pengar man får i alla fall så man inte fått stå helt på egna ben. Bland de saker jag köpte finns toalettborste, tandborstar, diskställ, diskborste, diskmedel, tvättmedel, sköljmedel, såpa, hushållspapper, toapapper, mjölk, smör, frallor, stekpanna, osthyvel, Proviva och ja, ni förstår nog vart det leder. Mest glad blev jag över ett supersnyggt svart sängöverkast och tre prydnadskuddar varav två var av samma mönster som överkastet; med broderade, svarta rosor på det svarta tyget. Den tredje kudden är vit med svarta mönster på. Nu ser min säng jättefin ut! Ska även köpa mer sängkläder när jag får pengar.
På lördag eller söndag kommer familjen hit och då ska vi äta prinsesstårta. Köpte det idag och det ska bli gott och roligt att inviga lägenheten med lite fika.

Känns i alla fall väldigt bra och roligt att äntligen ha ett eget hem! Nu gäller det bara att lära känna området så jag hittar, haha.
Fannii

GRATTIS EMELIE! :D

Tiina

Du får bjussa på bilder sedan så man får ser hur det ser ut =)

Ock hur det utvecklar sig med tiden...

Maskrosmor

Grattis... Vad underbart.. Njut nu vet jag. =) Får man föresten se hur du bor?

Josefine

Fan vad kul!

Kan du inte visa lite bilder på hur lägenheten ser ut? Vore jäkligt spännande att se :D

Daniella Lejonhjärta.

såå himla glad för din skull!

HannaH

Jag är så glad för din skull min fina, får komma o hälsa på någon gång, love <3

Kimona

Kan du messa vilken dag det blir? :)

julia

så glad för din skull <3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info