Snabb uppdatering

Åh, jag är hungrig. Måste äta något snart!
Har varit iväg på Överby en snabbis med mamma och Tommy. Köpte blekning och svart hårfärg från H&M för 99kr för båda! H&M's egna märke, så ska testa om det är bra. Någon som kanske vet redan nu?
Sedan fyndade jag ett lila läppstift från Cubus för 25kronor :D Det heter Very Violet och är från Viva La Diva. Jag gillar Viva La Diva's läppstift, de är faktiskt väldigt bra och kostar bara 60 kronor normalt sätt.
Mamma köpte även två olika locktänger och jag prövade den ena och jag kan ju säga att jag inte är ett dugg bra på att locka håret. Det blev väldigt... fail men ändå helt okej. Inte så stora lockar utan mer vågigt.
För den som undrar ska jag inte bleka och färga håret nu på ett tag. Det blir när jag får mer utväxt. Den svarta färgen ska jag ha till underhåret.

Det kanske låter som jag köper saker väldigt ofta, men egentligen är jag väldigt fattig. Nu har jag inte ett öre kvar så får vänta tills underhåll och studiebidraget kommer. Då måste jag köpa Bambis födelsedagspresent som blir lagom försenad och så busskort för det är ett måste så jag kan ta mig till skolan. Sen behöver jag ju smink och hårspray och alla de där basgrejerna. Sen måste jag spara pengar till tatuering och så föra över lite pengar till mitt sparkonto för alla gånger jag lånat pengar därifrån.

Nu måste jag verkligen ha något att äta. Hej så länge!
S

Själv köper man i princip ingenting. Har nog 10000kr ungefär, haha.



Hoppas du har en bra dag :)




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info