Regnbågsdiamant

 

Idag var kameran lite mer samarbetsvillig, även om det inte blev några direkt bra bilder. Men men.
Min lugg är hemsk. Jag hatar den, vill döda den. Men den är nog redan rätt så död, ehe. Och kom nu inte och smartass:a er och säg "men allt hår är dött för det är döda hudceller blabla" för jag vet redan det.

Det ljuslila håret är urtvättat och är i princip vitt. Underhåret är fortfarande lila. Kan dock inte färga det (kan och kan, frågan är väl om jag vill) förräns jag har nytt löshår och det har jag väl råd med i typ mars. Så ja, jag kommer väl förmodligen att färga det ändå och tvingas gå runt med kort fult äckel hår tills det behagar växa. Jag får i alla fall utväxt på typ en vecka, men det är topparna som slits av. Jag är snäll mot mitt hår.

Mitt ben kliar hela tiden. Jävla nerver som håller på. Och bara för det börjar det klia överallt annars nu också. Gah, blir galen på det här!

Gick inte till skolan idag men mitt mål är att gå dit imorgon. Jag måste verkligen, för jag ligger efter och vill inte riskera CSN och dessutom vet jag inte ens om min sjukskrivning gäller ännu. Får prata med Elisabet när vi ses.

Nej vet ni vad. Jag är jättesugen på att färga håret redan nu. Vi får väl se vad jag gör. Man vet aldrig med mig, ehe. Peace!

P.S har laddat ner fem album av Thomas Di Leva! :D Han är cool, så säg inget annat!
julia

Thomas Di Leva är ascool och du är grymt snygg!

danni.

jag tycker din lugg är fin. du är fin.

Tintin

Förstår vad du menar med luggen, men jag gillar verkligen ditt hår =)

ELINA

sv: Man tackartackar sötsnos :D

Potatis.

Alltså..Jag vet att du kanske inte tar mig på allvar nu men alltså

DU är seriöst en av dom finaste jag vet.. Du verkar vara en underbar person och ditt hår är finare än finast! Det passar på en fin fin tjej, skulle döda för ditt utseende och ditt hår.

Älskar din blogg <3

Sandra

ÅÅH söt! :D:D

elin

vill bara säga att du är vacker. låt ALDRIG någon säga något annat. puss.




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info