Själens krigare

Nu har jag duschat, känner mig betydligt fräschare nu. Använde det Hello Kitty badskummet jag fick av syster i julklapp. Det luktar hallon, och det är jättegott!
Hade egentligen tänkt måla naglarna men jag har kommit fram till att jag inte orkar det. Istället lyssnar jag på Paramore. Har inte lyssnat på dem på jättelänge, så det känns bra att göra det nu.

Jag ser faktiskt fram emot morgondagen. Det känns som den kommer bli bra. Mycket har nog att göra med att jag ska träffa fina Bambi för första gången på över en vecka. Hon är bra, väldigt bra. Världens bästa ♥
Efter skolan ska jag gå till BUP, vilket känns onödigt och jobbigt. Blir alltid så nervös när jag ska dit, för jag vet inte vad jag ska säga och vad hon kommer fråga mig. Och nu när de ska göra en utredning på mig känns det ännu läskigare. Vet dock inte när utredningen skall påbörjas, men enligt Elisabet kan man sitta flera timmar under en och samma dag med korta pauser emellan. Det tycker jag låter jätteläskigt!

Jag sitter och luktar på min favoritparfym, Fantasy av Britney Spears. Den är verkligen himmelsk!
Parfym är något man aldrig kan ha för mycket av. Trots det äger jag bara fyra parfymer, varav i princip alla tar slut snart. Har länge velat ha Avril Lavigne's första parfym, tycker den luktar jättegott. Men pengarna försvinner och ja, vad kan man göra åt saken? Ska spara nu, men vi får se helt enkelt. Sparar till tatuering och ett par nya Converse.

Imorgon ska jag försöka mig på en Guary sminkning. Det är så fint och så ser man asiatisk ut! Och alla vet ju att asiater är välsignade med att alltid se så galet fina ut. Tror det kan gå, men förmodligen blir det helt fel, haha. Brukar bli så.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, vi får se :) Puss ♥
Bambi

Utredningen kommer gå finfint :D

Johanna

Sv; Åh tack så mycket! ^^ Konstigt, jag som bott här sedan -04! Bodde i thn innan som jag såg att du gör nu haha :D

Hihi du är söt!



Åh du får lägga upp bilder på gyarusminkningen ^^



Ha en jättebra kväll! Kramar

Maskrosmor

duscha med badskum?? Du ska se att utredningen kommer gå bra. Vad är det för utredning? kram

danni. blåmärken i mitt huvud.

heter din buptant med elisabeth? fult ♥♥♥




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info