Nekad

Provade på att spela det där Jurassic Park spelet, men jag är inte direkt bra på det. Först och främst måste man använda många tangenter samtidigt för att göra en enda sak, och sen när man tar upp ett vapen så släpper den tjejen man är det när man hoppar eller gör något annat, så man måste hitta ett nytt vapen HELA tiden och det är så irriterande. Blev uppäten av en Velociraptor för att det inte fanns vapen i närheten och sen kan man tydligen inte spara? För jag hittar ingen "save" knapp eller något liknande, trots att man kan välja "load" i menyn. Och man kan inte heller gå tillbaka till menyn när man väl sparat. Lite oigenomtänkt spel må jag säga, även om det var lite roligt, för det påminde mig om när jag var liten och spelade Tomb Raider. Grafiken är densamma och så är man en tjej och hon låter inte långt ifrån som Lara Croft.
Jaja får försöka lära mig spelet lite bättre så går det nog bra.

Hittils idag har jag inte gjort så mycket. Varit ute med Tex, ätit, plockat ur och i diskmaskinen samt sovit en stund. Finns inte så mycket att göra.

Jag blev inte vald att komma på visning till den lägenhet jag sökt, men har sökt en annan som är nödfall. Den ligger i Kronogården, rätt nära där jag bor nu. Man kan ju i alla fall åka och titta på den, eller hur? Inte för att jag tror att jag kommer få gå på visning där heller men det är ju värt ett försök...

Vill flytta nu, är otålig. Orkar inte vänta. Blö.
danni.

varför skulle du inte få gå på en visning?

Mimi

Frågar samma som Danni, men hoppas ändå att du få komma med på denna visning! :)




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info