Rubrik

Alltså usch, blött hår i ansiktet är så äckligt. Och jag vet att när jag vaknar imorgon kommer min lugg att stå rätt upp. Inte okej. Fattar inte varför den håller på som den gör. Det spelar ingen roll hur mycket man plattar den för den blir ändå inte helt platt. Hår är komplicerat. Fast inte när det är snällt och vill bli bra, då älskar jag det. Men nu för tiden har jag ju typ BARA dåliga hårdagar. Arrrgh.

Ska se om jag kan slänga upp en bild på hur jag färgat håret imorgon. Beror lite på hur det ser ut när det torkat. Kan ju se galet ut. Men jag tycker det är rätt coolt nu, faktiskt. Mina favoritfärger på hår liksom. Kan det bli fel? Oja. Men det hoppas jag inte att det blir!

Jag har hållt på med ca tre-fyra nya designer till mig själv men alla blir så fula så jag använder dem aldrig. Stör mig, gör det. För jag vill ha en snygg blogg. Denna designen är så simpel och ful.

Alltså jag har ingenting att göra. Orkar inte MSN och Facebook är tråkigt. Kan vara inne där max en kvart åt gången. Händer ju ändå inget roligt där. Mer än hälften av mina vänner vet jag inte ens vilka de är. Ibland står det "blabla har gjort det och blabla har gjort det" och jag undrar: vem fan är blabla? Har inget minne av att jag ens accepterat de vänner jag har. Har nästan 400 vänner på Facebook och jag känner kanske 20-30 stycken och vet vilka ca 100 är. Men men, alltid kul med vänner. Eller något.

Imorgon är det skola och ärligt talat ser jag fram emot det, pyttelite i alla fall. Det är alltid roligt att träffa Bambi, och skolan är åtminstone något att göra istället för att bara sitta hemma. Fast jag har ingen direkt ork till att jobba.

Nu ska jag googla runt på lite frisyrer, det tycker jag är roligt. Hej då så hörs vi imorgon, om jag inte avlidit under natten av en chock för att jag sett mig i spegeln, haha.
Tintin

Ooh, ser fram emot bild =D

Själv är man ledig imorron ^^

danni.

jag tycker dina designer är jättefina.




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info